Το μεσημερι σας το ειπα[εχει καταγραφει’‘’‘0-2 απο ενεργειες του Μητρακα [επεσα εξω στον εκτελεστη,Ομο]Ομως μου αρεσε κι αυτος’‘‘το ειχα δει στο ονειρο μου’’‘‘αντε εκοψα λουρι κι εγω’’‘’'θειο
ΕΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
Ο Μητρογλαρας ειναι μεγαλος παικτης.
Ο Μαχο ειναι μεγαλος τερματοφυλακας.
Τον Γιονσον τον ειχα ξεχασει, περσυ μου ειχε αφησει πολυ καλη εντυπωση και το επιβεβαιωσα και σημερα, καλος και γοργός.
Ο Μποσκο δεν μπορει πια,αλλα προσπαθει πραγματικα.. ο Ριερα αντιθετως, με εκνευριζει γιατι εχει τοσες ευκαιριες και δεν κανει ποτε τιποτα.
Ο γνωστος Φανουρης με τις αναλαμπες του! Φοβερη η μπαλια στον Μητρογλου! (αν εμπαινε και αυτο που εχασε,θα ηταν γκολαρα).
Ο Ομο βοηθησε και ειναι φιλοτιμος.
Κοντοες Ψυχαρα για παντα, εφτυσε αιμα.
Κριμα για τον Κουμο που βαριοταν που ζουσε.
Παμε Πανιωναρα μου για το επομενο!!!
Όσο διάβαζα ότι έχουμε να κερδίσουμε στο Χαριλάου 50 χρόνια , μου έσπαγαν τα νεύρα και σκεφτόμουνα τι καλά που θα ήταν να τους νικούσαμε σήμερα που κινδυνεύουμε , μέχρι στοίχημα μου ερχόταν να παίξω διπλό αν και δεν έχω παίξει ποτέ μου .
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει μια τρομερή μαγεία , εκεί που όλοι τον έχουν ξεγραμμένο , εκεί κάτι γίνεται για να δείξει ότι η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ και ο κόσμος του ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ . Μπράβο στα παλικάρια που ανέβηκαν πάνω και κρίμα που το κλειστό δεν είχε μια γιγαντοοθόνη να τα βλέπουμε παράλληλα . Το πρώτο γκολ του Μήτρογλου δημιούργησε στο Αρτάκης ένα τρελό ενθουσιασμό που βοήθησε μετά την παγωμάρα από τον τραυματισμό του Βούγιανσιτς να ανατρέψουμε μια σε βάρος μας διαφορά 12 πόντων
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα πάλι!
Τεράστιο διπλό σήμερα!
Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που σκοράραμε στο 18’ και κρατήσαμε το σκορ, πόσο μάλλον να βάλουμε δεύτερο.
Συγχαρητήρια σε όλους κι ευελπιστώ σε μια καλύτερη πορεία από δω και πέρα! ![]()
Κάποιος είπε οτι θα το κατεβάσει και μετα ελπίζω να το βάλει
κάπου να το δούμε κι εμείς οι …Αρτακόβιοι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΟΡΕΝΤ ΑΣ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΑΡΤΑΚΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
«Πιο δυνατός Πανιώνιος»
16/01/2011, 20:48 | Διαβάστηκε 2481 φορές Αποστολή
Ο Μήτρογλου πήρε από το χέρι τον Πανιώνιο και τον οδήγησε στη νίκη κόντρα στον Άρη, με τον τεχνικό των «κυανέρυθρων», Τάκη Λεμονή να τον εκθειάζει στην συνέντευξη Τύπου και να προαναγγέλλει δύο ακόμη μεταγραφές -πλην αυτής του Σβέρκος-, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους οπαδούς της ομάδας που ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά:
«Ήμουν σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει (σ.σ. ο Μήτργλου). Είναι στην ομάδα μόνο λίγες μέρες και όμως πέτυχε δύο γκολ. Δεν να είναι τόσο παραγωγικός, περιμένουμε μεγαλύτερη βοήθεια».
«Μετά το πρώτο δεκάλεπτο τα πήγαμε πολύ καλά, πηγαίνοντας σε κόντρα επιθέσεις με τον Μήτρογλου. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πιο οργανωμένες επιθέσεις δεν μπορεί να μην είμαστε ευχαριστημένοι όταν σπάμε μια παράδοση πενήντα χρόνων».
«Ανακοινώσαμε τον Σβέρκος και περιμένουμε άλλες δύο μεταγραφές. Την επόμενη εβδομάδα θα κλείσουμε άλλους δύο παίκτες και ο Πανιώνιος θα είναι πιο δυνατός».
«Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την προσπάθεια και τη στήριξη, αλλά και για το χειροκρότημα από φίλους του Άρη στο φινάλε. Αυτά πρέπει να τα κρατάμε όλοι μας».
