Μη περιμενει κανεις κοσμοσυρροη..εμεις και εμεις μαζι με 300 παοκτσιδες.
Αντε το πολυ να ξεπερασουμε τα 3 χιλιαρικα στη καλυτερη των περιπτωσεων..
Έβαλα πάνω από 6000 γιατί είμαι γραφικός κι ονειροπολος
Μακάρι να είμαστε 4.000-5.000, όπως λένε οι περισσότεροι…
Αρκεί να μη θέλουμε ισάριθμα πακέτα χαρτομάντηλα στο τέλος. Τα βλέπω πολύ σκούρα τα πράγματα, ειδικά έτσι όπως μας σκοτώνουν οι ισοβαθμίες. Θα ήμουν πιο ήσυχος αν μας αρκούσε ένα Χ…
Ας είναι, αν πέσουμε στη τελική δεν θα αξίζουμε να μείνουμε (συνολικά). Τα είχαμε πει κι εκείνο το βράδυ, το πέναλτι του Κολοβού με τον ΠΑΟ ήταν μια κατηγορία.
ελπίζω κάθε άνθρωπος που θέλει να το παίζει έξυπνος στους φίλους του λέγοντας ότι είναι Πανιώνιος να έρθει να κολλήσει ένα ένσημο μπας και το δικαιολογήσει και λίγο.
Βασικά θέλουμε μια νίκη με μισό - μηδέν και άσε τους άλλους να κουρεύονται. Και μακάρι να έρθουν 6.000 (γραφικό και ονειροπόλο, και ‘γω έτσι γουστάρω) αλλά δύσκολο, εκτός κι αν ανοίξουν τις πόρτες από το 1ο εικοσάλεπτο. Πάντως, και διπλάσιοι από τους ~300 μΠΑΟΚτζήδες που θάρθουν να είμαστε ευχαριστημένος θα είμαι. Ανοίχτε ρε την μεγάλη κερκίδα, βάλτε τους να καθήσουν μαζί μας, πιάστε τους την κουβέντα (και καλά όλοι φίλοι είμαστε) να μην βγάλουν άχνα σ’ όλο το παιχνίδι και οι παραπανίσιοι οι δικοί μας ας φωνάζουν για τον Πανιώνιο. Τώρα για μέσα στο γήπεδο, δεν θέλει και πολλά-πολλά μιά βασική συνεννόηση των “υπευθύνων” και το ματσάκι άνετα με ένα 1-0 χωρίς πολλά μαλλιοτραβήγματα και δράματα. Να πάνε κι αυτοί στο καλό πίσω στην Θεσσαλλλονίκη τους και εμείς να κάνουμε καλό καλοκαίρι και βλέπουμε από Αύγουστο-Σεπτέμβριο μεριά!
Σοβαρά τώρα, αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και δεν μάς κάτσει καμμιά ατυχία του αιώνα, θα το πάρουμε το ματσάκι. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει λόγο να χτυπήσει το ματς. Αυτό που φοβάμαι είναι τα …κοράκια. Ξέρουμε ποιός θα διαιτητεύσει ή ακόμα;
Για να δούμε, εβδομάδα με αγωνία θα περάσουμε.
Πιστεύω ότι θα οριστεί γενική είσοδος 5 ευρώ..οπότε πρέπει όλοι να είμαστε εκεί.
6000+ πααααααμε ρε πανιωναρα
Μη λέμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει λόγο να χτυπήσει το ματς, γιατί μετά θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.
Από φόρουμ ΠΑΟΚ:
‘Επειδή εμείς θα ορίσουμε ποιός θα πέσει, προτείνω να ρίξουμε τον Νιώνιο.
Το οφείλουμε πρώτ’απ’όλα στους Πάνθηρες μπας και λευτερωθούν οι έρμοι.
Ο Κομπότης έχει έτσι κι αλλιώς μπλεξίματα με κοριόπολις, εγκληματική οργάνωση & Πουλίδο.’
‘Εμείς δεν θα επιλέξουμε να ρίξουμε κανέναν, Π.Α.Ο.Κ. είμαστε, πάμε για να κερδίσουμε
Όποιος και να πέσει, π@ύτσα μας’
‘Έτσι ακριβώς δεν μας νοιάζει ποιος θα πέσει, δεν οφειλουμε σε κανέναν τίποτε, όσο ενδιαφέρον έδειξε ο πανιώνιος στο ματς στην Τούμπα που έβγαλε και ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία άλλο τόσο θα δείξουμε και εμείς, η πτώση στην β δεν τον σώζει με τα χρέη που έχει η γ εθνική εινσι μονόδρομος για να γίνει ανεξάρτητος’
Και γιατί να κάτσουν να σώσουν το παράρτημα του Ολυμπιακού - λέω εγώ - όποιες κι αν είναι οι οπαδικές μας σχέσεις.
