Ωραια λεξη το βαυκαλισμοι παντως
Το ότι δεν σε εκφράζουν δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν. Ή ότι δικαιούσαι να τα αγνοήσεις. Μπερδεύεσαι νομίζω. Έχεις μπλέξει το πραγματικό με το φαντασιακό, το ιδεατό και το ευκταίο. Νομίζω.
Εγώ για τον εαυτό μου θέλω να μιλάω. Ποιος είμαι εγώ να μιλάω εξ ονόματος άλλων, άλλωστε; Όλοι είμαστε ολίγον γαύροι και όλοι είμαστε και ολίγον πασοκ σε αυτή τη χώρα, γνωστό αυτό. Όσο για το σε ποια χώρα ζω, κάτι έχω καταλάβει αλλά θα γίνω ξεφτέρι, πού θα πάει, δεν ανησυχώ ![]()
Δηλαδή αν έπεφτε κάποιος από το ΠΟΚ ή ο ΠΑΟΚ τώρα στη Γ’, δεν θα ήταν πάλι στην Α σε 2 χρόνια μόνο και μόνο επειδή θα είχαν μια δυναμική κόσμου που θα έδινε τα οικονομικά εχέγγυα για κινήσεις αγωνιστικές που θα επανέφεραν την ομάδα εκεί που ήταν; Δεν συγκρινόμαστε προφανώς, αλλά με 5000+ κόσμο θα μίλαγες, όσο να’ναι, σε άλλη βάση από αυτή επί της οποίας μιλάς τώρα.
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα! Συνήθως δε, είναι ένα ανθρωπάκι που τρώει σφαλιάρες στη δουλειά ή παντόφλα στο σπίτι και προσπαθεί μέσω της ταύτισης με την επιτυχία της ομάδας (εξ ου και η συμπόρευση τόσων πολλών με τους 3, ανεξαρτήτως του τόπου στον οποίο διαβιούν) να εξυψωθεί κι αυτός για να νιώσεις σπουδαίος, κάποιος, σημαντικός. Ετεροπροσδιορισμός φουλ και ντροπή για τον εαυτό του και αμηχανία.
Και γιατί να υπάρξει;
Ας το δούμε διαφορετικά.
Πες ότι ανεβαίναμε στη Β από την πρώτη χρονιά.
Ποιος θα αναλάμβανε τα χρέη , να τρέξει την ομάδα, να κάνει μεταγραφές και να χειριστεί τους οπαδούς που θα τον φωνάζουν αποτυχημένο αν δεν ανέβαινε η ομάδα με την πρώτη ;
Θυμάμαι ότι δεν υπήρχε ίχνος ενδιαφερόμενου στον ορίζοντα ενώ ο Εραστιτεχνης , δικαίως, δεν αναλάμβανε αυτόν τον ρόλο.
Το έχω γράψει ξανά και θα τα γράψω πάλι όσες φορές χρειαστεί.
Στην Α Εθνική οφείλουμε να ανέβουμε ως ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ! Ούτε σαν Καλαμάτα , ούτε σαν Ηρακλής ούτε σαν κάτι άλλους απίθανους . Ο νοών νοητω …
Δεν είπα ότι δεν συμβαίνουν, είπα ότι δεν τα υιοθετώ παρότι καταλαβαίνω ότι γίνονται, ενώ εσύ νομίζεις ότι δεν χαμπαριάζω, αυτό σου εξήγησα. Καθόλου δεν μπερδεύομαι. Εσύ; Το αν δικαιούμαι να τα αγνοήσω θα το κρίνω εγώ όσο η αγνόηση δεν επιβαρύνει και άλλους.
Κριός είσαι φίλε?? Εγώ Τοξότης πάντως
Ταύρος, τοξότης είναι η μάνα μου, ε πες το χρυσέ μου ![]()
εξηγει πολλά χαχαχαχχα ![]()
καλή καρδια
Θέλεις να τα φτιάξουμε?
Πριν φασωθειτε, να προλαβω να επαινεσω το ‘ευκταιο’.
You are on fire my men
Με φλερτάρει εδώ και χρόνια ο μπαγάσας. Το σκέφτομαι σοβαρά να ενδώσω πλέον ![]()
![]()
Μπα όχι. Θα είχαμε πολλές εντάσεις. Σε βάζω στο friend zone.
Είσαι top, bottom ή verse?
Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής.
Εσυ;
Κολομπαρ μου το κανατε το φορουμακι ρε σατανάδες…![]()
![]()
![]()
Εσύ εκεί κι εγώ στου πόνου τον παράλληλο βαρύς χειμώνας
και το κλίμα ακατάλληλο
Εσύ εκεί κι εγώ στου κοσμου το υπόγειο να σε γυρεύω
σε μια ψεύτικη υδρόγειο
Εσύ εκεί κι ο έρωτάς σου διαταγή και τελεσίγραφο
Κι εγώ εδώ όλη τη νύχτα αγκαλιά μ’ ένα αντίγραφο
Εσύ εκεί εσύ εκεί
Για κάτι τέτοια πληρώνω ιντερνε
Όπως κατάλαβες φίλε @AlexK είναι μάταιο να προσπαθείς να με κοντράρεις. Δεν νομίζω ότι μπορείς να τα βγάλεις πέρα μαζί μου. Δεν έχει μέλλον αυτή η σχέση. Βρες άλλον. Είμαι τελείως out of your league εγώ ![]()
![]()
το ερωτημα που γενναται ειναι το εξης, ειναι τοσο κατωτερος του αντιστοιχου ‘‘αντιπαλου’’ του ο κοντος ?
Πιστεύω τον κοντό τον έχει ευνουχίσει ο Ρούψος από πέρσι και δεν τον αφήνει να κάνει τα δικά του…
Ο Τσιμπ είναι ουάν μαν σόου, εμείς έχουμε άλλη διοικητική δομή πιο μπερδεμένη..
Νομίζω εδώ ακουμπάς κάποιον σημαντικό λόγο, χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες, την ίδια εντύπωση έχω κι εγώ.
Σχετικά πρόσφατος παράγοντας που ξέρει από παρασκήνιο έχει πει ότι δυστυχώς δεν παίζει να σου τον ακουμπήσουν λίγο για να ανέβεις. Είναι binary η φάση σε αυτά. Δεν το υιοθετώ πλήρως αλλά το σκέφτομαι κάθε φορά που αιθεροβατώ και ελπίζω να ανέβουμε 100% (ή έστω 80%) καθαρά.