Ρετρό Βίντεος

Βάλε και με Κηφισιά το 2021 που μας κάρφωσε ο Τετέι με διαιτητική σφαγή. Εξωσωματική μεταμόσχευση DNA. Το έχουν υποστεί όλες οι ελληνικές ομάδες λίγο πολύ… το τελευταίο και μοναδικό εδώ και αρκετά χρόνια do or die ματς πoυ πήραμε ήταν στα Λιόσια με τον Ηρακλή. Do dis do dat.

2 «Μου αρέσει»

https://youtube.com/@panioniosgss1890?si=ao7MB7pRFH5IW-Jr

Παιδιά υπάρχει ο λογαριασμός του Πανιωνίου στο youtube. Αν θέλετε να το εμπλουτίσουμε με αγώνες ή οτιδήποτε άλλο. Ήδη έχουμε ανεβάσει κάποιες ρετριλες του μπάσκετ από βιντεοκασέτες του ΔημήτριοςΚ που ψηφιοποιήσε ο Μάκης δρελιωζης. Να ένα προτζεκτακι που μπορεί να βοηθήσει το φόρουμ

5 «Μου αρέσει»

Αν έχω καταλάβει καλά ο ΔημητρηςΚ πρέπει να έχει άπειρο υλικό σε βιντεοκασέτες αλλά και έντυπο υλικό.

Κάτι μου λέει ότι ο @kostas3 θα έχει κάνει ήδη επαφή αλλά αν όχι ευκαιρία να γίνει ξανά μια προσπάθεια να μαζευτεί πράγμα για το αρχέιο του συλλόγου γενικότερα.

Άλλες πηγές είναι σιγουρα το αρχείο της ΕΡΤ αλλά δεν είναι όλο ψηφιοποιημένο αν και δεν γνωρίζω μήπως μπορεί να το επισκεφτεί κάποιος και να δανειστεί κάτι.

Τα έχει δώσει ο Δημήτρης ηδη . Έχουμε κάποιες ακόμα να ανεβάσουμε

2 «Μου αρέσει»

Είναι και θέμα εποχής αλλά γενικά όλα ξεκινάνε από τη διοίκηση. Η κεφαλή δίνει τον τόνο πάντα. Είναι άλλο να έχεις διοίκηση και παράγοντες σαν το Σταματελάτο, τον κυρ-Πάνο τον Αμμανίτη, το Δήμο Νέας Σμύρνης, τον Αναγνωστόπουλο, ακόμη και τον Μπέο και άλλο να έχεις διοίκηση τον κάθε μυξιάρη πεταμένο τσεντριφικάκια.

Δεν έχεις παίχτες - νταήδες πλέον. Θυμίσου αυτούς που έκαναν στη Β’ Εθνική το 96 97 τα απανωτά διπλά που λέμε σε Αλκαζάρ και Καραϊσκάκη και καπάκια το 98 πήραν το Κύπελλο ως νεοφώτιστοι.. Τόσο μάγκες ήταν…

Καμίτσης, νταής. Σαπουντζής, νταής. Μπουγάς, νταής. Βόκολος, νταής. Μάντζιος, νταής. Κατσαμπής, νταής. Τζανετής, νταής. Φύσσας, νταής. Και είχες κι άλλους, δεν ήταν μόνο αυτοί. Κινούμενο νταηλίκι ήταν αυτή η ομάδα.

Σήμερα τώρα από παίχτες - νταήδες έχεις άντε τον Αυλωνίτη, τον τερματοφύλακα, υπό προϋποθέσεις το Μωραΐτη και ίσως Πρίφτι, Τσαντήλα, Μπαϊραμίδη που δείχνουν να έχουν μια τέτοια στόφα παίχτη νταή - ηγέτη. Θα δείξει. Ας μη μου πει κανείς για Σαραμαντά πλιζ εεε. Για νταή - ηγέτη λέμε όχι για κλόουν. Το σέντερ φορ ο Ιγνατίδης που είχαμε ήταν παίχτης - νταής. Και ο Πότσι ήταν νταής. Και ο Μπρέγκου. Ένας από τους λόγους που ανέβηκες ήταν κι αυτός. Μάζεψες πάλι αρκετούς παίχτες νταήδες με αθλητικό εγωισμό. Εκείνη τη χρονιά ίσως ακόμη μεγαλύτερη νίκη από το διπλό στην Πετρούπολη, να ήταν το διπλό στον Αλμυρό Γαζίου με γκολ στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων. Και το 3-4 στα Ζωνιανά με μπαλωθιές ηχητικό background.

Στο μπάσκετ μόνο ο Τόμασον είναι παίχτης νταής. Και ο κόουτς Μάρκοβιτς τέτοιος ήταν σαν παίχτης. Κανείς άλλος. Όλοι οι υπόλοιποι είναι εύθραυστοι.

2 «Μου αρέσει»

Να συμπληρώσω και Ιωαννίδη για παίκτη νταή?

1 «Μου αρέσει»

Και Στρακόσα. Το καλοκαίρι είχαν έρθει αυτοί.

2 «Μου αρέσει»

Ρε θηρίο @Mike_Panionios τι βρήκες και ανέβασες!!!

