18η Αγωνιστική: Άρης - Πανιώνιος

Την ερχομενη αγωνιστικη η ομαδα θα αναμετρηθει με τον Αρη Θεσσαλονικης στο Χαριλαου.

που λέει ο λόγος…

O άρης θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει προπόνηση απέναντι σε ένα θίασο παικτών οι οποίοι θα είναι ντυμένοι με κάτι πυτζάμες οι οποίες θα φέρουν το σήμα του ιστορικού πανιωνίου .

Παιδιά, ξέρετε ότι πάντα μιλάω φιλικά και καλοπροαίρετα, αλλά μήπως εκεί που λες Grog για “ομάδα” να βάζουμε στο εξής μιά άλλη λέξη; Ξέρω 'γω, τσίρκο, θέατρο σκιών, θεατρικό μπουλούκι, αποτυχυμένοι περιπλανώμενοι μάγοι, κάτι τέλος πάντων.

Πάντως, με όλο το θάρρος, ομάδα ΔΕΝ είμαστε. :slight_smile:

δεν πιστευω μετα και το σημερινο να πιστευει κανεις οτι θα νικησουμε μεσα στα σκουληκια…
κι εαν λεγεται κι αυτο που λεω απαισιοδοξια
τοτε μαλλον δεν εχουμε ματια να δουμε τα χαλια της ομαδαρας μας

Ο Βαρο κανει επελαση απο τα δεξια, παταει στον Φανουρη, ο οποιος με το εξωτερικο βγαζει σεντρα-ξυραφια στην αντιπαλη περιοχη. Ο Μπαλαμπαν πηδαει ψηλοτερα απο τον Σηφακη και σπαει, μετα απο μισο αιωνα, την μεγαλυτερη παραδοση στην ιστορια του παγκοσμιου ποδοσφαιρου. Οι μετοχες του ΟΠΑΠ σημειωνουν ανοδο 30%, τρεις Ταυλανδοι μπουκηδες γινονται δισεκατομμυριουχοι, μισο εκατομμυριο Ελληνες αυτοκτονουν, ο Κουπερ απολυεται, Μπεος πεθαινει απο τα γελια και ο Βεντουρης ανανεωνει τα συμβολαια του Φανουρη και του Μποσκο μεχρι το 2013.

… και στις 21/12/2012 ο κόσμος καταστρέφεται και έτσι ο Πανιώνιος χάνει μοναδική ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα όντας πρώτος μέχρι εκείνη τη στιγμή στη superleague.

Του χρόνου οι γηπεδούχοι θα παίζουν πάλι στο Europa League, και οι φιλοξενούμενοι στην Καλλονή και τα λοιπά γήπεδα της Football League.

Αυτή είναι και η ρεαλιστική διαφορά τους ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

Είσαστε όλοι για κλάματα.
Το ματς είναι διπλό.

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΠΕΤΡΟ!

Εχω να παιξω προπο απο εφηβος και μετα το σημερινο ματς που ειδα λιγο με νοιαζει αν το ματσακι με τα σκουληκια ερθει 1 Χ η 2. Δεν φαινεται να εχει παει τιποτα σωστα φετος και εχουμε τα μαυρα μας τα χαλια αλλα δεν εχουμε πεσει ακομα!!!

Εγω οσο και να σκαω που δεν παιζουμε καλα μεχρι να πεσουμε και μαθηματικα δεν προκειται να παραδεχτω καμια προβλεψη για οριστικη καταδικη!!!

Ελπιζω να με ανεχθειτε αναμεσα σας και να μην με διαγραψετε απο το φορουμ.

Σκεφτομαι αν ειμαι καλα απο υγεια να παω στη σκουληκωτρυπα για την αναμετρηση κι ας κατεβουν να παιξουν και με τα νυχτικα τους. Καποτε θα ξυπνησουν!

