Αν και μαθηματικά δεν έχει λήξει το θέμα άνοδος για φέτος, ας κάνουμε μια όμορφη καφενειακή ψηφοφορία για το τι πιστεύουμε (αγωνιστικά και μόνο) για τους παίχτες μας για του χρόνου ώστε το 2027 να μας βρει στην SL.
Στην ψηφοφορία βάζω παίχτες που τους έχουμε δει έστω και 5 λεπτά φέτος στο χορτάρι.
Μετάφραση επιλογών για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις:
Να μείνει = “ναι, πιστεύω ότι θα βοηθήσει στην άνοδο του χρόνου άμα μείνει στην ομάδα”
Να φύγει = “΄όχι, δεν πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει του χρόνου και καλό θα ήταν να αποχωρήσει και να αποκτηθεί κάποιος άλλος καλύτερος παίχτης”
Θα γίνει και ψηφορορία για τον Δερμιτζάκη προς το τέλος της χρονιάς.
Έβαλα όσους πρακτικά έχουμε δει φέτος έστω και 5’ οπότε η ψήφος είναι καθαρά με ό,τι είδαμε φέτος στο γήπεδο (οκ πλην Μπαϊραμίδη που είδαμε για 5’… δικο μου λάθος και δεν αλλάζει δυστυχώς η ψηφοφορία άπαξ και μπει live). Σίγουρα και οι δανεικοί πρέπει να μπουν στην εξίσωση της επόμενης χρονιας.
Βασικά αυτός που μένει μια ζωή είμαστε εμείς οι οπαδοί , ενώ φεύγουν όλοι οι υπόλοιποι…
Όταν σου κάνουν πλάκα κάτι 17χρονα και ένας ποδοσφαιρικος παππούς 42 ετών , στα παπαρια μου αν φύγουν και όλοι…
@proistorikos από όσο ξέρω ετοιμάζει μία τούμπανη καρτέλα με όλα τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα που δείχνει τρομερή και είναι πολύ ενδιαφέρουσα για συμπεράσματα.