Έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά και τον Γιώργο της καρδιά μας, την χρυσή δεκαετία '65-'75
Έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά και τον Γιώργο της καρδιά μας, την χρυσή δεκαετία '65-'75

Μαζί με την άλλη σημαία τον Στάθη

Πάρτε και όλη την ομάδα της εποχής.
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΚΡΊΜΑ ΠΟΥ ΧΆΣΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΤΟ '70-'71
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ
Ημουν μασκωτ στην ομαδα αυτη.
στην φωτογραφια ειναι ο γιος του Δεδε ο Θανος
Ωραίες μέρες …
Έτσι ???
Αν θυμάσαι τα ονόματα από όλους τους παίκτες, στείλε τα στον Δημήτρη που τους ψάχνει
Τους 20 απο τους 23 τους ξερω.Οι Δυο ειναι με ερωτηματικο
Αναγνωριζω τους εξης.
Αρωνης-Σαραλιωτης -Φιλης-Κακαρης- στους τερματοφυλακες.
Τσιρογιαννης-Κυριαζης -Παπασικας- Χριστοδουλου (μπουλης)στο ενα ακρο
Νεγρης- Μωραιτελης-Σκρεκης-Θεοφιλοπουλος
Χαιτας -Αθανασουλας-Σαγγοριδης-Μαυρος-Πανταζης(ο μονος ασχετος της ομαδας αυτης)Λαγος -Θανασης Ιντζογλου -Δεδες.
Τρομερη ομαδα. Στην φωτογραφια ειναι 23 . Λειπουν 3-4 ακομη. Μπαμπης Ιντζογλου-Καπαματζιαν και Τακης Αναιδαρης.
Επισης στην φωτο αυτη καποιος ειναι ο Χατζηγεωργιου . Ο ιδιοκτητης των κρασιων Λημνια Γη.
Ναι ειναι Πανιωναρα.και εχει παιξει μπαλλα σε εμας σαν αριστερο μπακ.
Φίλε SIR, o τερματοφύλακας με την άσπρη φανέλα (6ος όρθιος από αριστερά) είναι ο Σαραλιώτης ή ο Αρώνης; Επίσης δεν βλέπω 4ο τερματοφύλακα, πού είναι;
Τέλος, ο Μαύρος με την απίθανη μαλούρα δεν “φέρνει” λίγο του Κοντοέ; ΧΑΧΑΧΑ
Δεν θέλω να σας βάλω “extra work” αλλά αν μπορείτε γράψτε τα ονόματα, ακριβώς ποιός είναι ο καθένας, αρχίζοντας από πάνω αριστερά με τους όρθιους προς τα δεξιά και συνεχίζοντας με τους καθιστούς πάλι από αριστερά πρός τα δεξιά.
Έχω ήδη στείλει την φωτό στον πατέρα μου που λογικά θα τους ξέρει όλους καλά, και τα συγκρίνουμε απαντήσεις. Πρόκειται για την ιστορία του Πανιωνίου, να την μάθουμε σωστά στα παιδιά μας.
Απίθανη φωτογραφία, που την ξετρυπώσατε;
Πρεπει να ειναι ο Αρωνης γιατι οσο θυμαμε φυσικα ο Αρωνης φορουσε ασπρη φανελα.
Ο Σαραλιωτης εχεις δικιο μαλλον δεν ειναι εδω.Αλλα ο Σαραλιωτης ηταν 4ος τερματοφυλακας μας.
Περιστερι 61, που την ξετρυπωσες???
Ειναι ιδια με μια δικια μου, χαχαχαχαχα. Πρεπει ομως να την βρω, για να τους πουμε ολους. Τους εχω γραψει στην πισω μερια, μου τους ειπε ο Δεδες ενα απογευμα στο Απηλιον.
Εχω 100% τους 18 απο τους 23.
Ειναι ο Αρωνης, ο Σαραλιωτης ειχε φυγει. Η φωτο ειναι 71-72.
Πραγματι πολυ ωραια φωτογραφια. Μολις ετοιμαστει η λιστα με τα ονοματα να την αναρτησουμε σε κεντρικο σημειο του φορουμ. Μπραβο Περιστερι61!!!
