Ρετρό

Αιντε να θυμησω το ροστερ αυτης της χρονιας

Τερματα Φιλης Κακαρης Μανικας

Αμυντικοι Μπαλαφας Σπαθαρος Καλογεροπουλος (το ωραιοτερο αυτογκολ αναποδο ψαλιδι χαχαχα) Καλιφουλης Παπασικας Αλεξοπουλος (απαπαπαπα) Χαλκιδης Σκρεκης
Χαφ Μωραιτελης Ζουμας Λαγος Εμβολιαδης Σαιπας Λιμα Ζαχαροπουλος Γραβανης και οι δυο καθιερωθηκαν μετα ως μπακ δεξι αριστερο

Επιθετικοι Δεδες Μαυρικης Αναστοπουλος Ζεμπεκος Λιολιος Θεοδωριδης ( η μεγαλυτερη μεταγραφη μας που πηγε απατη παρατσουκλι βεγγος!!!)

Προπονητες ξεκινησε ο Νετο μετα ο Νταν Γεωργιαδης παντα βοηθος ο Μπραουδακης

Και να θυμησω και την επομενη χρονια, τη χρονια που κατακτησαμε το κυπελο

Τερματα Κακαρης Κυριακιδης Μανικας Τζανης

Αμυντικοι Μπαλαφας Καλογεροπουλος Καλιφουλης Εμβολιαδης Γραβανης Ζαχαροπουλος Σπυροπουλος Παντελης Χαλκιδης

Χαφ Μωραιτελης Λιμα (ως Ελληνας) Οχιεδα Νουνιες Παθιακακης (Θεος σχωρεστονα) Σαιπας Πανουργιας

Επιθετικοι Μαυρικης Λιολιος Αναστοπουλος Βαλλιδης Θεοδωριδης (τιμωρημενος) Σαραβακος (στα πρωτα του)

Προπονητες Νταν μετα Μαρκοβιτς με τον Μπραουδακη βοηθο

Kαποιος τσουκλιδης; επαιζε μαζι με τον μαυρικη’''θειο

Επισης Μπεριος αμυντικος,και Τζηκας ο επιθετικος,Μαζι με τον Ρελλη ειχαμε παρει τον Ραμο ΑΠΟ φΩΣΤΗΡΑ.Σημειωση’‘‘Ο Ραμος επαιξε μαζι με τον Σαντος στη μικτη Αμερικης’’''θειο

Βεβαιως και επαιξε ο Τασος ο Τσουκλιδης μαζι με τον Μαυρικη. Μετεγγραφη απο Αθηναιδα, κοντος και πολυ γρηγορος επιθετικος, μορφη τοτε του Αθηναικου ποδοσφαιρου οπως ο Λεμονης στον Αττικο και ο Βαμβακουλας στην Λαυρεωτικη σαν σεντερ φορ!! Στον Πανιωνιο δυστυχως δεν εδειξε πολλα πραγματα.

Ο Ηλίας ο Μπέριος επαιξε σαν δεξι μπακ στον Πανιωνιο απο τα μεσα της δεκαετιας του 80, αν θυμαμι καλα και πρεπει να προλαβε και την επιστροφη του Θωμα. Τον πηραμε απο βαζελο και ξεκινησε απο τον Απολλωνα.
Μαζι με τον Ρελλη ειχαμε παρει και τον Καπιρη(το ενα μερος απο το πολυ μεγαλο αμυντικο διδυμο των κεντρικων αμυντικων του Φωστηρα, ο αλλος ο Κατανιας).
Ραμμο δεν θυμαμαι, εκτος απο εναν ποδοσφαιριστη του Απολλωνα πολυ μετα, και το κορακι που του εφαγαν το αυτι στο Παναιτωλικος - Παοκ το 76.
Σε ζαχαροπλαστείο της πόλης σερβίρεται, ακομα, η περίφημη πάστα «Ράμμος» που στην επιφάνεια της έχει ένα ζαχαρωτό αυτί!

χαχαχχα ναι tanz εχεις δικιο’'‘ο ρελλης και ο καπιρης.ναι τους θυμαμαι ,και αυτος που ειναι στην φωτογραφια με το μουσι ,ειναι μαλλον ο καπιρης’'θειο

Θειο ο Τσουκλιδης ηταν επιθετικος, ηρθε τη σεζον 1980 1981 οπως εγραψε και ο στρατηγος, νομιζω οτι λογω μητρακου δεν επαιξε απο την αρχη της περιοδου, αλλα μπηκε τον δεκεμβριο, το 1983 αποδεσμευτηκε, μετριος παικτης δεν εκανε τιποτα.

Ο Τζηκας ηταν αμυντικος cb ψηλο παιδι απο Μακεδονικο Σιατιστης, σαν αμυντικος δεν επαιξε, επαιζε σαν αμυντικο χαφ, ηρθε 1982-83 και εφυγε για χαραυγιακο τον δεκεμβρη του 1986, ρολιστας.

Ο Μπεριος ηρθε μετα τη μεταγραφη Σαραβακου απο βαζελο το 1984, το 1988 τελος επεστραφη στον καπετανιο. Αν και ηταν συμφεροντων παο, η παρουσια του ηταν καλη.

