Superleague2 2025-2026

sport-fm.gr/article/podosfairo/SuperLeague2/oristiko-sto-gipedo-tis-ilioupolis-to-ellas-surou-kalamata/5101730

“Αν ανέβουμε, θα έρθετε να ζητήσετε συγγνώμη??”

2 «Μου αρέσει»

Ρε τι ζούμε σε αυτήν την σλ2 φέτος…

1 «Μου αρέσει»

Αν το παιχνίδι γίνει στην Αργυρουπολη και όχι στην Ηλιουπολη, θα ζητήσετε συγγνώμη;

5 «Μου αρέσει»

Αν βρέξει την Κυριακή και κατέβει όλο το κωλόβουνο θα γίνει το ματς με ατομική ευθύνη ή θα ζητάνε από τον καιρό να πει συγγνώμη??!

Ξεφτίλες!

3 «Μου αρέσει»

Δεν πάνε να το ορίσουν και στην έδρα της Καλαμάτας;
Στα παπαρια μας !
Ότι και αν κάνουν θα τους κερδίσουμε όλους μέσα έξω ξεκινώντας από τη Κυριακή και ολοκληρώνοντας με το τέλος των play offs .

Και πριν προλάβει να απαντήσει κάποιος , θα συμπληρώσω ότι θα τους κερδίσουμε με τους παίκτες που έχουμε ! Τους «αποτυχημένους» …..
Γιατί είμασταν και είμαστε ομάδα «Against the grain” !!

5 «Μου αρέσει»

τετοια αισιοδοξια ουτε ο Ρουψ δεν εχει ..!

2 «Μου αρέσει»

Ντάξει ρε παιδιά της Σύρου, μην τρελαίνεστε, ένα ματς είναι. Θα επιστρέψουν στο νησί στα πλέι άουτ, δεν έγινε κάτι.

2 «Μου αρέσει»

ε για αυτό είναι antisocial o @Antisocial3:joy:

2 «Μου αρέσει»

Διατασεις καλες και ζεσταμα Συριανοι.

Μην παθετε κανα τραβηγμα οταν ανοιξετε διαπλατα τα ποδια στον Τσιμπλα

3 «Μου αρέσει»

Δεν είναι αισιοδοξία
Ρεαλισμός είναι !

2 «Μου αρέσει»

Ψαχνω να βρω βιντεάκι απο το ματς της Καλμάτας και δεν μπορώ.

Ελπίζω να μην κάνουν κανένα αστείο και το θάψουν…

Εύκολα!

1 «Μου αρέσει»

Σε περίπτωση ισοβαθμίας στα play off με ποια κριτήρια προκύπτει ο πρώτος; Ευσεβείς πόθοι, ΑΛΛΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΤΚ

Καλαμάτα έχει όλες τις ισοβαθμίες ως 1η στην κανονική διάρκεια

2 «Μου αρέσει»

Κανονικά απόψε τη νύχτα πρέπει να πάνε 2 αμάξια με 6-7 τσακαλάκια στην Κάνιγγος στα γραφεία της SL2 και του Μαρτσούκου και να γράψουν με σπρέι στην είσοδο.

3 «Μου αρέσει»

Δεν είδα το πέναλτι της Καλαμάτας και δεν έχω άποψη. Ούτε με ενδιαφέρει να σπαταλήσω χρόνο για αυτό το γεγονός. Θα πω όμως το εξής:
Με τη Καλαματα δώσαμε δύο αγώνες φέτος μέχρι στιγμής. Στο ένα παιχνίδι είμασταν καλύτεροι στο άλλο όχι . Θα σταθώ σε αυτό που δεν είμασταν καλοί και θα πω στο συγκεκριμένο παιχνίδι φάγαμε ένα γκολ που μπαίνει μια φορά το τρίμηνο ενώ ο διαιτητής δεν είδε ένα οφθαλμοφανές χέρι υπέρ μας ! Ακόμα και αν το θεωρούσε ακούσιο , δεν έδωσε καν το κόρνερ. Στέρησε δηλ από την ομάδα μας την ευκαιρία μιας τελευταίας επίθεσης . Και αυτό σε έναν , κατά γενική ομολογία, κακό Πανιώνιο . Διότι σε έναν καλό Πανιώνιο το σκορ θα ήταν υπέρ μου !!
Μακάρι όλο το κατεστημένο να είναι υπέρ της Καλαμάτας όπως λέτε !
Διότι σαν Πανιώνιος αυτή είναι η χαρά μου ! Να γαμησω αυτουσ και το κατεστημένο τους!!!
Και όμως σε ένα τέτοιο περιβάλλον οι οπαδοί της ομάδας συμπορεύονται με το κατεστημένο και θεωρούν τους παίκτες αποτυχημένους….
Εγώ θα απαντήσω ότι ειστε λίγοι και μικροί για τον Πανιώνιο!
Προσωπικά σαν πιο μεγάλος που ανήκει σε προγενέστερες εποχές οργανωμένων για τέτοια ζω !!!
AGAINST THE GRAIN!!!
Μειοψηφία στη χώρα , μειοψηφία και στην ομάδα μου .
Μόνο νίκες από δω και πέρα ! Η αρχή έγινε σήμερα .
Οι υπόλοιποι συμπορευθηειτε με αυτούς που υποτίθεται πως εναντιώνεστε…

8 «Μου αρέσει»

Ρε συ με έχεις μπερδέψει. Την μια λες για την ομάδα του βόλεϊ που είναι η μόνη που είναι μεγάλη ομάδα κ γυρνάει ματς κλπ κλπ κλπ , και από την άλλη την λες στον κόσμο που δεν πιστεύει ότι θα κάνει 6 στα 6 και θα πάρει την άνοδο.

1 «Μου αρέσει»

Το γκολ της Σύρου πάντως ξεκινάει από φάουλ τροχαίο υπέρ της καλαματας που δεν δόθηκε

1 «Μου αρέσει»

Εντωμεταξύ ακόμα δεν έχω δει βιντεάκι του μπέναλντι που πήραν σήμερα. Δεν έχει κυκλοφορήσει πουθενά;

Το sportal.gr εκτος της live συνδεσης δεν εχει ανεβασει τιποτα και ούτε εχει κυκλοφορήσει κατι στο youtube.

Δουλεύει υπερωρίες η μονταζιέρα του μανάβη…

Φίλε μου με παρεξήγησες…
Δεν τη λέω στον κόσμο που δεν πιστεύει ότι θα κάνουμε το 6 στα 6 ….
Την λέω ομως στον κόσμο που από την μια δηλώνει « αντιστασιακός» και υπεράνω τίτλων ενώ από την άλλη δεν συμπορεύεται σε έναν αγώνα που κάνει η ομάδα στο ποδόσφαιρο απέναντι , κυριολεκτικά, σε όλο το σύστημα! Μάλιστα , κάποιοι απαιτούν να εναρμοστουμε με το σύστημα προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άνοδο ….
Αν λοιπόν είναι προαποφασισμένο ότι θα ανέβει η Καλαμάτα φέτος , εμείς θα πάμε να τους το χαλάσουμε ! Δεν υπάρχει καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή από το «μόνοι μας εναντίον όλων» και όμως δηλώνουμε απών …

5 «Μου αρέσει»