ΥΓ. Μπορει και να ειναι πραγματικα αχρηστοι ολοι οι παιχτες μας οπως βλεπω να συμφωνειτε σ αυτο οι περισσοτεροι. Για μενα παντως δεν ειναι αρκετο κριτηριο να τους απαξιωσω συνολικα η αποδοση τους στα 5-6 τελευταια παιχνιδια σε μια χρονια με ασχημα αποτελεσματα χωρις καμια σταθεροτητα διοικητικη. Ουτε μου λεει κατι να φυγουν 10 για να ερθουν αλλοι 10 για να βγαζουν τα ποσοστα τους οι μανατζερς!
Σε μια ηδη αποσταθεροποιημενη ομαδα τι νοημα εχει η πιεση για αλλαγες εδω και τωρα χωρις ουσιαστικη αναλυση και συμφωνημενη κατευθυνση με ευρεια αποδοχη? Να ξεκανουμε την ομαδα μας μια ωρα αρχιτερα σαν τα τυρια?

ελα ρε παιδια τωρα τι να λεμε ο Αρης τουλαχιστον εχει μια πιο πιθαρχειμενη ομαδα και ενα συστημα που παιζει, τι να παμε να κανουμε

παμε για τσουρεκι τενκερλη και πισω

παμε και ας φαμε και μπουγατσα!

Παιδιά Terkenli έχει και στο Ελ. Βενιζέλ

Άσε που έχουμε και το Maxım στη Ν.Σμύρνη με πιο ποιοτικό çurek και ας μην έχει όλα αυτά τα μπιμπλίκια με τη γέμιση.

Εγω θα παω κοντρα στο ρευμα αν και απαισιοδοξος με οσα βλεπω και θα πω.
Οταν ο Πανιωνιος κερδισε πριν μισο αιωνα τον Αρη εκει μεσα του εριξε 5 γκολ.
2-5 αν δεν κανω λαθος κερδισαμε.
Ανεβηκαμε πανω με μιση ομαδα και υπηρεσιακο προπονητη.
Οταν ηταν να δωσει φανελες στους παικτες δωσανε σε οποιον βρισκανε μπροστα τους μια φανελα με οποιαδηποτε νουμερο . ετσι βρεθηκε το σεντερ φορ να φοραει το 2 ακι αμυντικος το 10 . Αυτο μπερδεψε την ομαδα τους Αρη που πριν καλα καταλαβουν τι εγινε χανανε με 0-4 ημιχρονο.
Για νε τελειωσει το ματς 2-5.
Ο πανιωνιος ειναι η πιο τρελλη ομαδαρα στον κοσμο.
Ομως αυτο που βλεπουμε ειναι Πανιωνιος?
με το χερι στην καρδια -ΟΧΙ.
Καντε ρε μαγκες την υπερβασαρα και ο κοσμος διπλα σας θα ειναι.
Αντε και η διοικηση να φερει 4-5 καλα παικτακια μπας και σωθει η χρονια.
Και κατι που παρατηρησα.
Ο Φανουρης σταματησε και δεν κανει πια τον σταυρο του?

Ο Άρης στον πρώτο γύρο δεν είχε απειλήσει ούτε με μισή φάση μέσα στη Νέα Σμύρνη.
Δε λέω πως έχουμε ελπίδες για διπλό μέσα στο Χαριλάου,δε το πιστεύω άλλωστε.Απλά τονίζω πως ο Άρης δεν είναι καμια υπερομάδα όπως τον παρουσιάζουν μερικοί.Με τον Αι Γιούργκεν τον Μάχο να επιστρέφει κάτω απ’το δοκάρια,απλά δε θα μου φαινόταν απίθανο ένα 0-0…

Αν ο δικος μας συρφετος παιξει σαν ομαδα ολα γινοντε!

Ποιος μιλαει για υπερομαδες…οτι ειμαστε εμιες τρελο χαλι ειναι το θέμα

Είσαστε όλοι για κλάματα.
Το ματς είναι διπλό. (Πετρόπουλος)
Είσαι ψυχασθενής!
Ρε αν κερδίσουμε σου υπόσχομαι να παρακολουθήσουμε μαζί τα επόμενα τρία παιχνίδια του εφηβικού βραδιατικα τις πέμπτες…