Τα ''αντίπαλα'' νέα (ποδόσφαιρο)

Κόκκινο - μαύρο καρουδάκι ημίπαλτο σε νούμερο για γίγαντες

Για να ακουσουμε γνωμουλες για την καθολα ρετρο εμφανισαρα της γειτονισσας. Ρομπε ντι Καππα οπως παλια, σεβας απεριοριστο και στην αισθητικη και στο γιακα. Επιλογη για ακραια γουστα.

Το εικαστικο κομματι της παρουσιασης ειναι κατατι γραφικο αλλα γουστα ειναι αυτα.

Δεν μπορω παρα να εξηρω ομως το ποσο προχω ειναι οι παρουσιασεις των φανελων τους. Αλλος αερας, Φελινικος.

Ερωτηση για μερακληδες:

1. ειχαμε ποτε Ρομπε Ντι Καππα εμφανιση και αν ναι, ποια χρονια?
  2. αν φτιαχνατε εσεις το βιντεο, με ποιο τραγουδι θα αντικαθιστουσατε τη συμπαθεστατη Τζενουλα Βανου και γιατι? Μονο λαθος απαντησεις.

Οσοι με ξερουν καλα, κατανοουν οτι αντι για ΕΜΣΤ εγω παντα θα βλεπω ΛΓΚΝ ΜΝΠΝ.

Αλλα ναι, ζηλεψα λιγο απο την αισθητικη στο συνολο της.

Κυριε Ρουπτσε, παρακαλω αν με ακουτε, δε με νοιαζει που δεν θα παρετε φορ - το εχω αποδεχθει, δεν εχει και πολυ σημασια. Τουλαχιστο, ας βελτιωσουμε το εικαστικο προφιλ της ομαδος. Ανοιχτε παρτιδες με ΕΜΣΤ μπας και αποταξουμε την τυριλα και απαντηστε με την διδα Ελλη Τριγκου να φοραει μονο την φανελα του ιστορικου (και τιποτε αλλο), αραχτη σα γοργονα σε παραλια της Αντιπαρου και απο πισω η Λενα Πλατωνος να απαγγελει Σκαριμπα.

10 «Μου αρέσει»

H Τζένη Βάνου είναι Νεοσμυρνιώτισσα, άρα η συμπαθής Athens (myass) Kallithea κάμει κάλτιουραλ απροπριέισο

υγ. η αισθητική της ΓΣΚ είναι εξαιρετική

4 «Μου αρέσει»

Φελισιο να χορεύει καποειρα

7 «Μου αρέσει»

πετυχαινω κατι φασαιους κυψελη, εξαρχεια ακομα και στην κεφαλονια να φορανε φανελα αθενσ καλλιθεα και αναρωτιεμαι περα απο τη χλεπα που τους αξιζει, εαν ξερουν που πεφτει η Καλλιεθα ή εστω το γηεπδο της ομαδας.

αναφορικα με την ομαδα καλο ειναι να ανατρεξει κανεις σε ανακοινωνσεις των ‘‘οργανωμενων’’ της ομαδας, οπου περα απο την αποχη τους, ενημερωνουν πως οι διοικουντες δεν εχουν καμια σχεση με την πολη και την ιστορια της ομαδας… φτανοντας στο σημειο ν αλλαξουν το σημα με τα αστερια, το οποιο και ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με τη δημιουργια του συλλογου.

8 «Μου αρέσει»

Φοριεται πολυ ευστοχα απο μεσα απο ψηλομεση βερμουδα και με μπιρκενστοκ, με ή χωρις καλτσονι λευκο (αναλογως αν εχεις φροντισει το μυκητα στο νυχι στο μεγαλο δαχτυλο).
Αν εχεις και μουστακι και κοκκαλινο σκελετο, εισαι ο κυριαρχος του παιχιδιου.

6 «Μου αρέσει»

#ΑKFC66

1 «Μου αρέσει»

Έκανα εικόνα τον Αχιλλέα με το prompt αυτό κρατώντας σκυλάκι αξεσουάρ που έχει ξεχάσει να περπατάει

5 «Μου αρέσει»

Και εγω είχα παει Στοκχόλμη να δω έναν φίλο,και σε άσχετο φασαίικο καφέ βλεπω ενα μελαχρινό τύπο με μούσια με φανέλα Καλλιθέα. Του μιλαω Ελληνικά,με κοίτα σαν χάνος. Εν τελει ηταν Γάλλος,οπαδός Μαρσέιγ,γούσταρε Βαλμπουενα και ακολουθούσε γενικά μπάλα. Τη φανέλα την πήρε γιατί γούσταρε στυλακι. Μήπως να ανοίξουμε και εμείς τέτοιες παρτίδες,στον χώρο της μόδας? Ας κανει ο Φελισιο το μονδέλο,έστω να βγάλει το συμβόλαιο για φέτος!

8 «Μου αρέσει»

Out of the box marketing approach! :ok_hand::oncoming_fist:t4::flexed_biceps:

3 «Μου αρέσει»

Η Athens Kallithea είναι η St Pauli του χιψπτερ

8 «Μου αρέσει»

Εγω δεν ειμαι ενάντια σε τέτοια προσέγγιση,αν γίνει σωστά βέβαια. Γιατι να μην δεν βλέπουμε δηλαδη φασαιους με ρετρό μπλούζες Πανιωνιους να αράζουν σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες? Να ανεβασουμε το ονομα οπως μπορουμε!Για πείτε γνώμες!

4 «Μου αρέσει»

4 «Μου αρέσει»

Απο πισω παιζει Μεσιε Μινιμαλ και μοσχοβολαει αγιοκλημα απο κολωνια Μυρτω ή/και αφρολουτρο πτι μαρσεγιε κωλιλα του δασους.
Kypselé και τρελελε

9 «Μου αρέσει»

Δεν ξερω τι λενε οι αλλοι Μαριε, εγω παντως ακομα πινω το matcha tea μου με μωβ γυαλι κομη δρακουλα και τη φανελα Fanouris με τις χιαστι κοκκινο-γαλαζιο ριγες. Παντα μεσα απο τη βερμουδα, βεβαια.

Brand ambassador ειμαι και προπαντός αμμισθι.
Οταν με ρωτανε οι αγγλοι αν ειναι η φανελα της ριβερ πλειτ, τους απανταω χωρις να κανω eye contact: it is complicated

3 «Μου αρέσει»

Why not! Ρετρό είπαμε, οπότε οτι καλυτερο! Το σήμα της Πανιωναρας να φαίνεται παντού θέλουμε και ας κάνουμε δικιά μας μόδα!

1 «Μου αρέσει»

θελω δυνατό marketing για να ανεβάσουμε τα διαρκείας

6 «Μου αρέσει»

Αυτοί με ΕΜΣΤ κι εμείς με ΛΚΓΝ ΓΜΣ

6 «Μου αρέσει»

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΩΣΤΑ! Βάλτε εκεί δίπλα στο Τσιουαουα και ενα Απερολακι να χυσουμε

3 «Μου αρέσει»

Ρόμπα Ντι καπα νομίζω δεν είχαμε ποτέ μέχρι Λε ΚΟΚ σπορτίφ είχαμε φτάσει κ hummel…

Κατά τα άλλα απολαμβάνω τα γραφόμενά σας, λες κ διαβάζω Χρηστίδη σε ένα νησάκι του Αιγαίου που ακόμα δεν το έχουν καταλάβει τα χιπστερόνια…

6 «Μου αρέσει»