καλυτερα να ειμαστε οι γνωστοι 2-2.500, μην αγχωθουν περισσοτερο τα παικτρονια
μέχρι 4000 πιστεύω αν και θέλω πολύ περισσότερους
αυτά τα παραρτήματα καλό θα είναι να τα αφήσουν όλοι οι έξυπνοι
για ποιο λόγο είμαστε εμείς παράρτημα ;
δηλαδή όλοι οι άλλοι τι είναι άγιοι ;
δε κοιτάνε τα χάλια τους λέω εγώ ;
όλα τα αποτελέσματα είναι στρωτά στους τελευταίους αγώνες ε ;
ρε ασταδιάλα
Νομίζω ότι οποίος πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει να χτυπήσει το παιχνίδι είναι αφελής..προτιμα πιστεύω του χρόνου 6ποντους παρα να μας ρίξει φετος..και για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι θα είναι μιλημενο, απλά ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ χαλαρός..εκτιμηση μου για σκόρ στο 1-0 έτσι ώστε αν χάνει Λιβαδειά ή πανθρακας να είναι εύκολο να γυρίσει..
Ας έρθουν τα παόκια να μας ρίξουν αμα θέλουν…Όπως έλεγε και μια ψυχή,μολών λαβέ ρε γαμιόλες…
Και για να συμπληρώσω… ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ…!!!
καμία λογική τύπου θα έρθουν χαλαροί, ματς ζωής και θανάτου είναι και πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι, από τον κάθε άνθρωπο που θέλει να λέγεται Πανιώνιος έως κάθε μέλος της διοίκησης και φυσικά πάνω απ όλα οι παίκτες!
Παιρνοντας σαν δεδομενο πως Λεβαδειακος και Πανθρακικος θα νικησουν η ισοπαλια θα μας κανει λογικα γιατι:
Αν η Βεροια που παιζει στο αγρινιο με απουσιες λογω αποβολων Καλτσα και Νετο και του τραυματισμου του Μπεν, με τον προπονητη να λεει πως ηδη κοιτανε την επομενη χρονια χασει και
ενας εκ των Πλατανια και Καλλονης παρουν εστω ενα βαθμο κοντρα σε οσφπ και ατρομητο που ειναι σχετικα αδιαφοροι (ο Ατρομητος αν νικησει κραταει διαφορα 2 βαθμων με παοκ, που μπορει να παει 3 αν χασει)
τοτε σωζομαστε και με χ.
Εν ολιγοις με:
Παναιτωλικος- Βεροια 1
και
Καλλονη-Ατρομητος 1Χ ή Πλατανιας-Οσφπ 1Χ
σωζομαστε και με Χ.
νικη κ μονο νικη γτ αν εξαρτιομαστε απο τους αλλους γαμησε τα… ετσι οπως παει το φιναλε του πρωταθληματος θα πεσουμε κ δε θα το παρουμε κ χαμπαρι… κ επειδη αν σε μια χρονια πεσουν τα 3 βασικα σου τμηματα με αδειες αψυχες κερκιδες κ ξενερωμενο κοσμο ο αφανισμος ειναι οχι κοντα διπλα.. δεν υπαρχει λοιπον η πολυτελεια του νοβα ούτε της αποχής, τελευταια προπονηση ανοιχτη κ μη πω να χαμε κ καλεσμα στη πλατεια κανα 2ωρο πριν μπας κ σηκωθεί κ κανενας φρεντος… την κυριακή πρέπει το γήπεδο να βραζει κ απο δευτέρα με το καλο ξανασυζητάμε όλα μας τα θέματα
Θελει οργανωμενη προσπαθεια απο την ΠΑΕ και απο τους φιλαθλους να μαζευτουμε οσοι πιο πολλοι γινεται. Με κοσμο πολυ μεσα το παιχνιδι δεν το χανουμε.
Αν ειναι δυνατον να ερθει ο Παοκ και να μας ριξει! Πιο πολυ θα ηθελα να επεφτε η Βεροια. Ρυθμισε ολο το πρωταθλημα αυτη η ομαδα χωρις λογο υπαρξης. Εαν παρατηρησατε μεχρι το 80 ηταν 0-0. Γνωριζοντας οτι μονο με διπλο του Λεβαδειακου θα μπλεκανε σε ισοβαθμιες, και ενω ο Παοκ ητανε στο 1-0, κανανε ενα πεναλτακι-μουφα και το δωσανε το παιχνιδι στον Πανθρακικο. Ολοι γηπεδο και ολα θα πανε καλα. Φορτσα Πανιωναρα.
για τον λόγο που αναφέρεις στο τί έγινε με τη Βέροια χθες είναι που ανησυχώ προσωπικά. γιατί για μία ακόμα φορά όλοι τα φτιάχνουν μεταξύ τους, άρα πάλι μόνοι μας πρέπει να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα. και έτσι πρέπει να γίνει. και έτσι θα πρέπει να γινόταν πάντα. χωρίς άρματα και χωρίς θείους και πλάτες. όπως ήταν παλιά τα πράγματα. γιατί από τότε που έπεσε ομίχλη γύρω, χάσαμε τη μπάλα (κυριολεκτικά και μεταφορικά)
ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά την Κυριακή, αλλά αν δεν πάνε θα πω μονάχα: το πάθημα να μας γίνει μάθημα!
Αληθεύει ότι ο Βρύζας πήγε προ μηνός γενικός δ/ντής στη Βέροια; Και, αν αληθεύει έχασαν από Πανθρακικό ελέω Μπάοκ ή ερήμην Μπάοκ;