Ασχημα νεα επισης ‘’‘η πουτανα η αεκ προκαλει παλι’‘Χτυπαει Διουδη λεει’‘καλα να παθουμε..
Αν και το παλληκαρακι χθες [Γιαννιωτης ] μου αρεσε’‘’
Αλλωστε και ο Διουδης …χαχχα μην νομισετε οτι μας αγαπησε [οτι ηταν να δωσει το εδωσε] ας παει στην ευχη του διαολου κι αυτος’’
Ειπαμε ,ειμαστε το σκαλοπατι του καθε κερατα’‘‘ας λαβουμε καλυτερα μετρα με καταλληλες δεμευσεις απο δω και περα’‘Αλλωστε οι παικτες που θα δινυσουν το ανερχομενο πεπρωμενο τους φαινεται πολυ γρηγορα …αλλα και αντιθετως’’ Π.Χ Ανιουσα θεση εδειξαν εξ αρχης [φετος] Κορμπος,Μπακας,Καριμ,Διουδης,Σιωπης ,Μπουμαλ,Οικονομου,Ρισβανης …και κατιουσα Τασουλης,Μασουρας,Καραμανος,Βιγιαλα,Χαλκιαδακης κ.λ.π ΕΠΟΜΕΝΩς …τι πρεπει να κανει καθε διοικηση;;;;Μα δεσμευσει καταλληλα τους αστερες που θα κονομισουμε τουλαχιστον ![]()
Ελπίζω να φερθουμε εξυπνα και να μην γινει καμια μαλακια στον αγωνα αυριο με την ΑΕΚ.
Δεν πρέπει να δώσουμε την παραμικρή αφορμή για τιμωρια. Το φοβάμαι λογω του κλιματος που εχει δημιουργηθει με την υποθεση του Μπακασετα.
By the way, υπήρξε απολογία ή οχι?
http://www.panioniosfc.gr/2016/05/30/ανακοίνωση-παε-πανιωνιοσ-γσσ-27/
http://www.panioniosfc.gr/2016/05/30/η-αποστολή-για-το-παιχνίδι-με-την-αεκ/
Πάντως,άμα προσέξει την αποστολή της κουλας θα παρατηρήσει ότι και αυτή έχει αρκετούς νέους στην αποστολή και 7-8 που είναι μεταξύ ενδεκάδας και πάγκου
Kατάφερα να εκμαιεύσω ρεπό απο τη δουλειά μου η οποία είναι πρωινή διότι πρέπει να είμαι ξεκούραστος…
Αύριο δίνω κιεγώ μαζί με την ομάδα μάχη…90 λεπτά καντήλια,90 λεπτά φωνή.
Καλως ηρθες…
με τον μπακασέτα της καρδιάς μας τι έγινε; απολογήθηκε;
Μια απορία θα εκφράσω:
Σήμερα πήγα και πήρα εισιτήρια για να πάω γήπεδο και ρώτησα τον υπάλληλο πως πάει η κίνηση των εισιτηρίων και μου είπε ότι έχουν φύγει 300 κομμάτια που ήταν για δύο αγώνες και ότι τις δύο προηγούμενες μέρες είχε μικρότερη κίνηση σε σχέση με τα δύο προηγούμενα εντός.
Και ρωτάω εγώ τώρα:Τι στο διάλο θέλετε για να έρθετε γήπεδο? Ελάτε επιτέλους να χειροκροτήσετε τα παιδιά!
Πάντως ως χθες ο 22χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει απολογηθεί στη διοίκηση του Πανιωνίου.
ΑΠΟ ΣΑΙΤ
μπαίνει φόρουμ ο Μασούρας?
επίσης, κάποια γνώμη για τον τέρμα τον Γιαννιώτη? από τις φάσεις που είδα στα παιχνίδια που έπαιξε, δεν τα πήγε κι άσχημα πιστεύω.
αν και δεν καταλαβαίνω καθόλου τον παροπλισμό του Παπαδόπουλου.
Χτες που τον είδα από κοντά τον Γιαννιώτη, δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, αλλά για πρωτάρης δεν μπορείς να πεις και πολλά άσχημα λόγια. Στο τετ α τετ του Αραβίδη είναι νομίζω πάρα πολύ λάθος η θέση του αλλά ευτυχώς με την γρήγορη βουτιά το σώζει.
Βιγιάλμπα πιο τραγικό δεν γίνεται δυστυχώς. Ο Μπαργκάν φαίνεται ότι κάτι μπορεί να κάνει αλλά δεν γίνεται να χάνει τέτοια γκολ, ο Χαλκιαδάκης θα μας πάρει από το χέρι και θα μας περάσει από τον δεύτερο γύρο του ΟΥΕΦΑ μόνος του γιατί θα είναι και πιο φρέσκος.
Για τον Παπαδόπουλο πραγματικά δεν έχω καταλάβει καθόλου.
Ο Γιαννιώτης είχε γενικά καλή παρουσία χθές,αν εξαιρέσει κανείς τα βολέ του τα οποία τα έστειλε μερικές συνεχόμενες φορές πλάγιο.Ο Βιγιάλμπα εμένα μου άρεσε χθές και απόρησα για τον λόγο που τον έκανε αλλαγή ο κόουτς.Μπαργκαν καλός και άμα κόψει αυτές τις ηλιθιες ψευτοπροσοιήσεις θα είναι καλύτερος.Τέλος,αν ο σεξυ Μπρούνο χάσει μερικά κιλά ακόμα θα είναι καλύτερος από τον Μπακασέτα,όπως επίσης και ο Μασούρας που επιτέλους σκόραρε και με καλύτερη προετοιμασία φέτος θα πετάει του χρόνου.
ότι σε ΠΣηφοφορία στο πανιώνια νέα για τον Εμ Βι Πι της χρονιάς βγήκε 2ος ο Μασούρας με ξεπερνάει…
ούτε ο οίκος τυφλών στην καλλιθέα να ψήφιζε δεν θα έπαιρνε 1100 ψήφους εκτός αν το παλικαράκι το χε άχτι και έμπαινε όλημερίς και βάραγε μονοκούκια στον εαυτό του, οπότε ρισπέχτ
για αυτούς που δεν βρέθηκαν στο στάδιο με την ΑΕΚ
[video=youtube;wcEB9vvArWA]https://www.youtube.com/watch?v=wcEB9vvArWA[/video]
φωνάχτηκαν και άλλα όμορφα όπως “εεε οοο βάλτε τον μπακασέτα να πάρετε διπλό”