18η Αγωνιστική: Άρης - Πανιώνιος

Κι εγώ σκεφτόμουν τη φράση αυτή, και να σου πω φοβόμουν μήπως μάθουν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου στο μπάσκετ και γυρίσουν να δουν τη μπάλα και τα γκαντεμιάσουν και τα δυο! :wink:

Στον φιλο τον Δημητρη απευθυνομαι.
Ρε φιλαρακι τι παραπανω θελεις να σου κανει ο Μπαλλαμπαν?
Κρατησε μπαλλα εσπασε στα πλαγια την μπαλλα, οσο μπορει ετρεξε σε μια θεση που οντως δεν ειχε ξαναπαιξει.
Ο Κουμορτζι ετσι οπως παιζει οχι Ολυμπιακο δεν βλεπει αλλα ουτε Αιγαλεω,ελπιζω να ολοκληρωθει η μεταγραφη στον Ολυμπιακο.
Ο Τσοτσαλιτς προσπαθησε οσο μπορουσε αλλα απο οτι ξερω εχει προβλημα με μηνισκο.
Οσο για το 5αδα το πιστευω οσο περιεργο και να ακουγεται.
θελαμε 3 βαθμους με αρη.παο και Ολυμπιακο.
Εχουμε ηδη 3 και αν κερδισουμε η εστω φερουμε ισοπαλια με Παο η λογικη λεει οτι οτι κανουμε με Παο θα κανουμε και με Ολυμπιακο.
Παμε για νικη με βαζελο.

Συμφωνω με αλβαρο εχουμε πολυ δρομο, φιλοι τεραστιο το αποτελεσμα, αλλα θελουμε παικτες, ειδικα στα χαφ, αν πατε στο προγραμμα και βαλτε ολες οι ομαδες να κερδιζουν στην εδρα τους και να χανουν απο το ποκ τοτε εμεις εχουμε σημερα ταβανι 31, οσες ΚΑΙ οι σερρες, οι χαλκηδονα βολος 33, 34 οι εργοτελης τριπολη, 35 γριες, 36 κερκυρα, αρα τα κεφαλια μεσα και υπομονη και ΠΑΙΚΤΕΣ

Αυριο vardos θα εχεις αλλους δυο παικτες.
Χθες εκλεισε ο Σβερκος,αυριο Γκαλιτσιος και Νικαλαου.
τριτη Τεταρτη 10αρι και αριστερο μπακ.
Η ομαδα αλλαζει τελειως ετσι.

Θέλουμε άλλους 16 βαθμούς για να σιγουρέψουμε παραμονή: 5 νίκες και μια ισοπαλία.

ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ!!!ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΠΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΦΑΣΗ ΓΚΟΛ.ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΛΛΑ…ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ!!! Υ.Γ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ???ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΑΣ…

Θελουμε 8 νικες και μια ισοπαλια για να βγουμε 5η θεση.
Και δεν χαιρεσαι ans που θα γαμησουμε τα βαζελακια?

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑ!!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ!!

ΟΥΥΥΥΥΥΦΦΦΦΦΦ!!!

Ήμουν μεσα και τρελαμένος απο χαρα!Μεγαλη νικη με επιτέλους ενα σωστο φορ.Παίρνω πισω τα οσα ει[πα και πιστευα για Μητρογλου.Νόμιζα οτι θα ερθει 6 μηνες για τα ένσημα αλλα σήμερα μου βούλωσε το στόμα.1,5 ευκαιρια 2 γκολ!Ο μπαλαμπαν γιατι τετοιο κατηφορο;Αδυνατούσε να κανει κοντρολ να σταθει ορθιος να ξεμαρκαριστει διχως να πεσει να πασαρει να να να…Γιατι ρε παιχταρα μου τοσο χαλι;

[video]http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=49452&Ln=En[/video]

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ.

