Superleague2 2025-2026

1 «Μου αρέσει»
2 «Μου αρέσει»

Εχει καταξοδευτει ο Πρασσάς. Μία παίχτη για το βόλεϊ, μία για τη μαρκο.

Ειδικά στο βολει θα φάει μην πω τι…

2 «Μου αρέσει»

Κυριακή 25 Ιανουαρίου
Ελλάς Σύρου - Καλαμάτα (15.00 sportal.gr)**
Πανιώνιος - Χανιά (15.00 Action 24 - Athletiko.gr, Γήπεδο Πανιωνίου)**
Athens Kallithea - Ηλιούπολη (15.00 sportal.gr, «Γρ. Λαμπράκης»)
Ολυμπιακός Β - Αιγάλεω (15.00 MEGA News, Π.Κ. Ρέντη)
Μαρκό - Παναργειακός (15.00 sportal.gr, Δημ. Στάδιο Μαρκοπούλου)

Το γήπεδο του αγώνα Ελλάς Σύρου - Καλαμάτα θα οριστεί με νεότερο έγγραφο της διοργανώτριας.

α ρε καργιόληδες.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση, το ματς θα ξεκινήσει 0-1 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας, προκειμένου να δοκιμαστεί ένας νέος, πολλά υποσχόμενος κανονισμός, που σκέφτηκε το συμβούλιο της Γκρηκ Σούπερλιγκ 2 και σκοπό έχει να κάνει το ποδόσφαιρό μας πιο επιθετικό, θεαματικό, δημοφιλές και υπέροχο για όλη την οικογένεια. Κι αν δεν πάει καλά, εδώ είμαστε να το κρίνουμε και να το αλλάξουμε στη συνέχεια.

4 «Μου αρέσει»

Αυτοί δουλεύουνε και ο ρουπτσος βγήκε κάπως έτσι χθες

3 «Μου αρέσει»

Να εξηγήσουμε λίγο κάποια πράγματα γιατί δεν τα ξέρουν όλοι όλα, ούτε κάνουν όλοι για όλα..

Ο Τσιμπανάκος δεν είναι απλά κάποιος μπράβος που τραμπουκίζει αντιπάλους και απειλεί διαιτητές. Τα κάνει κι αυτά. Αλλά είναι και αυτός που τρέχει εξ’ ολοκλήρου το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Πρασσάς είναι στην Αμερική και δεν κάνει τίποτα εκτός από το να βάζει λεφτά (που κι αυτά ανάθεμα αν τα βάζει αυτός κι αν είναι δικά του, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Ο Τσιμπανάκος λοιπόν του λέει το καλοκαίρι θέλω 2 μύρια (ή 3 ή 5 αλλά αρκετά λεφτά πάντως) για όλα. Και με αυτά του φτιάχνει ρόστερ, επιλέγει διοικητικό και υπαλληλικό προσωπικό, μπαλώνει άλλες τρύπες και μικροέξοδα, ασχολείται με την εξωγηπεδική ζωή των ποδοσφαιριστών (να τρώνε καλά, να γαμάνε καλά, να κοιμούνται καλά κλπ) και κάνει και όλα τα νταλαβέρια με Λίγκα, ΕΠΟ, ΚΕΔ κλπ. Κι ο Πρασσάς δεν ασχολείται καθόλου μα καθόλου, είναι στις ΗΠΑ και παίζει τσιγκολελέτα, πίνει κόκες, δίνει τσιμπούκια σε βίζιτες, πάει στο καζίνο, πάει για ψάρεμα, κάνει ελεύθερα τα χόμπι του τέλος πάντων ο άνθρωπος.

Αυτά για να καταλάβουμε τη διαφορά στη διοικητική δομή της Καλαμάτας σε σχέση με τη δική μας. Έτσι όπως είναι οι συνθήκες στις χαμηλότερες κατηγορίες στη σκατοΕλλάδα, είναι πολύ πιο αποδοτικό αυτό το “μοντέλο”. Εμάς είναι πιο μπερδεψούρα η φάση, λαλούν πολλοί κοκκόροι προφανώς.. Ρούπτσος, Κάτζος, Μπίλιος, Ψύχας κλπ

Ο Τσιμπανάκος δεν πρόκειται ποτέ να πάει να δουλέψει στην Α’ Εθνική. Θα περιφέρεται ανά την Ελλάδα να ανεβάζει ομάδες παρέα με το άλλο λαμόγιο τον κόουτς Βοσνιάδη. Πέρσι στη Λάρισα, φέτος στην Καλαμάτα του χρόνου κάπου αλλού. Έτσι φασόν δουλεύουν αυτοί οι 2 πλέον, έτσι φτιάξανε και συνεχίζουν να φτιάχνουν το βιογραφικό τους, έτσι κονομάνε κάνοντας μεροκάματο τους πάντες.

