Οπως ειδα το ματς απο το μεχρι το 76(μετα κατι επαθε η συνδεση και ηταν σαν αν εβλεπες σλαιτς μεχρι το 88).
1, Μαχο -εκανε τρεις πολυ καλες επεμβασεις και ειδικα μια εξοδο πολυ καλη.Παρα πολυ καλος και εδειξε οτι δεν θα ετρωγε γκολ με τιποτε.
2, Βαρο καλο στα αμυντικα του και ας του δωσουμε και την σεντρα που εκανε την ωμα του ο Οριος.Το Oreo cookie το εκμεταλευτηκε ο Μητρογλου με τα γνωστα επακολουθα.
3, Κοντοες- Πολυ παθος αλλα ρε παληκαρι ηρεμησε λιγακι. Γιατι να φας κιτρινη? Χανεις ματς γιατι ειναι η 4η του.
4, Λατκα-Πολυ καλος αν και εκανε ενα σφαλμα . Ομως εσωσε πριν την γραμμη με εξουδετερωμενο τον Μαχο ενα σιγουρο γκολ.
5,Σιοβας-Νομιζω ηταν το καλυτερο ματς του πριν το επομενο καλυτερο.Καθαρισε ολες τις δυσκολες φασεις και επισης δημιουργησε φασεις.
6,Τσοτσαλιτς. Στα ανασταλτικα καθηκοντα του αρκετα καλος.Ομως λιγο τις μεταβιβασεις αν προσεχε θα ειμασταν πολυ καλυτεροι σαν ομαδα.
7,Ομο. Πολυ καλος για μια ακομη φορα.Με εκπλησει ευχαριστα.Δεν το περιμενα.
8. Κουμορτζι-Νομιζω οτι ειναι ο χειροτερος παικτης μας αυτη την στιγμη. τελειως ντεφορμε και δεν νομιζω οτι ειναι αδιαφορος. Μπορει αν ειναι και η ψυχολογια του χαλια. Ελπιζω να τον δουμε πολυ καλυτερο.
9, Ριερα-ετρεξε πολυ ,ανοιξε χωρους παλεψε αν ειχε καλυτερες επιλογες θα μιλαγαμε για αλλη ομαδα,οχι παικτη.
10,Μπαλλαμπαν.-Επαιξε καθαρο 10αρι και διαφωνω με οσους λενε οτι δεν επαιξε καλα.
Αν δειτε η φαση του πρωτου γκολ ξεκιναει απο αυτον με το αδειασμα που κανει και την πασα στον Γιονσον που ανετα εβγαλε την σεντρα στο πρωτο γκολ.
Ο Μποσκο ξερει να βαλει σωστα το σωμα του ξερει να πατησει την μπαλλα και δεν την πουλαει. Αν και δεν εχει πιατην ταχυτητα την μπαλλιτσα την κατεχει.
11-Τι να πουμε? τα εχετε πει ολοι.Παρα πολυ καλος.
Οι αλλαγες ?
12-Σαμαρης-αγορι μου εσυ εισαι οτι πρεπει για αλλαγη. Ομως να μην περνεις ετσι ευκολα καρτες και να μην κλαδευεις ετσι αδιαντροπα. Προσεχε γιατι αν ο αντιπλαος ειναι επαγγελματιας μπορεις να παθεις χοντρη ζημια αν ριχνεις τετοιες κλωτσιες.
Καλος ο μικρος παντως.
13-Φανουρης-εβγαλε μπαλλια απο τις λιγες και εδειξε οτι ξερει πολυ μπαλλα. Ομως παληκαρι θελουμε ετσι παντα. Τι να το κναω τωρα που για 3-4 βδομαδες δεν θα περιμενω κατι καλο απο εσενα?
Απεδειξε μας λαθος.
14-Αναστασοπουλος- δεν εχω γνωμη.Μπηκε οταν το στρημιν εκανε διακοπες.
Λεμονης-
Ο Τακης εδειξε οτι πηγαινε για το Χ καθαρα.
Μας βγηκε διπλο. Φυσικα και θα πεταει απο χαρα.
Ομως προς τιμη του ξερει τι τον περιμενει και δεν επαναπαυεται.
Πιστευω οτι με νικη με τον Παο ολα αλλαζουν στον πανιωνιο.
Αν βρει τροπο να μην χανουν οι αμυντικοι επαφη με τον Σισε εχουμε πολλες ελπιδες.
Δυστυχώς ή ευτυχώς εκεί είναι το μόνο ζήτημά μου εμένα.Όλος ο βάζελος ο γαμοσισσέ είναι.Θέλει ΠΟΛΥ δουλειά να τον εξουδετερώσεις,αλλά αν τα καταφέρουμε όπως είπες και συ τότε μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό.
