Τάσος Αυλωνίτης (CB)

https://www.panionianea.gr/2025/08/o-o_23.html

Εκεί που ο Τάσος Αυλωνίτης δεν υπολογιζόταν στον σχεδιασμό του φετινού Πανιωνίου, φαίνεται πως πλέον είναι πολύ πιθανό να έχουμε ανατροπή του σκηνικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, πριν το εκτός έδρας φιλικό του Πανιωνίου με τον Παναργειακό ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Βασίλης Ψύχας, έφαγαν μαζί στο Ναύπλιο, με το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι πολύ καλό.

Αμφότεροι θέλησαν να συζητήσουν και να αφήσουν στην… άκρη τα θέματα που είχαν δημιουργηθεί, τα οποία και ειχαν ως αποτέλεσμα ο παίκτης να έχει τεθεί εκτός ομάδας και να προπονείται μόνος του.

Μένει να φανεί, πλέον, αν τελικά θα έχουμε οριστική αλλαγή σκηνικού και ο πολύ έμπειρος, ικανότατος και αγαπητός στον Πανιώνιο κοσμο, Τάσος Αυλωνίτης, θα τεθεί στην διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη.

Αν, λοιπόν, υπάρξει αυτή η θετική εξέλιξη, τότε δεδομένα θα βγει κερδισμένος ο Πανιώνιος!

Έμεινε τελικά ο Αυλωνίτης.Για επαγγελματίες και τεχνοκράτες, πολύ ερασιτεχνικά φέρονται.

Πιστεύω το χάσανε στο επικοινωνιακό στην συγκεκριμενη περίπτωση.

Νομίζω μετά από την όλη φάση ωστόσο ήταν λίγο κρίντζι το βιντεάκι που βγήκε αλλά στην τελική… προχωράμε!

τεχνοκρατες και επαγγελματιες στην ελλαδα 2.0 ειναι ειτε οι παπατζηδες ειτε οι οπεκεπεδες

1 «Μου αρέσει»

Ακριβώς αυτό ισχύει και στην ΠΑΕ Πανιώνιος

Εδώ κολλάει ακριβώς αυτό:

IMG_0936

Ανάξιο οποιουδήποτε άλλου σχολιασμού…

Αν και έχω πολλή εμπιστοσύνη στη διοίκηση και κυρίως στο μομέντουμ που έχουμε αυτή τη στιγμή, ίσως θα ήταν χρήσιμο να θυμίσουμε στον (ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ εντολοδόχο του Καραπαπά) κ. Μαρτσούκο ότι το γραφείο του και γενικά τα γραφεία της SL2 δεν βρίσκονται στην οδό Αριστομένους στην Καλαμάτα αλλά στην πλατεία Κάνιγγος εδώ δίπλα…

Ευρυπίδης Τσιμπανάκος - Κυριάκος Θωμαΐδης - Πέτρος Μαρτσούκος - Σωτήρης Γεωργούντζος —> το (πληρωμένο) τετράπτυχο της βρώμικης προπαγάνδας

2 «Μου αρέσει»

άσε μας ρε Μαρτσούκο που δεν ξέρεις τι ώρα και ποιό κανάλι δειχνει τα παιχνίδια της λίγκας σου μεθαύριο…

δεν είπε κατι καινουργιο ο Αυλωνίτης ούτε κάτι κρυφό!

Τα επίσημα νούμερα της UEFA και FIFA για έρευνες “περίεργων” αγώνων έχουν κάθε χρόνο την SL2 μέσα στην τοπ 3αδα πρωταθλημάτων τα τελευταία χρόνια.

2 «Μου αρέσει»

Εξαιρετική η ανακοίνωση της ΠΑΕ κατ’εμέ και με βίντεο!!

4 «Μου αρέσει»

γελάει ο κόσμος ρε ξεφτιλισμένοι…

https://monobala.gr/dioxi-ston-avloniti-apo-ton-podosfairiko-eisangelea-gia-dysmeneis-diloseis/

2 «Μου αρέσει»

Σωστότατη η ανακοίνωση

2 «Μου αρέσει»

3 «Μου αρέσει»

Ρε τι είναι αυτά τα αρδακια…

Να μην θες να πεις τη λέξη Πανιώνιος με τίποτα:

ευτυχώς τουλάχιστον ο πρώην πρόεδρος του Κενταύρου Βριλισσίων έβγαλε σωστή ανακοίνωση

4 «Μου αρέσει»

Ρε φίλε γιατί αυτή η ειρωνεία? Και δεν είσαι μόνο εσύ, τη βλέπω και την ακούω από αρκετούς..

