Τι Να Κάνουμε; (κουβέντα περί αθλητισμού, κοινωνίας και καθημερινότητας)

αϊ μωρή θεία!

οι μέρες της αφθονίας σου είναι μετρημένες. αυτή η έπαρση θα σας φάει στο τέλος. νομοτελειακά.

5 «Μου αρέσει»

Ταινιάρα παρεμπιπτόντως.

Το πόσο με εκνευρίζει αυτή κάθε φορά που τη βλέπω, δε λέγεται.

2 «Μου αρέσει»

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω, πως αυτό το κατακάθι της κοινωνίας δεν έφαγε ντομάτες και γιουχάρισμα στη Λανς πριν 2,5 χρόνια περίπου.

Ετεροντροπή!

5 «Μου αρέσει»

ανα τακτα χρονικα διαστηματα πινει το καφεδακι της και κανει το σουσου της πλατεια νεα σμυρνης ..

4 «Μου αρέσει»

Μοιάζει, μπορεί, δεν ταυτοποιούνται, έχει στάμπα dead kennedies

Έτσι λοιπόν βρίσκονται στη φυλακή 2 άνθρωποι και δεν είναι οι πρώτοι για το ίδιο έγκλημα.

Εντωμεταξύ κάποιες από εκείνες τις μέρες είχαμε στην παρέα τον Τζελο. Αν λείψω μάλλον θα με χουν μέσα κι εμενα

3 «Μου αρέσει»

Ωραία λεπτομέρεια το όνομα του δρόμου

3 «Μου αρέσει»

Πάει κι ο Kevin Keegan…

1 «Μου αρέσει»

Ναι αλλα φερνουνε λεφτουδακια στη χωρα και ειναι βασικος πυλωνας ανακαμψης της ελληνικης οικονομιας συμφωνα με σπυριδωνα-αδωνι…

4 «Μου αρέσει»

Νομίζω κάτι τέτοιο χρειαζόμαστε αλλά με μικρότερη χωρητικότητα

1 «Μου αρέσει»

Σε κλίμακα… μακετο που έλεγε μια ψυχή

2 «Μου αρέσει»

Πιστεύω και με αυτή την χωρητικότητα και κλίμακα μας κάνει

2 «Μου αρέσει»

Καλά αυτό είναι το τέλειο για εμάς. Αυτό και αν θα απογείωνε τον σύλλογο. Θα απογείωνε και τα έσοδα.

Βέβαια το κόστος κατασκευής και συντήρησης θα είναι απίστευτα υψηλό.

Στο ίδιο γήπεδο θα μπορείς να κάνεις συναυλίες χωρίς πρόβλημα και να έχεις έσοδα. Να έχεις τις ακαδημίες σου. Να διοργανώνεις διάφορες εκδηλώσεις. Το έψαχνα παλιά να δω τι λύσεις υπάρχουν και τα κόστη.

1 «Μου αρέσει»

καλά δεν είναι τυχαίο που την Ρεαλ την έχει η μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία του πλανήτη (Groupo ACS).

Τι ωραία που θα ήταν να γινόταν το release στον Πανιώνιο!

3 «Μου αρέσει»

Έιχαν έρθει και τα δύο μεγάλα φεστιβάλ να δουν το γήπεδο και μάλιστα και οι δύο είπαν για το λεγκασυ της συναυλίας των μεταλλικά. Για αυτό έγινε και η θρυλική πλέον συναυλία του λεξ

2 «Μου αρέσει»

Πράγματι
Αλλά αν έχουν πρόβλημα με τις γειτονιές στη πλατεία Νερού φαντάσου σε μας

Θα πάει Μαρκόπουλο το ριλις

Και εκεί θα ακολουθήσει την ίδια πορεία με το Rockwave …

1 «Μου αρέσει»

το ξέρω, απλά λέω τι ωραία θα ήταν να ερχόταν εδώ.

και γιατί δεν το επέλεξαν τελικά;