Πολύ ωραίο το Γήπεδο του ΑΕΒ …
και το μουσείο της ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ακόμα καλύτερο…
Άσχετο το δικό μας Μουσείο έχει τόσα πράγματα???
Άραγε στην Ελλάδα ποία ομάδα θεωρούν Προσφυγική, ποία ομάδα θεωρούν φυτώριο, ποία ομάδα θεωρούν ότι έγινε από πρόσφυγες???
και από ότι πήρε το αυτή μου θα ονομάσουν και μια θύρα ΣΜΥΡΝΗ!!!
Σαν και την δική μας!
εάν δεν κάνω λάθος γιατί μου διαφεύγει η θύρα 12 σε μας δεν ονομάζετε έτσι και η 11 Χρυσόστομος και η 10 νομίζω… (θυμίστε μου την ονομασία της δέκα).
Όχι εμείς ονομάζουμε μπετζαρόπουλος-μπόμπαν κτλ τα γήπεδα και τις αίθουσες…
Α ναι έχουμε και κάτι φωτογραφείς από το Συνωστισμό εάν δεν κάνω λάθος κάπου στο μουσείο???
Και τι είπαμε ότι πρεσβεύει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ…
Γιατί είμαι 13 χρονών και σήμερα Καύλωσα με το ΓΗΠΕΔΟ και εκτός από αυτό θα μάθω και την Ιστορία της Προσφυγιάς εκεί μέσα που θα πάω με το σχολείο… και θα δω την Πραγματική Ιστορία της ΟΜΑΔΑΣ…!!!
Άρα για να έχει μουσείο της Προσφυγιάς η ΑΕΚ είναι προσφυγική, τι μαλακίες λένε λοιπόν κάτι πικρόχολη ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ που μόνο να σκάβουν Γήπεδα ξέρουν…
α ναι και το ίδρυμα σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ:
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε ότι η Ένωση θα τιμήσει το Ίδρυμα Ωνάση, στο οποίο έγινε η παρουσίαση της Τετάρτης, στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν. Συγκεκριμένα, το Ίδρυμα Ωνάση θα βοηθήσει στη συγκέντρωση εκθεμάτων για το μουσείο της προσφυγιάς αλλά θα συνεισφέρει όπως μπορεί και για την ανέγερση του γηπέδου καθώς θα συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με 100.000 ευρώ.
Δεν ξέρω τι έχουμε χάσει το Δέντρο, το Δάσος, τον Αμαζόνιο… κάτι πάντως έχουμε χάσει…
τι ακριβως ζηλευουμε ρε παιδιά?? τη μακέτα του τίγρη?? έχουμε πολύ πιο ωραία μακέτα εμείς κ δε χρειάστηκε ούτε στη γ να πέσουμε ούτε ο ιδιοκτήτης μας να πάρει δωράκι τον οπάπ.. στα φόρτε του είναι ο μελισσανίδης. το πε κ ο πρωθυπουργος στο μέγαρο πριν κάτι μηνες που ο τίγρης ηταν πρωτη σειρά.. αυτή είναι η ελλάδα της ανάπτυξης.. μέχρι να πέσουν τα μπετά η αεκ έχει κ αυτή μια ωραια μακέτα την 3η στη σειρά νομιζω απ οταν άρχισαν τα μνημόσυνα στο χωράφι που μπαίνει κ αυτή στη συλογή με τις μακέτες μετα το βοτανικό τη μίκρα κτλ.. απο μακέτες την πιο ωραία έχουμε πάντως. τέλος για το τρένο που λέτε οτι χάσαμε, η μόνη μακέτα που δεν έμεινε μακέτα είναι κλειστή.. γιατι η αελ παίζει ξανα στο αλκαζαλ. οποτε δε βλέπω πως ο πανιωνιος που δεν μπορεί να πληρώσει το απήλιο θα πλήρωνε το δανειο για τα 60εκ.
τωρα αν ελπιζουμε το κρατος που κλεβει τους πολίτες του να μας φτιάξει γηπεδο ή τα “κοινοφελή” ιδρύματα που πέρνουν νυχτα δωρο το γκολνεν χολ ή κ ολόκληρη την πανεπιστημίου εγώ συγνώμη δεν είμαι μαζί σας.
δεν ζηλεύω λοιπον την κότα γιατι πρωτον το γήπεδο της το βρίσκω τόσο σίγουρο οτι θα γίνει, όσο σίγουρη ήταν κ η διπλή ανάπλαση κ δεύτερον δε τη ζηλεύω γιατι κ χρέη να μην είχαμε αν ριχναμε το γηπεδο κ ξεκιναγαμε το προτζετκ του μπομπώτη τώρα μερικές εκατοντάδες αθλητές κ μπόλικα τμηματα είμαι σίγουρος οτι θα ηταν αστεγοι..ας είμαστε ρεαλιστές κ ας βελτιώσουμε όσο μπορούμε το υπάρχον γηπεδο κ τις υπόλοιπες υποδομές του ερασιτέχνη..
υγ. με μια προχειρη σκεψη, τα τελευταια χρόνια έχει δημιουργηθεί μια πολύ ωραία εγκατάσταση για τις υποδομές στο μπάσκετ, μια πολύ όμορφη αίθουσα για το τμημα σκακι κ μια ακόμα πιο όμορφη για το πινκ πονκ.. ας εστιάσουμε σ αυτά που μπορούν να γίνουν.. προσωπικά θα μου έκοβε το γήπεδο ένας μελισσανίδης.δε βρισκω τιποτα να ζηλεψω
δεν ζήλεψα ποτέ κι ούτε τώρα.
Μου αρκεί να προσπαθούμε, όσο μπορούμε και όπως μπορούμε.
Είναι ευτυχία να είμαι σε ένα σύλλογο, που δεν βρίσκονται (προς το παρόν)
κάποιοι τύποι να τα πάρουν για να ρίξουν την ομάδα βάσει σχεδίου.
Η ΑΕΚ αυτό που είναι σαν dna, σαν ιστορία, αυτό παίρνει.
Συνωστισμό στην ποδιά ενός αρχιαπατεώνα, τι να κάνουμε
δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για τέτοια πράγματα.
ΣΗΜ το εκπληκτικό είναι οτι Παππας και Νοτιάς είναι δίπλα στο λαθρέμπορα
τη στιγμή που χρωστάνε με΄ρος του χρεόυς στο δημόσιο των 150 εκατ
Ανακαλύφτηκε και το ξέπλυμα συνειδήσεων δηλαδή
ενταξει δεν αντεξα την είδα κ την ομιλία μελισσανίδη είδα κ το συγκινητικό βίντεο με τον βουτσά.. θα την πω την αμαρτία μου καπου ανάμεσα στο μαρμαρωμενο δικέφαλο κ τον καζαντζιδη ζήλεψα.. επίσης δεν θα ντραπώ θα το πω συγκινήθηκα κ λίγο.. λίγο ο βυζαντινός ρυθμός λίγο οι φωτιές δε ξερω.. είναι κ ο όσιος λουκάς να προσέυχονται οι παίχτες κ φίλαθλοι πριν ριξουν τις παναγιες τους στο γηπεδο, είναι κ το όνομα (''Αγια Σοφια").. όχι μπραβο.. κάτι τετοια σε κανουν να μη χανεις την ελπίδα σου..
τωρα σοβαρα..όλη η σαπίλα της ελληνικής κοινωνίας ήταν σημερα στη συγγρου.. απο τον εγκληματια μελισσανίδη κ το “πατριωτικό” του παραλήρημα, στους κουστουμαρισμένους υπουργούς στη πρωτη σειρα για τις φωτογραφίες, στα παπαδαρια που αντι να κανουν καμια φιλανθρωπια δεν ξερουν ποιος έχει μεγαλύτερη κοιλια (άτιμο πραμα η νηστεια), στον περιφερειάρχη αττικής που αντί να φτιάξει κανενα εγκαταλημενο κτηριο να βάλουν μέσα τους άστεγους ή κανενα κέντρο αποτοξίνωσης να μην πεθαίνουν νεοι ανθρωποι στα πεζοδρόμια της αθηνας θα φτίαξει γηπεδα (κ σε μας τρομαρα μας!!!) μεχρι δυστυχώς τους “αντισυστημικούς”, “αναρχικούς” οπαδους της κότας που οι μισοί μπορεί να μην έχουν να φάνε κ να ναι ανεργοι, αυτοι που θα τον σκότωναν τον κατίδη αν μπορούσαν που τους ντροπιασε, αλλά θα πάνε κ θα φωνάξουν έιναι τρελός ο πρόεδρος στο παραλλήρημα του “πατριώτη” προέδρου τους… αν δεν το δεις στο χαβαλέ της γραφικότητας της βυζαντινής γραμματοσειρας κ του καζαντζιδη κ το δεις σοβαρά είναι για κλάμματα αυτό που συνεβη σημερα
Λοιπόν οσο αραδιαζετε παραπανω ει η αι μαλακειες…
Σαν κατι γκομενες μηλατε που τις εφτυσε ο τυπος κ τωρα ειναι μαλακας …
(Με ολο το σεβασμο κιολας)…
Για απαντηστε μου
1 πως θα κανεις εσυ παιδομαζομα???
