Τα ''αντίπαλα'' νέα (ποδόσφαιρο)

Αντί να δώσουμε την ομάδα στον Πάνου τοτε την δώσαμε στον Χριστοδουλόπουλο

3 Likes
6 Likes

Σούλαρος :sweat_droplets::sweat_droplets::sweat_droplets::sweat_droplets:

Αυτός ο Πρίτσας βρίσκει όλο λατινοαμερικάνικα λαβράκια τελευταία (βλ.Ντίας).

Ο Πόμπο είναι στην Κηφισιά από όταν έπαιζε σλ2!

5 Likes

Ο Πριτσας, ο Κομποτης και ο Μπεος (χφτου) ειναι οι καλυτεροι σκαουτς στην Ελλαδα εδω και χρονια. Οσο ακραιο και αν ακουγεται, ειναι περα για περα αληθες.

Για το φαινομενο Πομπο, μιλαμε για αδιανοητη παιχταρα. Πολυ αθορυβη δουλεια που δε φαινεται, δημιουργος, εκτελεστης. Ενα κεντρο μονος του. Γιογιο εκανε τις αργοκαρουτες της κουλας χθες.

Πηγε φετος να τον παρει ο Καρυπιδης αλλα και ο Μπουσης και μολις ακουσαν το ποσο απο τον Πριτσα, τους ελουσε κρυος ιδρωτας. Και καλα ξηγηθηκε, για να ειμαστε ειλικρινείς.

Απορω βεβαια, πώς ο Φεραντο δεν εχει προτεινει λιστα με Ισπανους; Δεν τη ξερει την αγορα; Ή μηπως την ξερει αλλα δεν “προκριθηκαν” οι επιλογες του προπονητη;

Το ορθολογικο θα ηταν να δουμε τουλαχιστον 1 (εναν..) ομοεθνη του απο σεγουντα ή χαμηλοτερη κατηγορια.

Ελπιζω να αποκτηθει αμεσα καποιος που να βαζει την μπαλα μεσα. Ειτε ειναι Ιρανος, ειτε Μαυριτανος, ειτε ξαδερφος του Ψυχα, ειτε δανεικος. Αδιαφορο.
Απλα πρεπει να καλυφθει αμεσα το πιο χτυπητο κενο στο ροστερ.

Και οι μερες περνουν. Και η πρεμιερα πλησιαζει.
Και παμε παλι ελπιζοντας ο Μαναλης να γινει Λεβαντοφσκι και τα εξτρεμ μας Ρομπεν-Ριμπερι

8 Likes

και να μην έχει τραματισμούς, βεβαίως…

6 Likes

Και εγώ πίστευα πως θα βλέπαμε κάποιον από Ισπανία (ο τερμας είναι μισό Ισπανός, αλλά ήρθε από εντελώς ανυπόληπτο πρωτάθλημα). Πολύ περίεργο ότι μείναμε με την ανακύκλωση παικτών της κατηγορίας ή παικτών χωρίς χρόνο συμμετοχής στην SL. Προφανώς μπήκαν κάποια χαμηλά όρια για τα νέα συμβόλαια.

1 Like

Κουτσοβλεποντας λιγο αελ με το γαυρο χθες, εχω να πω οτι -παρολες τις αντιξοότητες στο σχεδιασμό της και το τελικο σκορ- ειναι μια αξιοπρεπης ομαδα με καλες μοναδες που θα δημιουργησει αρκετες κηδειες.
Ο Ρισβανης -αν και βαρυς- ειναι σταθερος και ο Καμπετσης στα φορ εγγυηση.

Το γηπεδο των τυριων ειναι επισης ονειρικο. Το ενα πεταλο ηταν γεματο απο οργανωμένους που δειχνει οτι θα εχουν δυνατη εδρα. Βεβαια το παιχνιδι δεν ενδείκνυται για σοβαρα συμπερασματα, αλλα η δυναμικη των τυριων ηταν εκει, παρουσα.

Το ιδιο συμπερανα και απο το Μαρκο-Κηφισια που η ομαδα του κλοουν Σουλη ηταν καλυτερη και δικαιουνταν να κερδισει. Δυνατο συνολο, φοβερα τρεξιματα και εχει πλεον και 1-2 μπαλαδωρους σε αντιθεση με περσι. Το Μαρκο θα διεκδικήσει ανοδο κυριοι.

