Τάσος Αυλωνίτης (CB)

Δυστυχώς στο Transfermarkt ο Αυλωνίτης δείχνει χωρίς ομάδα για την ώρα:

Γραφικό σημερινό άρθρο Γεωργούντζου (με κάποιες αλήθειες ενδεχομένως…):

https://www.sportstonoto.gr/epimenei-stin/

Η αβεβαιότητα σίγουρα δεν βοηθάει στην κατάσταση.

https://www.panionianea.gr/2025/07/to.html

αυτά τα διαβάζω σαν να ψάχνουν συνεναιτικό τρόπο λύσης συμβολαίου…

νομιζω η απουσια του χθες δεν αφηνει καμια αμφιβολια…κριμα

όντως κρίμα και δεν νομίζω να μάθουμε και ποτέ το πώς και γιατί εκτός και αν διαρρεύσει κάτι στο μέλλον

Δεν ξέρω ποιοι είναι οι λόγοι, πάντως αγωνιστικά μια χαρά χώραγε στην ομάδα . Το ίδιο πιστεύω και για τον Γκίνη ως αλλαγή. Και οι 2 έχουν συμβόλαιο με μας ακόμα .

Μπορείς κάποιος να μας πει γιατί τελείωσε ο Αυλωνίτης..σίγουρα οι λόγοι δεν είναι ποδοσφαιρικοί.

Στην πόρτα της εξόδου από τον Πανιώνιο ο Τάσος Αυλωνίτης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του bwinΣΠΟΡ FM.

Χωρίς τον Τάσο Αυλωνίτη θα εμφανιστεί, όπως όλα δείχνουν, ο Πανιώνιος στο νέο πρωτάθλημα της Superleague 2 καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του bwinΣΠΟΡ FM ο έμπειρος αμυντικός και ο μάνατζερ του Γιάννης Μπιτσίδης έχουν ενημερωθεί από τους διοικούντες της ΠΑΕ εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ότι δεν είναι στον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Από τη διοίκηση της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ υποστηρίζεται ότι η απόφαση πάρθηκε με ποδοσφαιρικά κριτήρια.

Από τη πλευρά του παίκτη (ο οποίος βρίσκεται σε άδεια από την ΠΑΕ μέχρι τη Παρασκευή 1 Αυγούστου) δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία δημόσια τοποθέτηση για το θέμα. Ο Τάσος Αυλωνίτης επέστρεψε πέρυσι στον Πανιώνιο και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με σκοπό, όπως έχει δηλώσει, να ολοκληρώσει τη ποδοσφαιρική του καριέρα με τη «κυανέρυθρη» φανέλα γι αυτό ο έμπειρος στόπερ έχει ενημερώσει τη διοίκηση της όμαδας ότι θέλει να τιμήσει το συμβόλαιο και να συνεχίσει στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του bwinΣΠΟΡ FM τα επόμενα 24ωρα αναμένεται επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Πανιώνιος για την υπόθεση της συνεργασίας με τον Τάσο Αυλωνίτη.

Με αυτά τα δεδομένα δημιουργείται μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνας του Πανιωνίου κάτι που “πονοκεφαλιάζει” τον Παύλο Δερμιτζάκη, καθώς η ομάδα διαθέτει δυο αξιόπιστα στόπερ, τον πολλά υποσχόμενο Θοδωρή Ζούλια και τον νεοαποκτηθέντα Κυριάκο Ασλανίδη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι «κυανέρυθροι” κινούνται με εντατικούς ρυθμούς για την απόκτηση στόπερ από το “πάνω μεταγραφικό ράφι” ο οποίος εκτός από την αγωνιστική πληρότητα θα διαθέτει και ηγετική φυσιογνωμία.

https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/SuperLeague2/paniwnios-teleiwnei-to-sirial-aulwniti/5065067

Νομιζω οτι ειναι ολοφανερο απο ψιθυρους κλπ οτι ο λογος ειναι υποψιες για μειωμενη αποδοση σε παιχνίδια της περσινης σεζόν.

δεν ειχα ιδεα

Αυτο που πιστεύω ότι είναι σίγουρο είναι ότι είτε ισχυει είτε όχι, μόνο κακό θα κάνει αν μείνει. Η φήμη αρκει για να διαλύσει την ομάδα.

Η βρώμα που βγήκε είναι πολύ συγκεκριμένη και αφορά τον Αυλωνίτη και τον Τσορνομάζ για το παιχνίδι στην Καλαμάτα στα play off και όπως λέει και ο φεηθ μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ σε όλη την ομάδα.

παντως η εικονα που ειχαμε στα ντερμπι περσι, δεν οφειλεται μονο στον αυλωνιτη. λιγο λασπη μου φαινεται προς το προσωπο του παιχτη

Αυτό ακριβώς…

Χωρίς να ξέρω τίποτα και ούτε να υποννοώ τίποτα, μύριζε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν μια πιθανή αιτία ασχέτως του αν είναι αλήθεια, αν μας το φέρουν σαν φήμη για να λασπωθεί ο παίχτης ή οτιδήποτε άλλο.

