Τάσος Αυλωνίτης (CB)

Αρχηγάρα! Εμβληματικός!

1 «Μου αρέσει»

Ευτυχως μονο ενα ταληρακι φαινεται οτι εφαγε:

https://athlitiko.gr/prostimo-se-avloniti-apo-epo/

Είμαι ωστοσο περίεργος που πανε τα λεφτα από τα πρόστιμα της ΕΠΟ…

1 «Μου αρέσει»

Δεν θα κοιμηθεί απόψε πιστεύω ο Αυλωνίτης που δεν δέχτηκε την συγγνώμη του η Καλαμάτα…:joy::joy::joy:

3 «Μου αρέσει»

Εμ όποιος έχει τη μύγα…

1 «Μου αρέσει»

ΑΡΧΗΓΑΡΑ!!!

3 «Μου αρέσει»

Από εκεί που για μήνες η διοίκηση τον είχε άντε να μην πω, τώρα στα δύσκολα βιντεάκια μόνο με την αρχηγαρα.

2 «Μου αρέσει»

Και στην Καλαμάτα ήταν ο καλύτερος μας παίχτης μακράν. Δεν πρέπει να έκανε πολλά κοψίματα στο ματς, γύρω στα 684 μόνο.

3 «Μου αρέσει»

8 «Μου αρέσει»

Α ρε Τασαρε. Αντρικος, παντελωνατος, καθαρος, Καβλωνιταρος.
Μακαρι τη συνεντευξη να τη δουν εκεινες οι μιολες που λεγανε περσι για πιασμαν και διαφορα αλλα παραμυθακια χαλιμας.

9 «Μου αρέσει»

ισως ορισμενοι απ αυτους να ειναι τα ιδια προσωπα με εκεινα που αναφερει στο αποχαιρετηστηριο μηνυμα του ο Γιαννακοπουλος.

7 «Μου αρέσει»

Τον θέλω και μετά στην ομάδα, όταν κλείσει καριέρα.

Δεν είναι πολλοί οι παίχτες που μπορούμε να πούμε πλέον ότι γίνονται “ένα” με τον Σύλλογο και να μπορούν να μεταδώσουν αυτό που περιγράφει στο βίντεο (και δεν μπορεί πολύ εύκολα να εξηγηθεί) για την ομάδα και αυτή την φανέλα.

Θέλει χρόνο/χρόνια αυτή η διαδικασία και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο που όλα γίνονται για τα φράγκα και το επόμενο βήμα σε “μεγάλη” ομάδα, αρχίζει πλέον να σπανίζει.

Ο Τάσαρος είναι από τους τελευταίους που έχουμε στον Σύλλογο που μπορούν να στηρίξουν κάτι τέτοιο και κυρίως να το μεταλαμπαδεύσουν και στους πιτσιρικάδες που ενδεχομένως δεν έχουν ιδέα.

Και φαίνεται επίσης πως ό,τι λέει το λέει από την ψυχή του και όχι για να χαιδέψει αυτιά ή γιατί προσδοκά σε κάτι στο μέλλον.

Το αντίθετο μάλιστα θα έπρεπε να κάνει μετά τα περσινά απαράδεκτα σούξου-μούξου.

Δεν είναι πολλοί οι παίχτες που μιλάνε ή έχουν μιλήσει για την ομάδα και να φαίνεται ότι είναι καθαροί και να το νιώθουν από την καρδιά τους.

Λέμε για Φανούρη για παράδειγμα.

Δεν τον έχω ακούσει να μιλάει έτσι ποτέ για Πανιώνιο.

Ο Αυλωνίταρος όχι μόνο μιλάει, αλλά και το βλέπεις και μέσα στο γήπεδο ότι το εννοεί.

Αυτό είναι Πανιώνιος.

13 «Μου αρέσει»

Αυτός κι ο Πάντιτς πρέπει να είναι στην ομάδα από οποιοδήποτε πόστο

8 «Μου αρέσει»

Ήμουν τυχερός να ζήσω τον Τάσο και τα άλλα παιδιά πρόπερσι που επέστρεψαν στην ομάδα. Ότι και να πω είναι λίγο, καταπληκτικός χαρακτήρας που σίγουρα πρέπει να είναι κοντά στο σύλλογο μετά το τέλος της καριέρας του.

Γενικά, είμαστε τυχεροί που έχουμε άνθρωπους του ποδοσφαίρου που σέβονται το σύλλογο και μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά που αγωνίζονται σε αυτόν. Κατ’εμέ, κορυφαίο παράδειγμα είναι ο Νίκος Σπυρόπουλος και ο Τάσος είμαι βέβαιος ότι μπορεί να αποτελέσει ίδια περίπτωση.

9 «Μου αρέσει»