Αυτά μόνο ο Πανιώνιος τα κάνει. Άλλη ομάδα με Μήτρογλου. Έλυσε τα χέρια του Λεμονή ο οποίος κατάφερε επιτέλους να παίξει το 4-3-3 όπως το θέλει. Με την προσθήκη και του Σβέρκος νομίζω ότι θα έχουμε από το πουθενά μια πάρα πολύ καλή επίθεση. Εμένα σήμερα μου άρεσαν και οι Ριέρα, Μπάλαμπαν οι οποίοι έπαιξαν νομίζω καλά στις φυσικές τους θέσεις.
Τα προβλήματα στα χαφ φάνηκαν πάλι με τον προκλητικά αδιάφορο Κουμουρτζί και τον μέτριο Τσότσαλιτς (ο Όμο μου άρεσε αρκετά). Αλλά αν μέσα στην εβδομάδα πάρεις Νικολάου και έναν επιτελικό τότε η ομάδα θα έχει αλλάξει τελείως.
Η άμυνα τέλος σήμερα ήταν φανταστική. Σιόβας, Λάτκα άψογοι, ο Γιόνσον στο πρώτο ημίχρονο φανταστικός και ο Κοντοές μαχητικός. Ο Μάχο βέβαια είναι ο λόγος που λένε ότι η ομάδα ξεκινάει από τον τερματοφύλακα. όπως και να το κάνουμε άλλο να το τρως με την πρώτη και άλλο να βγάζεις άνετα τις λίγες φάσεις του αντιπάλου.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Τώρα πάμε χωρίς άγχος με τα βαζελάκια όπου ότι πάρουμε θα είναι θετικό.

ΥΓ: Ο Μήτρογλου τελικά είναι φανταστικός παίκτης. Και τα δύο τελειώματα είναι μεγάλου φορ ενώ και ο τρόπος που κρατάει τη μπάλα και τη σπάει δεξιά αριστερά είναι φανταστικός. Τελικά μάλλον άξιζε τον κόπο και τα νεύρα που μας δημιούργησε.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΜΙΣΟΥ ΑΙΩΝΑ!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ? ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ? ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΤΗ! ΣΤΟ 1ο ΓΚΟΛ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ, ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΝΤΡΙΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΕΛΥΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΥΤ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ…
Ο ΜΗΤΡΟΓΛΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΠΟΛΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ. ΜΕ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ-ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΧΟΥΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ..
ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ ΚΙΝΤΗ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΒΑΖΕΛΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΙΣΜΑ ΜΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΠΑΛΙΟΜΠΙΝΕΔΕΣ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΚΟΥΜΑ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!ΠΑΝΙΩΝΙΕ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ!!!

Φοβερή νίκη στο αντιαισθητικό Κλεάνθης Γαλαξίδης.
Μόνη παραφωνία ο Κούμο.
Σωστό κοουτσάρισμα από Συρτάκη και σούπερ Μήτρογλας.
Μακάρι να σωθούμε.

ΠΩ ΠΩ ΜΩΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΠΙ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΓΛΑ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΗΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΑΜΑ ΤΟΥ ΣΗΦΑΚΗ!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΚΑΥΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ?ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΓΙΗΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ…ΣΤΟ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΑ!!!

εεε το πηρε και μια βολτα το σημαιάκι αλλα χαλάλι του..τελειωνει το μπασκετ την κανω γρηγορα παρκαρω στην αγιου ανδρεου και εκει που κανω κατοστάρι προς μεμπερς 10 μετρα πριν φτασω ακουγονται κατι κραυγες και βλεπω κατι τρελαμενους να τρεχουν χωροπηδωντας…ΚΑΥΛΑ!!!απλα..μονη παραφωνια της ημερας ο μιλος, ολα τα αλλα ηταν υπεροχα..πολλα μπραβο στον μητρογλου για τον σεβασμο που εδειξε απο το πρωτο ματς στη φανελα που φοραει και στους μαγκες που ανεβηκαν..

Νίκο, εδώ προέχει να σωθεί η ομάδα! Μέχρι τότε κι εγώ να δεις κάτι κωλοτούμπες (κι ανάποδες μάλιστα) που θα κάνω.

Μέχρι και η Κομανέτσι θα με ζηλεύει … :wink:

File MEL,ΟΛΟ το καλοκαιρι αυτο του λεγαμε του κιντη’‘‘παρε εναν φορ φονια,τιποτε αλλο,συνεχιζω να το λεω’’‘στο ελλαδισταν οπου ζουμε ,οποιος βαλει το γκολακι κερδιζει.Μετα λιγη καθυστερηση,λιγο επιτηδες ,λιγο οδιατητης ,ετσι χανονται τα ματσακια για ολες τισ κουρελομαδες μας’‘ΤΟ ΓΚΟΛΑΚΙ’''αντε καλη αρχη θειο

Τα εύσημα στα λίγα αλλά ηρωϊκά παιδιά που πήγαν στην Θεσ/νίκη και ακούγοταν όμορφα μέσα στις παραφωνίες των σκουληκιών.

Μάγκες, υποκλίνομαι! Εγώ -το παραδέχομαι- θα το είχα δει από την τηλεόραση…

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ !!!