Με το ερυπιο για γηπεδο
Με την ρετσινια του φυτωριου κ του αιωνιου…
Οταν 10 στα 20 σχολεια θα πηγενουν στο μουσειο τ Η ς αεκ τι θα μαθουν..
Η μηπως εχετε την εντυπωση οτι θα παρουνε κανα κύπελλο κ θα γινει το 98 ξανσ…
Μην σας πω τι θα παρουμε… γιατι θα με κοψουν η αντμιν…
Δεν γαμιεται ο παντελης κ ο νηχωρης…
Για ακομα μια φορα το σιχαμα…
Καπιλευτικε κατι που δεν ηταν κ δεν θα γινει ποτε…
Ις βαρος πΑνιωνιου νικης απολλων κτλ…
Κ ως γνησιοι πανιωνιοι ασχολουμαστε ποιος την εχει ποιο μεγαλη…
Να δω την φατσα σας εαν παιξουμε με το αεβ στο αγια σοφια κ μας φυλοξενησουν στην κερκίδα Σμυρνη…
Αλλα ειπαμε δεν ασχολουμαστε με το κατεστημενο κ τα λαμογια…
Με την ιστορια μας να δω ποτε θα ασχοληθουμε…
Αλλα κ αι άυτο απο αλλους το περημενουνε…
Τωρα οσο για το γηπεδο ειναι στολιδι… κ τα δεν θα γινει κτλ…
Ο τιγρης ουτε τσακιρης ειναι ούτε Αλαφούζος. …
δηλαδή Βαρουχίξ η πρόταση είναι
α) να κάνουμε εκδηλώσεις για να συγκινήσουμε τα πιτσιρίκια να γίνουν Πανιώνιοι;
β) να βάλουμε όλοι ένα χεράκι να χτίσουμε το Νέα Σμύρνη αρένα με εθελοντικούς χτίστες;
γ) Δεν ξέρω/Δεν απαντώ;
1 να μητρησουμε ποση αυξηση η μειωση οπαδων έχουμε? ?
2 να δουμε τι πιστεύει ο ελληνας οτι είναι πανιωνιος.???
3 να ασχοληθουμε και με την αναδειξη της ιστοριας μας???
Το θεμα μου δεν ειναι το γηπεδο .
Για αλλη μια χρονια το αεβ εποικινωνιακα σε κανει ξευτιλσ…
Ειναι προσφυγικη ομαδα η αεκ ?
Απαντα πανιωνιος οχι. .
Γιατι ρε μεγαλε δεν ειναι πρισφυγικη ομαδα μεχρι κ μουσείο εχει φτιαξει…
Εσυ τι εχεις Κανει για την ιστορια σου…
Για να δουμε εμεις τι εχουμε κάνει για την ιστορια μας…?,???,???
Για αριθμηστε μου εσεις που εχετε καλη μνήμη τι έχουμε κάνει για αυτη την πουτανα την ιστορία. …
Συγχωρέστε με αλλά ο Βαρούχας σε ορισμένα έχει δίκιο…
Τα μέλη του φόρουμ κατά πλειοψηφία είναι γνώστες της εδώ πραγματικότητας
οπότε αυτά που λέει ο Βαρούχας δεν θέλει να ακουστούν σε αυτούς.
Απευθύνεται σε πιο ‘‘απλούς’’ φιλάθλους που ίσως δεν γνωρίζουν το κάτι παραπάνω.
Επειδή ο Έλληνας είναι μέρος της λαμογιάς και της μιζέριας της
αυτό που κάνει ο τίγρης το βλέπει σαν κατόρθωμα, με κλεμμένα λεφτά μεν με συγκίνηση και μεγαλείο δε.
Συμφωνώ με τους άλλους στο ότι δεν ζηλεύω εννοείται το απατηλό
αλλά από την άλλη θα έπρεπε να μας προβληματίζει όμως ο ΔΙΚΟΣ μας χειρισμός.
