Δεν προσπαθώ να κοντραρω κανέναν. Τη γνώμη μου λέω απλώς. Κι απαντώ αναλόγως. Κατά τα λοιπά μάταιο ξεμάταιο δεν ξέρω αλλά βαριέμαι και τις ατέρμονες συζητήσεις / αντιπαραθέσεις.
Άλλωστε μόνο ένας κοντροβερσιαλ και αργκιουμενταλ τύπος δεν αφήνει κουβέντα να πέσει κάτω και κοντράρεται ![]()
Επιβεβαιώνω για τον Μπίλιο, καμιά σχέση με τη χρονιά της Γ. Αν και έχω την αίσθηση ότι φέτος είναι πιο δραστήριος από πέρσι. Επίσης, από πέρσι υπάρχει και ο παράγοντας Αραβίδης στην εξίσωση, που δεν φαίνεται ιδιαίτερα.
Δεν ηξερε τι κραταγε λογικα. Θα ηταν σε εκδρομη με το κατηχητικο και νομιζε οτι κρατουσε λαβαρο του βυζαντιου και της ορθοδοξιας.
Η δουλεια δεν ειναι ντρόπη ρε μλκ Αραβα. Αλλα η ντροπη δεν ειναι δουλεια
αραβίδης μεγάλη καρδιά
Εν τω μεταξύ, το δικό μας στέγαστρο είναι δέκα φορές πιο επίφοβο να γίνει μαλακία, όσο και αν έχει ελεγχθεί επί Ρούπτσου.
Στο βίντεο βλέπουμε έναν εργάτη που εκτελεί εργασία σε ύψος χωρίς κάποιο καλάθι ή να έχει δεθεί από κάπου.
Μετά έχουμε έναν νεκρό εργάτη κάθε δύο μέρες και ψάχνουμε να βρούμε γιατί.
Το οποίο ξεχρεωσε μέσα σε 4 χρόνια ο ερασιτέχνης . Από το 2004 δεν είχε ασχοληθεί κανείς . Χρέος 900000
Αυτό ακριβώς…είναι τριτοκοσμική η κατάσταση στα θέματα υγιεινής και ασφάλειας στα εργοτάξια στην Ελλάδα. Ούτε δεμένος είναι από πουθενά, ούτε καν κράνος φοράει… από πού να το πιάσεις και να το αφήσεις…
Μπράβο που το καταφέρατε παιδιά, είχα την αίσθηση ότι ο διακανονισμός με τον Γατζούλα ηταν για περισσότερα χρόνια.
Τώρα θα βγει η ανακοίνωση . Ήταν για δέκα χρόνια ακόμα
Όσο εμείς βγάζουμε ανακοινώσεις επιπέδου Ζήνας Κουτσελίνη, ο Τσιμπανάκος μας κάνει για μία ακόμη φορά μεροκάματο και θα παίξει με την Ελλάς Σύρου στην Ηλιούπολη!!!
Ξέρω ξέρω, Πανιώνιος είμαστε και δεν ασχολούμαστε με το κάθε χωριό ![]()
Κανονικά θα έπρεπε να πάμε 500 Πανιώνιοι στην Ηλιούπολη και να κράζουμε. Αλλά είμαστε υπεράνω εμείς
![]()
![]()
Εγώ πάντως μια χαρά πάω Ηλιούπολη
Εγώ όχι φίλε. Σαν Πανιώνιος αρνούμαι να ασχοληθώ με τη βρωμιά. Θα ανέβω κάποια στιγμή καθαρός με τις δικές μου δυνάμεις μόνο ![]()
![]()
![]()
Πανιώνιος είμαι κάποια στιγμή θα ανέβω. Έστω και σε 15 χρόνια ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μόνο League 1/Stevenage ρε! Κι ακόμα καλύτερα 7η κατηγορία St Albans με 550 άτομα στη καταιγίδα! Βρήκα κι εδώ τους Πανιώνιούς μου. ![]()
Έφυγες νωρίς και σώθηκες εσύ!
Έχουμε μπλέξει άσχημα με τους Ελλέηνες εμείς εδώ πέρα
Εγώ έφυγα όταν μου λέγατε ότι ζείτε στο παράδεισο (2004): Euro, Ολυμπιακοί, Eurovision και το επίκεντρο του κόσμου. Δουλειές, λεφτά (μαύρα)…Κι εγώ σας έλεγα για τη κοινωνία, ότι δεν αντέχω. Άλλο αν το Ηνωμένο Βασίλειο του 2026 γέρνει προς την Ελλάδα του 2008…Τέλος πάντων, μη κάνω hijack - τεράστια συζήτηση. Αλλά ημιεπαγγελματικό ποδόσφαιρο για πάντα και παντού!
Ε καλά και η Ελλάδα του 2026 γέρνει προς την Ελλάδα του 1950 όμως, μη νομίζεις. Και δεν ενοχλείται και ιδιαίτερα κανείς απ’ ό,τι φαίνεται..