Τα νέα των αντιπάλων μας (basket)

Είναι όντως πολύ περίεργη κίνηση και εννοείται πως ο Αντετοκούμπο και ο Ζήσης τον έφεραν.

Προσωπικά ο προπονητής Σπανούλης δεν μου έλεγε ποτέ τίποτα.

Ξεκινάει την καριέρα του από το πουθενά σε ομάδα GBL που οκ εκανε καποιες καλες εμφανίσεις τότε το Περιστέρι.

Προσλαμβάνεται άμεσα στην Εθνική με 3η θέση σε Ευρωμπάσκετ που άμα δεν ήταν ο Γιάννης ξέρουμε τι θα έπαιρνε.

Και προσλαμβάνεται άμεσα και σε Ευρωλιγκάτη ομάδα με έτοιμο στημένο ρόστερ.

Γενικά θεωρώ ότι τόσα χρόνια τον ετοιμάζουν για να είναι ο επόμενος Μπαρτζώκας.

1 «Μου αρέσει»

σοβαρεύει το πράγμα…

4 «Μου αρέσει»

Ακούω επίσης ότι δυσκολεύεται και ο βικος . Για να δούμε .

7 «Μου αρέσει»

Το Μαρούσι το έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες. Και από κοντά και ο Παναθηναϊκός. Και έχουνε απόλυτο δίκαιο. Ο παναθηναϊκος βεβαια απλά θέλει να επιβάλλει τον δικό του πάλι. Εμείς γιατί δεν μιλάμε;

2 «Μου αρέσει»
1 «Μου αρέσει»

18/06 η συνεδρίαση για ανάκληση πιστοποιητικού και η απόφαση για το αν θα εκπέσει του αξιώματος του ο Λιόλιος…δεν έχουμε και πολλές ελπίδες, αλλά από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις

1 «Μου αρέσει»

και θα έχει και δικαίωμα έφεσης φαντάζομαι και δεν ξέρω αν αυτά υπάγονται και στη δικαιοδοσία του CAS.

1 «Μου αρέσει»

Ο Γιαννακόπουλος θα κάνει τα πάντα για να πέσει ο Προμηθέας και να ρίξει τον Λιόλιο. Ειδικά μετα την διαιτησία (σύμφωνα με τους βαζελους) που έχουν στους τελικούς.

1 «Μου αρέσει»

Δυστυχως το κανονακι του καφετζη καηκε νωρις οπως αναμενοταν. Οι ακρες της διαπλοκης ειναι τετοιες που θα την βγαλει με ποινη χαδι, οπως ολα δειχνουν.

Δεν περιμενω τιποτα, ηταν εξαρχης εξαιρετικα αμφιβολο. Απομενει να δουμε τι θα γινει με τους δυο που ανεβηκαν απο α2.

Κρατηστε μικρο καλαθι γενικοτερα.
Μεχρι τωρα ο οργανισμος δείχνει σφυγμο.
Και αυτο ειναι δυνατοτερο απο οποιαδηποτε wild card.

8 «Μου αρέσει»

Δεν ξέρω σε ποιο θέμα να το ποστάρω αυτό… Σκέφτηκα για χαβαλές-funny-memes αλλά τελικά αποφάσισα εδώ γιατί ξανά μπροστά σας θα μας βρείτε ρε.

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ χαρακτήρισε «ανύπαρκτο» το πέμπτο φάουλ που χρεώθηκε στον Αμερικανό γκαρντ, σημειώνοντας ότι η απόφαση έβγαλε εκτός αγώνα τον πιο ακριβό παίκτη του παρκέ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο story του:

«Σήμερα ημέρα που είναι έχω υποσχεθεί να μη βρίσω, δεν έχω και το κουράγιο άλλωστε. Πετάξαν τον Ναν με ανύπαρκτο 5ο φάουλ και τώρα σου λένε ντέρμπι πάμε. Τον πιο ακριβό παίκτη του παρκέ έτσι. Φαύλος κύκλος σε κλέβουνε, αντιδράς σε τιμωρούνε, σε ξανακλέβουνε, αντιδράς, σε ξανατιμωρούνε. Να πάω να δω τρίτη παράταση, τι να δω, θα ανέβω πάνω και θα μου ρίξουν 300 χρόνια».

