Πανιώνιος παντού

Παντού!!!

Παντού !!!

Είμαι Σίφνο και βρήκα φούρνο με ένα τοίχο γεμάτο Πανιώνιο! Έχει να κάνει με τον δικό μας τον Σιφνιο?

Όχι ο φούρνος στην Απολλωνία είναι του Παύλου και τις φωτογραφίες στον τοίχο της κολάει η κόρη του η Κική (άρρωστοι και οι δυο). Εγώ δουλεύω απέναντι από το φούρνο στο τουριστικό γραφείο. αν είσαι ακόμα εδώ πέρνα για ένα γεια ρε! αν ερθεις ζητα το Γιώργο

Πέτυχα έναν πιτσιρικά Πανιώνιο στα Ψαρά (για Χίο δεν λέω καν είναι γεμάτη), αλλά ήταν από Κοκκινιά.

Πρεβεζα κυανερυθρο προποτζιδικο
Κορινθος κυανερυθρο καφενειο “Πανιωνιος” στην παραλια
Κάτω Αχαια , Κάτω Αλισσός ο ιδιοκτητης του κάμπινγκ Golden Sunset Πανιωναρα

Σιγουρα θα περνουσα αλλα αργησα να δω την απαντηση σου!
Οπως και να χει, χαρηκα πολυ που βρηκα Πανιωνιο και στη Σιφνο. Απ τη στιγμη που ανακαλυψα αυτο το φουρνο μονο απο εκει ψωνιζα (περαν του οτι εχει και πολυ ωραιες σφολιατες) :slight_smile:

είμαστε καμιά 20αριά :sunglasses:

Χράνοι Μεσσηνίας , beach bar Caribbean , Πανιωνάρα απο Αμφιθέας , λαβαρο κρεμασμένο…

Είσαι και φέτος εκεί; Αν ναι θα σου στείλω τον πατέρα μου να σου δώσει χαιρετισμούς :wink:
Τυχαία σήμερα ανακάλυψε το φούρνο η αδερφή μου και θυμήθηκα το thread.

Του είπε η αδερφή μου πως αδερφός της, πεθερός και μπαμπάς είμαστε Πανιώνιοι (δυστυχώς ο γαμπρός βγήκε βάζελος)
Και πετάγεται ο πεντάχρονος ανηψιός μου και λέει κι εγώ Πανιώνιος είμαι σαν τους παπούδες μου.
Μεγάλη νίκη αν και ξέρω πως είναι μόνο μια μάχη και έχουμε δρόμο ακόμα!

Δώσε του αφίσα Φανούρη και φανέλα του Πέρση Βασιλιά και να δεις για πότε θα κερδιθεί ο πόλεμος…

Εγώ πάλι ήμουν ο μόνος που έβλεπε Πανιώνιο στη κεντρική ποδοσφαιρική καφετέρια της Πάργας φέτος. Πάντως ένιωθα ότι οι αλλόθρησκοι ήθελαν να περάσουμε.

Το highlight είναι ότι ένας ΑΕΚτζής θέλησε να με κεράσει μπύρα γιατί ‘υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που υποστηρίζουν μικρές ομάδες’. Ακόμα κι αν ήταν προφανώς ειλικρινές - και όχι ειρωνικό - αρνήθηκα ευγενικά το κέρασμα μετά από αυτό το σχόλιο.

Κατά τα άλλα τα γνωστά, ΠΑΟΚτσήδες που μας έλεγαν παράρτημα του Γαύρου για 95’ (χ2).

Έπρεπε να τον κεράσεις εσύ , για τον ίδιο λόγο.

έπρεπε να του δώσεις κανά ψιλό για το παγκάρι της αγιά-σοφιάς

Εγω παντως ειδα το επαναληπτικο με τη Γκορ’τσα στα Κυθηρα και η κοπελα που κραταει το καφε εκει ειναι Πανιωναρα! :slight_smile:
Κατα τ’αλλα, βαζελονησο…

Υπαρχουν αρκετοι Πανιωνιοι Κύθηρα!!

Τι έκανες στην Πάργα? Είμαι από εκεί για αυτό ρωτάω!

3 Πανιώνιοι βλέπαμε τον επαναληπτικό με Μακάμπι στον Πλατανιά Ρεθύμνου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τι λες; Τυχερός!

Ήρθαμε οικογενειακώς για ένα 15ήμερο λόγω γάμου συγγενή στη Παραμυθιά. Αποφασίσαμε να έχουμε τη Πάργα ως βάση και κάναμε πολύ καλά! Πρώτη φορά μας από εκεί.

Τέλεια! Την επόμενη φορά που θα ξαναέρθετε θα μιλήσουμε να γνωριστούμε κι από κοντά!