Το καλοκαίρι ο Τσιμπανάκος έβγαλε μία πολύ επιθετική ανακοίνωση εναντίον του Ρούπτσου χαρακτηρίζοντας τον “νεόκοπο” παράγοντα. Ύστερα από λίγο καιρό έβαλε βόμβα στο μαγαζί του Μπίλιου. Και τους/μας έκανε μια χαψιά μες στη σεζόν και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

Αυτό είναι το στόρι μέσες άκρες.

5 «Μου αρέσει»

Δεν έχω λόγο να μην πιστέψω ότι έτσι είναι τα πράγματα. Αλλά ξέρεις τι; Δε με νοιάζει :slight_smile: Κι από την άλλη, θέλουμε να γίνουμε έτσι για να ανέβουμε; Για μένα, μην παρεξηγηθώ, ρητορικό το ερώτημα. Σε κάθε περίπτωση, αν πας να τα βάλεις με τα γουρούνια, εσύ θα λερωθείς. Οπότε, έστω και του χρόνου, αλλά καθαροί και με τις δικές μας δυνάμεις, που είπε και κάποιος φίλος εδώ, ήδη.

2 «Μου αρέσει»

Καλές οι θεωρίες και οι βαυκαλισμοί φίλε αλλά όταν πρόκειται να πας για μάχη στην αρένα με τους καργιόληδες δε φτουράνε καθόλου. Μα καθόλου. Ίσα ίσα που σε παίρνουν και στο ψιλό. Πρέπει να καταλάβεις κι εσύ και όλοι μας σε ποια χώρα ζούμε, σε τι είδους χώρα ζούμε. Όταν ανεβήκαμε πρόπερσι από τη Γ’ μήπως πρόσεξες (πέραν του ότι φτιάξαμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ) τι διαιτησίες είχαμε?? Νομίζεις ότι ο Μπίλιος πήγε με το σταυρό στο χέρι πρόπερσι???

1 «Μου αρέσει»

Πάντως ο πρόεδρος δεν είχε και πολύ άδικο εχθές όταν έλεγε οτι σε θέμα μπάτζετ με τη Καλαμάτα οι ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες . Δεν έχουμε τεράστια διαφορά με τη Καλαμάτα πέρα από το γεγονός ότι οι ξένοι παίκτες που έχουμε πάρει φέτος δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα πλην του Γιενσεν και ως ένα βαθμό του Μπελμοντ . Ο Πανιώνιος είναι μια από τις πιο ακριβές ομάδες της κατηγορίας ! Και αναφέρομαι και στους δύο ομίλους . Ναι είναι λιγότερα τα χρήματα από Ηρακλή και ως ένα βαθμό από τη Καλαμάτα , αλλά από την άλλη δεν έχουμε και τα ίδια προβλήματα με αυτούς . Θεωρώ λάθος και άτοπο να ισχυρίζονται κάποιοι ότι δεν βάζει χρήμα ….

1 «Μου αρέσει»

Φίλε @AlexK απλά να θυμίσω ότι η άνοδος από τη Γ’ Εθνική πρόπερσι εν πολλοίς κρίθηκε στο ματς που βάλανε τον Εθνικό να παίξει με το Ύπατο (υπό καταρρακτώδη βροχή) στο μικρό του γήπεδο στο ομώνυμο χωριουδάκι. Είχε ζητήσει αναβολή ο Εθνικός λόγω κακοκαιρίας αλλά τον βάλανε να παίξει και ήρθανε 0-0. Αντίθετα εσύ έπαιξες με το Ύπατο στο μεγάλο στάδιο της Θήβας. Δεν υπεισέρχομαι σε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς κέρδισες εκεί με το αυτογκόλ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, για τους τσαμπουκάδες στο διατητή και στον πάγκο τους (αν και φιλοξενούμενοι!) για να μη σου χαλάσω κι άλλο το όνειρο… Ακριβώς τα ίδια ίσχυσαν και με Ελλοπιακό. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου πήγαν να παίξουν στο μικρό ακατάλληλο γήπεδο του χωριού της Ελλοπίας και μόνο ο Πανιώνιος έπαιξε εναντίον τους στη Θήβα (πάλι). Θες να πούμε για το ακυρωθέν γκολ της Προοδευτικής στη Νέα Σμύρνη που θα γινόταν το 2-2 αλλά το πήρε πίσω ο επόπτης?? Πιστεύεις ότι όλα αυτά γίνανε κατά τύχη? Πιστεύεις ότι ήταν “ελέω Θεού” ?? Έβλεπες τα ματς της Γ’ Εθνικής πρόπερσι?? Παρακολουθούσες ή είχες ξεκόψει?