Συνήθως σε μια εργασιακή σχέση, όταν πέφτει απότομα μαχαίρι ενώ εξ αρχής υπάρχει συμφωνία για πολυετή συνεργασία και καλό κλίμα, είναι για κάποια χοντράδα που έγινε από μία εκ των δύο πλευρών.

Ειδικά αφού γνωρίζουμε ότι η απόφαση είχε παρθεί προ Δερμιτζάκη εδώ και καιρό.

Θεωρώ ότι έγινε λίγο σήριαλ η όλη φάση ωστόσο τις τελευταίες μέρες, λόγω της απειρίας πάλι της διοίκησης ενδεχομένως που θα μπορούσε να το είχε χειριστεί λίγο καλύτερα στο επικοινωνιακό κομμάτι, αν και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα της υπόθεσης για να μπορούμε να κρίνουμε και το πώς το χειρίστηκαν.

Πάμε παρακάτω.

Σε αυτές τις περιπτώσεις τέτοιων φημών, ο αποστολέας κι ο παραλήπτης, εύκολα αλλάζουν. Ανάλογα σε ποιους απευθύνεται ο καθένας. Ακριβώς αυτό το φαινόμενο, τις κάνει άρρωστες και ειδεχθείς.
Επίσης, θα μπορούσα να σημειώσω, με τη μικρή μου Πανιώνια εμπειρία, ότι ένα κρίσιμο στοιχείο για την αληθοφάνεια της φήμης, έχει να κάνει και με την προσωπικότητα των φημολογουντων. Ποιος το λέει, αρκεί για να επιβεβαιώσεις αν είναι αλήθεια η όχι. Μην μακρυγορησω επ αυτού, διότι στον κυανέρυθρο κόσμο υπάρχουν πολλές κατηγορίες φημολογουντων.
Το άλλο στοιχείο που είναι κρίσιμο όπως είπε κι ο Παύλος, είναι ο χρονικός ορίζοντας της οποίας λύσης του θέματος. Και τα δύο μέρη το τράβηξαν εις μάκρος. Αλήθεια ποιος είχε αναλάβει την υπόθεση; Άραγε ο μικρομετοχος, δικηγόρος αντιπρόεδρος, είχε πολύ δουλειά με εξώσεις και δεν προλάβαινε;
Αγωνιστικά πρέπει να καλυφτεί το κενό κι ελπίζω να έχει βρεθεί ο κατάλληλος.

Ε ρε κόλλημα ο Γεωργούντζος με τον Αυλωνίτη…

https://www.sportstonoto.gr/vrikan-ston-panionio-ton-anti-ayloniti/

Στο παρελθόν κάτι ανάλογο είχε ακουστεί για τον Πλετς. Βραζιλιάνος αμυντικός επι εποχής Τσακίρη και πολύ καλός παίκτης. Οι ειδήσεις που βγήκαν για αυτόν τα επόμενα χρόνια, αφού έφυγε από την ομάδα έδειχναν έναν άνθρωπο που δεν αποκλείεται να είχε τέτοια συμπεριφορά.

Εγώ ως προς τις φήμες ελπίζω να είναι αβάσιμες. Είχα ακούσει διάφορα πχ για το παιχνίδι του κυπέλου πέρσι που είχε πάει στα πέναλτι. Αν θυμάμαι καλά με Νέα Ιωνία. Αλλά μπορώ να δώσω σημασία. Τα ίδια δεν έλεγαν και παλιότερα ότι θα το δώσουμε στον Ατρόμητο για να μην πέσει και τον πατήσαμε ;

Υπάρχει πάντως μεγάλη αντίδραση απο τον κόσμο που την καταλαβαίνω μέχρι ένα σημείο. Αν η διοίκηση ή ο προπονητής κρίνει οτι δεν θέλουν να συνεχίσουν με έναν ποδοσφαιριστή για τους Χ , Ψ λόγους είναι δικαίωμα τους να θέλουν να τον αφήσουν εκτός ομάδας. Δεν ξέρω αν ισχύουν οι φήμες αλλά δεν θα πέσω απο τα σύννεφα για κανέναν.
Θυμάμαι για τον Πλέτς (που ήταν αμυντικάρα) ότι τα ίδια του σούρνανε και στην Κύπρο που πήγε μετά, ότι έστηνε παιχνίδια. Αργότερα τον πιάσανε και για διακίνηση ναρκωτικών !

Ενας από τους λόγους που γουστάρω το φορουμάκι είναι ότι μπορείς το 2025 να διαβάσεις τι λεγαμε οταν ειχανε πιασει το 2016 τον Πλετς με 793 κιλα χόρτο: https://panionios-community.net/forum/viewtopic.php?t=1047

:joy::joy::joy::joy::joy::joy: