Υπαρχει η δυνατοτητα να μπει στις προεπιλογες ρεαξιο (στα ποστ, γιατι στο τσατ υφισταται ηδη ως επιλογη μαζι με τα ζωακια και τα υπολοιπα) και οι σταγονες ?
Ειναι πολλες φορες που ενα απλο λικε αδυνατει να ενσωματωσει επακριβως την πραγματικη αντιδραση εκσπερματωσης ή και εκσπερματισης.
Καλησπέρα σε ολους τους συνπανιώνιους.Ερώτηση ασχετη με τα οπαδικά.Απο χθές το βράδυ προσπαθώντας να μπώ απο την εφαρμογη του panionios.net δεν με αφήνει,και μου βγάζει το εξης.Το panionios.net απαιτει την εξης εφαρμογή:chrome και απο κάτω ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.Εν τω μεταξύ το chrome το εχω
εγκαταστήσει απο την αρχη που πήρα κινητό,και πατώντας εγκατάσταση δεν αλλάζει τίποτα.Με τα ηλεκτρονικά δεν το εχω.Τώρα πηγαίνω στην chrome γράφω panionios.net και μπαίνω.Εχετε καμμιά ιδέα να μπαίνω οπως παλιά.Αλλά ευκολα πράγματα γιατί ειπαμε δεν το κατέχω το αθλημα.
Μέχρι τώρα αυτό εκανα δ.λ.δ πατούσα πάνω στην εφαρμογή και εμπαινα κατευθείαν.Τώρα δεν με αφήνει και μου βγάζει το μήνυμα που σας εστειλα.Τέλος πάντων την εισοδο την κάνω αλλιώς και ουτε γάτα ουτε ζημιά.Ισως εχω κάνει καμμιά μαλακία κατά λάθος.Πάντως ευχαριστώ πολύ που ανταποκριθήκατε αμέσως.Σημειωτέον οτι μπαίνω μόνο απο το κινητό μου.
Κανονίστε μόνο μη βάλετε επιλογή για ονλάιν παραγγελίες για σούσια και poke bowl hipster κλίκες να ούμε. υπάρχουν και κάποιες κόκκινες (και μπλε) γραμμές!!
Εντάξει μπράβο και για τις τελευταίες προσθήκες!! άλλο λέβελ το φόρουμ.
ΥΓ GIF με Ξανθοπούλου και μοντέρνο Λούλο να χοροπηδάει και έκλεισα σαν generation X…
Ξανθοπουλίνα γλυκύτατη με γλυκούλα φωνή καρτούν και μοντέρνος Λούλος πολύ πιο ξεπεταγμένος και αγριεμένος (σε σχέση με τον πυτζαμάκια τον αυθεντικό) με αφρούς -και σιδεράκια- στο στόμα!!!