Απόγονοι του Γαρδέλη και του Ivan Campo.
Είστε απλά εκπληκτικοί.Ειδικά ο τυπάς με το μπορντώ all star.
Καταριέμαι τη μάνα μου που με γέννησε στα 35 της ενώ θα μπορούσε να με γεννήσει 10 χρόνια νωρίτερα,για να ζήσω αυτές τις θρυλικές εποχές…
Υπήρξε προηγουμένως προσκύνημα στο ‘νερό που καίει’ στον Τύρναβο
Πάντως οφείλω να δηλώσω ότι όλες οι φωτογραφίες είναι προϊόν συρραφής
Ο τυπάς ο καλός είναι ο γιός του, τώρα…χαχχαχχαχαχα
Κι εγώ θα ήθελα να το κάνω αλλά δεν μπορώ να της πω πραγματικά τίποτα αφού μ’έκανε στα 22 της και τον καιρό της φωτό μόλις είχα κλείσει τα 3…
Μεγάλο κρίμα που δεν πρόλαβα οπαδικά αυτή τη δεκαετία!
Μεγάλη μπάλα και μεγάλες εκδρομές…
τι εγινε ρε παιδια?δεν εχει αλλες φωτογραφιες?μας τις πετατε πρωτα και μετα τιποτα?μια την ημερα,ετσι για να μας φτιαχνει τη διαθεση.ορκιζομαι θα μεινουν μεταξυ μας
κλαίω…
τίποτα πάνω σε μηχανές(που ίσα-ίσα βαστιόνται τα εξαρτήματα μεταξύ τους),σε στυλ “καμικάζι αγάπη μου” δεν έχουμε?
Αδερφέ, συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, νά 'σαι χίλιες φορές καλά, το δοκίμασα και δούλεψε μιά χαρά. Μεγάλη υπόθεση τελικά το ιντερνετ.
Ευχαριστώ πολύ!
Παιδιά, sorry για την παράθεση σε δικό μου μήνυμα, εκεί που λέω για φελιζόλ μαξιλαράκια είμαι πολύ λάθος. Κατευθείαν επιβεβαιωμένο από την πηγή (ο πατέρας μου) εν έτει 1962 τα μαξιλαράκια που πουλούσαν στα γήπεδα ήταν από -υποθέτω συμπιεσμένο- άχυρο (!!!) γι’ αυτό και καίγονταν πιό αργά. Αν υπάρχει κάποιος 55άρης και πάνω στο φόρουμ και θυμάται ας μας το επιβεβαιώσει.
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
\
[quote=“Mario Panther Capitano”]
Είστε απλά εκπληκτικοί.Ειδικά ο τυπάς με το μπορντώ all star.
aaa ρε πατερα με τα μπορντο τα all star!
ΑΑ ρε πατερα με τα μπορντο all star!
Επειδή έχουμε καιρό να βάλουμε καμιά φωτογραφία …

Στη φωτό υπάρχει παίκτης που έχει πάρει το κύπελλο και σαν προπονητής …
Άντε κι άλλη μία

Και μια του Νόνι (να μην τον αδικήσουμε)

Δεξιά ο “φανούρης” της εποχής … ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!
Πέρα από την πλάκα εκείνο που αξίζει κανείς να προσέξει είναι το γήπεδο…
ΤΗΓΚΑ !!!
Σταδιο Καραισκακη
Απο επανω αριστερα
Τον 1ο δεν τον εχω, Τσιρογιαννης(??) Φιλης, Καλογεροπουλος,Μωραιτελης, Παπασικας
Κατω απο αριστερα
Δεν τον εχω, Μαυρικης, Λαγος, Εμβολιαδης, Χαιτας.
Απο επανω αριστερα
Μπαλαφας(πιθανοτατα), Φιλης,Καλογεροπουλος, Λιολιος,Καλιφουλης,Μωραιτελης
Κατω απο αριστερα
(?), Αναστο, Λιμα, ?.?
Ισως καποιος απο αυτους(?) ο Σεμπεκος
Λαγος και ο αλλος ειναι Λατινοαμερικανος αν δεν με απαταει η μνημη μου.Και μαλιστα εχει βαλει γκολ στο κυπελο απο την σεντρα. Πρεπει να ειναι το πιο γρηγορο γκολ που εχει μπει στο κυπελο.
Στο Καραισκακη ο πρωτος με τα μουσια ειναι ο Ρελλης.Κατω ειναι ο Μπαρος (Αμερικανος).
Γαι τον Ρελλη δεν το αποκλειω, αλλα δεν τον θυμαμαι με μουσι.
Οι λατινοαμερικανοι που ειχαν ελθει στον Πανιωνιο ηταν 3. Μπεριελ, Οχιεδα απο Ουρουγουαη και Νουνιες απο Περου, νομιζω ομως επαιξαν προς το τελος του 70. Για τον Αμερικανο, μηπως εννοεις τον Μπασο που ειχε κανει και το γκολ σε ενα δπλο στο Αλκαζαρ?? Νομιζω επαιζε αρχες δεκαετιας 80. Σε αυτες τις ομαδες επαιζε αρκετα και ο Σπαθαρος, ενα δεξι μπακ με πολυ δυνατα ποδια,
Λογικα η φωτογραφια ειναι της περιοδου 1977 1978 τελευταια χρονια του Λαγου, αρα οι ξενοι ηταν ενας ο Λιμα , οι Νουνιες Οχιεδα ηταν την επομενη χρονια, ο Μπεριελ την μεθεπομενη και ο Μπασο 1981 1982 αρα δεν υπαρχουν ξενοι, ισως να ειναι ο Σπαθαρος ο με μουσι και αναφερομαι στη φωτο που ειναι ο Αναστοπουλος
Α και ο Ρελλης δεν υπηρχε τοτε