Play off 2015-2016

Ποιος ειναι ο Μητροπουλος και ο Χατζησαιας που επαιξαν στο φιλικο μεταξυ των 20κ;;; :confused:

http://www.panioniosfc.gr/2015/11/27/νίκη-με-3-0-στο-οικογενειακό-δίτερμα/

Τεο
Είναι περσινό αυτο
Κοιτά ψηλά
2015 γράφει

http://www.sport24.gr/football/EuropaLeague/playoffs-h-aek-oristika-se-trito-prokrimatiko-poy-odhgoun-oi-ypoloipes-theseis.4074208.html

απλα τα πραγματα πλεον εαν δεν κερδισουμε σημερα(που και να κερδισουμε δηλαδη δε νομιζω οτι εχουμε ελπιδες) αρχιζει το tanking

Δεδομένου οτι δύσκολα θα πετύχουμε κατι καλύτερο απο την τριτη θέση, στην καλυτερη, μας συμφέρει να βγει πρώτη η ΑΕΚ μάλλον. Ή να μη βγει τέταρτη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Βλέπω μπακασετας εκτός 18αδας?! Γνωρίζει κανείς?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

σημερα το πρωι μου ειπαν απο gazzetta οτι εχει κλεισει στην αεκ.πιο συγκεκριμενα οτι ο ζαμανης πηγε να τον πουλησει γαυρο αλλα αυτος δεν ηθελε και οτι μετα εκλεισε με αεκ.με καθε επιφυλαξη παντα απλα μεταφερω πληροφοριες.παντως εαν ισχυει καλυτερα να αρχισουν οι δοκιμες για του χρονου με αυτους που θα μεινουν

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/apokleismos-ekpliksi-tou-mpakaseta-apo-tin-apostoli-tou-paniwniou/3168896

τακτικη Μακου ακολουθει η ΑΕΚ στην περιπτωση του Μπακασετα.

Αν ισχυει οτι ο παικτης λεει πως θελει να βγει κερδισμενος κι ο Πανιωνιος τοτε θα βοηθησει με τη συμπεριφορα του.

Αλλιως προτιμω 6 μηνες απραξιας κι ας παει στην ΑΕΚ ως ελευθερος τον Γεναρη. Οσοι εφυγαν ετσι δυστυχως δεν εκαναν καλη καριερα.

Οι μεταγραφές παικτών με ενδιαφέρον, πάντα κρέμονται σε μια κλωστή.
Μακάρι η ΠΑΕ να πάρει κάτι απο τη μεταγραφή του συγκεκριμένου παίκτη.

Φαντάζομαι είναι δύσκολο να αποδειχτεί αλλά με βάση τον νόμο ο Μπακασέτας δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει με ΑΕΚ (χωρίς την άδεια του Πανιωνίου).
Κάποτε πρέπει να εφαρμοστεί αυτός ο νόμος.

Λέγεται ότι η αεκ θέλει να δώσει 700 για να τον πάρει τώρα.

Αν ισχύει αυτό και αν τελικά η ΠΑΕ δεν καταφέρει να πάρει κάτι από τη συγκεκριμένη
μεταγραφή,τότε να αρχίσουμε να αναθεωρούμε …

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Μεγάλο φάουλ μπακασετα αν ισχυει. Καλά από το αεκακι δεν θα περίμενα κάτι καλύτερο αλλά ήλπιζα ότι ο μπάκα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και μετά θα φύγει. Πολύ άσχημο, και σε πολύ κακό τάιμινγκ γιατί επί της ουσίας κρεμάει και την ομάδα.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

700 γραφουν οτι ειναι το συμβολαιο που προσφερει στον παικτη. Με τον πανιωνιο, επισης γραφουν, σκοπευει να μιλησει με τα play off

Indeed…

Ο γαυρος εδινε 1,500 .000 συν τον Κολοβο τσαμπα’‘’ :confused:

1,000,000 ο γαυρος δινει και 1,000,000 και 15% μεταπωλήση η Χερενφεν και αυτος προτιμησε την αεκ…