Σόρι φίλε αλλά εγώ όλα αυτά τα θεωρώ υποκριτικές μαλακίες του κώλου. Δηλαδή μετά από 3 χρόνια στη Γ’ επιτρέπεται να κάνεις “μαγκιές” αλλά τη δεύτερη χρονιά στη Β’ όχι επειδή εκεί ξαφνικά λερώνεσαι?? Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Αλα καρτ παπαριές του κώλου είναι αυτά. Είπαμε να είμαστε ρομαντικοί, όχι μαλάκες και αλαφροΐσκιωτοι όμως…

1 «Μου αρέσει»

Πάντως, έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να καταλαβαίνουμε περισσότερα από όσα πιστεύεις ή νομίζεις ότι καταλαβαίνουμε και απλά δεν θέλουμε να υιοθετήσουμε πολλά, αν όχι όλα, από αυτά; Έννοια σου και καταλαβαίνουμε κι εμείς πράγματα. Ούτε παιδάκια είμαστε, ούτε χαζοί, ούτε σε συννεφάκια ζούμε. :slight_smile:

1 «Μου αρέσει»

Λογικό είναι να βάζουν τον Πανιώνιο να παίζει σε πιο μεγάλα γήπεδα γιατί πουλάει πιο πολύ από κάτι Προοδευτικές ,Εθνικούς και διασταυρώσεις Κάτω Ραφηνας .

1 «Μου αρέσει»

Σε άλλη χώρα ζεις μάλλον φίλε Antisocial. Αν δεν υπήρχε ο Μπίλιος δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά πρόπερσι.

1 «Μου αρέσει»

Πάντα υπάρχει κάποιος ….

Δηλαδή τα πραγματικά γεγονότα θεωρούνται πραγματικά μόνο αν τα υιοθετήσουμε?? Αλλιώς θεωρούνται ως μη γενόμενα? Ενδιαφέρουσα θεωρία, πρώτη φορά την ακούω :grinning_face:

Πάντα όχι. Τις 3 πρώτες χρονιές στη Γ’ δεν υπήρχε κανείς.

Μπορεί να λέω υποκριτικές μαλακίες και σίγουρα δεν ξέρω από μπάλα όσα ξέρετε πολλοί εδώ μέσα - το δεύτερο δεν είναι ειρωνία, το εννοώ, το πρώτο ε είμαι κι εγώ καμιά φορά αργκιουμένταλ και κοντροβέρσιαλ :stuck_out_tongue: όσο για το αν είχα ξεκόψει, δεν χρειάζεται να σου απαντήσω, όσοι ξέρουν, ξέρουν.

Αυτό που ξέρω, όμως, και prove me wrong, είναι ότι αν είχαμε 5.000+ κόσμο σε κάθε μα κάθε αγώνα, θα είχαμε και ένα πορτοφόλι που θα φρόντιζε σε δύο χρόνια να ήμασταν πίσω εκεί που ανήκουμε, αντί να βολοδέρνουμε στη Γ και τη Β, όπως μέχρι τώρα. Και δεν θα χρειαζόμασταν τίποτε από όλα αυτά που σωστά ανέφερες. Όπως και να’χει αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να παίξεις το παιχνίδι τους με όσα αναφέρεις ως απαιτούμενα, αλλά μπορείς να το κάνεις και χωρίς να χρειαστεί να δεθείς σε άρμα όταν ανέβεις στην Α’ - αυτό λέω τόσες μέρες κι ελπίζω να συνεννοούμαστε.

1 «Μου αρέσει»

Δεν ξέρω αν δεν με καταλαβαίνει ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις… Δεν υιοθετώ σημαίνει, εν προκειμένω, ότι δεν συμφωνώ, δεν με εκφράζουν, κατανοητός; Ή να το εξηγήσω παραπέρα; :smiley:

Κι εγώ το ελπίζω. Ελπίζω ότι είμαστε νοήμονες. Και ότι απευθυνόμαστε σε νοήμονες. Μου αρέσει να ξεκινάω τις συζητήσεις μου από το 6 ή από το 7 ως κεκτημένο. Όχι από το 0 ή από το μείον. Δεν είμαστε νήπια.

Ωραίο αυτό με τους 5000+ σε κάθε ματς αλλά πολύ ονειρικό και ανεδαφικό κι αυτό ρε φίλε. Δεν κάνει ο Έλληνας τέτοια πράγματα, θα έπρεπε να το ξέρεις. Είπαμε να μιλάμε για πράγματα εφικτά. Στο Μάντσεστερ και στο Σαουθάμπτον γίνεται αυτό που λες. Εδώ όχι. Παλιά (πριν από δεκαετίες) γινόταν κι εδώ. Πλέον όχι, ξέχασέ το. Πρέπει να καταλάβεις σε ποια χώρα ζεις αδερφέ.

Δεν αγαπάει το ποδόσφαιρο ο Έλληνας. Ούτε καν την ομάδα του δεν αγαπάει. Τη νίκη αγαπάει και τον εγωισμό του μόνο. Το να το παίζουμε εμείς οι Πανιώνιοι παρθένες ή τόσο πολύ διαφορετικοί, έχει κουράσει αρκετά κι αυτό. Δεν είμαστε. Χώνεψέ το κι εσύ και όλοι.