Πόσοι Πανιώνιοι θα υποστηρίξουν την ομάδα στο κρίσιμο ματς με τον Παοκ? (poll)

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/sti-beroia-o-bruzas/3082121

Δεν περιμενω να ξυπνησει αρκετος κοσμος ετσι απλα και να ερθει γηπεδο… Πολλοι δεν ακολουθουν καν τα νεα του πρωταθληματος.

Θελει οργανωση, μαζωξη πλατεια απο νωρις και πορεια ολοι προς το γηπεδο!

Επισης θελω να ελπιζω οτι ο δημος θα κανει το ελαχιστο και θα βαλει ανακοινωση για το ματς

Νομίζω πιο πιθανό είναι να βγάλει ο δήμος Αμστελόδαμου ανακοίνωση

Διαδώστε…

[video=youtube;oaJrWHQgmm4]https://www.youtube.com/watch?v=oaJrWHQgmm4[/video]

https://www.youtube.com/watch?v=Dc-7RayPQ0Q μπραβο σε ολα τα παιδια που αρχισαν αυτη την προσπαθεια για την μεγαλη μας συμπαρασταση στην ομαδα μας..Ευγε

Επειδή
i) βλέπω πολύς κόσμος ζητάει από την διοίκηση να βάλει 5 ευρώ είσοδο και
ii) από ο,τι καταλαβαίνω αυτό δεν επιτρέπεται από την SuperLeague.
iii) υπάρχει κόσμος που είναι στο εξωτερικό και δεν μπορεί να παραβρεθεί αλλά θα ήθελε να χαρίσει το εισιτήριό του σε κάποιον που μπορεί να φωνάξει για 2 άτομα.

Ιδέα:

Να βάλουμε χρήματα σε κάποιον λογαριασμό για να αγοραστούν εισιτήρια τα οποία να μπορούν να δωθούν από την ΠΑΕ ή τους Πάνθηρες σε άνεργους κτλ;
Έστω και ως συμβολική κίνηση.

Δεν υπάρχει χρόνος οπότε θα πρέπει να κινηθούμε άμεσα και γρήγορα.

Εξαιρετική ιδέα, άν υπάρχει ο αριθμός του λογ/σμού ανέβασέ τον εδώ και πείτε πόσα να βάλει ο καθένας, εγώ μπορώ να σου βάλω χρήματα για τα εισητήρια που θα πήγαινα εγώ και ο γιός μου π.χ. Κι αν δεν μπορώ σε δολάρια, θα πω στον πατέρα μου από Ελλάδα να τα βάλει αυτός.

Τελικά πόσο κόσμο είχαμε - επίσημα κι ανεπίσημα;

Δεν έχω εικόνα από το ματς, γι’αυτό ρωτάω.

δεν εχει βγαλει ακομα αριθμο εισιτηριων το σαιτ της λιγκας

Peripou 5500 isws kai 6000.gemates oi 4-5-6-7. h 3 sxedon gemati kai sti dio eixe panw apo dixiliaro.ta eisitiria tha nai kana triari giati logw mi adiodotisis gipedou den mporoume na ekdwsoume parapanw.

Τι λες, φοβερό! Αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο κέρδος της σαιζόν - κι όχι απλά της αγωνιστικής!

το κλιμα απο νωρίς ήταν ωραιο κ κυανέρυθρο, δυο ωρες+ πριν υπηρχε μπολικος κοσμος σε εκδοτήρια κ τυροπιτά, μέσα όντως η σκεπαστή ήταν φίσκα όλες οι θυρες κ στη μεγάλη υπήρχε αρκετός κόσμος!!! πέρα απο το αν ήμασταν 4-5-6 χιλιάδες το γήπεδο θύμιζε όντως κάτι απο τις ωραιες χρονιες τσακίρη… βέβαια με το κοράκι κ την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ σταση του αρχικά είχαμε το ρίσκο της διακοπής κ του να γίνουν όλα πουτάνα, αλλά μετα το φινάλε τα έκανε όλα ιδανικά..! ένας ΠΑΟΚ που χτύπαγε το παιχνίδι παραπάνω απο το στα ίσια (ο τζιολης γαμηθηκε λες κ πηγαινε για πρωταθλημα πχ) κ ένα κοράκι να σε σφάζει, με λίγα λόγια ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ… αυτό μας έχει λείψει, η αξιοπρέπεια που δεν αντεχουμε να μας παιρνουν.. του χρόνου πιο δυνατοι κ πιο συσπειρωμένοι σε όλα τα τμήματα!!!

Η σουπερλιγκ δινει:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. 10 Μαΐου 2015 19:00 NS6 3.060 0-0

(…και ηταν τα 2α περισσοτερα εισιτηρια που κοπηκαν αυτη την αγωνιστικη μετα τα 5248 του βαζελα)

Φορ δε ρεκορντ τα συνολικα εισιτηρια των τελευταιων ετων:

2009-2010: συνολο 47.433 μ/ο 3.162
2010-2011: συνολο 41.494 μ/ο 2.766
2011-2012: συνολο 32.146 μ/ο 2.143
2012-2013: συνολο 30.554 μ/ο 2.037
2013-2014: συνολο 19.846 μ/ο 1.167
2014-2015: συνολο 17.104 μ/ο 1.069

Και όσο συνεχίζουμε να παλεύουμε κάθε χρόνο για να μείνουμε στη κατηγορία θα συρικνωνώμαστε όλο και περισσότερο. Επίσης κάτι πρέπει να γίνει και με το κορμό στης ομάδας, δε γίνετε να χάνουμε παίκτες και μάλιστα τζάμπα.

αν χθες ειχε 3 χιλιαδες τοτε το γηπεδο σιγουρα δε χωραει 11115 που δινει το site της superleague

Αρκετά πάνω απο 6000 χθες (δεν έχω τόσο καλή εικόνα απ τη2) ότι και να λένε τα νούμερα που ανακοινωθηκαν..
Γενικά είμαστε μανούλες σ αυτό, πολλά χρόνια τώρα…

1. τουρνικέ στην 3 δεν λειτουργούν (μπορεί και το 40% να μπαίνει χωρίς εισιτήριο) οπότε το 1000 που ήταν εκεί δεν προσμετρήθηκε
  2. στο Βου ημίχρονο είχε το λιγότερο 1000-1500 άτομα παραπάνω
  3. αν έχει κάποια ελάχιστη σημασία ο άυξων αριθμός που γράφουν πάνω τα εισιτήρια τότε με μεγάλη βεβαιότητα πολύ πάνω απο 6000 χιλιάδες

Δεν είχε 3.000 χτες, αλλά, δυστυχώς, δεν είχε και 6.000, που θα ήταν μια καλή παρακαταθήκη για να ξαναδούμε κόσμο στο γήπεδο
Γυρω στα 4,5 χιλιάρικα είχαμε