Updates, Προτάσεις, Ιδέες και Παράπονα για το φορουμ

Το παρόν thread χρησιμοποιείται για την παράθεση και συζήτηση προτάσεων που έχουν να κάνουν με την εμφάνιση, την λειτουργία και την διαχείρηση του φορουμ.

Γράψε τα πάντα:

• τί δεν σου αρέσει
  • τί θα ήθελες διαφορετικό
  • τί σου λείπει από το παλιό φορουμ
  • τί καινούργιο θα ήθελες να φτιαχτεί
  • πώς θα ήθελες να διαχειρίζεται

Χελόου και μπράβο και ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Μία ερώτηση, το αγαπημένο μου κουμπί για τα αδιάβαστα υπάρχει; Βλέπω κάτω έχει νέα και αδιάβαστα, είναι περίπου το ίδιο;

2 «Μου αρέσει»

Τίποτα!

Κάτσε να καταφέρουμε και το migration απο βδομάδα και θα γουστάρουμε ακόμα περισσότερο.

Για τα Αδιάβαστα γενικα το σύστημα δεν σε αφήνει να χάσεις κάτι γιατί είτε σου έρχονται εμαιλ είτε και notifications που τις βλεπεις πατώντας στο αβαταρ/προφιλ σου πανω δεξιά.Είναι ακριβώς το ίδιο πάνω κατω.

Επιπλέον, όταν έχεις όντως αδιάβαστα εμφανίζεται στο μενου dropdown και επιλογή Αδιάβαστα , οπότε μπορείς να επιλέξεις και αυτό για να τα δεις όλα:

Αυτό είναι από κινητό; Δεν βλέπω κάτι τέτοιο από υπολογιστή (νομίζω). :slight_smile:

εμφανίζεται στο μενού μόνο άμα έχεις όντως Αδιάβαστα posts!
Αν τα έχεις δει όλα δεν εμφανίζεται.
Γενικά με τα ολα τα notifications που έρχονται και τα emails δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις κάτι…είναι το μόνο σίγουρο!

κατανοητό, θενκς! καλή φάση.

Να διευκρινίσω επίσης κάτι γιατί τώρα το συνειδητοποιησα κι εγώ ομολογώ:

Ευχαριστώ και για το feedback τον @Spilios !

Έπρεπε να το ψάξω κι εγώ τελικά γιατί με μπέρδεψε.

Η κατάσταση έχει ως εξής:

• οταν ενα Θέμα/Topic το έχεις ανοίξει και το έχεις διαβάσει αλλά έχουν σκάσει κι άλλες απαντήσεις από την τελευταία φορά που είχες μπει σου εμφανίζεται στα “Αδιάβαστα”

• όταν ένα Θέμα/Topic δεν το έχεις ανοίξει ποτέ και είναι εντελώς καινούργιο για σένα, εμφανίζεται στα “Νέα” (δυστυχώς το είχα απενεργοποιημένο μέχρι τώρα αλλά από εδώ και πέρα αν υπάρχει κάποιο τέτοιο θέμα θα σας εμφανίζεται στο ίδιο μενού και ειναι το “Νέα” )

Προφανώς όλα είναι “αδιάβαστα” απλά έτσι τα ξεχωρίζει η πλατφόρμα…

1 «Μου αρέσει»

Μια χαρά… ΩΡΑΙΟΣ! :wink:

Θα το συνηθίσουμε κι αυτο, που θα παει!

Υπενθυμίζω ότι αυτό το θρεντ είναι για τυχόν προβλήματα με το νέο φορουμ!

1 «Μου αρέσει»

Δεν μπορώ να ανεβάσω βίντεο

Μπορείς να το φτιάξεις;

Νομίζω αν γίνεται θα είναι πολύ καλό

Συμφωνώ απόλυτα ότι θα ήταν πολύ καλό και το έχουμε ψάξει, ωστόσο θα ανεβάσει κατακόρυφα τα έξοδα hosting του φόρουμ μας καθότι τα αρχεία βίντεο είναι τεράστια.

