Δεν μιλάμε για την Κυανέρυθρη Φωνή ε;
Αυτό είναι παλιότερο τευχάκι που έχω απο την ΚΦ από το σκαναρισμένο αρχείο του @Panionara_Headingley αλλά είναι από το 1993:
Δεν μιλάμε για την Κυανέρυθρη Φωνή ε;
Αυτό είναι παλιότερο τευχάκι που έχω απο την ΚΦ από το σκαναρισμένο αρχείο του @Panionara_Headingley αλλά είναι από το 1993:
Όχι, πριν από την Κ.Φ. κάτι άλλο πρέπει να έβγαζαν
2 Ερωτήσεις
το παλιό φόρουμ λεγότανε και αυτό panionios.net;
έκλεισε το 2010, με σιγουριά, πότε άνοιξε;
Ναι @kostas3 εκεί λειτουργούσε.
Άνοιξε το 2003 κρίνοντας από την ανακοίνωση κλεισίματος του 2010 όπου αναφέρει 7 χρόνια.
Πρέπει να ανοιξε εκει γυρω στο 2003 όπως είπε και ο @jorg .
Ωστόσο αν καταλαβαίνω καλά το παρεάκι που το έστησε πρέπει να προερχόταν από το παλιό IRC όπως έγραψε και ο @demeles εδω στο αντίστοιχο θρεντ:
Δεν θυμάμαι πότε είχα γραφτεί εγώ αλλά σίγουρα εκεί με την πώληση από Μπέο σε Τσακίρη είχε κάνει το μεγάλο μπαμ το φορουμακι το παλιό, οπότε αν θυμάμαι καλα κι εγώ τότε το είχα ανακαλύψει.
Υπήρχε και το message board στο ~spathman του @Parasporos πριν και μετά το 2000 αν δεν κάνω λάθος στο οποίο έγραφαν αρκετοί.
Όποιος θέλει από την ομάδα forum μας λέει αν ήταν παρόν. Παρόν
https://www.facebook.com/photo?fbid=122160421634789322&set=a.122098023722789322
Είναι η ομάδα που ένα χρόνο μετά πήρε το Πρωτάθλημα της Α1.
Από αριστερά όρθιες/οι: Κολώνιας (έφορος υποδομών), Kaczyński (γυμναστής), Χ. Πετυχάκη, Ζέρβα, Σ. Πετυχάκη, Καλοπήτα, Καλλέργη, Παναγιωτοπούλου, Δανούση, Μπότσαρη, Γιαννακοπούλου, Ρούσσου, Δάφκου, Χαβαλέ και Μιχαηλίδης (γενικός αρχηγός).
Από αριστερά καθιστές/οί: Δελλή και Μαρίνος (προπονητής).
Το Panionios Net (2003-2010) ήταν ο πιο δημοφιλής διαδικτυακός τόπος συνάντησης για τους πανιώνιους, το ακολούθησε το Panionios Community (2010-2025).
Εδώ και μερικές βδομάδες λειτουργεί το ανανεωμένο Panionios.net. Γραφτείτε!
Πηγή: Ψηφιακό Αρχείο Π.Γ.Σ.Σ.
Παρων κάπου στα δεξιά
Ναι Καραϊσκάκη είναι στη κεντρική κερκίδα με αντίπαλο τον Εθνικό .. Αναγνωρισα τον εαυτό μου … Δεν θυμάμαι το αποτέλεσμα . Ή είχαμε νικήσει ή είχαμε φέρει ισοπαλία 1-1 . Είχαν γίνει και κάτι μικρό φασαρίες με τους Εθνικούς
όλα μαζί τα μαλλιά όλων των φορουμικών σήμερα, δεν φτάνουν ούτε τα μισά μερικών από την φωτό αυτή…![]()
Παιδιά αποκλείεται να είναι Καραϊσκάκη, ούτε μία στο εκατομμύριο. Κατ’ αρχάς στο Καραϊσκάκη το διάζωμα κάτω δεν τελειώνει στο επίπεδο του εδάφους αλλά πολύ πιο ψηλά. Δεν έχει θέσεις μέχρι κάτω κάτω το Καραϊσκάκη. Ούτε τέτοια κάγκελα έχει. Είναι από το γήπεδο μας η φωτογραφία. Κρίνοντας και από την ημερομηνία (11 Αυγούστου 1992) είναι από το τελευταίο ματς φιέστα Πανιώνιος - Χαραυγιακός και είναι η σημερινή Θύρα 1 που τότε αν θυμάμαι καλά τη λέγανε 12 ή 11.
όχι φίλε με τίποτα όμως
νομίζω έχεις δίκιο
και μένα με το που την είδα, μου έκανε τελείως για Νέα Σμύρνη η φωτογραφία
ακόμα και τα κάγκελα κάτω, δε φέρνουν σε τίποτα σε καραϊσκάκη
ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ “ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.”
ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
Από Αριστερά Όρθιοι: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΤΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΛΟΣ.
Καθιστός: ΚΩΣΤΑΣ ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ
Τρομερή φωτό που ανέβηκε από το Τμήμα Ιστορίας ΠΓΣΣ πρόσφατα.
Ξέρουμε χρονιά @kostas3 ?
Λογικά 1951. Τότε πρέπει να πήγε η ομάδα στην Αιθιοπία.
edit: ξαναπήγε και το 1954.