Σα γενικο σχολιο λοιπον, ειναι πλεον σαφες οτι παμε για το δυσκολοτερο πρωταθλημα στην ιστορια της βητα με αρκετες ομαδες να ειναι κοντα σε δυναμικη.
Η ανοδος θα ειναι παπαρατη, αν επιτευχθει.

11 Likes

Αυτό περιμένουμε δύο χρόνια τώρα … Να πετύχουμε στα δυσκολότερα ! Το κάνουμε για 136 χρόνια ….
Και θα συνεχίσουμε

2 Likes

Χωρίς να χω δει καμία ομάδα,πιο πολυ φοβάμαι τη Λάρισα πάρα τις Σέρρες ή τη Νίκη να πω την αλήθεια μου

3 Likes

Χαζεψα λιγο την Νικη Βολου με τον βαζελο. Φανηκε σοβαρη ομαδα και τακτικα συμπαγης. Ιδωμεν.

4 Likes

Συμπαγείς μου φάνηκαν και εμένα,ακριβώς. Αλλα τα φορ της πολυ αργά μου φάνηκαν. Αν ερχοταν η μπαλα στα ποδια επικινδυνοι , Βέβαια δυσκολο να κρίνεις σε τέτοιο ματς.

2 Likes

Χωρίς να έχω δει εμάς, βλέποντας αελ-μαρκο-νίκη μου φαίνονται καλύτεροι από εμάς, :rofl: :rofl: :rofl:

5 Likes

Κι εγώ το ίδιο πιστεύω χωρίς να έχω δει ούτε αυτούς

5 Likes

Have..Faith

Μετα το κρυο ντουζ του αποκλεισμου απο τη Νικη, ειχα αρχισει να πιστευω οτι δεν θα κλασει ο πεθαμενος, ουτε φετος.

Αλλα ακουσα τα πιο αισιοδοξα μελη του φορουμ να λενε με περισσια σιγουρια οτι η ανοδος ειναι δεδομενη «λογο επειδη» και «γιατι ετσι» και πειστηκα οτι -για να το λενε- κατι θα ξερουν.

Αλλωστε -με εξαιρεση ισως την αελ- την εχουμε πιο βαρια τη…φανελα, το σημα και την ιστορια.

Βεβαια μπαλα δεν παιζουν αυτα, αλλα τουλαχιστον ειναι κατι που μας δινει προβαδισμα εναντι των υπολοίπων.

5 Likes

Η άνοδος ΔΕΝ είναι δεδομένη. Για να είμαστε και πιο ειλικρινείς και όπως πολύ σωστά έχει αναφερθεί εδώ μέσα , φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από πέρσι και πρόπερσι. Για αυτό και φέτος θα τα καταφέρουμε!!
Θυμίζω ότι πέρσι πήγαμε και κερδίσαμε το δύσκολο παιχνίδι εκτός με τη Καλαμάτα και αποκλειστήκαμε στα εύκολα από τα λοιμά ….
136 χρόνια αυτό κάνουμε . Επιβιώνουμε επικρατώντας στα δύσκολα!
Ειδικά στο ποδόσφαιρο.
Αν παίζαμε πχ με το Διαβολιτσι δεν θα συζητούσαμε για άνοδο …:grinning_face:

6 Likes

Δεν παίζουν οι φανέλες. Αυτός που είναι σωστά οργανωμένος εντός και εκτός γηπέδου θα πάρει την άνοδο. Όσο παραμένουμε στην κατηγορία θα λέμε τον Αύγουστο ότι φέτος θα είναι η τελευταία μας χρονιά. Ζω για τον μήνα Ιούνιο που θα μιλάμε για το πώς θα οργανωθεί η ομάδα για την superleague 1

5 Likes

Εμένα πάλι η Νίκη μου φαίνεται μια ομάδα χωρίς έκρηξη, εντελώς προβλέψιμη και γενικά μέτρια… με εντελώς απειρο προπονητή. Άλλους φοβάμαι.

3 Likes

Επίσης κρατήσαμε το 0 εκεί στο κύπελλο με ευκολία

4 Likes

Ελπίζω να μην φτάσουμε στο σημείο https://www.facebook.com/share/r/1T4i2HCipF/

5 Likes