@CIFER κάποιοι κακοπροαίρετοι εδω μεσα διασυρουν το στιβαρο προφιλ του Αχιλλεα.
Να δω τι λαικα δικαστηρια θα στηθουν οταν θα αναλαβει την ηγεσια του χρονου και θα μπει στην πλατεια πανω σε ασπρο αλογο, σαν αλλος Πριγκηπας του Νερετβα
@CIFER κάποιοι κακοπροαίρετοι εδω μεσα διασυρουν το στιβαρο προφιλ του Αχιλλεα.
Να δω τι λαικα δικαστηρια θα στηθουν οταν θα αναλαβει την ηγεσια του χρονου και θα μπει στην πλατεια πανω σε ασπρο αλογο, σαν αλλος Πριγκηπας του Νερετβα
Φέρτε πίσω την Καλομοίρα ρεεεεεε
Να τον περιμένεις από Χριστούγεννα… Τώρα παίζει σαν κρυφός επενδυτής… Μόλις φανερωθεί θα κοπεί η μπάλα για πολύ κόσμο
Ωχ ωχ ωχ
Να πω μια αμαρτια.. με britpop επιρροες, τελευταια μεγαλη φανελα η umbro στην επιστροφη παντιτς.. τι αθενς καλλιθεα, τα σκαμπο μου και
Ακομα και το άθλιο το μπεϊκό το σήμα που την χαλαγε, πλέον γίνεται καλτ!
Για κορνιζα σε μαν κειβ διπλα σε καπνιστα σκιουι κ βινυλιο στοουν ροουζις
Κ η κόκκινη μπλε αντίστοιχα @@μουσε
Θα μπορούσε να τη φοράει ο Brett κ να φέρνει γύρες το μικρόφωνο
Τί να λέμε τώρα
Η κόρη Πουρλιοτόπουλου στο promo της Venezia, αρρώστια μεγάλη!
Η δική μου πρόταση είναι Αχιλλέας με γυαλί ρετρό Κομποτη και από πίσω να παίζει Βαγγέλης Περπινιάδης το «Ανεβαίνω σκαλοπάτια» ,pure cult (αν)αισθητική.
Αν και δηλώνουμε διαχρονικά σαν σύλλογος κουλτούρας η ΑΚ μας έβαλε τα γυαλιά,όπως και στο μάρκετινγκ.
Επίσης πολύ κρυόκωλο το ΕΜΣΤ, ΛΚΓΝ ΜΝΠ ΓΜΣ φορέβερε!
Ακομα και το άθλιο το μπεϊκό το σήμα που την χαλαγε, πλέον γίνεται καλτ!
Μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό της σύγχρονης πανιώνιας ηλιθιότητας και μπουρδολογίας που έχει μάθει να διαδράται και να αλληλογλείφεται με αξιοσημείωτη αυταρέσκεια,
ας πούμε κάτι απλά για την ιστορία, φορ δε σέικ οφ ιτ, έτσι απλά και για να μην περνάει η κάθε χαζομαρίτσα / ανακρίβεια τόσο ελαφρά και άκοπα..
Το σήμα αυτό εννοείται βέβαια πως δεν είναι μπεϊκό όπως πολλοί έχουν χάψει και πιστεύουν (ποιος ξέρει γιατί). Δεν ξέρω γιατί έχει μείνει έτσι λανθασμένα στο θυμικό πολλών.
Το σήμα αυτό δημιουργήθηκε το 1994 επί διοίκησης Δήμου Νέας Σμύρνης, στις αρχές της θητείας του Γ. Σιότροπου. Καμία σχέση με Μπέο. Πήραμε και Κύπελλο με αυτό το σήμα, το 1998.
Συνεχίστε ό,τι κάνατε, απλά λίγο κράτει με τις ανακρίβειες και τις παπαριές παιδιά..
Δίκασες.
Σωστό.
Mea culpa.
Δεν παύει να ήταν τραγικό το σήμα ωστόσο.
Έχω μια υποψία ότι ο Μπέος είχε προσθέσει το Ν. κάπου.
Επίσης υπάρχει και αυτή η εκδοχή του που έβαλε την ελληνική σημαία δεξιά αντί για αριστερά και τον κίονα στα αριστερά και τους έβγαλε το χρώμα.
Αυτό είναι η μπεϊκή εκδοχή @uTOpIa_1890 @PanosT ?
Ιεροσυλία… ο Κομπότης είναι μυθική μορφή του νεοελληνισμού, που θα αναγνωριστεί στις πραγματικές του διαστάσεις μετά θάνατον. Ενδεχόμενα δε και να αγιοποιηθεί.