εγω θα τα εβαζα στην 7
τους γκρινιαριδες της 7 που κραζουν τον παγκο στην πρωτη ευκαιρια θα τους πηγαινα στους γκρινιαριδες στη 4 να εκτονωνονται ολοι παρέα στον αντιπαλο παγκο.. κ θα μαστε κ ολοι ευχαριστημενοι!!!
εχω δυο παιδια ενα στο ποδοσφαιρο και ενα στην κολυμβηση.μας εχουν δωσει καρτα αθλητη με φωτο και ολα τα στοιχεια και ειπαν δειχνοντας την στην καθε θυρα μπαινουν ελευθερα.οι ελεκτες στην εισοδο δεν το ξερουν αλλα στα τελευταια παιχνιδια τα παιδια ολα τα περνανε ελευθερα στην δυο.
Τα μετέφερα εδώ!
Συγνωμη κυριοι αλλα διαφωνω μαζι σας …
Δεν θελουμε παιδομαζωμα.
Στην τελικη, για “μυησουμε” καποιον στην Πανιωνια κουλτουρα , θα πρεπει να υπαρχει αυτη η κουλτουρα!
Προσωπικα δεν την βλεπω πουθενα αυτη τη κουλτουρα…
Επισης ειναι ανωφελο να προσπαθουμε να φτιαξουμε το μελλον της ομαδας οταν το παρον ειναι τοσο ρευστο.
Δυστηχως , πλεον ειναι ολοφανερο οτι επιβεβαιωνονται εκεινοι που ελεγαν οτι η ομαδα οδηγειτε σε συρικνωση.
Αν θελετε τη γνωμη μου , υπαρχουν δυο λυσεις:
Η μια ειναι να πουληθει η ομαδα σε καποιον. ο οποιος θα ρθει με σκοπο να φερει ενα κλιμα αλλαγης και αισιοδοξιας στην ομαδα. Δεν ξερω ποιος μπορει να ειναι αυτος , δεν ξερω αν υπαρχει οπως και δεν ξερω αν ειμαστε διαθετειμενοι να μπουμε σε μια τετοια διαδικασια.
Η αλλη λυση ειναι πιο απλη οπως και ποιο προσιτη και λεγετε ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ!!!
Ολοι αυτοι που μας εχουν πρηξει τα α…ια πως σκεφτονται , ενδιαφερονται και ενεργουν για το καλο του Πανιωνιου, ηρθε η ωρα να κανουν τα λογια τους πραξη! Θα πρεπει να καθισουν ολοι στο ιδιο τραπεζι και να βαλουν πανω απο αντιπαλλοτητες , εγωισμους, προσωπικα μικροσυμφεροντα κτλ , το συμφερον της ομαδας!!! Οταν λεω ολοι , εννοω ΟΛΟΙ!!
Ο ενωμενος Πανιωνιος δεν εχει να φοβηθει τιποτα!!! Αντιθετα , αποτελει φοβητρο!!
Ιστορικα αποδεδειγμενο και τα πρωτα χρονια του Μπεου, οπως και τα πρωτα χρονια του Τσακιρη!!!
Μιλαω για τις εποχες που διοικηση, ομαδα, οπαδοι ηταν μια γροθια!
Εποχες που ακομα η Λεωφορος , το Καυτατζογλειο κτλ , εγιναν εδρα μας!!!