Στρατηγε ο μητσος με τα τοσα χρονια που ηταν στην ομαδα ειχε παρα πολλους συμπαικτες.

υγ Καλα με το να μην υπαρχουν παιχνιδια το ριξα στην παρελθοντολογια συμπαθατε με

Με τα μουσια ητανε ο Καπιρης. Εκανα λαθος δεν ειναι ο Ρελλης.ο Ρελλης δεν ειχε μουσια. επαιζε πολυ καλη μπαλλα, αλλα επαιζε ενα ματς και τρια δεν επαιζε λογω καρτων.
Απο τους τερματοφυλακες νομιζω οτι μπορουμε να βγαλουμε πια χρονια ειναι.
Ειναι τερμα ο Φιλης, Μαλλον ειναι 76-77 και οχι 77-78.
Ο Νουνιες ηταν παικταρας .
Ο Μπασο ηταν πολυ γρηγορος

Η δεύτερη φωτό (με Λίμα στο κέντρο κάτω) είναι 1977-1978, ένα χρόνο πριν το κύπελλο.
Η πρώτη πρέπει να είναι 1974

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως είναι τα ονόματα που έχετε γράψει όλοι σας. Τόσοι πολλοί παικταράδες σε τόσο λίγο χώρο …

Γεια σου λεβεντη sir..Απο Κερκυρα μερια εχουμε τιποτα νεοτερο;Ισως μαθαινεις πιο πολλα εκει απο οτι εμεις εδω’‘Αν ξερεις κατι,αμολα το’'‘εχω δουλεια ολη τη βδομαδα’‘καταλαβαινεις’'θειο

Το γκολ του Λίμα είναι σε αγώνα με την Δόξα Δράμας. Στο βάθος η κεντρική κερκίδα, χωρίς σκέπαστρο και με τον κόσμο κρεμασμένο σαν σταφύλια … άλλες εποχές

Πραγματι peristeri,ιεροσυλια με αυτους που εφερε ο Κιντης’‘’‘Παναγια μου’‘‘Ηταν τοσο καλοι ,που στην αρχη δεν χωραγε και ο Φανης στην 11αδα’’‘Καλα που φυγανε ,αλλιως θα τον σβηνανε’‘‘Ιδικα ο Παρτουζ’’‘’‘φτου ρε ατυχια’'θειο

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!

Άσε τα “σάπια” “θειο” κι έχεις δουλειά … μια βδομάδα σου έμεινε

Πάντως και για τον Παρτούς και για τον Ρίσγκαρντ, εγώ εξακολουθώ κι έχω τις αμφιβολίες μου …

Φιλε PERISTERI,ΝΑ γυρισουμε στην πραγματικοτητα’‘‘μολις ακουγα σπορfm και γινεται μυλος με την αδειοδοτηση και την Λαρισα να βγαζει ανακοινωση,οτι θα κινηγησει το θεμα’’‘‘Το ρεπορταζ ερχοταν απο θεσσαλονικη ,μαλλον για ηρα και αρη,χωρις να εχω ακουσει για αλλες ομαδες’’‘ο ρεπορτερ ελεγε για αρκετες ομαδες’‘’'κοψιμο παλι…θειο

Μια και δεν εχετε νεα της εβδομαδας,θα ηθελα να θεσω μερικα ερωτηματα σε οποιον φιλο ξερει να απαντησει’‘1ον ‘Ποια ομαδα στον κοσμο ,φερει εμφανιση χρωματος καφε=ΚΑΦΕ’’ και 2ον γιατι οι ομαδες Αγγλιας,ιταλιας,ισπανιας, Α Εθνικης,δεν εχουν πρασινο χρωμα;;θειο’’

καφέ sankt pauli μάλλον λες. το άλλο για πες;

Σε παραδεχομαι Grissino’‘‘αυτη μονο ξερω κι εγω.[Καποιος μου ειπε οτι μια απο τις Νταντι Σκωτιας εχει καφε]δεν ξερω.Επισης γιατι δεν εχουν πρασινο οι αλλες χωρες,δυστυχως ,ουτε αυτο το ξερω’’‘‘Μαλλον ,δικη μου γνωμη,οπως ο βαζελας ,δεν φαινονται στο χορταρι’’'χαχχαχχαχα θειο

Ψαχνω και στην Βραζιλια ,αργεντινη’‘‘ουτε εκει πρασινο,αλλα και καφε’’‘Στην Σκωτια ειναι η Σελτικ.Στην Γερμανια ,βερντερ ,βολσφουργκ.Στην ιταλια Β εθνικη ,μονο η Αλμπινολεφε’Στην Πορτογαλια =πολλες’Στην Ολλανδια τιποτα..Γενικα ευρωπη ,Σουηδιες,Φιλανδιες ,Ρωσιες δεν υπαρχουν πρασινα.Ισπανια μονο η Μπετις στην βητα’‘’‘Κατι εχει το χρωμα…γιαυτο οι παναθηναικοι το αλειφουν με βαζελινη να φωταει στο γηπεδο’‘’‘ουστ καθικια’‘’'θειο

H Norwich πάντως που έχει παίξει premiership έχει πράσινο/κίτρινο

Και πράσινο/κίτρινο ήταν και τα αρχικά χρώματα της ομαδάρας (…nited)