Ρε ας προτιμήσει και την Κάτω Ραχούλα για να συνεχίσει την καριέρα του.Για ποιό λόγο εν μέσω της διαδικασίας των πλέυ οφ και πριν από ένα κομβικό παιχνίδι γίνεται μπουρδέλο όλη η ομάδα μπορεί να μου εξηγήσει κανείς?Είχα σε πολύ μεγάλη υπόληψη τον Τάσο και πραγματικά θέλω να ακούσω κι αυτός τι έχει να πει.Αν όντως η ΑΕΚ δίνει 700 χιλιάρικά για να τον αποκτήσει από το καλοκαίρι δε θεωρώ ότι υπήρχε λόγος για να γίνει όλο αυτό.Τώρα εάν εκβιάζει και ο Τάσος για να φύγει το καλοκαίρι με ένα ποσό 300-400 χιλιάρικα έχει μεγάλο φάουλ,γιατί οφείλει να βοηθήσει κι αυτός όπως βοηθήθηκε…τελικά ο μόνος που έβαλε το σύλλογο πάνω από όλους ήταν ο κακομοίρης ο Κούρντι(άσχετα αν κι από εκεί φάγαμε πιστολιά)
Αγωνιστικά δυστυχώς Ο Μπρούνο δε μπορεί(ακόμα ευελπιστώ λόγω μη ρυθμού) ,αλλά πραγματικά δεν κατανοώ το λόγο που άνοιξε συζήτηση έστω μεταξύ Μπάκα και διοικούντων πριν από το ματς.Ας τελειώσει η διαδικασία και μετά τα λέτε όσο θέλετε.Ειλικρινά πίστευα πωε τον είχαμε τον ΠΑΟΚ σήμερα με την ομάδα ανεπηρέαστη.

Παιδιά μην μπερδευόμαστε. Αν δεν θέλει να πάει στον Ολυμπιακό είναι δικαίωμα του. Και εδω που τα λεμε τι να πάει να κάνει; Παρέα με τους άλλους κομμένους και παραγκωνισμένους; Γιατί να θέλει να ξεχάσει και αυτά που ξέρει; Δεν είναι εκεί το λάθος του ούτε μπορεί καμία διοίκηση για το δικό της συμφέρον να επιβάλλει μία μεταγραφή. Κανένας εργοδότης δεν επιτρέπεται να κάνει ότι θέλει τον υπάλληλο λες και είναι προϊόν. Όμως και κανένας εργάτης-εργαζόμενος δεν έχει το δικαίωμα να καταπατά το συμβόλαιο του όταν αυτό τηρείται από τον εργοδότη. Στις 17-6 λοιπόν ας πήγαινε να μιλήσει με όποιον ήθελε χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανένα. Τώρα όμως που δεν τήρησε την προθεσμία αυτή είναι έκθετος και στα μάτια μας και στον προπονητή, και στην διοίκηση και στην ηθική και απέναντι στο νόμο. Ε ας υποστεί τις συνέπειες. Από όλους εμάς θα ακούει τις παναγίτσες του, έγινες ήδη ο νέος Κοντοές-Μάκος στα μάτια μου, και από εκεί και πέρα είναι θέμα της δικαιοσύνης. Και ας μη ξεχνάμε πως αν η διοίκηση το επιθυμεί και εφ όσον τηρεί το συμβόλαιο, μπορεί να μετατρέψει τον παίκτη σε μία ωραία γλάστα εσωτερικού χώρου. Και ας πάει τέλος γενάρη να κάνει φτου και απο την αρχή. Γιατί τελικά υπάρχει και ηθική υποχρέωση κύριε, να ενημερώσεις τους ανθρώπους που από το τίποτα σε πίστεψαν και σε βοήθησαν, φυσικά προς το κοινό συμφέρον. Αλλά για άλλη μία φορά ουδείς πιο αχάριστός. Τελικά το δόγμα παρασπόρου οτι δεν πρέπει να θεοποιούμε κανένα, να μην δίνουμε αξία σε κανένα αν δεν την αποδείξει με την πάροδο του χρόνου, και ηθική αξία, και να μη στεναχωριόμαστε για κανένα παιδάκι, ισχύει. Όπως επίσης το κλισέ ουδείς αναντικατάστατος. Το μοναστήρι να είναι καλά. Και έχει ο καιρός γυρίσματα. Γιατί αν δεν πιστεύετε στην γνωστή κατάρα, κακώς.

