Πανιώνιος παντού

Se mia sphlia sto nhsi Isla Victoria pou vrisketai sth limnh Nahuel Huapi se ypsometro 900 metrwn ola ayta
San Carlos de Bariloche, Patagonia, Argentina.
arxes 2009

Uploaded with ImageShack.us

welcome back!

εκτος απο το Βέλγιο, έχω πληροφορία (απο μέσα καταλαβαίνετε) οτι στο Παρίσι υπάρχει Ελληνίδα που είναι Πανιωνιος (και μάλιστα δηλώνει Πανθηρας) απο φίλο που την γνώρισε εκει…

Τηλέφωνο και διεύθυνση έχουμε? χαχα :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

ΠΙΣΜΠΙΡΙΚΟΣ ταβερνα στην στυλιδα …

¨Οποιος βρεθεί στους Λειψούς, το μεζεδοπωλείο-μπαρ-after του “Ασπράκη” το έχει ο Σύβος (από το Θρασύβουλος) που είναι ακραιφνής Πανιώνιος και ο μοναδικός στο νησί που εκπροσωπεί την ομάδα εκεί το χειμώνα. Μιλήστε του άμα πάει κάποιος, αισθάνεται περηφάνια όταν συναντάει Πανιώνιους.

Ακράτα, φιλικό μου ζευγάρι, ντόπιοι, έχουν πάει με το μωρό τους για μπάνιο. Ο πατέρας γαύρος μέχρι το κόκκαλο, δεύτερη ομάδα Πανιώνιος, έρχεται συχνά πυκνά και μαζί μου στο γήπεδο και είναι και γουρλής. Επίσης, έχει γεμίσει ο θεός όλη την Ακράτα αυτοκόλλητα του Πανιωνίου! Φοράει στο μωρό μια κονκάρδα γαύρου, έρχεται άλλο πιτσιρίκι για να παίξουν και λέει “Ολυμπιακός είναι το μωράκι;”, ναι του απαντούν οι φίλοι μου, εσύ τι ομάδα είσαι; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ λέει το πιτσιρίκι!

Επιβεβαιώνω , από καλοκαιρινές διακοπές 2008 . νησί μικρό αλλά αξίζει πολλά

ΔΟΥ Ν.Σμύρνης
4ος Όροφος
κασκόλ Πανιώνιος Sochaux στον τοίχο

Irthan idi galloi eforiakoi prin tous germanous? :stuck_out_tongue:

Στον εμπορικό δρόμο της Τήνου, εκεί ανάμεσα στα μαγαζάκια με τα λιβανιστήρια και τα λοιπά, υπάρχει ένα μαγαζι που φάτσα μπάτσα έχει βάλει και πουλάει πινακίδες που λένε “Λεωφόρος Πανιωνάρας” :astonished:

Ο ιδιοκτήτης είναι γαύρος, αλλά τον είχε πρήξει ο Πανιώνιος του νησιού να φτιάξει και να πουλάει πινακίδες και για την Πανιωνάρα! Ο Πανιώνιος λέγεται Σταύρος και δουλεύει σε ζαχαροπλαστείο σε ένα απο τα στενάκια της χώρας.

Υπάρχουν και άλλοι Πανιώνιοι στην Τήνο. Αρκετοί

Πάει και τόσα χρόνια ο γουνδούλακης μπουσουλόντας για να κάνει τάματα, λογικό..

Το κακό είναι ότι προφανώς ξεκινάει από την ώρα του αγώνα.

Μου έχει φέρει η μάνα μου τέτοια ταμπελίτσα. Στο παλιό φόρουμ την είχα και άβαταρ. Εδώ δεν μπορώ να τη βάλω. :frowning:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Χαχαχαα, ήμαρτον ρε Πολυσπόροι με το Φάνδουλα ακόμα δεν αρχίσαμε να πούμε…

Kyaνερυθρη τυχη , χανεις αναγκαστικα τον αγωνα στο ποδοσφαιρο με τον αρη γιατι Πρεπει να πας ξανθη , και συναντας την ομαδα μπασκετ σε σταση λιγο εξω απο την λαρισα ( πηγαιναν για προετοιμασια στην ναουσα). Ο γιανκοβιτς απιστευτος πιασαμε και κουβεντα!!! Και ηταν και ο καββαδας π μου ειπε οτι μαλλον μενει!

από εστιατόριο Ψιψίνα στη Βούλα

Είσαι καλοφαγάς τελικά…