ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΝΙΩΝΙΕ
Συνάδελφος ΠΑΟΚτσής: ‘oloklirosate ena apo ta kalytera S/K toy PAOK’.
Αναφέρεται στις τελευταίες 5 μέρες, προφανώς! ![]()
δεν το πιστευω ρε!!!
παμε μωρη αρρωστεια.
τι ωραια κυριακη!!!
ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Πάνω που δεν βλέπαμε φως στο τούνελ ανοίξανε οι ουρανοί. Ωραία θα ήτανε να μπορούσαμε να τον κρατήσουμε τον Μητρόγλου.
την επομενη αγωνιστικη την ανοιγει αποκλειστικα ο grog !!!
Μονο νικη επομενη αγωνιστικη για να εχει αξια η σημερινη νικη
κάτσε μη τον πάρουν πίσω πριν τελειώσει η μεταγραφική. :d
Και το πιο καλο απο ολα?
Σε περιπτωση ισοβαθμιας με τον Αρη για την 5η θεση τους εχουμε απο κατω.
Δυο νικες στα σκουληκια.
ΣΠΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 50 χρονων.
Ετσι και κατσει και νικη με βαζελο αλλαζουν οι οροι.
Μην υπερβάλουμε, αν και όλοι έχετε δικαίωμα στο όνειρο. Ούτε καν από τη ζώνη του υποβιβασμού δεν βγήκαμε. Πάντως το αστείο είναι ότι υποχρεώσαμε πλέον τον Αρη να μοιράζεται μαζί μας τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Μήπως τους πήραμε το πάνω χέρι στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού; ![]()
Ερώτηση: Γιατί ο sirΤάκις, αφού καταλαβαίνει από μπάλα, ξεκινάει την ομάδα με Μπάλαμπαν, Κουμορτζί, Τσότσαλιτς, αφού αν μην τι άλλο οι όποιοι αντικαταστάτες τους θα είναι καλύτεροι τουλάχιστον στον ανασταλτικό τομέα και θα δείχνουν καλύτερη διάθεση για να κυνηγήσουν τις φάσεις; Μόλις ολοκληρώθηκαν οι αλλαγες, αμέσως περιορίστηκε κάπως η -μέχρι τότε- πλήρης κυριαρχία του Άρη στο κέντρο, ανάσανε κάπως η άμυνα και βάλαμε και ένα από τα ομορφότερα γκόλ εδώ και πολύ καιρό. Μαγική η πάσα του Γούνδουλα και εκπληκτικό το τελείωμα του Πιστολέρο (το σημαιάκι πάλι του κόρνερ τι το ήθελε
κλασσική ενέργεια σέντερ-φορ, κάτι που είχαμε πολύ καιρό να δούμε στον Πανιώνιο. Επανέρχομαι στον συμπαθή αλλά προβληματικό αγωνιστικά Μπόσκο και ερωτώ: Σήμερα τι θέση του είπε ο Λεμονής να παίξει, τι θέση (προσπάθησε) να πάιξει αυτός και τελικά σε ποιά θέση έπαιζε όσο έπαιξε. Δεν είναι ερώτηση κρίσεως, πραγματικά δεν έχω καταλάβει.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ - ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.
Η ομάδα σήμερα έδειξε ότι αν καταφέρει και μαζέψει λίγο το κέντρο της (δηλ. να πιέζουμε την αντίπαλη άμυνα, να κερδίζουμε περισσότερες μονομαχίες, να κρατάμε μπάλα περισσότερο και να βγάζουμε μπαλλιές μπροστά) τότε θα αρχίσει να σκοράρει περισσότερο, με αποτέλεσμα να έχουμε ελπίδες ότι θα βρούμε τους βαθμούς που οδηγούν στην σωτηρία.
Μεγάλη κουβέντα δεν λέω αλλά σήμερα, παρά τις κραυγαλέες αδυναμίες, δείξαμε ότι AKOMA ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
Τώρα θέλω νίκη 3-0 με τον βάζελο με χάτ-τρικ του …Σημαιοφόρου!!! ![]()
–
Γιά να δούμε ΡΕ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ !!!
ΣΙΟΒΑΣ, ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ,
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ
Δεν ειναι δυνατον αυτο που συμβαινει στην ομαδα! Ολοι μας σημερα γιναμε μσρτυρες ενος μοναδικου γεγονοτος :
Νικη στο Χαριλαου!!!
Θα το κατεβασω το ματς για το αρχειο!
Εν ο λιγοις :
-Εξαιρετικος ο Σιοβας!
-Ο Μαχο επιβεβαιωνει για μια ακομα φορα οτι ειναι η καλυτερη μεταγραφη του καλοκαιριου
-Αποκτησαμε επιτελους φορ περιοχης, εστω και για 6 μηνες! Θετικοτατο ντεπουτο απο τον Μητρογλου το οποιο προσωπικα, δεν το περιμενα! Εφτασε τον πρωτο σκορερ της ομαδας με μια μονο εμφανιση!!! ![]()
-Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε η ομαδα, αλλα παιξαμε καλυτερα απο τις τελευταιες φορες. Επισης , θεωρω αποτυχημενες τις αλλαγες του Λεμονη. Πιο αποτυχημενο θεωρω και το timing που τις εκανε , αλλα ολοι κρινοντε απο το αποτελεσμα οποτε μπραβο! Δεν ειμαι προπονητης αλλωστε…
-Εξακολουθω να πιστευω οτι η ομαδα χρειαζεται δημιουργικο χαφ. Ο Κουμο ηταν παραφωνια! Ο Φανουρης θετικος, αλλα ειναι Φανουρης…
-Θετικοτατος ο Γιονσον. Καλυτερος απο τον Βαρο!
Κλεινοντας, επιτελους ενα Σ/Κ που χαμογελασαμε !!!
Αντε , νικη και με τους βαζελες τωρα για να κανουμε το πρωταθλημα ανω κατω!!!
Κανω παραθεση στον εαυτο μου!, για να αποδειξω οτι αυτη η ομαδα εχει ξεπερασει τα ορια της λογικης εδω και πολλα χρονια.
ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙΣ
και στον ψυχίατρο θα λέω…
απόψε δεν θέλω να ακούσω τίποτα άλλο εκτός από πανηγύρια. Το εχουμε όλοι αναγκη. από αύριο ξεκιναμε να μιλάμε για το βάζελο
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Β
ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ,ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΕΑ
ΠΙΣΤΗ ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ
ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!
Σιοβας respect ρε ψηλε… την ειδε φαν μπαστεν σημερα… τριπλες, κατεβασματα.. πλακα τους εκανε.
ο Μητρογλας φοβερο φορ ρε παιδια.. εκλεισε και στοματα για να μην λένε οτι ηρθε αδιαφορος κτλ…
χανει και ο Βαζελος στο 6… θα ερθουνε διαλυμενοι την αλλη βδομαδα αν μεινει σαν αποτελεσμα..
ρε μπρεσκα παραδεξου το
φανερώθηκε ο ρόλος σου !
εισαι ψυχολόγος - μελοντολόγος
οσο περναγε η ωρα και ειμασταν μπροστα στο σκορ, σκεφτομουν αυτο ακριβως που είχες γράψει :
αυτη η ομαδα ειναι τοσο παραλογη που μπορει να κανει διπλο μετα απο μισο αιωνα, μονο και μονο επειδη δεν θα το δουμε.
Δεν μας βολεύει, θα έρθουν μάλλον λυσσασμένοι και με διαιτησία για να διατηρήσουν το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.