να ρίξω κ ενα παραπονο..οσο κρισιμο κ αν ηταν το παιχνιδι στο χαριλαου αυτοι που δεν μπορεσαν να ειναι εκει μαζι με την ομαδα οφειλαν να ειναι σημερα στο μπασκετ ποσο μαλλον οταν παιζουμε απεναντι στην αεκ..ο κοσμος που ηταν στο μεμπερς αρκουσε για να ναι φισκα το αρτακης..κ μια ευχη για φιναλε,η σημερινη νικη ας βαλει τις οποιες διαφορες στην ακρη κ ας ειμαστε ενωμενοι μεχρι το τελος της σεζον..το παρελθον δεν αλλαζει, η μεταγραφικη περιοδος τελειωνει,αγωνιστικα πρεπει να ειμαστε ολοι διπλα στην ομαδα κ να βοηθησουμε να σωθει η παρτιδα..τα υπολοιπα θα τα βρουμε ειμαι σιγουρος
Κοιτάξτε αυτό το σπουδαίο σέντερ φορ, πέρα από την εκπληκτική ενέργεια και το…παρ’ολίγον κλάμα στον πανηγυρισμό στο 2ο γκολ, πως τρέχει για να πάρει θέση στο πρώτο γκολ. Μιλάμε για γεννημένο γκολτζή και κρίμα που του μένουν μόλις 12 ματς με τον Πανιώνιο.
Ρε παιδια παιζαμε με παικτη παρα πανω’‘‘ο Αραβιδης επαιζε με τα κιτρινα’’‘τι εχετε να πειτε γι’αυτον τον μαλακα;τον χρειαζομαστε;γιατι πρεπει να τον πληρωνουμε;δεν τον αφηνουμε εκει που ειναι;αστους στα προβληματα τους’'γιατι να τα επωμισθουμε εμεις;θειο
Σήμερα κερδίσαμε έναν παικταρά στο ποδόσφαιρο (τουλάχιστον έτσι έδειξε), αλλά χάσαμε έναν άλλο στο basket. Δεν έχει σημασία αν θα 'φευγε. Όσο έπαιξε ήταν άψογος και μας έδωσε αρκετά παιχνίδια. Να του ευχηθούμε περαστικά και υπομονή γιατί ο τραυματισμός του είναι πολύ δύσκολος.
VAMOS ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ και στα επόμενα !!!
Αν δεν ήταν το καγκούρι σήμερα το πολύ που θα παίρναμε ένα ηρωικό Χ σε στυλ Βόλου
Γενικά όμως ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλους τους τομείς
Αμυντικά δεν κάναμε την προβλεπόμενη γκέλα ενώ τα χαφ βοήθησαν για πρώτη φορά τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να μην πατάει τόσο περιοχή ο ρούλης
Σίοβας, Μάχο, Γιόνσον, Κοντοές, Τσότσαλιτς οι καλύτεροι κατ εμέ με κορυφαίο τον Μήτρογλου
Μπάλαμπαν , Ριέρα για μένα οι χειρότεροι, όχι ότι δεν προσπάθησαν αλλά από ουσία μηδέν.
Ο μεν Μπόσκο είχε γίνει γιο γιο απ τους αρ. μπακ χαφ του άρη και λογικά κλάταρε, ο δε Ριέρα ότι έφτιαχνε το χάλαγε είτε στην τελική πάσα είτε στο σουτ.
Εν κατακλείδι, όσο καύλα και να ναι η σημερινή νίκη, το μόνο που πήραμε είναι αυτό που χάσαμε πριν 1 βδομάδα με την Ξάνθη.
Τα κεφάλια κάτω και συνεχίζουμε
Όπως το είπες, πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα ενωμένοι όλοι.
Μπράβο σε αυτούς που γυρνάνε από Θεσσαλονίκη και μπράβο σε όσους πήγαν για την ομάδα στο Αρτάκης και δεν είδαν το παιχνίδι.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10584&subid=2&pubid=106536662#
http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=37235
Μπράβο! Επιτέλους μια μεγάλη νίκη, που τόσο πολύ τη χρειαζόμασταν!
το βλεπες
το παιξες???
με τον βαζελο η συνεχεια
Μεγαλη νικη, σημαντικη και για την ψυχολογια των ποδοσφαιριστων.
Συγχαρητηρια στην ομαδα και στα παιδια που ανεβηκαν!
Αντε να δουμε τι θα δουμε απο δω και μπρος..
Μολις ειδα το δευτερο ημιχρονο, στο οποιο πρεπει να ημασταν αιωνες καλυτεροι απο το πρωτο απ’ οτι καταλαβα, αρα εχω φτιαξει μια ωραια, μαγικη εικονα στο μυαλο μου. Τσαμπα πηγα να παθω καρδιακο στο Κλειστο, η νικη ηταν πολυ ανετη.