3 «Μου αρέσει»

Θελω να μπω με το Μπουγα σε ενα αμερικανικο μπαρ και να παιξουμε μπουνιες με ολους, ακομα και με τους τοιχους

3 «Μου αρέσει»

Ο Τσαντιλας ειναι ο μονος ισως με προοπτικη νταη

3 «Μου αρέσει»

Κλαδευτήρια!!! :heart: :blue_heart:

2 «Μου αρέσει»

Σαπουντζής έπεφτε για τάκλιν θυμίζω

2 «Μου αρέσει»

Καλά Καμίτσης και Μπουγάς ήταν άλλο επίπεδο. Ο Μπουγάς κανονικά ήταν για κόκκινη σε κάθε παιχνίδι. Έσπερνε τον τρόμο ο άνθρωπος. Έπεφτες πριν σε ακουμπήσει για να γλιτώσεις.

Ο Καμίτσης άλλος μάγκας. Πήγαινε να σου πάρει την μπάλα αλλά αντιστεκόσουν. Ε οκ, κεφαλοκλείδωμα και λαβή τζούντο και γινόταν η δουλειά. Σε εκείνο το παιχνίδι με προοδευτική είχε χαστουκίσει τον αντίπαλο προπονητή στο ημίχρονο.

Δλδ θέλω να πω χειρονομίες και εγώ σας γαμησα κτλ τα σκεφτόσουν δύο και τρεις φορές να τα ξεστομίσεις απέναντι τους.

1 «Μου αρέσει»

Σου έχω καλά νέα, το παιχνίδι με την Προοδευτική το έχω. Για σένα μόνο θα το ανεβάσω την επόμενη εβδομάδα :wink: με τον Εθνικό δεν νομίζω αλλά θα ρίξω μια ματιά

4 «Μου αρέσει»

Αυτό είναι το παλιότερο βίντεο που είχα. Θα ανεβάσω κι άλλα τέτοια ωραία στους επόμενους 2-3 μήνες :wink:

2 «Μου αρέσει»

Ενημερωτικά αν οποιοσδήποτε έχει βιντεοκασέτες από τα ματς που μας λείπουν έχω σύστημα ψηφιοποίησης σπίτι μου οπότε μπορώ να το κάνω δωρεάν, να τις μοντάρω και να τις ανεβάσω.

5 «Μου αρέσει»

Καμίτσης στον ημιτελικό της Τούμπας του πετούσαν πέτρες στο αράουτ και αυτός τους έβριζε. Στο ίδιο ματς σε κάποια φάση πέταξαν μπουκαλάκι με νερό στο Μπουγά ο οποίος εντελώς αδιάφορα το σήκωσε και ήπιε! Τι να λέμε τώρα. Φοβάμαι ότι χάθηκε αυτό το σθένος για πάντα. Ζούμε σε φεμινιν εποχές πλέον. Σπάμε την πατριαρχία. Ναι, είστε μισογύνηδες.

3 «Μου αρέσει»

Είσαι τεράστιος!!! Συγκινητικό θα είναι :face_holding_back_tears:

1 «Μου αρέσει»

Τι μου θύμησες ρε Δημήτρη.

Έχουμε συναντηθεί για να πάμε οργανωμένα στον αγώνα και διαπιστώνω ότι θα πάμε με το λεωφορείο της γραμμής. Άρχισα να αναρωτιέμαι πόσο καλή ιδέα είναι αυτό αλλά τότε τα μυαλά πάνω από το κεφάλι. Λέω μέσα μου σιγά, θα τους σκίσουμε όσοι και να είναι. Φτάνουμε , βλέπουμε τον αγώνα από τον οποίο δεν θυμάμαι τίποτα. Λες και δεν μπήκα ποτέ στο γήπεδο και φεύγουμε.

Φτάνει η ώρα να φύγουμε και πάμε όλοι μαζί στην στάση του λεωφορείου. Την ώρα που περιμέναμε αρχίζουν να φωνάζουν: μαλακές έρχονται, εκεί πάνω στην γέφυρα με μηχανάκια. Βρίζει ένας την Παναγία προσθέτοντας μαζέψατε πέτρες. Μπροστά ένα ιερέας, είχε γουρλώσει τα μάτια του. Μέσα μου αρχίζω και το παίρνω απόφαση ότι τελικά δεν ήταν καλή ιδέα το λεωφορείο και ότι μέχρι εδώ είναι η τύχη μου. Έφτασε η μέρα που θα φάω ξύλο. Μου φαινόταν μάταιο να μαζέψω πέτρες. Κανονικό αλαλούμ.

Ω του θαύματος έρχεται το λεωφορείο, μπαίνουμε μέσα με την ψυχή στο στόμα. Εχω χαρεί πολλές φορές επειδή είδα λεωφορείο να έρχεται αλλά τόσο πολύ όσο εκείνη την μέρα ποτέ.

Προσωπικά γύρισα χωρίς ούτε μια γραντζουνια στο σπίτι μου δίπλα χαρούμενος.

4 «Μου αρέσει»

κλαίω με τα σχόλια!!!

κόντεψε να μου βγει το κοτόπουλο από τη μύτη. too feminine??

ΥΓ η γραφή των περισσότερων εδώ μέσα, μου θυμίζει Λένο Χρηστίδη. Οπότε το επόμενο πρότζεκτ πρέπει και οφείλει να είναι ένα βιβλίο με Πανιώνιες πικάντικες ιστορίες ανά τους αιώνες

3 «Μου αρέσει»