Ωστόσο, έχουμε φτιάξει δημόσιο καναλάκι του φόρουμ στο youtube που σκεφτήκαμε ότι όποιο μέλος του φόρουμ θέλει να ανεβάσει κάποιο βίντεο για να μείνει και στο φόρουμ για πάντα, να επικοινωνεί προσωπικά με τους admins (@pauligle , @reanimator , @jorg ) και θα το ανεβάζουμε στο δημοσιο κανάλι του φορουμ (προσέχοντας πάντα να κρύβουμε πρόσωπα αν αυτό είναι απαραίτητο).

Το κανάλι μας είναι αυτό:

https://youtube.com/@panioniosnet?si=75U7k3RDtq6tLRQv

Οκ, δεν είναι και η ευκολότερη και πιο γρήγορη λύση αλλά είναι το πιο εφικτό για την ώρα.

1 «Μου αρέσει»

Κάποιοι το πήρατε προφανώς χαμπάρι, αλλά κάναμε κάποιες ανανεωσεις στο φόρουμ οι οποίες για την ώρα φαίνονται μονο σε υπολογιστή και όχι σε κινητό, αλλά θα το στρώσουμε και στο κινητό σιγά σιγά.

• Πλέον το ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ περνάει από πάνω σε σκρολ με όλα τα ματς της βδομάδας που ανεβάζει ο @proistorikos και στις καρτέλες του εβδομαδιαία μαζί με όλα τους τα links για Youtube (όπου αυτά υπάρχουν) για να διευκολύνουμε όσους ψάχνονται καθημερινά (το ιδανικό θα ήταν και τα live scores αλλά δυστυχώς δεν ειναι δωρεάν αυτά)
  • Υπάρχει πλέον σταθερό κουμπί πάνω πάνω δεξιά για Εγγραφή κατευθείαν στον Ερασιτέχνη ΠΓΣΣ μέσω της online πλατφόρμας που στήθηκε

Για την ώρα αυτα δουλεύουν μόνο από σταθερο υπολογιστή/λάπτοπ αλλά και στο κινητό άμα θέλετε απλά γυρίστε το σε landscape και θα σας εμφανιστούνε.

Για οτιδήποτε βρήκατε να μην σας δουλεύει καλά ή οποιαδήποτε πρόταση για βελτίωση ή κάποια νέα ιδέα την ρίχνετε εδώ και η ΚΕ του φόρουμ θα αποφασίσει. :face_blowing_a_kiss:

6 «Μου αρέσει»

Σούπερ! Εμένα πάντως μια χαρά δούλευε το crawl και στο κινητό.

Επίσης θέλουμε ξανά τα αστεράκια των μελών του ερασιτέχνη! :slight_smile:

1 «Μου αρέσει»

Μπράβο βρε παιδιά! Ζούμε σιγά σιγά στιγμές του παρελθόντος, όμορφες, φορουμικές!

4 «Μου αρέσει»

λογικά πλέον είμαστε κομπλέ και στο κινητό και πρέπει να δουλεύει μια χαρα το μπανεράκι με τα ματς στην κορυφή που έχει φουλ και τα Links από το Youtube οπου αυτά υπάρχουν για γρήγορη πρόσβαση κατευθειαν να μην ψάχνουμε!

5 «Μου αρέσει»

Τελειο

Θέλεις να τα φτιάξουμε;

4 «Μου αρέσει»

Είμαι λογοδοσμένος με @jorg και οι Πανιώνιοι το τιμάμε το στεφάνι μας.

5 «Μου αρέσει»

Ενημερώνω το φίλαθλο κοινό ότι άνοιξε Αρχείο Φωτογραφιών (και όχι μόνο) στο φόρουμ:

Οποιοσδήποτε θέλει και έχει να συνεισφέρει κάτι πληζ φηλ φρη του ντου σοου!:face_blowing_a_kiss:

3 «Μου αρέσει»