18η Αγωνιστική: Άρης - Πανιώνιος

Φυσικα το δευτερο. Στο μπασκετ μπορεις να στηριξεις την ομαδα, στο ποδοσφαιρο, οσο και να ουρλιαζεις, ο ηχος δεν περναει απο την τηλεοραση. Λογικα στο Κλειστο θα περασουμε ωραια, θα βρισουμε την ΑΕΒ, θα κοροιδεψουμε τον Γκεκο, θα πουμε και τιποτα για τον Αρη. Οχι μονο θα δεις για τελευταια φορα το Μιλος, αλλα δεν παιζει κι ο Μακλιοντ. Γλιτωνεις και τη ψυχοφθορα διαδικασια να βλεπεις Ομο, Τσοτσαλιτς και λοιπους, ενω και ο φραπες στο Κλειστο ειναι 200 φορες καλυτερος απο το Μεμπερς. Τελος, επειδη πιστευω στο παραδοξο που βασιλευει σε αυτον το Συλλογο, οσο λιγοτεροι δουμε το ματς απο την τηλεοραση, τοσο πιθανοτερο ειναι να κανουμε διπλο μετα απο μισο αιωνα, μονο και μονο για να μας σπασουν τα νευρα.

Νομίζω οτι θα μου άρεσε να παίξουν και οι 3… έτσι μπορεί οι Ριερα- Μπαλαμπαν να μην έχουν τόσο επιθετικό ρόλο και να παλέψουν μπας και καταφέρουν να δώσουν καμιά μπαλιά λουκούμι μπροστά στον Μήτρογλου… Τώρα για τα μετόπισθεν ίσως υπάρξει ένα θέμα, αλλά αν δεν χρειάζεται να προωθούνται συνέχεια (και να μην γυρνάνε ποτέ :stuck_out_tongue: ) κάτι μπορεί να γίνει…

Αρτάκης να βοηθήσουμε την ομάδα.

Φιλε yannis ,αν ο Κουμο και ο Ομο παιξουν για τρεις στο κεντρο,τοτε το σχημα ειναι πολυ καλο;το ερωτημα ειναι αν ο Κουμο ειναι ο παλιος και φιλοτιμος Κουμο’''ολα γινονται.

Και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινήσει και με τους 3 μπροστά. Ο άρης δεν σκοράρει εύκολα. Αν αντέξουμε το 1ο 20λεπτο πίσω και καταφέρουμε να προηγηθούμε τότε μπορέι να βγάλει 1 απο τους 3 και να ενισχύσει την άμυνα αργότερα. Ακόμα και με 3 σεντερ μπακ να παίξουμε μετά δεν με χαλάει… Τώρα βέβαια θα μου πείτε ποιοί μπορούν να παιξουν…

Σωστός! Ξέχασα ότι αναμετρώνται οι δυο χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος!

Παίδες, ο τάκης το πάει για να σκοράρουμε - και καλά κάνει γιατί το ότι θα μαζέψουμε ένα μπαλάκι είναι (σχεδόν) σίγουρο οπότε βάζει τους τρεις μπροστά μήπως και γράψουμε νωρίς στο ματς…

Πάντως, μολονότι έχουμε να κερδίσουμε το λαό του άρεωΣ από το εξηνταφεύγα, τα τελευταία χρόνια παίρνουμε τα ποντάκια μας κι ας τρώμε γκολ. Με Λίνεν θυμάμαι μέχρι και 2-2 και από ότι τσέκαρα υπάρχει και ένα 3-3 στα πλέι οφ (αλλά αυτό ήταν και με τις δυο ομάδες αδιάφορες αν θυμάμαι καλά το καλοκαίρι του '08).

Τέλος, είναι γεγονός ότι πολλές φορές ο Πανιώνιος και κυρίως οι ξένοι παίκτες του παίζουν καλύτερα στα εκτός.

Δυο γκολακια θα βαλει ο ΟΜΟ σημερα ,με την βοηθεια του Μητρακα’‘’‘ετσι ειδα στον υπνο μου.Και μου βγαινουν ολα,παναθεμα με’‘’''θειο

Αρτάκης! Σήμερα πρέπει να γεμίσει το κλειστό!

Και εγώ πάντως Αρτάκης θα προτιμήσω σήμερα (αν και πληρώνω Nova για να βλεπω την αρρώστεια :slight_smile: )…

Κλαίωωωω!!!

Δεν γράφω τίποτα για το ποδόσφαιρο (γράφω μόνο αυτό για να μη βγω off-topic).

Καγκουρειτορ και 0-1

ρε παιδια κανα αλλο λινκ παιζει γιατι κολλαει πολυ αυτο.

γερα μωρη αρρωστια

http://www.gizawya.info/ch2.htm

0-1 ημιχρονο.Παμε γερα μωρη ομαδα!!!

Αυτό που συμβαίνει φέτος με τον Πανιώνιο στον αγωνιστικό τομέα ΔΕΝ εξηγείται μέσα στα πλαίσια της κοινής λογικής.

Παίζουμε χωρίς κέντρο και με τους Μπάλαμπαν, Κουμορτζί και Τσότσαλιτς χωρίς θετική συνεισφορά, χωρίς καν μια ουδέτερη εμφάνιση αλλά καθαρά αρνητικούς.

Ο α-Μπάλαμπαν, τον έχουν κάνει χαζό από τη μεριά του τα μπακ και οι χάφ του Άρη, και βολοδέρνει χωρίς καμμία θετική ενέργεια πέρα από τα φάουλ που παίρνει από τα ηρωικά πεσίματα που παραδόξως τα έχει “φάει” ο διαιτητής.

Ο Κουμορτζί, αμφιβάλω αν έχει ιδρώσει την φανέλα, προσπαθώ να θυμηθώ μία ενέργειά του που να ήταν σωστή.

Ο Τσότσαλιτς, αν δεν βγει με κόκκινη έτσι που παίζει σε λίγο θα έχει σκοτώσει όλα τα περιστέρια της Θεσ/νίκης.

Το γκόλ μπήκε από σέντρα γιόνσον( :wink: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ λάθος της άμυνας (Όριολ) και τελείωμα αλά “πυροβολήστε-σκοτώστε-τελείωσε” του Κάγκουρα-Πιστολέρο στην πρώτη του ευκαιρία στην πρώτη εμφάνιση με τον Πανιώνιο.

Ο Κοντοές έβγαλε δυό τρείς φορές καλή σέντρα με το αριστερό(!!!) ο Λάτκα άνετος με κεφαλιά επιστροφή στον Μάχο όταν έχει 6 Αρειανούς μέσα στην περιοχή, ο Σιόβας με κινήσεις αλα Μπεκενμπάουερ έχει χαζέψει τον Κούπερ, που αναρωτιέται ποιός είναι αυτός ο παίκτης?!?!

Τελικά αν σήμερα κερδίσουμε, δύσκολο αλλά παίζεται, εγώμετακομίζω. Η διεύθυνσή μου θα είναι “Άσυλο Τρελών και Ανιάτων”, Εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου, Δαφνί, Ελλάδα.΄

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ …

[video]http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=49438&Ln=En[/video]

Επιτέλους γκολ απο καθαρο φορ!Ολη του η κινηση απο την αρχη χωρις την μπαλα.Τρελαθηκε μετα το τερμα,λετε τελικα να μεινει και να γραψει ιστορια;

0-2!!!

αρρωστεια !!!