Στη θέση του θα μπορούσαν να είναι και τα αδέρφια. Αυτό είναι το αστείο.

Πολύ κρίμα να έχουν ξεφτιλίσει τόσο πολύ το μπάσκετ. Θα μου πείτε, εδώ έχουν ξεφτιλίσει όλη τη χώρα…

3 «Μου αρέσει»

Ας φτιαχτεί ένα θέμα “κλόουν/καθάρματα/βούρκος"

3 «Μου αρέσει»

Επειδή πήρα την λάθος απόφαση να δω το χθεσινό τσίρκο, θα πω ότι έχουμε τιμωρηθεί για όλους τους πιθανούς λόγους. Οι ζελες έφαγαν 1 αγωνιστική για το προηγούμενο ματς την οποία θα εκτίσουν την επόμενη χρονιά!! Βούρκος κανονικός. Και σκέφτομαι καμιά φορά την αγωνία μας να ανέβουμε σε μπάλα και μπάσκετ…

4 «Μου αρέσει»

Συνειδητά φίλε μου έχω αποφασίσει εδώ και χρόνια να μη βλέπω και να μην ενημερώνομαι - παρά μόνο κατά λάθος - Ημαθία τα σχετικά με τον ανταγωνισμό αυτών των δύο ζάπλουτων πλευρών που διαγωνίζονται - και διαγκωνίζονται - για το ποιος την έχει μεγαλύτερη…

1 «Μου αρέσει»

Όλοι τριγύρω μιλάνε για τα συγκεκριμένα παιχνίδια σαν να είναι κοινό κτήμα η γνώση της κάθε φάσης και μαλακίας. Μεγάλη ανακούφιση να μην ξέρεις ούτε το αποτέλεσμα.

και όχι μόνο αυτό…

έχω και κάτι βάζελους φίλους που κάθονται και μου εξηγούν πως τους έσφαξε η διαιτησία κλπ κλπ και κοιτάζω σε φάση “Έλα ρε…όντως; Κρίμα είναι…”

Δλδ κάπου όπα ρε μεγαλε…

11 «Μου αρέσει»

Μπορεί να κάνει τα πάντα, ναι. Αλλά τω αυτω επιθυμεί και για εμάς…

Σιγά εξαντλήσατε κάθε αυστηρότητά σας πάλι. κάπου έλεος!

Κουφάλες, θ’ανταμωθούμε στις κρεμάλες…

1 «Μου αρέσει»

Πω πω έσκισε το καλσόν η ΔΕΑΒ,τι πράγματα είναι τούτα;

Μιλάμε για σοβαρούς κλόουν όχι ότι κι ότι…

Αν είχαμε κάνει εμείς 10% από όλα αυτά θα μας είχαν στείλει να παίζουμε εκτός χώρας κεκλεισμένων για 5 χρόνια…

Αλλά τι περιμένει κανείς από το πρωτάθλημα παρωδία του Λιολιου…

3 «Μου αρέσει»

Σήμερα κανονικά έπρεπε να συνεδριάσει η ΕΕΑ για την ανάκληση του πιστοποιητικού του Προμηθέα και να εξετάσει την περίπτωση να εκπέσει ο Λιόλιος του αξιώματος του. Προφανώς το έκαναν γαργάρα, καθώς δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στα media, ούτε καν σε αυτά που είχαν σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης ενάντια στο καθεστώς του καφετζή. Δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα πλέον.

5 «Μου αρέσει»

έψαχνα απο περιέργια τι έγινε με Προμηθέα, φαίνεται την Παρασκευή θα έχουμε εξελίξεις. Πάντως παρουσιάζονται σίγουροι και κάνουν μεταγραφές κανονικά.

2 «Μου αρέσει»