Ο Μαχο περασε ενα ησυχο 45λεπτο, τα δυο μολις σουτ που εκαναν, ηταν αστεια για την κλαση του. Σιοβας εξαιρετικος, Λατκα το ιδιο, αλλωστε σε αυτα τα παιχνιδια που παιζουμε πιο κλειστα τα εχουν παει αρκετα καλα φετος, στα εντος ειναι το προβλημα. Ο Γιονσον αξιοπρεπης, τιποτα παραπανω ομως, και, οσο κι αν ακουγεται περιεργο σε μερικους, νομιζω οτι και ο Βαρο δεν θα ειχε προβλημα σε αυτο το παιχνιδι. Θυμιζω οτι ο Γαλλος ηταν καλος στο ταμπουρι με τον Βολο, αλλα οταν αποφασιζει να βγαινει μπροστα ξεκιναει το δραμα. Ο Κοντοες, ηταν κλασσικος Κοντοες. Στην κλιμακα βαθμολογιας Κοντοε παιρνει αριστα δεκα, στην κλιμακα που ισχυει για ολους τους υπολοιπους ποδοσφαιριστες του βαζω ενα ωραιο εξαρακι. Ο Ομο ηταν σουπερ, νομιζω οτι ο Λεμονης θα χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο για την αποφαση του να μην τον ξεκινησει με την Ξανθη. Καλουτσικος και ο Τσοτσα, μου αρεσε ο Σιτο, ο οποιος ετρεξε πολυ, δημιουργησε χωρους, αλλα τα χαλαγε συχνα στο τελος. Ο Μποσκο παιζει οσο μπορει, αλλα αυτο που μπορει ειναι εξαιρετικα λιγο πια. Ο Γουνδουλακης δικαιωσε το αξιωμα Φανουρη: βαλτε με μεσα, καποια στιγμη θα κανω μια ματσαρα και θα παραμιλατε. Μεχρι περσι, η αντιστοιχια ηταν ενα καλο παιχνιδι και στα καπακια τρια αθλια. Φετος εχει στεναχωρησει τους πολυπληθεις πιστους του (αυτες τις λυσσασμενες Φανουριτσες της Νεας Σμυρνης), ριχνοντας το ποσοστο του στο 1/17, αλλα Φανουρης ειναι αυτος και αγνωσται αι βουλαι του.
Ο Μητρογλου ηταν καλος. Πολυ καλος. Παρα πολυ καλος. Τους εσκισε για να πουμε ολη την αληθεια. Ετρεξε, εκανε φαουλ, κρατησε τα στοπερ πανω του, σκορπισε τον τρομο. Η φαση του δευτερου γκολ πρεπει να ειναι τα δεκα πιο επεισοδιακα δευτερολεπτα στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου. Πρωτα μας θυμιζει οτι ειναι ο μοναδικος Ελληνας φορ που μπορει να τριπλαρει και μετα σουταρει με το κακο του ποδι στο απεναντι παραθυρακι, εκτιθοντας κατα σειρα: το Νετο, τον Μπαλαμπαν, τον Κιντη, τους Πανιωνιους που κραζαμε το Βεντουρη και τον αποτυχημενο προπονητη του γαυρου (τον ανθρωπο που κοντεψε να υποβιαβασει την πιο σταθερη ισπανικη ομαδα της τελευταιας δεκαετιας). Αφου εχει σπασει την μακροβιοτερη παραδοση του ελληνικου (πιθανοτατα και του παγκοσμιου) ποδοσφαιρου ξεκιναει τον πανηγυρισμο του. Παμε παλι: κλαιει, γελαει, κοιταζει τους Αρειανους, ξηλωνει το σημαιακι, χτυπαει την καμερα, αγκαλιαζεται με τους συμπαικτες του και πυροβολει αλα Ραμπο με το σημαιακι, το οποιο στη συνεχεια προσπαθει να το εκσφεντονισει σαν δορυ στους Αρειανους. Καπου εκει εμφανιζεται ο Κοντοες, τον συγκρατει και τα δεκα δευτερολεπτα τελειωνουν. Εμφανιση και παρουσια επιπεδου Τζεμπουρ δηλαδη - σε ολους τους τομεις.
Αυτό που παρουσιάσαμε στο χαριλάου λέγεται ομάδα γιατί όλες οι γραμμές της λειτουργήσανε αποτελεσματικά με σχέδιο από το 1ο έως το τελευταίο λεπτό, δε θα μπω στον κόπο του σχολιασμού των παιχτών μας αλλά θα πώ ότι από την αρχική ενδεκάδα τα 8/11 ήταν άψογοι.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!!!