Ραφίκ Τζεμπούρ

Ραφιιιιικ

Τζιμπουουουρ

Ραφιιιιικ

Τζιμπουουουρ

οπως θα ελεγε και ο εκφωνητης της καρδιας μας…

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=84264

Ρε λετε να γινει κανα κουφο και να κανει μια σταση πλατεια σε αδερφικη τιμη η και μονο για το κεφι του?

αυτο μου αρκει για να ανακτησω την χαμενη αισιοδοξία μου..ένας νικολάου να μαζευει τα ασυμαζευτα στο κέντρο κ ενας δημιουργικός να φτιαχνει παιχνιδι..κ σωθηκε η παρτιδα(αγωνιστικα)

Μήπως να έβαζε και τα 350.000€ που θα πάρει από το άεκ να γίνει και μέτοχος και να πάρουμε και κάνα καλό παικτάκι στο κέντρο να τον κάνει και θεό με τις πάσες του;

Μήπως να φώναζε πίσω και το φιλαράκι του τον Κωνσταντίνο να συμμετάσχει σε πολυμετοχικό σχήμα;(Χωρίς όμως να εμπλέκεται ο ίδιος στα διοικητικά, αλλά με αντιπρόσωπό του κάποιον σαν τον Μ.Παυλίδη)

Μήπως να προχωρούσαμε σε μαζικό εξισλαμισμό Ν.Σμύρνης και κατασκευή μιναρέδων αλγερινού ύφους περιμετρικά του γηπέδου;

Μήπως να μας τρέλαινε και να λύτρωνε μια χαμένη χρονιά;

Μήπως να μας θύμιζε πόση τρέλα κουβαλάμε για αυτή την ομάδα;

Μήπως να στηρίζαμε με όλη μας τη δύναμη την αντεπίθεση;

μηπως ειστε ψιχαλισμενοι?

δεν παιζει να ρθει.απλα.μην τρεφετε τσαμπα ελπιδες τον κοσμο γιατι στο τελος αν αντι για τζιμπουρ ερθει κανας αραβιδακος τον βενουρη θα βριζετε

όχι απλά είμαστε dayı-δες

μεταξύ μας αυτό πιστεύω κι εγώ αλλά το ίδιο πίστευα και για ρεκόμπα όταν είχε βγει η φήμη ότι το συζητάει να έρθει.

Προσωπικά πιστεύω ότι η μόνη ελπίδα να γυρνούσε ο Ραφίκ θα ήταν μόνο σαν δανεικός από την αεκ για να μην χάσει παιγνίδια και να πουληθεί,τώρα που είναι ελεύθερος είναι πάρα πολύ δύσκολο να επιστρέψει.Το μόνο που δίνει μια κάποια ελπίδα είναι ο απρόβλεπτος χαρακτήρας του

χαχααχαχα :wink: :sunglasses: :wink:

ρε συ εντελως διαφορετικες περιπτωσεις.τοτε ειχαν πουληθει νταριο-ραφικ και εκτος απο την απαιτηση να ερθει ανταξιος/ιοι παιχτες υπηρχε και το μαρουλι που εσπρωχνε ο τσακ αλλα και το ηδη υπαρχον απο τις πωλησεις.

μακαρι παντως τι να πω

ουτε για αστειο…ετσι οπως γιναμε…ουτε για προπονηση δεν θα θελουν να ερθουν

http://theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=36952

Την περίπτωση του Ραφίκ Τζιμπούρ εξετάζει η ομάδα του ΠΑΟΚ όπως αναφέρει η εφημερίδα Metrosport και όπως υποστηρίζει στην Τούμπα θα επιδιώξουν να τον φέρουν στην ομάδα.

Όπως αναφέρεται στον Δικέφαλο θέλουν να κάνουν το “Coplo grosso”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα και γι’ αυτόν το λόγο απέρριψαν την περίπτωση του πρώην άσου της Άρσεναλ και εσχάτως της Μίντλεσμπρο, Ζερεμί Αλαντιέρ, ο οποίος είχε προταθεί στον ΠΑΟΚ.

Το κασέ του αλλά και οι πολλές ομάδες που φαίνεται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του είναι προβλήματα που θα πρέπει να ξεπεραστούν ώστε να υλοποιηθεί η μεταγραφή.
Τζιμπούρ : «Θα αποφασίσω σε 48 ώρες»

Το Theplayer επικοινώνησε με τον αλγερινό ποδοσφαιριστή που δεν θέλησε να πεί και πολλά πράγματα:

«Δεν έχω να πω τίποτα . Θέλω να ηρεμήσω και μέσα στις επόμενες τρεις μέρες να πάρω την απόφαση μου»

Ελα αγορι μου Νεα Σμυρνη να καει το πελεκουδι.
Μαζι με τον αλλο τον δανεικο να διδαξεται λιγο μπαλιτσα. Να πεσουν τα μπετα που λεει και ο Αλεφαντος.
Μπενουμε 5αδα και κυνηγαμε Τσαμπιονς Ληγκ στα πλευ οφφς.
Και μετα πηγαινε οπου σε φωτισει οποιος πιστευεις.

Μαζί σου !!!
Φαντάζεσαι νά’χες την Κυριακή με το βάζελο μπροστά, Μήτρογλα, Τζιμπούρ και Σβέρκος ?
(έχουν και καλή άμυνα αυτοί:cool :slight_smile: Να μην χαρακτηρίσω πως θα τα κάνανε όλα …
Ρε φέρτε και τον τρομοκράτη και θα χάνουν όλοι πριν φτάσουνε πλατεία

έλα να γίνει της πουτάνας ρε τρομοκράτη

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/130993-«Κόκκινος»-ο-Τζιμπούρ

Δεν μας δίνουν και τον Νέμεθ;

ρε θειο κανα κανα μαγικο να ερθει δανεικος

τον πηρε ο γαυρος

Με χρονοκαθυστέρηση όπως στις τράπεζες ο υπεύθυνος τύπου του φόρουμ μας το ανακοίνωσε

ο ραφικ σε συνεντευξη σε εφημεριδα σε ερωτηση ‘‘σε ποια ομαδα περασες καλα στην ελλαδα’’ απαντησε
-στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ!

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/tzimpour_den_hthela_na_fugw_apo_thn_aek.823041.html

Ναι γιατι τους πλακωνα ολους χωρις να με καμπανιαζουν :wink: