Ραφίκ Τζεμπούρ

Κι εμείς όμως τον θυμόμαστε με νοσταλγία γιατί ίσως ήταν από τους καλύτερους επιθετικούς που πέρασαν από την ομάδα μας την τελευταία 10ετία

Και τον οποίο πήρε 3 χρόνια να αντικαταστήσουμε με δανεικό …

μετά τον πάντιτς ο καλύτερος ξένος που έχω δει στον πανιώνιο

‘‘Μέρος της καρδιάς μου βρίσκεται στην Νέα Σμύρνη’’ - απ το 1σέλιδο του φωτός

όχι δεν είναι δηλώσεις της πρωην αρχηγάρας αλλά του κωλόπαιδου, μουσουλμάνου, προβληματικού τουρίστα που έχει φύγει 3 χρόνια απ την ομάδα

Κάποια στιγμή μακάρι να ξαναειδωθούμε ρε Ράφικ

o ραφικ μπορει να εφυγε με ασχημο τροπο (αν και αφησε στα ταμεια της παε ενα μυθικο ποσο), αλλα ο κοσμος, με το χειροκροτημα του, τα αναγνωριζει ολα αυτα. οι δηλωσεις του, που ειναι παντα υποδειγματικες, ειναι συνεχεια της εξαιρετικης νοοτροπιας που εδειχνε στο γηπεδο. γιατι, εκτος απο φασαριοζος και ετοιμος για καυγα, ο ραφικ, καθε φορα που εμπαινε στο γηπεδο με τα κυανερυθρα, ματωνε τη φανελα. και ασε τα «δικα μας παιδια» να αναρωτιουνται γιατι αυτοι οι αλητες οι πανιωνιοι τους αγνοουν ή τους βριζουν. ο αλλος κακος της προσφατης ιστοριας, ο λινεν, ειχε πει πως ο ραφικ δεν πρεπει να φυγει με τιποτα, γιατι ειναι η ψυχη αυτης της ομαδας. δυστυχως, εκτος απο το τεραστιο ταλεντο του, τα τελευταια τρια χρονια μας λειπει κυριως αυτη η ψυχη. υπαρχει και ο γιαννακης φυσικα, αλλα ο προβληματικος μουσουλμανος ειχε και ατελειωτα προσοντα. μακαρι να φυγει απο τους σιχαμενους το καλοκαιρι.

Μπρεσκα’‘αποκλειεται να φυγει’‘‘επιασε ταβανι που λεμε..Τσαμπιονς Λινγκ και τετοια,πρωταθληματα και …λεφτουδακια,γκομενακια και μπουζουκια ολα πληρωμενα;Ειπε δε και αυτο αν δεν το ξερεις’’‘‘να μου δωσει οσα θελει ο προεδρος’‘ενοουσε τον χοντρογαριδα’’‘‘οποτε ‘’’‘ασχολησου με τα δικα μας και με καποιο δικο μας ταλεντακι’‘παει αυτος.Εντωμεταξυ ,εχουμε τον Μητρο τωρα,που θα φυγει κι αυτος το καλοκαιρι’’‘ειναι η μοιρα μας φιλε μου ‘’’‘πρεπει να βγαζουμε μονο σεντερ φορ,για να εχουμε καποιο καλο μπατζετ,και παρε δωσε με τους γαυροβαζελους’‘’’
Τι θελω να πω;Ο Τζιμπουρ,αφησε[σεβαστο ποσον,συ ειπας]ο Μανιατης; ο Τζαβελλας;ο Μακος;Την εποχη βεβαια που καλοπληρωσανε και αυτοι περασε’‘‘ΟΜΩς δεν ειναι ουτε τα μισα μπροστα στα λεφτα του Τζιμπουρ’’‘’‘Πες μου τωρα ,εχουμε κατι για του χρονου;;Μη μου πεις για Σκουρτη και Σαλαλι’‘‘την ξερεις την διαφορα’’‘’'θειο

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=54497

Δεν είμαστε όλοι το ίδιο κύριε “έχω ψυχολογικά προβλήματα”…

απο μικροσ εχω ενα βιτσιο με την τρελα που λεγεται μπαλα, εχω μια τρελα να καθομαι να βλεπω παντα τισ απονομεσ των τροπαιων σε ολα τα πρωταθληματα που συμμετεχει η ομαδα που υποστηριζω και αγαπω και το κανω αυτο ακομα και οταν οι ομαδεσ που κανουν την φιεστα μου γυριζουν τα αντερα μονο και στο ακουσμα τουσ.καπωσ ετσι λοιπον μετα το μαρτυριο τησ παρακολουθησησ του αγωνα τησ τριπολησ ειπα να δω την φιεστα του γαυρου για να καμαρωσω περισσοτερο τα πρωην <<δικα μασ παιδια >>να πανηγυριζουν ενα τροπαιο και να φανταστω πωσ θα ηταν αν φορουσαν κυανερυθρα.ειδα λοιπον τον τρελοραφικ να μπαινει μεσα στα αποδυτηρια του γαυρου με την σημαια τησ αλγεριασ στην πλατη και να κανει σαν τρελοσ και να κανει πλακεσ φωναζωντασ διαφορα στα ελληνικα.μωλισ ειδε τον μανιατη να ερχετε προσ το μεροσ του ,του ειπε ¨ελα εδω ρε πανθηρα εμεισ ειμαστε πανιωναρα¨ και δυστυχωσ η αντιδραση του μανιατη ηταν να κομπιαζει και με το υφοσ του να περιφρονει ,δειχωντασ πωσ ο τζιμπουρ ειναι τρελοσ, τισ αυθορμητεσ αντιδρασεισ του ραφικ.ο ενασ λοιπον στην μεγαλυτερη στιγμη τησ καριερασ του αναγνωρισε μεροσ τησ επιτυχιασ του και στισ ομαδεσ που τον ανεδειξαν ενω ο αλλοσ το επαιζε γαυροσ με μωλισ καποιουσ μηνεσ εκει και δεν συμεριζωταν το ξεσπασμα χαρασ του συναδελφου του.για εμενα αυτεσ οι δηλωσεισ του ραφικ δεν ηταν ουτε τρελα τησ στιγμησ ουτε πανω στον ενθουσιασμο του ,ηταν αντρικιεσ δηλωσεισ για τα συναισθηματα που ειχε εκεινη την ωρα αντιθετα η σταση του μανιατη δειχνει εναν συμβιβασμενο δημοσιοσχεσιτη που κοιταει την παρτη του και το πωσ θα πουλησει γαυροσυνη και δειχνει αγνομωσυνη σε αυτα τα παρα πολλα που του προσφερε η πρωην ομαδα του.πραγματικα χαιρομαι σαν φιλαθλοσ για τον ραφικ και απλα λυπαμαι για τον μανιατη και κυριωσ γιατι ειναι ενασ νεοσ ανθρωποσ ελληνασ που δυστυχωσ δειχνει ενα μεροσ και τησ κακησ νοοτροπιασ που εχει πλεον περασει στο dna μασ ,δηλαδη του συμβιβασμου ,τησ απωλειασ αξιων και του κυνηγιου τησ επιτυχιασ με καθε κοστοσ, σε αντιθεση με το <<αγριμι>> απο την αλγερια που φοραει παντελονια τα τιμα και οτι θελει να πει θα το πει μπροστα σε ολουσ τουσ ενδιαφερομενουσ και με καθε κοστοσ .ντομπροσυνη πραγμα που πολυ δυσκολα και σε πολυ περιορισμενο βαθμο συναντα κανεισ στην σημερινη ελλαδα…

ρησπέκτ! αυτό το βιντεάκι που αναφέρεις αν υπάρχει κάπου δώστε λινκ!

Ωραια τα λεει ο ans3. Πολλες φορες δεν μπορω να καταλαβω τι βρισκεται μεσα στο μυαλο του Ραφικ, το σιγουρο, ομως, ειναι οτι απουσιαζει η κουτοπονηρια και η ψευτομαγκια, που χαρακτηριζει πολλα απο τα «δικα μας παιδια».
Υγ. Ans3, το τελικο σιγμα ειναι στο W. Γραφεις πολλα, τα γραφεις ωραια, αλλα θα με τυφλωσεις, αδερφακι μου!

Αν υπαρχει αυτο το βιντεο το θελουμε να το δουμε!!!

ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΟ ΜΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΚΡΑ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΙΚΡΟ Σ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΥΤΟ?ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΘΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ.ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

Έρευνα για μη υποβολή φορολογικών δηλώσεων επί σειρά ετών και εισροή χρηματικού ποσού από στοιχηματική εταιρεία, διέταξαν –σύμφωνα με το capital.gr- οι δικαστικές αρχές σε βάρος του Ραφίκ Τζεμπούρ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αιχμή της έρευνας είναι ο έλεγχος «ύποπτου» εμβάσματος ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ που εντοπίστηκε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς στην Ελλάδα. Το έμβασμα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να προέρχεται από στοιχηματική εταιρεία του εξωτερικού με αποδέκτη τον 28χρονο σέντερ φορ. Τα χρήματα φέρονται να εμβάστηκαν στον επίμαχο λογαριασμό το 2011.

Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης, με παραγγελία τους προς την Οικονομική Αστυνομία, ζητούν να διερευνηθεί πως έφτασε το 1 εκατομμύριο ευρώ στον Αλγερινό παίκτη του Ολυμπιακού και αν πίσω από αυτό κρύβεται πιθανή έκνομη δραστηριότητα του η οποία συνδέεται με παράνομο στοιχηματισμό.

Λέγεται, εξάλλου, ότι οι αρμόδιες αρχές πιθανόν να προχωρήσουν και στην υποβολή αιτήματος δικαστικής συνδρομής προς τη χώρα όπου εδρεύει η στοιχηματική εταιρεία προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για το επίμαχο έμβασμα.

Παράλληλα, το ενδιαφέρον των εισαγγελικών λειτουργών προκάλεσαν και πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο ποδοσφαιριστής φέρεται να μην έχει υποβάλλει φορολογική δήλωση στη χώρα μας από το 2007! Υπάρχει, ωστόσο, το ερώτημα αν ήταν υποχρεωμένος (καθώς έχει εισόδημα στην Ελλάδα) να υποβάλλει φορολογικές δηλώσεις ή όχι.

…για τον Πανιωνιο, ουτε μιση κουβεντα ο “τρομοκρατης”!!!
http://www.sport-fm.gr/article/kati-xrwstaw-stin-aek/797310

http://www.sport24.gr/Columns/longform/rafik-djebbour-enas-tromokraths-toy-oneiroy.4065410.html?utm_source=News247&utm_medium=SportsSpecial_home_MesaiaStili&utm_campaign=24MediaWidget

έλα το καλοκαίρι και παίξε μόνο με την αεκ, σκόραρε με το χέρι, κάνε ενα και μόνο τάκλιν σε αραβίδη - μπακασέτα πακέτο στην καρωτίδα, ανέβα στο πεταλάκι του οακα και ανατινάξου..

ΓΟΙΡΝΑ ΠΕΙΣΩ ΟΙ ΕΣΤΟ ΤΟΙΛΑΙΦΟΝΑ

Το ψηφιζω για το καλυτερο ποστ ολων των εποχων…

rρρρρρρρρρρρρρρρρεεεεεεεε� �εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε� �εε

https://specials.gazzetta.gr/football/djebbour/stin-aek-ithelan-na-me-gsoun/index.html

Ποιος είναι ο Ράφικ Τζιμπούρ; Στις περίπου 10.000 λέξεις που ακολουθούν θα καταλάβετε τα πάντα για τον Αλγερινό που έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις φανέλες των Εθνικού Αστέρα, Ατρομήτου, Πανιωνίου, ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Το σοκ με τον αδερφό του που έπεσε σε κώμα όταν εκείνος βρισκόταν στην αρχή της καριέρας του. Η Μίλαν, η Βαλένθια, ο λόγος που δεν πήγε στη Μπενφίκα και η ζωή στο γκέτο. Η δυσκολία του να είσαι Αλγερινός που ζει στη Γαλλία, ο ρατσισμός στο σχολείο κι ο φασίστας προπονητής στην Ακαδημία της Οσέρ.

Ο Μπάγεβιτς που ήθελε να τον γ@@@ει όπως μας είπε, το επεισόδιο με τον Χιμένεθ, ο Μίτσελ που δεν σεβάστηκε κανέναν κι ο Μαρινάκης που τον κέρδισε από το πρώτο λεπτό.

Πώς πήγε στον Ολυμπιακό και ποιος ο ρόλος του Πατσατζόγλου; Γιατί επέστρεψε στην ΑΕΚ και ποιος ο ρόλος του ώστε να μείνει ο Μαχρέζ στη Λέστερ αλλά και να πάει ο Μανωλάς στον Ολυμπιακό κι όχι στο Κατάρ.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ στη συνέντευξη της ζωής του στο Gazzetta. Συμφωνείτε μαζί του ή όχι ένα είναι σίγουρα: Θα έπρεπε να τον πληρώσουμε για όσα μας είπε, όπως ο ίδιος μας είπε για πλάκα μιλώντας μας…
.
.
.
«Χάρισα 90.000 ευρώ στον Πανιώνιο, ο Λίνεν έβαλε το χέρι του για να μην πάω στη Μπενφίκα»
Και πήγες στον Πανιώνιο…

«Ναι, μεγάλη ομάδα, οικογενειακό κλαμπ. Ήταν πρόεδρος ο Τσακίρης. Ήμουν μαζί με τον Μάκο, τον Μανιάτη, ήμασταν παίκτες ίδιας ηλικίας. Δεν υπήρχε κόμπλεξ. Υπήρχε σεβασμός. Πολύ καλός πρόεδρος ο Τσακίρης. Ίσως ο Πανιώνιος να ήταν η ομάδα που με έκανε να αλλάξω άποψη για την Ελλάδα. Άρχισα να νιώθω πιο άνετα. Όταν μετά από καιρό άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα η ομάδα, εμένα μου χρωστούσε 90.000 ευρώ. Δεν τα διεκδίκησα ποτέ, δεν κυνήγησα ποτέ την ομάδα. Σεβάστηκα τη βοήθεια που μου είχε προσφέρει ο Πανιώνιος. Ο Τσακίρης έφυγε απότομα και ήρθαν τα προβλήματα. Αλλά εγώ δεν ήθελα να μαχαιρώσω την ομάδα. Ήθελα να μείνει στην Α’ Εθνική η ομάδα. Επειδή ήμουν καλά οικονομικά, δεν ήθελα να τη μαχαιρώσω.».

Ποιο ήταν το πιο σημαντικό σου γκολ με τον Πανιώνιο;

«Νομίζω κόντρα στην ΑΕΚ. Ήταν στην πρώτη θέση και διεκδικούσε τον τίτλο. Ο αγώνας τους με τον Πανιώνιο ήταν κλειδί γι’ αυτούς και τελικά έχασαν. Τέτοια παιχνίδια ήταν για εμένα η ευκαιρία να δείξω σε όλους ότι η θέση μου δεν ήταν στον Πανιώνιο, με όλο τον σεβασμό στον Πανιώνιο. Όλοι το καταλάβαιναν πως ήμουν για κάτι περισσότερο. Σ’ αυτόν τον αγώνα νικήσαμε 3-2 και συμμετείχα σε όλα τα γκολ. Θα ήθελα να πω ότι το τέλος μου με τον Πανιώνιο του Τσακίρη δεν ήταν όπως θα έπρεπε. Από τον Δεκέμβριο είχαν αρχίσει να με θέλουν ομάδες. Περισσότερες από 15, μία από τις οποίες η Μπενφίκα. Είχα μιλήσει απευθείας με τον τεχνικό διευθυντή, αλλά και με τον Ρούι Κόστα, για να οργανώσουν τη μεταγραφή μου. Κάποια στιγμή ήρθε ο τεχνικός διευθυντής της Μπενφίκα και μιλήσαμε. Του είπα να τα βρει με τον Πανιώνιο και πως μετά θα πήγαινα κι εγώ. Ήθελα να φύγω. Μου είπε ότι θα ήθελαν να παίξω μαζί με τον Όσκαρ Καρντόσο. Δεν είχαν προπονητή, αλλά με ήθελαν στην ομάδα τους. Ήθελαν να πάρουν και τον Χασάν Γεβντά, με τον οποίο ήμουν στην Οσέρ. Όταν βρισκόμουν με την εθνική Αλγερίας, πήρα τον πρόεδρο του Πανιωνίου και μου μιλούσαν κινέζικα. Τότε κατάλαβα ότι ο Λίνεν έβαλε το χέρι του για να πάω στη Γερμανία. Μου μιλούσαν κινέζικα λες και ήμουν πιτσιρικάς. Ήρθα σε κόντρα μαζί του κι έτσι γράφτηκε ότι είμαι κακό παιδί. Εγώ πάντα πήγαινα με το δίκιο. Ο Τσακίρης τον πίστεψε τον κόουτς. Δεν ήταν κακός, αλλά ήθελε να πάω στη Γερμανία. Όταν τους πήρα τηλέφωνο για να μάθω τι έγινε, γιατί δηλαδή δεν με δίνουν στη Μπενφίκα, έλεγαν διάφορα. Ο Χασάν Γεβντά που είχε ήδη πάει εκεί, με πήρε και μου λέει: "Ραφίκ, γιατί εσύ και η ομάδα ζητάτε τρελά λεφτά; Του είπα πως δεν έχω ιδέα για όσα έλεγε. Ο Χασάν υπέγραψε, ήταν συνεχώς με τον τεχνικό διευθυντή και πάλευαν για εμένα, αλλά εγώ τότε ήμουν με την εθνική Αλγερίας και δεν μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα. Όταν τελικά επέστρεψα, ήμουν απογοητευμένος. Είπα στον Τσακίρη πως “τελειώσαμε”. Πριν πάω στον Πανιώνιο από τον Ατρόμητο, είχε πει ότι αν έρθει πρόταση θα με άφηνε να φύγω αμέσως. Τελικά μου έκανε πόλεμο και ήθελε να φύγω με πολλά λεφτά».

Ούτε Μίλαν λοιπόν, ούτε Βαλένθια, ούτε Μπενφίκα…

«Μόνο αυτές νομίζετε ότι είναι; Το ξέρετε ότι από τους πρώτους παίκτες που ήθελε να πάρει ο Ζόρζε Μέντες ήμουν εγώ; Στα 17 μου, στην Οσέρ. Έρχεται ο συνεργάτης του Μέντες στη Γαλλία, ο Νέλσον Παραντές. Μου εξήγησε ότι θα υπέγραφα ως επαγγελματίας στην Πόρτο, ότι υπάρχει γαλλικό Πανεπιστήμιο αν ήθελα να σπουδάσω. Μου έδειξε δύο βίντεο: Στο ένα ήταν ο Καπούτσο και στο άλλο ο Ντέκο. Μου είπε πως ήταν δύο ταλέντα που είχαν κλείσει και πως θα γίνονταν μεγάλοι παίκτες. Μου έδειξε το πρότζεκτ τους. Η Οσέρ όμως και πάλι δεν ήθελε να με αφήσει. Σε 19 παιχνίδια είχα βάλει 27 γκολ. Και χτύπησα, έσπασα το κόκκαλό μου. Πέντε μήνες ήμουν εκτός. Γύρισα και έπαιξα play offs κόντρα στη Μονακό. Σε αυτό το ματς παρότι χάσαμε, ήμουν πολύ καλός και ο προπονητής της Μονακό δεν το πίστευε πως ήμουν τόσο καιρό εκτός και έπαιζα έτσι. Για να ξαναγυρίσω όμως στον Τσακίρη. Ήταν νέος πρόεδρος, πολλά πράγματα δεν τα ήξερε. Τώρα που έχω μεγαλώσει βλέπω πράγματα που τότε δεν τα καταλάβαινα. Τότε έβλεπες τον εαυτό σου και έλεγες ότι θέλουν να μου κόψουν την ελπίδα μου».

Και μετά σε αγόρασε η ΑΕΚ περίπου 3.000.000€.