Ιδεολογικές και ρομαντικές πράξεις δεν άνθησαν ποτέ στην ιστορία…
Δε λέω να πράξουμε με λαμογιά για να ανταγωνιστούμε τους αντιπάλους μας
αλλά με πιο έξυπνους τρόπους για να διαφημίσουμε αυτό που πρεσβεύουμε καλύτερα και πιο αληθινά από τους άλλους.
Κι εάν κάποιος ισχυριστεί πως δεν ανταγωνιζόμαστε κανέναν ας πέσουμε Ερασιτεχνικό, να μείνουμε 100 άτομα που έχουμε καύλα
να μην μπλέκουμε με οικονομικά, κατασχέσεις κτλ. κτλ.
Μπορεί να είμαι αφελής αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω σε τι επίπεδο μας απειλεί η “καπηλεία της προσφυγιάς” από την ΑΕΚ. Πόσα παιδάκια που γεννήθηκαν αυτή τη δεκαετία (γιατί ως παιδάκι διαλέγεις ομάδα) ταυτίζονται με την τυχόν προσφυγική ιστορία της οικογενείας τους - πόσα καν τη γνωρίζουν. Τι σχέση έχει το μουσείο της προσφυγιάς με τα παιδομαζώματα πλεόν; Δύο-τρία συγκριτικά πλεονεκτήματα έχει ο Πανιώνιος για να προσελκύσει παιδάκια: το μεγάλο αριθμό πιτσιρικιών που αθλούνται με το σήμα του, την ανυπαρξία άλλης ομάδας στα ευρύτερα νότια προάστια και την ταυτότητα του “εναλλακτικού” (αν υπάρχει ακόμα ίχνος της μετά από το πέρασμα τόσων λαμόγιων από τη διοίκηση της). Ας ασχοληθούμε με αυτούς τους τομείς και ας αφήσουμε άλλα πράγματα που μπορεί να αγγίζουν και να πληγώνουν εμάς, αλλά σίγουρα όχι τις νεότερες γενιές στις οποίες απευθυνόμαστε.
ΥΓ Όποιος αναφέρεται στον λαθρέμπορα ως “τίγρη” σε αυτό το φόρουμ έχει -1 από μένα. Ένα στομάχι έχουμε, μην παίζουμε με αυτά τα πράγματα.
Τα πραγματα ειναι απλα.
ΑΝ ειχε προχωρησει το σχεδιο με το γηπεδο της ομαδας τοτε, συμφωνα με το χρονοδιαγραμμα , αυτη τη στιγμη το εργο θα ειχε τελειωσει.
Το οποιο εργο μαλιστα, αν δεν με απατα η μνημη μου , δεν θα γινονταν με χρηματα του δημοσιου αλλα με χρηματα του τοτε μεγαλομετοχου απο δανεια κτλ . Δεν με ενδιαφερει στη τελικη …
Σε αυτη τη περιπτωση ο Πανιωνιος θα συγκεντρωνε τον θαυμασμο ολου του φιλαθλου κοσμου, σιγουρα θα αυξανονταν οι οπαδοι μας , πολυ πιθανον να μην ειχε φυγει ο μεγαλομετοχος, πολυ πιθανον να μην ειχαμε τα ιδια οικονομικα προβληματα κοκ. Απο οποια αποψη και αν τον δεις , ο Συλλογος θα εβγαινε σιγουρα οφελημενος.
Απο κει και περα, το εργο αυτο δεν εγινε.
Γιατι ?
Γιατι στον Πανιωνιο ειμαστε ΟΛΟΙ μας μικροπρεπης! Οταν λεω ΟΛΟΙ εννοω ΟΛΟΙ!
Ποιος θα ερθει να στηριξει ενα τετοιο εργο , οταν δεν το στηριζει η ιδια η ομαδα ?
Δεν θα μιλησω για κατι γραφικους κατοικους της πολης, δεν θα μιλησω για καποιος πολιτικους του κωλου, δεν θα μιλησω για καποιους παραγοντες της πλακας αλλα θα μιλησω για την κατηγορια που ανηκω εγω , δηλαδη τους οπαδους.
