Μακάρι ![]()
όπως και να’χει πιστεύω ότι θα φτιαχτεί δυνατή ομάδα.
Είδες μεροκάματο ο ραζνα, Βελιγράδι - Γλυφάδα σε ένα λεπτο
https://www.sport24.gr/basket/o-fanis-xristodoulou-anelave-rolo-gm-ston-panionio/
πιστευετε οτι το εχει;
Ερώτηση: υπήρχε κανείς στη θέση πριν;
Νομιζω η θεση ειναι πιο πολυ του να υπαρχει καποιος να τρεξει θεματα αντι να τα τρεχει Μικροπουλος-Ηλιαδης απευθειας. Τωρα αν το’χει μενει να φανει…
Αν θυμαμαι καλα παντως με τα διοικητικα αυτα καθεαυτα και στην ομοσπονδια ειχε κατεβει ο Φανης με τον Φασουλα πιο παλια.
Τυπικά η θέση δεν υπήρχε. Δεν ξέρω πως έγινε ο σχεδιασμός μέχρι τώρα. Κάποιος την έχτισε πάντως. Ένας GM επιλέγει τόσο προπονητή όσο και παίκτες ( σε συνεργασία με τον προπονητή). Το κύρος το έχει, δεν ξέρω αν έχει εικόνα της αγοράς και κολλητιλικια με μάνατζερ κλπ
H ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης της ομάδας, ανακοινώνει ότι υπηρεσιακοί προπονητές αναλαμβάνουν οι κ.κ. Κρις Χουγκάζ και Νίκος Καραγιάννης, στους οποίους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο το οποίο καλούνται να επιτελέσουν
Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή…
Αυτό για τον Τσαλδαρη τι σημαίνει ;
Μόνο εμένα μου φαίνεται άκομψο να έχεις ανακοινώσει αντικαταστάτες -έστω και υπηρεσιακούς- χωρίς να έχεις ανακοινώσει λύση συνεργασίας με τον προηγούμενο;
Δεν έχουν λύσει την συνεργασία του έδωσαν υποχρεωτική άδεια ένα μήνα για να μην κάθεται πάγκο και να μπορέσουν να διαπραγματευτούν την λύση του συμβολαίου με τον μανατζερ
Αν καταλαβαίνω καλά η μπάλα πήρε και τον Τσαλδαρη.
Ναι του χρεώνουν το ότι είχε θέμα ο κοουτς σοβαρό και δεν είχε αναφέρει τπτ
Μεταξύ μας το ίδιο ισχύει και για το Φανή τοτε
Απλά ο Φάνης δεν ήταν τόσο στην καθημερινότητα γιατί ακόμα πηγαινοέρχεται Πάρο . Αυτός πήρε την πρωτοβουλία για να φυγει
Όταν λέμε είχε θέμα τι εννοούμε; Γιατί και εγώ έχω διάφορα αλλά καταλαβαίνω ότι μιλάμε για κάτι σοβαρό κ.
Μιλάμε για κάτι τύπου άνοια. Μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς με τους Γερμανούς ότι σε ένα τάιμ άουτ (ή διακοπή για video review) στο τέλος είχε κάτσει κάτω στο ένα γόνατο και κοιτούσε αποσβολωμένος χωρίς καν να πάει να μιλήσει στους παίκτες, τελικά είχε πάει ο Τσαλδάρης να μιλήσει. Φοβήθηκα ότι πάθαινε εγκεφαλικό τόσο περίεργο μου είχε φανεί.
αν ισχυει κατι τετοιο, καλο θα ηταν να μην βγει προς τα εξω. διεθνως ρεζιλι θα γινουμε. προβληματικη και ερασιτεχνικη η προσεγγιση φετος
O Τόλης Κοτζιάς είπε στο «Euroleague Buzzer Beater» του Sportdog.gr,
“θα τρίβουμε τα μάτια εάν τελικά ο Πανιώνιος πάρει τον ξένο προπονητή που έχει στο μυαλό του.”
Ποιον έχουν οι πρόεδροι άραγε;