Updates, Προτάσεις, Ιδέες και Παράπονα για το φορουμ

Καλη σας εσπερα!

Υπαρχει η δυνατοτητα να μπει στις προεπιλογες ρεαξιο (στα ποστ, γιατι στο τσατ υφισταται ηδη ως επιλογη μαζι με τα ζωακια και τα υπολοιπα) και οι σταγονες :sweat_droplets: ?

Ειναι πολλες φορες που ενα απλο λικε αδυνατει να ενσωματωσει επακριβως την πραγματικη αντιδραση εκσπερματωσης ή και εκσπερματισης.

Ευχαριστω

ΚΛΜΠΡΖΦ

4 «Μου αρέσει»

Μετά από απόφαση της ΚΕ του φόρουμ, μπορείτε πλέον να αντιδράτε με το υγρό εμότζι καθότι κρίθηκε ότι ωρίμασαν οι φορουμικές συνθήκες.

6 «Μου αρέσει»

4 «Μου αρέσει»

Όταν όμως οι σταγόνες μπαίνουν πλάι σε φατσούλα που γελά μέχρι δακρύων δημιουργείται ένας συνδυασμός με διαφορετικό νόημα και αποδέκτη

5 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα σε ολους τους συνπανιώνιους.Ερώτηση ασχετη με τα οπαδικά.Απο χθές το βράδυ προσπαθώντας να μπώ απο την εφαρμογη του panionios.net δεν με αφήνει,και μου βγάζει το εξης.Το panionios.net απαιτει την εξης εφαρμογή:chrome και απο κάτω ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.Εν τω μεταξύ το chrome το εχω

εγκαταστήσει απο την αρχη που πήρα κινητό,και πατώντας εγκατάσταση δεν αλλάζει τίποτα.Με τα ηλεκτρονικά δεν το εχω.Τώρα πηγαίνω στην chrome γράφω panionios.net και μπαίνω.Εχετε καμμιά ιδέα να μπαίνω οπως παλιά.Αλλά ευκολα πράγματα γιατί ειπαμε δεν το κατέχω το αθλημα.

Γεια χαρά @antonio !

Από τι πρόγραμμα μπαίνεις κανονικά να διαβάσεις το φόρουμ?

Αυτό το μύνημα πότε σου πετάγεται? όταν πατάς τι?

Κανονικά μπαίνεις μέσα στο Chrome (ή όποιον άλλον browser θες και πατάς τηνς διευθυνση του φόρουμ και θα σε βάλει).

Υπάρχει και κανένας άλλος-η με αυτό το πρόβλημα?

Μέχρι τώρα αυτό εκανα δ.λ.δ πατούσα πάνω στην εφαρμογή και εμπαινα κατευθείαν.Τώρα δεν με αφήνει και μου βγάζει το μήνυμα που σας εστειλα.Τέλος πάντων την εισοδο την κάνω αλλιώς και ουτε γάτα ουτε ζημιά.Ισως εχω κάνει καμμιά μαλακία κατά λάθος.Πάντως ευχαριστώ πολύ που ανταποκριθήκατε αμέσως.Σημειωτέον οτι μπαίνω μόνο απο το κινητό μου.

1 «Μου αρέσει»

Η επίσημη εφαρμογή για την πλατφόρμα για android είναι αυτή:

Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ το app αλλά πάντα απο τον browser μου καθώς δεν βλέπω και καποιο μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τον Chrome.

μετά από εξαιρετική πρόταση του @xlapatsas είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πλέον στο φόρουμ μπορείτε να αντιδράτε με 3 νέα εμότζι:

• μπλε-Λαδόπουλος (search: ladopoulos)
  • Νομικού-όπως-πρέπει (search: nomikou)
  • Φανούρης-επίκληση-στα-θεία (search: fanouris)

9 «Μου αρέσει»

Έπος!

5 «Μου αρέσει»

Choose your fighter

Θα γινει ακραιο γλεντι

8 «Μου αρέσει»

Κανονίστε μόνο μη βάλετε επιλογή για ονλάιν παραγγελίες για σούσια και poke bowl hipster κλίκες να ούμε. υπάρχουν και κάποιες κόκκινες (και μπλε) γραμμές!!

Εντάξει μπράβο και για τις τελευταίες προσθήκες!! άλλο λέβελ το φόρουμ.

ΥΓ GIF με Ξανθοπούλου και μοντέρνο Λούλο να χοροπηδάει και έκλεισα σαν generation X…

4 «Μου αρέσει»

IMG_3545

9 «Μου αρέσει»

Ξανθοπουλίνα γλυκύτατη με γλυκούλα φωνή καρτούν και μοντέρνος Λούλος πολύ πιο ξεπεταγμένος και αγριεμένος (σε σχέση με τον πυτζαμάκια τον αυθεντικό) με αφρούς -και σιδεράκια- στο στόμα!!! :blue_heart::heart:

6 «Μου αρέσει»

Ε εντάξει δεν υπάρχεις!!!

δεν περιγράφω άλλο. δε θα δουλέψω άλλο σήμερα!!

4 «Μου αρέσει»

3 «Μου αρέσει»

Κι ένα emo_gina_la παρακαλώ! @pauligle

4 «Μου αρέσει»

μετά από απαίτηση του κοινού το φόρουμ πλέον έχει και dark mode…

μπορείτε να το επιλέξετε από το εικονίδιο δίπλα στο search πάνω πάνω

5 «Μου αρέσει»

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις το dark mode κρίνεται απαραίτητο :grinning_face:

4 «Μου αρέσει»

Θα το δει και ο Μάκης και θα πει ότι αυτά δεν είναι τα χρώματα του Πανιωνίου :wink:

7 «Μου αρέσει»