Βλέποντας τα στιγμιότυπα τις δηλώσεις του κόουτς και των παικτών σε συνδυασμό με όσα έγιναν πριν και μετά τον αγώνα θα πώ το εξής:ο Τάσος ας πάει όπου θέλει αρκεί να σεβαστεί την ομάδα αν δεν το κάνει μπαίνει αυτόματα για μένα στην κατηγορία Κοντοέ,Αραβιδη και λοιπών.Όσον αφορά το παιχνίδι δεν είμασταν καλοί είμασταν και πεθαμένοι από όλη τη σεζόν λογική η ήττα από έναν πιο ξεκούραστο παοκ.Το μόνο που ζητώ από τους παίκτες είναι άσχετα αν θα είναι του χρόνου στην ομάδα να σεβαστούν την φανέλα και την κόσμο.Τέλος,μην ακούτε τους ρουφιάνους δημοσιογράφους ότι και να λένε,αν μπορείτε βγείτε στα ραδιόφωνα να ακούσουμε και κράξτε τους,σχολιάστε στα σαιτ ώστε να μήνα νομίζουν οι πουτάνες ότι είμαστε μαλάκες.
ΥΓ Προσωπικά από τη στιγμή που τα παοκια δε σεβάστηκαν την ενός λεπτού σιγή τελείωσαν.Άμα ξανάρθουν πρέπει να φάνε βρίσιμο χοντρό ή ακόμα καλύτερα να μην ξαναπάρουν εισιτήρια,δεν είμαστε ηλιθιοι μας κάνουν ότι θέλουν.

Για να μην ξαναγράφω τα ίδια, αντιγράφω από ποστάρισμά μου αλλού :

Δεν έχω καμμία ψευδαίσθηση ότι μπορεί να υπάρξει ποτέ παίκτης του Πανιωνίου που δεν θα θέλει να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα, είτε αυτό σημαίνει ΠΟΚ, είτε ΠΑΟΚ, είτε σε άλλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Το έχω ζήσει τόσες φορές που πλέον δεν με ενοχλεί στο ελάχιστο.Έχω όμως την απαίτηση από κάθε τσουτσέκι τύπου Μπακασέτα να σέβεται την ομάδα που τον παίρνει από τα αζήτητα, επενδύει πάνω του, τον αναδεικνύει και τον κάνει επιθυμητό σε αυτές τις ομάδες.

Θες να πας στην ΑΕΚ αγορίνα μου; Περίμενε όπως λέει ο νόμος μέχρι τις 17 Ιούνη που μπαίνεις στους τελευταίους 6 μήνες συμβολαίου και υπόγραψε. Μην κάνεις μπάχαλο την ομάδα εν μέσω πλέι οφ και δη συναγωνιζόμενος με την ομάδα της καρδιάς σου για να εκβιάσεις καταστάσεις. Ή έστω πες σε αυτούς με τους οποίους υπογράφεις συμβόλαια να λειτουργήσουν νόμιμα και να πάρουν την άδεια της νυν ομάδας σου πρώτα. Ή ακόμα κι αν αυτά που ζητάω είναι πολλά, κανόνισε τουλάχιστον να μείνουν όλα κρυφά μέχρι να περάσει η ημερομηνία που ανέφερα.

Δεν ξέρω αν αντέχει η διοίκηση του Πανιωνίου να μην πάρει τα ψίχουλα που εκβιαστικά πλέον με πιόνι τον παίκτη θα προσφέρει η ΑΕΚ, αλλά πολύ θα ήθελα να τα αρνηθεί και να τον δω να προπονείται 6 μήνες με τις μπουλντόζες.

Δεν νομίζω ότι πρόκειται για τρελή απαίτηση, δεν είναι ασούμε σαν να ζητάω να σεβαστεί το νόμο ο Μελισσανίδης όπως το έκανε στην περίπτωση του Μπουμάλ ο Αλαφούζος. Σε κάθε περίπτωση του εύχομαι να κάνει καριέρα ακόμα καλύτερη κι από αυτή του Μάκου, του Κοντοέ, του Σπυρόπουλου και των άλλων ταλέντων που επέλεξαν να λειτουργήσουν με παρόμοιο τρόπο.

Μικρή ομάδα μπορεί να είμαστε, δίνουμε όμως μεγάλες κατάρες.