Αντι εκεινη την περιοδο να κανουμε ντορο και να στηριξουμε αυτο το προτζεκτ, επιλεξαμε να γκρινιαζουμε για εναν παικτη απο τον οποιο και η ΠΑΕ βγηκε οφελειμενη απο την μεταγραφη του , αλλα και αργοτερα μας εγραψε στα α…ια του . Και καλα εκανε! 100 γραφικοι κατοικοι και 4-5 μικροεπιχειρηματιες , μας εκαναν οτι ηθελαν !!!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
Παραλαβαμε μια ομαδα με ενδοξη ιστορια απο τους πατεραδες μας και θα παραδοσουμε στα παιδια μας μια ομαδα που το ταβανι της εινια η μετριοτητα και που η οποια δεν διαφερει απολυτως σε τιποτα , απο τις υ΄πλοιπες ομαδες κομπαρσους του Λεκανοπεδιου.
Δεν με ενδιαφερει το γηπεδο της αεκ αλλα ουτε και πως θα το φτιαξει!
Με ενδιαφερει ομως οτι ενω εγω ειχα την ιστορικη ευκαιρια να τους ξεπερασω , φροντισα να μεινω απο κάτω τους!
Οποτε λοιπον θα προτεινα να αφησουμε το γηπεδο της αεκ και να ασχοληθουμε με το πως μπορουμε να παρουμε ισοπαλια απο την Χαλκηδονα, διοτι ακομα και απο αυτους ειμαι δυο κλασεις πιο κατω αυτη τη στιγμη!
Συνοδοιπόροι διαβάζοντας το νήμα αυτό στο οποίο περιέχεται πολλή κριτική για το τι έπρεπε να είχε γίνει στο παρελθόν για να είναι ο Πανιώνιος ένας Σύλλογος με χιλιάδες μέλη και να γαμεί και να δέρνει την αεβ και τους γαυροβάζελους, κατάλαβα οτι τα κριτήρια είναι πολύ διαφορετικά για τον καθένα. Προσωπικά θεωρώ τον Πανιώνιο το μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα και έναν από τους σημαντικότερους στην Ευρώπη. Μην ξεχνάμε ότι ο Πανιώνιος ήταν ο Σύλλογος που έφερε το Μπάσκετ και το Βόλλευ στην Ελλάαδα ο πρωτός που καθιέρωσε κατηγορία γυναικών, αυτός που πραγματικά βοήθησε τους πρόοσφυγες αθλητές. Προσωπικά λοιπόν δεν με φτιάχνουν ούτε μακέτες νέων γηπέδων, ούτε αγορασμένοι τίτλοι, ούτε μεγαλοεπενδυτές, με φτιάχνει να βλέπω κάθε Κυριακή την Πανιωνάρα μου και τις καθημερινές όταν περνάω από την 3 δίπλα στην εκκλησία του Αγ. Ανδρέα εκαντοτάδες πιτσιρίκια με τις κυανέρυθρες φόρμες και την ιωνική ασπίδα στο στήθος τους. Ο Πανιώνιος είναι και θα μείνει Σύλλογος που προσδιορίζεται από τις καταβολές του, από την ιστορία του από την κουλτούρα του και από τον κόσμο του. Δεν θα ταυτίζεται με πρόσωπα ούτε με επιχειρηματικά συμφέροντα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε - όσο βέβαια μπορούμε στην παρούσα οικονομική κρίση η οποία έχει μετατραπεί σε ένα κοινωνικό ολοκαύτωμα - είναι να αναπτύξουμε την αλληλεγγύη μας στο Σύλλογο οργανώνοντας την Πανιώνια κοινότητα σε συμμετοχικά και δημιουργικά μοντέλα δράσης, να αλλάξουμε στην πράξη τη ατομική φίλαθλη ή οπαδική μας ιδιότητά σε μια πιο οργανωμένη και δημιουργική υποστήριξη του Συλλόγου.
Υ.Γ. Τα ωραία γήπεδα δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία και την επιτυχία ουτε μαζεύουν χιλιάδες κόσμου, τρανό παράδειγμα η λάρισα που μετά το AEL FC ARENA βρέθηκε να παίζει τοπικό με τον τύρναβο και την αγριά.
Ενα νεο γηπεδο δεν ειναι ουτε θεμα αιγλης , ουτε θεμα επιτυχιας. Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ που εχει η καθε ομαδα σεβομενη τους οπαδους της. Αυτο ισχυει για ολο τον Δυτικο κοσμο , εκτος απο την χωρα της μπανανιας που λεγετε Ελλαδα οπου καθομαστε και συζηταμε τα αυτονοητα! Διοτι εδω εχουν μαθει να κανουν ολοι δουλειες με τα ψεμματα…
Και μενα με χαλουν οι μακετες , διοτι απο μακετες σε αυτη την χωρα εχουμε χορτασει. Απο εργα και θεληση πασχουμε!
