Καθημερινά Νέα (2025-2026)

Xάσαμε σε φιλικό από τον Κολοσσό.

Πάντως ο κολοσσός που είδα μερικά στιγμιότυπα με τούς βάζελους είχε 2 σκόρερ αμερικάνους που εβλεπαν το καλάθι σαν κοφίνι.Ευτυχώς που εχουμε μαζί τους το πάνω χέρι σε ισοβαθμία.Δεν ξέρω αν είναι καινούργιοι η τούς είχε απο την αρχή.

1 «Μου αρέσει»

Να τα τα ωραία, τα όμορφα!!

1 «Μου αρέσει»

Για το ματς με τον γαύρο;

Νομίζω λόγω σλούκα??

Μάλλον. Οκ τώρα λέμε για αυστηρότητα κτλ και ισχύει αλλά από την άλλη αφού το ξέρουμε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο έξυπνοι έχοντας ματς ζωης και θανάτου να παίξουμε με Ηρακλή.

1 «Μου αρέσει»

Αυτή η τιμωρία τι αφορά;

Εμείς να τα βλέπουμε αυτά που ο ένας μας ξυνιζε ο άλλος μας βρωμαγε και μείναμε με τον Λεμον.

1 «Μου αρέσει»

Μετά και τα σημερινά παιχνίδια δ.λ.δ την δικιά μας ηττα και την νίκη πού εκανε το μαρούσι,πιστεύω οτι οντως εχουμε μακράν την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος καθώς επίσης και τό χειρότερο προπονητικό team οπως και τούς πιό αφελείς ιδιοκτήτες(μας φούσκωσαν τα μυαλά περί 3 η 4 θέσης στο πρωτάθλημα).Ευθύνες εχουν ολοι μηδενός εξαιρουμένου και πρέπει να λογοδοτήσουν στον κόσμο.Οσο γιά τον μάρκοβιτς τόσους μήνες δεν εβλεπε τις ελλείψεις που βγάζανε μάτι,και τι εκανε και δεν ζητούσε ενίσχυση.Ας βγεί επιτέλους να μας πεί.Ομάδες με μικρότερο μπάτζετ και προπονητές απειρους στην κατηγορία(βλέπε μύκονο,περιστέρι)μας εβαλαν τα γυαλιά.

4 «Μου αρέσει»

Συμφωνώ Αντόνιο αλλά ας κάνουμε το χρέος μας και με την κουλα μπας και σωθούμε και μετά τα δικαστήρια

3 «Μου αρέσει»

Σίγουρα προέχει να εξαντλήσουμε ολες τις πιθανότητες πού μας απομένουν αλλά με τις τελευταίες εμφανίσεις είναι σχεδόν ακατόρθωτο να πετύχουμε κάποια ανατροπή της κατάστασης.Ειμαι φίλος του μπάσκετ πολύ πρίν την εμφάνιση του γκάλη στην ελλάδα με την οποία μάθανε οι περισσότεροι το αθλημα.Ειμαι σχεδον 55 χρόνια οπαδός της ομάδας που τότε εδινε αγώνες σε πρωτόγονα γήπεδα μπάσκετ.Δεν κάνω ποτέ τον ξερόλα περί προπονητών,συστημάτων κ.λ.π,αλλά εχω γράψει ατελείωτες ωρες στις κερκίδες παρακολουθώντας την ομάδα.Γιαυτό απαιτώ να μάθω τι πήγε στραβά φέτος,και οχι να κάνω τον δικαστή.

8 «Μου αρέσει»