Ρετρό Βίντεος

Από τα πιο παλιά μπασκετικά μας βίντεο που έχω πετύχει:

2 «Μου αρέσει»

Ωσάν τα τσαμπιά κρέμονται!!!

αυτή η σημαία που κρέμεται στο τέρμα του χάντμπολ αριστερά, πόσο κάλτ και όμορφη!

ΥΓ αλήθεια με κάποιο τρόπο πρέπει να αναστηθεί το τμήμα χάντμπολ…

1 «Μου αρέσει»

Στο 1.00, εμφανιζεται πρώτο πλάνο ο αείμνηστος Ανδρέας Βαρίκας( ; )

2 «Μου αρέσει»

πάρα πολύ πιθανο!!! το ματς αυτό είναι στην Κόρινθο εντωμεταξύ.

Επίσης…court seats before it was cool…:

2 «Μου αρέσει»

Μπορεί επίσης κανας “αρχαιος”, όπως εγώ, να θυμηθεί το ονομα αυτού του διαιτητή; …σπάω το κεφάλι μου τόση ώρα… ήταν χαρακτηριστική διαιτητικά φυσιογνωμία εκεινα τα χρόνια…

Το τμήμα χάντμπολ διαλύθηκε επειδή τότε το τμήμα μπάσκετ αυθαίρετα αποφάσισε να βάλει εξέδρες στο βαρικας. Η σημερινή διοίκηση θέλει όλες οι εξέδρες σε όλα τα γυμναστήρια να είναι πτυσσομενες ώστε να εκμεταλλεύονται όσο το δυνατόν περισσότερα τμήματα τον χώρο. Έχουμε έρθει σε επαφή με ανθρώπους που θέλουν να τρέξουν το πρότζεκτ χάντμπολ αλλά το γηπεδικο και η καθυστέρηση του Αρτάκης το κάνει ανέφικτο

5 «Μου αρέσει»

Για την ιστορία, απλώς, πρώτα έδιωξαν το χάντμπολ από το Αρτάκης, βάζοντας κερκιδες στα πέταλα (και όχι πτυσσόμενες όπως ήταν η συμφωνία)
Γενικά το χάντμπολ δεν έχει καλοπεράσει

3 «Μου αρέσει»

Αλήθεια είναι, έχει διαλυθεί 2 φορές στο παρελθόν το τμήμα χάντμπολ. Τη μία επανασυστάθηκε. Πιστεύω κάποια στιγμή θα ξαναγίνει. Είναι ιστορικό τμήμα το χάντμπολ και -για όσους ξέρουν- έχει βγάλει σκληροπυρηνικούς Πανιώνιους στο παρελθόν.. Και το γυναικείο μπάσκετ πρέπει να ξαναφτιαχτεί κάποια στιγμή. Ένα ένα όμως. Όλα μαζί δεν γίνεται. Πάμε μπροστά με κανονική κανονικότητα όχι σαν της Ελλάδας του Άδωνι…

2 «Μου αρέσει»

Γυναικείο μπάσκετ υπάρχει μητσε

1 «Μου αρέσει»

Και γιατί δεν είμαι έφορος??? :joy::face_with_peeking_eye::shaking_face::zany_face:

1 «Μου αρέσει»

Συγνώμη φιλε

3 «Μου αρέσει»

Νέναντ Μάρκοβιτς συμπαίχτης με Διαμαντόπουλo, κόουτς Παναγιώτης Γιαννάκης, τιμ μάνατζερ Σταύρος Ελληνιάδης

6 «Μου αρέσει»

Σιγά τον Διαμαντόπουλο, τότε είχαμε τον παικταρά Σιαρά!

5 «Μου αρέσει»
3 «Μου αρέσει»

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

5 «Μου αρέσει»

με κάτι τετοια βιντεο διαπιστώνεις επίσης πόσο πολύ σου λείπει και το mid-range jump shoot που υπήρχε τότε και εχει σχεδόν εξαφανιστεί πλέον…(Λέμον εξαιρεουμένου!)

2 «Μου αρέσει»

@Mike_Panionios το κανάλι σου στο ΥΤ είναι μια ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΟΑΣΗ!!!

5 «Μου αρέσει»

κι ο Τομασον στα τελευταια παιχνιδια το ψαχνει… :wink:

2 «Μου αρέσει»

Α ρε μάγε Τέρνερ. Επίσης τρομερές ασίστ Φάνη και λατρεία Μπόσγο (όπως τον φώναζα μικρός) να δείχνει πόσο πλήρης ήταν και αυτός. Με τον Γιαννάκη δεν μπόρεσα να κρατηθώ όταν αποβλήθηκε φώναζα “κλάψε κλάψε”. Ερντενάι παικτούρα. ΑΡΔ απαράδεκτος να διώχνει Μητσάρα και να λέει ότι δεν βλεπόμασταν. Αρχίζει να αχνοφαίνεται από τότε ότι εξελισσόταν το μπάσκετ παρά τις 30-40άρες που έβαζαν ακόμα κάποιοι εξωγήινοι. Πάντα αναρωτιόμουν αν και πόσα αναβολικά έπαιρναν οι διάφοροι Ίνγκραμ (όπως τον μάθαμε) Ουίγκινς Τέρνερ. Συγκινητικές αναμνήσεις.

3 «Μου αρέσει»

Τον Γκάλη ξέχασες…

1 «Μου αρέσει»