ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ
Μας βλέπω να μη αγγίζουμε το θέμα… φοβάστε -όπως κι εγώ- ότι από την επόμενη μέρα, αντί να μιλάμε για τη μεθεπόμενη, θα ασχολούμαστε για το 3ετές πλάνο, που έγινε διετές;
Ψυχανεμιζόμαστε τίποτα; …κυκλοφορεί κάτι περισσότερο στον “αέρα” της Πλατείας, που δε φτάνει μέχρι εμάς που βρισκόμαστε λίγο (ή περισσότερο) μακρυά;
Θαρρώ πως θα επαναλάβει αυτά που γράφτηκαν και εδώ πάνω κάτω εκτός κι αν έχουμε καμία έκπληξη:
Η ομάδα του χρόνου θα ανέβει.
Πείτε πὼς εξωαγωνιστικά είναι η σειρά μας , πείτε πως θα πεισμώσει η διοίκηση και θα ενισχυθούμε αντίστοιχα, πείτε ότι θέλετε αλλά του χρόνου θα ανέβουμε !
Σημειώστε την ημερομηνία που γράφω αυτό το μήνυμα , πριν δηλ της συνέντευξης, πριν από μεταγραφές , πριν από οτιδήποτε…
Δεν είναι ευχή όπως των προηγούμενων χρόνων . Είναι γεγονός !
Αυτά ….
Την Τρίτη στη συνέντευξη δεν έχω καμία εκτίμηση τι μπορεί να ειπωθεί. Από ηρωικά “πάμε όλοι μαζί για την τελευταία χρονιά στη Β’” μέχρι αποχαιρετισμούς
Αν έχει τακτοποιήσει χρέη, δε δημιουργήσει καινούρια και παλέψει όπως φέτος στα ίσα για την άνοδο εμένα μου κάνει, να συνεχίσει.
Δεν ξέρω τι άλλες εναλλακτικές υπάρχουν, αν υπάρχουν.
Δεν νομίζω ότι θα έχουμε αποχαιρετισμούς
Στο κλαμπ έλεγε ότι θα κάνει αλλαγές γιατί έχει δει τα λάθη και μπλα μπλα μπλα
Εγώ πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα επαναλάβει και θα χρυσώσει το χάπι με τα χρέη και ίσως κάτι από τα άλλα που υποσχέθηκε σχετικά με βοηθητικό και γηπεδικές υποδομές
Προσωπικά με άγχωσε η αποπομπή/απόλυση του Δερμιτζάκη και ο τροπος που επικοινωνιακά και ουσιαστικά το χειρίστηκε η ΠΑΕ…
Μου έρχεται ξανα και ξανα στο μυαλό και αυτο το 3ετες πλανο, που εγινε 2ετες κι αγχωθηκα ακόμα περισσότερο για το αυριανο!
και εγω ειμαι μαζι του αν καταλαβει οτι δεν μπορουμε να λειτουργουμε οργανωτικα και επικοινωνιακα σαν τον κενταυρο.
δεν με απασχολει το αγωνιστικο. οσο αντεχει η τσεπη του ας δινει. εφοσον ξεχρεωνει την ομαδα μου αρκει .
αλλα αν ειναι να ειμαστε σαν τον κενταυρο τοτε με το καλο και ας μην υπαρχει ενναλακτικη.
Το περιβόητο 3ετες πλάνο έγινε 2ετες κατόπιν δική μας απαίτησης …. Μας είπαν δηλ αυτό που θέλαμε να ακούσουμε…
Εν τουτοισ αυτό που είχαν πει από την αρχή έμμεσα είναι ότι θα ανέβουμε σε 3 χρόνια …
Στη φετινή χρονιά αποτύχαμε εξαιτίας της Ελλάς Σύρου , Μαρκο και γάβρο Β…
Τα δύο ματς στην έδρα μας …
Ο νοών νοείτο …
Είχα καταλάβει οτι το αρχικό πλάνο 3ετίας αφορούσε γενικά το στήσιμο, τη διαχείριση και την προσπάθεια για άνοδο.
Από την αρχή είχε αναφέρει οτι ιδανικά θα ήθελε να ανεβει η ομάδα ακόμα και από την 1η χρονιά για να μη χανει χρήματα στη Β’ Εθνική (“βαρέλι δίχως πάτο”). Γιαυτο και η προσπάθεια για άνοδο θα ήταν διαρκής από την πρώτη μέρα…
Το ότι έγινε στόχος πρωταρχικός η άνοδος από φέτος (γιατί αυτό θέλαμε να ακούσουμε;), δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει σώνει και καλά να επηρεάζει το γενικότερο πλάνο των 3 ετών… έχω την άισθηση πως από τότε που ανέφερε το πλάνο διετίας για άνοδο(;), ποτέ δεν το ξεχώρισε από το γενικότερο πλάνο. Ούτε επεδίωξε να το διευκρινίσει ξεκαθαρα (εκτός αν έχω χάσει κατι).
Δεν ξέρω αν τα μπερδεύω στο κεφάλι μου (αν θέλετε ξεμπερδέψτε με), αλλα νομιζω πως δεν είμαι μονο εγώ που το αντιλαμβάνομαι έτσι…
Επίσης η προσέγγιση ότι το 3ετες (γενικό) πλανο έγινε 2ετες, γιατί “αυτο θέλαμε να ακουσουμε”, μου φαίνεται λίγο παράταιρο για εναν σοβαρό manager και επιτυχημενο επιχειρηματία… ελπίζω να τον αδικούμε και να μην είναι όντως αυτός ο τρόπος που προσεγγίζει την ενασχόληση του με την ομάδα.
Σωστά το αντιλαμβάνεσαι
Έτσι είναι τα πράγματα , απλά η πλειοψηφία του κόσμου δεν το βλέπει έτσι… Σύμφωνα με τον δικό του προγραμματισμό η ομάδα θα είναι για άνοδο σε 3 χρόνια, καλοδεχούμενη όμως αν ερχόταν πιο νωρίς .
Το μόνο που θα συμπλήρωνα σε αυτά που γράφεις είναι ότι « μου φαίνεται λίγο παράταιρο για εναν σοβαρό manager και επιτυχημενο επιχειρηματία» , που θέλει ομωσ να είναι αρεστός στον κόσμο …
…έλα όμως που τόσο καιρο (από τότε που αναφέρθηκε στη 2ετία) δεν το ξεκαθάρισε. Είχε ευκαιρίες και του έγιναν ερωτήσεις που θα μπορούσε να το κάνει ξεκάθαρο τι εννοούσε. Φαίνεται λιγο σαν το αφήνει να αιωρείται ή να “κρατάει πισινή” που λένε και στο χωρίο μου.
Θα μεταδοθεί λεει με Live Streaming από το κανάλι της ομάδας στο Youtube.
Ωχωχωχ
Συμπέρασμα:
Δεν πουλάει αλλά ζητάει συμπαίχτη ή αγοραστή μέσα στις επόμενες 2 βδομάδες.
Ξηλώθηκε όλο το τεχνικο τημ και θα κατέβουμε με τον προπονητη της Κ19 στα επομενα 2 παιχνίδια.
Φελίσιο μένει.
Κάτσε ρε συ με μπέρδεψες. Αν δεν πουλάει γιατί ζητάει αγοραστή; Δεν πρόσεχες ρε;