Επισης , προς αποφυγην παρεξηγησεων, κανενας δεν πιστευω οτι αμφισβητει την ιστορια που εχει αυτη η ομαδα. Το παρον αμφισβητουμε! Οπως και το αβεβαιο μελλον… Διοτι, οπως εχω ξαναγραψει, η κουλτουρα, η ιστορια και οι καταβολες του Συλλογου δε συμβαδιζουν με αυτο που βλεπουμε σημερα. Τουλαχιστον εγω δεν βλεπω σχεση. Αλλοι ,μπορει να εχουν αλλη αποψη…
Καποιοι λενε οτι “Λαός που ξεχνά την γλώσσα του, την ιστορία του και το ήθος του δεν εχει μελλον”…
Να το θυμαστε…
Για μενα , η ιστορια με τη θεμα του γηπεδου στη Ν. Σμυρνη φανερωσε ποιοι ασελγουν εις βαρος του Συλλογου. Καταδικασαν την ομαδα σε αιωνια κακομοιρια, προφανως για να εξυπηρετησουν συμφεροντα της τσεπης τους. Καλα εκαναν στη τελικη ,αλλα οχι και να το “παιζουν” και Πανιωνιοι απο πανω. Η ανεχεια εχει και τα ορια της…
Τελος ,πολυ καλη και σωστη η προταση σου, απλα απευθηνεσε σε λαθος ομαδα…
Εγω να ρωτησω κατι πανω σ’ αυτο που εκανα παραθεση;;;
Ουτε κι εμεις καναμε κατι σαν αντιδραση. Μαθαμε ποιοι ακυρωσαν ουσιαστικα το νεο γηπεδο;;;
Τα ονοματα τους και τα μαγαζια που εχουν;;; Και οχι δεν λεω να καναμε τιποτα βιαιο. Πολυ απλα δεν επρεπε κανεις να ξαναπατησει στα μαγαζια τους και να ενημερωσει οσους γνωστους εχει να μην πηγαινουν εκει για ψωνια.
Γιατι η κουφαλα ο νεοελληνας ή με φαπες ή με “χτυπημα” στη τσεπη καταλαβαινει.
Εγινε ποτε κατι τετοιο;;;
Εγω προσωπικα εχω ακουσει οτι καποιοι μαγαζατορες της Ομηρου δεν ηθελαν το νεο γηπεδο. Ποιοι ειναι αυτοι;;; Να μαθουμε επιτελους ποια ειναι τα ερπετα που σερνονται αναμεσα μας…
Σ’ αυτο το θεμα εχουμε ολοι εμεις ευθυνες. Εννοειται πως βαζω και τον εαυτο μου μεσα. Δεν καναμε τιποτα για να πιεσουμε τα *&^πανα που δεν ηθελαν το νεο γηπεδο.
Ρε παιδιά…
Οι αντιδράσεις για τον γήπεδο ήταν συγκεκριμένες και κατα την γνώμη μου αστείες. Συμφωνούμε σε αυτό νομίζω όλοι.
Αλλά με τον χέρι στην καρδιά, πιστευετε ότι το γήπεδο δεν έγινε επειδή αντέδρασαν 5 γραφικοί κορμορανολάγνοι, 6 ψιλικατζίδες της Ομήρου, 2 καφεπαστοπώλες της πλατείας και 3 θαμώνες του Μίλωνας τένις κλαμπ???
Γιατί αν ίσχυε κάτι τέτοιο ογκοδέστερες και λογικότερες αντιδράσεις στην Ελλάδα θα είχαν φέρει αποτέλεσμα και θα μασταν όλοι μια χαρά…
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά είχα την εντύπωση ότι το στάδιο δεν έγινε επειδή δεν υπήρχαν τα λεφτά για την χρηματοδότηση λόγω κρίσης από τις τράπεζες. Υπήρχε και ένα θέμα με την πολεοδομία αλλά σίγουρα δεν ήταν οι τοπικές αντιδράσεις που σταμάτησαν το σχέδιο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος εσείς που είχατε ασχοληθεί από πιο κοντά.