Πάρα, μα πάρα πολύ σωστά.
Υπαρχουν υπονοιες οτι ειναι και δακτυλος [που θα κονομισει μεσα στη διοικηση]εκτος του Μπακασκυλου …για να παει στο αεκ’‘‘Δυστυχως
εχουμε και τετοιους φαγανιαρηδες στη ζωη’’ και αυτος φυσικα εχανε ,απο αλλους που θα τα επερναν απο γαυρο’‘‘Επισης υπαρχει και αλλος που δεν θελει καν, καποιες μεταγραφες να γινουν …λογω προηγουμενων ΜΗ απολαβων του’’ χεσε μεσα δηλαδη’’
Ημαρτον ρε αποτυχημενοι ,απομειναρια ,ελεο…χρωματιστες του κερατα…Να τα φατε στο νεκροταφειο ρε ρεμαλια’'σε μαρμαρινο σταυρο αλητες ![]()
Ρουφιανοι ,καλικατζαροι,ψευτομανατζερ,ψευτοπροπονηταδες ,σε μια νυχτα μεσα μας κατασπαραξαν..Καθικια, εξηγιαντες,εμποροι ,δολοπλοκοι,βαλθηκαν να παραμερισουν καποιο μικρο κεφαλι που θελει να σηκωσει αναστημα ‘‘αμ δε’’’ γαμημενοι ![]()
το παιχνίδι που κάναμε εχτές 100%άσχημο
από τα πιο άσχημα που έχουμε κάνει
θέλει πολύ δουλειά και προσεκτικές κινησεις από Ουζουνίδη για να φτιαχτεί σωστά η ομάδα για την επόμενη χρονιά
γνώμη μου
να φύγουν τώρα μπαργκαν, καθάριος,βιγιάλμπας
να μείνουν ως δικοί μας όμως, Καραμάνος, τζανδάρης
και μετά αν ήδη δεν το έχουν κάνει να σηκώσουν μανίκια και να φτιάξει μια καλή ομάδα το τεχνικό τιμ
Εχω αλλη εντυπωση …μετα τη μαλακια Μπακας’'‘Ο γαυρος θιγμενος ηδη ,γιατι [ειχε κανει προταση ]δεν υπαρχει λογος να σου αφησει δικους σου Καραμανο ,Τσανδαρη…αλλα ουτε Καθαριο [κι αυτος δικος του] αλλα θα μας τιμωρησει δανειζοντας του σε Πλατανια,Ατρομητο ,Λεβαδεια,Βεροια’'Γιατι να μας ενυσχυσει;;; Τον μονο που μπορουμε [αν μπορουμε κιόλας ]να παρουμε ειναι να μεινει ο Κολοβος ελευθερος και να μας προτιμησει ''Μαλλον τερμα και ο γαυρος μαζι μας…Μιλησα [πρεπει να γινουν ριζικες και μεγιστες αλλαγες ωστε να χωνεψει ο γαυρος την φολα του.. ![]()
Παρακαλάω να πάρουμε θετικά αποτελέσματα στην Τούμπα και τη Λεωφόρο και να θελουμε αποτέλεσμα τελευταία αγωνιστική… Αίμα κι άμμος!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θελουμε δεν θελουμε, σιγουρα θα χρειαζεται η αεκ…για καμια πρωτη θεση !!!
Οποτε και τελευταιοι να ειμαστε παλι θα εχει τεραστιο ενδιαφερον!!
Θα εχει ενδιαφέρον. Δεν ειναι ακριβώς το ίδιο ομως. Πιο ισχυρό κίνητρο η δική σου διάκριση απο το να στερήσεις τη διάκριση απο τον αλλο. ![]()
Κι ομως η ευχαριστηση με το γκολ του Σκουφαλη ηταν τεραστια στα πλευοφ με την αεκ εδω μεσα που τους κοψαμε το τσουλου…
Ρε δε λέω για ευχαρίστηση δική μας. Για το κίνητρο των παιχτών λέω.