Αντικειμενικά δεν νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε ιδιαίτερα παράπονα από το Ρούπτσο. Ναι είναι άπειρος σαν παράγοντας σε επαγγελματική ομάδα, κι ο Ζαμάνης όμως όταν είχε αναλάβει άπειρος ήταν. Δεν είδα τότε κανέναν να λέει “ο πρώην έφορος του τζούντο” , ούτε καν μετά από την καταστροφή του 2020…

Ο Ρούπτσος, παρά την απειρία του και τις άπειρες τρικλοποδιές που του βάζουν οι απ’ έξω και όλοι αυτοί που συνολικά αποτελούν αυτό που αποκαλούμε “ελληνικό ποδόσφαιρο” (εδώ γελάμε) , δείχνει αν μη τι άλλο ότι έχει μεράκι με το ποδόσφαιρο και την ομάδα.., , , αλλά και ότι προσπαθεί να αφουγκραστεί τον κόσμο (επιστροφή Αυλωνίτη κ.ά.)

Λίγες μόνο μέρες αφότου ανέλαβε επίσημα, άλλαξε το σύστημα ποτίσματος κάτω από το χορτάρι του γηπέδου, που δεν ξέρω κι εγώ από πότε είχε να αλλαχτεί. Πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και την επόμενη μέρα να έφευγε, θα είχε κιόλας αφήσει κάτι σημαντικό και χειροπιαστό πίσω του. Επίσης οργάνωσε ακόμη περισσότερο τα τμήματα υποδομών, επανίδρυσε την ΠΑΕ, έχει ήδη φτιάξει πανελλήνιο δίκτυο ακαδημιών, πληρώνει χρέη, κατασκευάζει στην περιοχή του Ελληνικού προπονητικό κέντρο για την πρώτη ομάδα και τα τμήματα υποδομής, σχεδιάζει και δρομολογεί την ανακατασκευή του Σταδίου της Νέας Σμύρνης, πετυχαίνει πρωτοποριακές εταιρικές συμφωνίες, πηγαίνει και παρακολουθεί όλα τα τμήματα του Συλλόγου και γενικά έχει ήδη αποδείξει ότι έχει όραμα και ασχολείται πολύ σοβαρά με την ομάδα για να την αναβαθμίσει και να την εκσυγχρονίσει. Το κυριότερο : είναι πολύ χαμηλών τόνων, δεν διατυμπανίζει τίποτε, δεν φαίνεται πουθενά και ούτε έχει δώσει δείγματα ότι επιδιώκει τη λεζάντα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Ας μη γινόμαστε ψευτόμαγκες εκ του ασφαλούς και ας μην ξεχνάμε τόσο εύκολα.. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, η πραγματικότητα λέει ότι ο Ρούπτσος μας τραβάει από την κόλαση. Ο άνθρωπος ξεκόλλησε το κάρο από τη λάσπη (μαζί με Ντάντο, Νικήτα και τους υπόλοιπους βέβαια, ούτε κι αυτούς πρέπει να τους ξεχνάμε) και είναι -από το πουθενά- ο εγγυητής της σταδιακής ολικής επαναφοράς του Πανιωνίου. Σε άλλη χώρα θα του είχαν ήδη σηκώσει πανό “Κώστα Ρούπτσο σε ευχαριστούμε για όλα” ή έστω θα του το σήκωναν με το που θα κατάφερνε την επάνοδο στην Α’ Εθνική.. Αν και όταν αρχίζει να κάνει πράγματα ενάντια στο συμφέρον του Συλλόγου, εδώ θα είμαστε να τον κράξουμε με όλη μας την ψυχή. Δουλειά μας άλλωστε..

