Θα θέλατε να δείτε τον Παύλο Δερμιτζάκη και του χρόνου στην ομάδα;

Αφού βγήκε η ψηφοφορία για τους παίχτες, νομίζω είναι σωστό να βγει και μια “καφενειακή ψηφοφορία” και για τον κοουτς Δερμιτζάκη (θεωρώ δεδομένο ότι οποιοσδήποτε ξέρει λιγότερη μπάλα από κάποιον που είναι 40 χρόνια στα γήπεδα και για αυτό την λέω “καφενειακή ψηφοφορία” να ξηγιέμαι).

Αν και ο προπονητής πάντα προσπαθεί να φτιάξει ομάδα με το υλικό που έχει και η αλήθεια είναι ότι φέτος το υλικό σε πολλές θέσεις δεν υπήρχε ή δεν βγήκε (το οποίο επίσης σημαίνει και αποτυχία του προπονητή και του τεχνικού τημ αφού ο Δερμιτζάκης ήταν στην ομάδα πριν από όλες σχεδόν τις μεταγραφές).

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν:

Θα θέλατε τον Παύλο Δερμιτζάκη να κάθεται στον πάγκο της ομάδας και τη σεζόν 2026-27;
  • Ναι, αλλά (προφανώς) με άλλους παίχτες και προσθήκες
  • Όχι, με ό,τι παίχτες και να΄ρθουν
0 ψηφοφόροι

Πολύ δύσκολο. Κλίνω προς όχι γιατί έπρεπε να πιέσει για επιθετικό το Γενάρη αφού έβλεπε ότι και οι 3 είναι της πλάκας

2 Likes

Για μένα όχι τόσο…και κλειδί αυτό ακριβώς που είπες.Επρεπε να πιέσει για εξτρεμ και φορ θα πω εγώ,αφού έβλεπε ότι το υλικό που έχει δε μπορεί να φέρει άνοδο.

Επίσης μετά το διπλό στην Καλαμάτα η ομάδα έπιασε με το Μάριο χάνοντας ένα ολόκληρο ημίχρονο χωρίς να παίζει μπάλα. Έχει τεράστια ευθύνη σε αυτό!

2 Likes

Θα θελατε να δειτε τον Παυλο Δερμιτζακη:

1. Να παραιτειται μετα τη ληξη σημερα?
  2. Να εχει παραιτηθει πριν τη ληξη του ματς?
  3. Να τον “παραιτησει“ ο Ρουπ αμεσα?
5 Likes

Εγώ αν και θέλω να μεινει αν του πάρουν σοβαρούς παίχτες , πιστεύω ότι ο Ρουπτσιος δεν θα τον κρατήσει.

Εγώ ψήφισα να μείνει χωρίς να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Πιο πολύ σκέφτηκα ότι τελικά και ποιόν να πάρεις?

1 Like

Νικοπολίδη

3 Likes

Βοσνιάδη…:joy::joy:

1 Like

Δεν θα μπω στην διαδικασία να ψηφίσω παρόλο που δεν τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση πριν έρθει σε εμάς . Άλλωστε έχω αποφύγει να πάρω θέση υπέρ ή κατά σε όλη τη σαιζόν , το ίδιο θα κάνω και τώρα.
Θα συνιστούσα όμως σε αυτούς που ψηφίζουν να δουν ποιος ήταν ο σκοπός της πρόσληψης του . Αν ήρθε δηλ με ένα πλάνο τριετίας τότε δεν τα πήγε και άσχημα … Αν ο στόχος του ήταν άνοδος φέτος , τότε απέτυχε!
Έχω την εντύπωση ότι προσελήφθη για την πρώτη περίπτωση …

3 Likes

Ζούρο

4 Likes

Σουλη

4 Likes

Δεν υπάρχει πλάνο τριετίας ρε σεις. Είχε κάνει μια δήλωση ότι ο στόχος είναι να ανέβουμε μέσα στα τρία πρώτα χρόνια της προεδρίας του. Είτε τον πρώτο χρόνο, είτε το δεύτερο είτε τον τρίτο. Όχι την τρίτη χρονιά. Προσωπικά από άνθρωπο που δεν μπορεί να κρατήσει το γήπεδο καθαρό δεν περιμένω να εχει σοβαρό πλάνο, σορυ κιόλας.

1 Like

Αυτά είχε δηλώσει όταν τον φέραμε

1 Like

Αναφέρομαι στις δηλώσεις ρουπτσου και όχι Δερμιτζάκη. Αν το πλάνο τριετίας ξεκινά με την πρόσληψη Δερμιτζάκη, τότε θα έχουμε μπει στο Αρτάκης και ο φοκαμ θα έχει πάρει την ιθαγένεια

1 Like

Το καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο που υποσχέθηκε είναι και αυτό σε βάθος τριετίας?

εγώ δεσμεύομαι πως θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε από φέτος. Υπόσχομαι πως θα έχουμε μια ομάδα που θα παίζει καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο που πρώτα θα χαιρόμαστε εμείς και ο κόσμος.”

Πόνεσαν τα ματάκια μας από το ελκυστικό ποδόσφαιρο

1 Like

Ο δεύτερος είναι η ανάδειξη παικτών”

1 Like

Είστε λάθος όλοι !
Υπήρξε ελκυστικό ποδόσφαιρο αλλά από τους αντιπάλους εις βάρος μας ….

1 Like

Το θέμα εκτός από το αν θα μείνει,είναι αν δεν μείνει ποιος θα έρθει.Κατα τη γνώμη μου, χρειάζεται ένας πολύ καλός τεχνικός διευθυντής,και ένας καλύτερος αλλά εξίσου σοβαρός προπονητής…Ίσως ο Βοκολος να είναι εφικτή πλέον λύση.Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να έρθει σοβαρός προπονητής πιο υψηλού επιπέδου,δεν θεωρώ λάθος το να μείνει με καλό τεχνικό διευθυντή και τουλάχιστον 5 παικταραδες 11αδας.

4 Likes