κατα τα λοιπά συμφωνώ! ![]()
Μέσα σε όλα αυτά τα ευχάριστα ορίστε και η 17 μελης αποστολή της ομάδας.
http://www.panioniosfc.gr/2016/05/25/η-αποστολή-για-το-παιχνίδι-με-τον-παοκ/
Ας βάλει το χέρι του αύριο ο Άγιος Ανδρέας να μην φάμε πολλά.
Το έβαλε το χέρι του ο Άγιος Αντρέας. ![]()
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΑΤΣ
-
ΠΑΟΚ 10
-
ΑΕΚ 8
-
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 7
-
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1
Πράγμα που σημαίνει πως με 2 νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια και ήττα του Παναθηναϊκού απο τον ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική βγαίνουμε τρίτοι, σωστά; Που σημαίνει τρίτο προκριματικό γύρο, σωστά; Να το βάλει πάλι το χέρι του ο Άγιος Αντρέας! ![]()
Πρώτο,έπιασε τόπο η προσευχή που έκανα σήμερα περνώντας έξω από τον Άγιο Ανδρέα. ![]()
Δεύτερο,με δύο νίκες και ήττα του βάζελου την τελευταία αγωνιστική,ναι είμαστε τρίτοι.
Πιστεύω πολύ στην ομάδα και νομίζω πως θα μας δώσει μια χαρά στα επόμενα παιχνίδια.
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!!!
http://www.panioniosfc.gr/2016/05/28/η-προπώληση-των-εισιτηρίων-με-αεκ/
https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-panionios-eisitiria-agonon-2015-16/
Πιο πολύ από όλα με ανησυχεί η στασιμότητα και η κακή απόδοση του Μασούρα. Του δώσαμε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα ως βασικό, αλλά δεν έχω δει σχεδόν καμμία βελτίωση μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι τα εξτρέμ είναι το βασικό μας πρόβλημα. Για τον Χαλκιαδάκη έχω αρκετές ελπίδες ότι αν του δώσουμε στο “10” το χρόνο που δώσαμε στον Μπουκοσέτα, μπορεί να εξελιχθεί. Σε όλες τις άλλες θέσεις, αν δεν φύγει κανένας σημαντικός την παλεύουμε. Στα εξτρέμ όμως μάλλον είμαστε σε αδιέξοδο, και στο 4-2-3-1 που παίζει ο Ουζουνίδης είναι οι πιο νευραλγικές θέσεις. Και δεν έχουμε ούτε έναν από τους δύο που χρειαζόμαστε για βασικούς.
άσχετο αλλά ας αποφεύγουμε το Viva, όσες φορές έβγαζα απο κει για να αποφύγω τις ουρές χιλιομέτρων και να προλάβω τα σολντ άουτ άκουγα καντήλια επειδή ,απ ότι λένε, κάνουν πάρα πολύ καιρό να αποδώσουν τα λεπτάκια στην ΠΑΕ
πολυ σωστη αναλυση φιλε μου’‘Δυστυχως και εγω αλλα και αλλοι φιλοι του φορουμ διαπιστωνουμε την ελλειψη των εξτρεμ’‘Ακομα -ακομα θεωρω οτι και ο Καραμανος ειναι καπως περιτος ,αν θυμηθουμε οτι τα 3 γκολ με κεφαλιες τα χρωσταει στον Μπουμαλ…μετα δεν ωφελησε σχεδον την ομαδα
Επισης ο Βιγιαλπα και Καθαριος δεν εχουν το απαραιτητο στυλ του εξτρεμ για προσφορα’‘Ισως ο Καθαριος για ψευτομαρκαρισματα και τρεχαλα να κανει για βρωμικη δουλεια ,οχι ομως και για εξτρεμ’‘‘Αρα η παρατηρηση σου [αλλα και 2ο φορ ]ειναι περα για περα εξωφθαλμη’’'απαραιτητωςλοιπον πρωταρχικη αναγκη μεταγραφικης ενισχυσης η ΕΠΙΘΕΣΗ …Χωρια που τωρα θα λειψη και ο μπακας θελουμε μια 5αδα τουλαχιστον μπροστα