Αρκεί φυσικά να μην αρχίσει πάλι τις βουτιές ο Σωτηράκης.Μα την παναγία πέρυσι ήθελα να καβαλήσω τα κάγκελα και να μπω στο γήπεδο να τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια.Απορώ πως δεν τον πλάκωσε στο ξύλο ο Κοντοές…
Εγώ θα σταθώ όμως σε κάτι που θεωρώ σημαντικό. Καλοί οι βαθμοί με άρη και καλοί με όποιον άλλο “μεγάλο” ΑΛΛΑ το σημαντικό είναι να κάνουμε νίκες με τις ομάδες που έχουν πιθανότητες να πέσουν. Οι νίκες που είναι επιτακτικές είναι για μένα απέναντι στον Αστέρα, στις Σέρρες, στην Κέρκυρα και στην Λάρισα. Πρέπει να βάλουμε αυτές τις ομάδες “από κάτω”. Ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας πρέπει να είμαστε πάνω από αυτούς!!! Πάση θυσία νίκη με αυτές τις ομάδες και ότι μπορούμε καλύτερο με τις υπόλοιπες. Το πρόγραμμα μας βοηθάει από την άποψη ότι θα προλάβουν μέχρι τα παραπάνω ματς να “μπουν” και οι νέοι παίχτες μας. Βασίζομαι στον Λεμονή.
Ξαναλέω πολύ σημαντική η νίκη εχθές από πολλές απόψεις (ψυχολογία, βαθμολογία κτλ) αλλά ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και ας δουλέψει η ομάδα σωστα. Εμείς οι φίλαθλοι ΔΙΠΛΑ της μέχρι τέλους. Μην κάνουμε τους παίχτες μας (όποιοι και αν είναι αυτοί) να νιώθουν άσχημα στην έδρα μας.
συμφωνω απολυτα!!
προς τους αγαπητους παικτες:
ρε παιδες, αυτην την βδομαδα μην δωσετε ΚΑΜΙΑ συνεντευξη σε ραδιο, εφημεριδες, κτλ. 1ον) γιατι δεν παει γουρι, 2ον) δεν γιναμε ομαδαρα, 3ον) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ, 4ον) κερδιστε τα βαζελια και δωστε μετα κανα-δυο.
ναι,ολα τα κεφαλαια γινονται μικρα εκτος απο το αρχικο γραμμα στην αρχη καθε προτασης.το γιατι εαν εχεις ακομα απορια θα στο λυσει ο αλλος αντμινιστρατορας γιατι εγω δεν ειμαι σιγουρος.νομιζω πως ετσι επιλεξαμε να λειτουργει στο φορουμ,σωστα reanimator? Σορρυ απο ολους για το οφ τοπικ.
Μεγαλη νικη!
Η κινησεις του Μητρογλου ηταν καταπληκτικες με μπαλα αλλα χωρις μπαλα ηταν ακομα καλυτερες. Παρεσυρε τα μπακ του Αρη συνεχως ανοιγοντας χωρους. Κριμα να μην δειχνει να μπορει πια ο Μποσκο να συμμετεχει σε τετοιους σχηματισμους. Αντιθετα ο Ριερα εδειξε σημεια ανακαμψης. Ο Σιοβας ηταν αρχοντας πισω σε ολο τον αγωνα δειχνοντας πιο αποφασιστικος οχι μονο στο ψηλο παιχνιδι αλλα και στο χαμηλο. Μαχο σταθεροτατος. Ο Σαμαρης θα γινει σπουδαιος ποδοσφαιριστης ακομα και αν γινει υπευθυνος προστιμων ξανα ο Κορκιδης. Εχει τον καλως εννοουμενο τσαμπουκα και καλα θα κανει να αγνοησει τους “προστιματιες” αν παρουν φορα ξανα. Ο Τσοτσα σαν να επιστρεφει στο παλιο καλο περσινο του εαυτο. Ο Κοντοες ειναι γνησιος μαχητης και ειναι καιρος να επεκτεινει τη καλη στατικη τεχνικη σε δυναμικη βλεποντας γηπεδο πιο ευρυγωνια. Επεστρεψα με νεες δυναμεις. Θενκ γιου τιμ Πανιωνιος!!!
Ήταν ιστορική νίκη που μας δίνει ελπίδες για παραμονή.Χρειάζεται όμως να ξεφύγουμε από την εβδομαδιαία μανιοκατάθλιψη.Ούτε πεσμένοι ήμασταν ,ούτε σωθήκαμε με το διπλό στο Βικελίδης.
Η μάχη τώρα αρχίζει και μόνο η συσπ0είρωση θα κρατήσει τον ιστορικό εκεί που ανήκει.
έτσι είναι (αν και κάπου είδα ένα παράδειγμα που ήταν όλα κεφαλαία)
in principle πάνω από κάποιο αριθμό κεφαλαία τα κάνει μικρά για να αποφεύγουμε φαινόμενα που κάποιος γράφει όλο κεφαλαία (που είναι και αρκετά κουραστικό)