Λυπάμαι πολύ που διαπιστώνω ότι παραμένουμε αυτοκαταστροφικοί και δεν βάζουμε μυαλό δυστυχώς…

5 «Μου αρέσει»

Πωωω ρε συ, παρεξήγησες, δεν ήταν καμία ειρωνία εναντίον του κ. Ρούπτσου αλλά ειρωνική απάντηση στο δημοσίευμα ακριβώς πάνω από την δική μου ανάρτηση, που λένε τον Αυλωνίτη πρώην του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ. Συγγνώμη αν δεν γίνεται κατανοητό και φαίνεται σαν κριτική στον κ. Ρούπτσο, γιατί κατά τα άλλα συμφωνώ με όσα έγραψες γι’ αυτόν και δεν είχα καμιά τέτοια πρόθεση.

3 «Μου αρέσει»

Όλα καλά ρε συ, δεν ήταν καθόλου για σένα προσωπικά. Απλά ακούω και διαβάζω διάφορες μαλακίες δεξιά κι αριστερά από διάφορους οπαδίσκους ή οπαδάρες και (νόμισα πως) βρήκα ένα πάτημα να τα πω :slightly_smiling_face::+1:

2 «Μου αρέσει»

Εξαιρετικό άρθρο του @Πάνος_Κατ :

2 «Μου αρέσει»

Θα μπορούσε επίσης το μιμ να γράφει αριστερά : “ΠΣΑΠΠ (ΜΠΑΝΤΗΣ) ΟΤΑΝ Ο ΦΟΡ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΦΙΔΙ - ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 5ΕΤΙΑΣ” και δεξιά “ΠΣΑΠΠ (ΜΠΑΝΤΗΣ) ΟΤΑΝ Ο ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΜΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Κρίμα ρε Μπαντή που παίρνεις γραμμή κι εσύ τελικά, κρίμα γιατί σε είχα για καθαρό, πολύ κρίμα!! Μην ξεχάσουν οι μαλακοπανιώνιοι της φακής να σε αποθεώνουν πάλι σε λίγο καιρό ότι δήθεν είσαι σύντροφος αλληλέγγυος κλπ κλπ

ΥΓ : Αν δει κανείς τι πέναλτι πήρε χτες η Καλαμάτα στο 15’ και κυρίως το ότι δεν το σηκώνει ως θέμα κανείς πουθενά, καταλαβαίνει ότι ενδεχόμενη φετινή άνοδος θα είναι κάτι περισσότερο από θαύμα..

Η Καλαμάτα και ο Ηρακλής έχουν αδιανόητη δημοσιογραφική αβάντα και ολόκληρο μηχανισμό από πίσω, εμείς πάμε εντελώς ερασιτεχνικά σε αυτό τον τομέα..

ΥΓ2 : Κάποιοι άλλοι Πανιώνιοι της φακής φέρνουν το Βαγγελάκη το Μάντζιο να παίζει φιλικά με την ομάδα παλαιμάχων του Πανιωνίου και, σαν να μην έφτανε αυτό, τον έβαλαν και υποψήφιο στις εκλογές για το ΔΣ των παλαιμάχων και του έδωσαν και 11 ψήφους μάλιστα!! Το Βαγγελάκη που από τότε που πήγε στο βάζελο μέχρι και το τέλος της καριέρας του δεν σταμάτησε ποτέ να είναι προκλητικός εναντίον μας. Το Βαγγελάκη ο οποίος πριν από 3 χρόνια, σε μια άλλη περίσταση που πάλι πηγαίναμε σαν πρόβατα στη σφαγή όπως τώρα καλή ώρα, μας έκανε χειρονομίες στη Νέα Σμύρνη και στο δεύτερο γύρο στο Ρουφ έπαιξε (αποδεδειγμένα) ντοπέ και πάλι ούτε τότε είχε ανοίξει ρουθούνι, και πάλι καλή ώρα όπως τώρα.

Πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνουμε οριστικά με το λοβοτομημένο Πανιώνιο - και τους λοβοτομημένους Πανιώνιους της σφαλιάρας που έχουν μνήμη χρυσόψαρου και γυρνάνε και το άλλο μάγουλο!!! Είναι μια κατάρα που μας κυνηγάει πολλά χρόνια κι αυτή…

4 «Μου αρέσει»