Τα νέα των αντιπάλων μας (basket)

Το μπάσκετ στην Ελλάδα εισέρχεται σε νέα, πιο ανταγωνιστική εποχή κι εμείς θα μείνουμε στην απ’ έξω… Όχι κι ότι αν ήμασταν στην Α1 θα ανέμενα να μπορούμε να ανταγωνιστούμε ΠΑΟΚ, Άρη, ΑΕΚ, πόσω δε μάλλον, γαυροβάζελους, αλλά στην Α2 ακόμα χειρότερα…

5 «Μου αρέσει»

Όχι μόνο στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη γενικότερα. Άλλο ένα τρένο που χάνει ο πανιώνιος

2 «Μου αρέσει»

To τρενο περασε ηδη.
Τα μεγεθη και τα νουμερα ειναι δυσθεωρατα πλεον και δυστυχως ειναι αδυνατο να το ακολουθησουν ομαδες του δικου μας βεληνεκους.

Ειναι ακυρο και ακαιρο να αναλωνομαστε στα εγκληματικα λαθη του παρελθοντος.
Το θεμα ειναι πως θα πλασαριστεις καλυτερα σε μια απο τις (ελαχιστες) διαθεσιμες θεσεις στον ηλιο.

Αντιπαλοι σαν οργανισμοι ειναι πλεον ο Ηρακλης, το Περιστερι, ο Κολοσσος, το Μαρουσι και η Καρδιτσα - οσο και αν ξενιζει στους περισσοτερους.

Δεν υπαρχει καμια αλλη επιλογη απο την επιστροφη στις ριζες. Χρειαζεται να βρεθει ο νεος Βαρικας που με οξυδερκεια και βλεμμα στο μελλον θα προσπαθησει να φτιαξει μια ανταγωνιστικη ομαδα, με στερεες βασεις που θα δημιουργησει υπεραξιες και θα γεμισει τα ταμια απο τα πορτοφολια των πελουσιων της Α1.

Οι φετινες κινησεις ειναι αισιοδοξες.
Τουλαχιστον ο οργανισμος του μπασκετ αναπνεει.

3 «Μου αρέσει»

Η ΙΟΝ Group δεν ηταν ο φημολογουμενος νεος ιδιοκτητης της βαζελας?
Τι συμβαινει αραγε εδω?

Θα σου πω τι ξέρω από φιλαράκι που δουλεύει σε μεγάλο μιντιακό όμιλο (όχι αθλητικό). Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά πάντως.

Ο dpg είχε αποφασίσει να πουλήσει σε private equity στο οποίο μπροστάρης ήταν ο σταθοπουλος της bc partners (έχουν και τη νόβα στην Ελλάδα). Με τον αποκλεισμό στο f4 και την κατάκτηση από τους γαύρους, εχει φαγωθεί να πάρει κάποια από τις επόμενες ευρωλιγκες για να ρεφάρει και καλά και τώρα λέει δεν πουλάει.

Προσωπικά πιστεύω ότι εάν κάποτε γίνει το merge nba Europe και Ευρωλίγκας με την καθιέρωση του μοντέλου franchise και στην Ευρώπη, σιγά σιγά οι έλληνες entrepreneurs θα αναγκαστούν να πουλήσουν στα μεγαλύτερα ψάρια.

Ο συγκεκριμένος έχει ξανά ακουστεί για μια επένδυση στο ελληνικό νομίζω, άσχετα από αθλητικά

Ρε μαγκες να παει να γ&@£θεί το μοντέρνο μπάσκετ και το merge με το ΝΒΑ το σίχαμα που έχει γίνει.

Πόσο πιο μπουρδέλο να γίνει δλδ η φάση;

Πόσο λιγότερο νόημα πλεον να μην έχει η ύπαρξη ελληνικής λίγκας;

Με μαθηματική ακρίβεια τα τοπικά πρωταθλήματα θα σταματήσουν σε 10-15 χρόνια και θα γίνουν όλα φυτώρια νεων παιχτών (τύπου κολλεγιακά πεωταθληματα) μονο που στα 17-19 χρόνια θα φεύγουν όλοι οι καλοί για τους μεγάλους και οι υπόλοιποι θα παίζουν πρωταθληματάκια τυπου Α’ Εσκανα.

4 «Μου αρέσει»

Το ψυχικό πήρε αυτόν που πέρυσι μας τον έφεραν για παίκτη.https://basketa.gr/psychiko-epistrofi-sta-voreia-gia-ton-oikonomopoulo/ Και η Δόξα Λευκάδας πήρε αυτόν, αν είναι δυνατόν. Θέλει να πέσει αμέσως φαίνεται: https://basketa.gr/doxa-lefkadas-me-techniko-diefthynti-tsaldari/

5 «Μου αρέσει»

Αν και δε νόμιζω να μας επηρεάζει πλέον :

ΕΕΑ: Μεθαύριο τα σπουδαία για Προμηθέα και Λιόλιο | SDNA

Μια χαρα τα βολεψε ο καφετζης.
Και την πιττα ολακερη και το (πρεζο)σκυλο χορτατο.

3 «Μου αρέσει»

Δε φαίνονται καλά τα πράγματα για τον Προμηθέα πάντως

2 «Μου αρέσει»

Άρα πέφτει; Άρα μένουμε;

2 «Μου αρέσει»

Δε νομίζω να μένουμε ούτε να πέσει να πω την αλήθεια, αλλά τι να σου πω.

2 «Μου αρέσει»

Αν πέσει, μένουμε;

1 «Μου αρέσει»

Οι αποφάσεις στην Ελλάδα καθυστερούν παρά πολύ και δεν είναι τελεσίδικες. Αν ήταν υπάρχει η wild card

2 «Μου αρέσει»

Θα ασκήσει εφέσεις και αν δεν τελεσιδικήσει, δε σημαίνει τίποτα. Επίσης, η απόφαση αφορά το πιστοποιητικό της περασμένης σεζον. Το νέο μας ενδιαφέρει περισσότερο να μην εγκριθεί ή να ανακληθεί.

1 «Μου αρέσει»

Με ρωτας αν κλανει ο πεθαμενος?
Δυστυχως…

Κατι θα γινει, θα παραιτηθει απο προεδρος, θα αλλαξει επαγγελμα και ο Προμηθεας θα παψει να ειναι δεσμωτης.

Επισης, sdna = το site της αληθειας

3 «Μου αρέσει»

Καλά μαζί σου, εδώ μία απόφαση όμως είναι, τι ψέμα να έχει;

Εχεις λυσσαξει ο αντιβιωτικος να σπασει το αποστημα του καφετζη.
Στα πλαισια αυτα, εχει βαλει ολους του εμμισθι σε εντεταλμενη υπηρεσια.

Οποτε, ο,τι διαβαζεις εκει μεσα, take it with a pinch of salt που λενε και οι εγγλεζοι.

2 «Μου αρέσει»
1 «Μου αρέσει»