Εχω στην Ελλαδα την φωτογραφια της ομαδας 70-71 και εχουν υπογραψει ολοι οι ποδοσφαιριστες.Πρεπει ομως να βρω που την εχω κρυψει.
Μιλαμε για ανεκτιμιτο κειμηλιο.
Μπορείτε να γράψετε τις ακριβείς ημερομηνίες για τις φωτογραφίες που παρουσιάζονται εδώ? Ευχαριστώ για τυχόν βοήθεια.
Έχω κι άλλες που έστειλα στον Δημήτρη (ελπίζω να πήρες το mail μου Δημήτρη)
Το '70, 9 χρονών, με πήγαινε ο πατέρας μου με το ποδήλατο (αυτό με την κουδούνα και το ξύλινο καφάσι) Νέα Σμύρνη.
Κι όταν η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ έπαιζε έξω πηγαίναμε να δούμε παιχνίδια Απόλλων Αθ-Δόξα Δράμ
Εθνικός- Προοδευτική και άλλα τέτοια.
Άλλες εποχές παιδιά !!!
Εάν έχεις και άλλες φωτογραφίες εκτός από αυτές, στείλε μου σε παρακαλώ στη διεύθυνση redblueplanet@hotmail.gr,προσπαθώ να συγκεντρώσω υλικό για το λεύκωμα εμφανίσεων του συλλόγου.
Ναί τις πήρα φίλε Peristeri61 και σε ευχαριστώ! Θα σου απαντήσω σύντομα με ΠΜ γιατί αυτή την βδομάδα έχω πήξει στην δουλειά!
–
Τώρα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό:
Στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Ελλάδος του 1962-‘63 ο Πανιώνιος έδωσε δύο παιχνίδια με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Στην Νέα Σμύρνη κερδίσαμε με 3-2 και εκτός έδρας φέραμε 1-1 αν και είχαμε προηγηθεί με 0-1 στο Α’ ημίχρονο.
Αυτό που ψάχνω να βρώ, είναι η ημερομηνία, πότε δηλ. έγινε το παιχνίδι στην Θεσ/νίκη.
Αν κάποιος φίλος-συμΠανιώνιος μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεος. Η ημερομηνία αυτή είναι πολύ σημαντική για μένα, θα σας εξηγήσω σε άλλο μήνυμα “εν ευθέτω χρόνο” που λέγαν και οι παλιοί.
Ευχαριστώ!
Το μονο που μπορώ να σου γράψω με σιγουριά :
Α΄Γύρος, 9η αγωνιστική ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-1
Β΄Γύρος, 24η αγωνιστική ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ 3-2
δεν ξέρω αν βοήθησα, ίσως από το διαδυκτιακό αρχείο της Αθλητικής να βρεις περισσότερα.
Άκη, σ’ ευχαριστώ!
Είχα την εντύπωση ότι το πρώτο μάτς είχε γίνει στην Ν. Σμύρνη αλλά προφανώς έκανα λάθος. Από πού έχεις βρει αυτά τα στοιχεία; Είναι σίγουρα για το 1962-63, σωστά; Υπάρχουν online, έχεις link? Ποιό και πού είναι το αρχείο της Αθλητικής, δεν το ήξερα.
Πάντως είναι θετικό το ότι συμφωνούμε απόλυτα στα σκορ, καθώς δεν εμπιστευόμουν τις δικές μου πληροφορίες, είναι από τον πατέρα μου, ο οποίος -τότε- είχε πάρει την μάνα μου (έγκυο μάλιστα!) και πήγαν εκδρομή στην Θεσ/νίκη με πούλμαν που έβαλε ο Πανιώνιος για να δούν το ματς.
Για τέτοια τρέλα μιλάμε για τον Πανιώνιο. Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να αποκαλύψω ποιόν “κουβαλούσε” η μάνα μου. Ψάχνω λοιπόν να βρώ αυτή την ημερομηνία διότι είναι το πρώτο μου ματς που “είδα” ποτέ τον Ιστορικό και μάλιστα εκτός έδρας (και τι έδρα, μΠΑΟΚ !!!).
Νά 'σαι καλά, βοήθησες πολύ!