Νίκος Παππάς

Λοιπόν φιλαράκο δεν ξέρω πώς την έχεις δει και πόση είναι πραγματικά η (μπασκετική) μαγκιά σου.'Ενα καλό παιχτάκι είσαι μέχρι στιγμής και τίποτε καλύτερο απ’αυτό.
Ο Πανιώνιος δεν είναι η ομάδα του χωριού σου να κολλάει η μπάλα στα χέρια σου για 15-20 δευτερόλεπτα.Ούτε ΠΑΟΚ είναι εδώ,εδώ είμαστε μπασκετικοί ακραιφνώς έχεις βρει το μπελά σου και δεν το έχεις καταλάβει ακόμα μεγάλε.Κόψε το υφάκι,δούλευε και παίζε σύμφωνα με το επώνυμο σου.Παππά σε λένε όχι Ντίνκινς ούτε Οσκάρ Σμιντ ή δεν ξέρω κι εγώ πως αλλιώς τη βλέπεις.
Ή θα γίνεις άνθρωπος εδώ σε μας ή θα φύγεις με ρετσινιά που δε θα ξεκολλάει με τίποτα.
Για το φίλο σου τον Κοκκίνου δεν έχω να πω τίποτα.Για το ύψος του πάντως η ντρίμπλα και το κατέβασμα της μπάλας που έχει είναι εξωπραγματικά (δεν κάνω πλάκα).Και οι δυο σας πάντως δεν ξέρετε που έχετε μπλέξει και με ποιους έχετε να κάνετε.

μεγα κωλοπαιδι (απο παλια).ας ελπισουμε οτι θα στρωσει χαρακτηρα εδω

Διακρίνω μία μικρή οργή εναντίον των δύο και δεν πολυκαταλαβαίνω το γιατί. Δημήτρη το αν κολλάει και πόσο η μπάλλα στα χέρια του και αν κάνει κακό στην ομάδα , είναι καθαρά θέμα προπονητή. Για τον Μπατή που κάνει το ίδιο χρόνια τώρα και δεν έχει και ταλέντο δεν επιτέθηκες με τέτοιο μένος. Άσε τον βετεράνο πέρυσι που δεν έδωσε πάσα ούτε στην προθέρμανση.

Αν δεν τα …πατήσεις από μικρά,
μετά ξεφεύγουν

μικρο ειναι ακομα, ειναι θεμα κοουτς…

η αλλαζει η γινεται διαμαντοπουλος

1)Ο Μπατής όσο αστείο κι αν φαίνεται με ‘‘εκνευρίζει’’ και σαν φυσιογνωμία εκτός των άλλων. :astonished:
Μένος όχι.
2)Τον Παππά τον θεωρούσα και τον θεωρώ πηγαίο ταλέντο,νομίζω πως έχει το μπάσκετ μέσα του άρα και πολλά να δώσει.Παρατηρώ όμως πως με τα χρόνια χάνει σε ψυχή και διάθεση για μπάσκετ αντί να δοκιμάσει την εκτόξευση.Προς τούτο τον προτρέπω λοιπόν..
3)Τον Μπόγρη πάλι ταλέντο δεν τον λες.Δυνατό τον λες?Δύσκολα.Πάντως εκεί που κατέβασε την μπάλα απ’τη μια ρακέτα στην άλλη όντως ψάρωσα λίγο.Από τεχνική καλά τα πάει.Δεν ξεχνώ βέβαια τη χειρονομία που έκανε τότε στο πανευρωπαικό (δε θυμάμαι αντίπαλο ή τελικό ή ημιτελικό ήταν και νομίζω στη Ρόδο) μετά από καλάθι του που σφράγισε την τότε νίκη που έδειχνε επειδεικτικά στην,γεμάτη από γονείς με τα παιδάκια τους,κερκίδα τα καυκάλια του και καλά ‘‘τους έχω για τ’αρχίδια μου’’ κι έτσι.Αν δεν το θυμάσαι ψάξτο.
4)Ο Κις πιθανόν να μην ταίριαζε και στο άναρχο,άτεχνο μπάσκετ που λανσαρίστηκε πέρσι.Πιθανόν να βαριόταν κι ο ίδιος να το προσπαθήσει περισσότερο.Αλλά και πάλι τι μπορείς να ζητήσεις από έναν σχεδόν παλαίμαχο?
5)Άσε με και μένα να κάνω τον προπονητή καμιά φορούλα.Δικό σου προνόμιο το θες μόνο? :slight_smile: :smiley:
6)Εδώ παριστάνει τον προπονητή ο Οικονόμου στον πάγκο της ομάδας σου κι εσύ δεν έχεις βγάλει κιχ.Και μετά λες για μένα. :stuck_out_tongue:
7)Είμαι Αθήνα για κανα δεκαήμερο ακόμα τουλάχιστον.

Μη τα βάζετε με τον Μπόγρη. Αλλά μην περιμένετε και πολλά. Είναι απλά μπούφος.Την ηλιθιότητα του την απέδειξε περίτρανα τότε στη Ρόδο. Δεν περιμένω απολύτως τίποτα απο αυτόν. Άλλωστε θα φύγει του χρόνου. Είναι χαζό. Το γιατί άλλαξε με τον Σαρικόπουλο περιμένω να το μάθω κάποτε.
Ψάρωσες με το κατέβασμα του γιατί σου θύμισε τον εαυτό σου που σαν 4άρι έκανες του κεφαλιού σου, εγωίσταρε!
Τον Οικονόμου δεν τον κράζω , ακόμα , απο σεβασμό σε εσένα πάλι. Αφού είστε ίδιοι!
Και πραγματικά είναι να στεναχωριέσαι με τον Παππά γιατί έχει ταλέντο και πάει να γίνει Διαμαντόπουλος , ενω τον Μπατή τον αφήνεις γιατί είναι μέτριος.

Ψάρωσες με το κατέβασμα του γιατί σου θύμισε τον εαυτό σου που σαν 4άρι έκανες του κεφαλιού σου, εγωίσταρε!
Τον Οικονόμου δεν τον κράζω , ακόμα , απο σεβασμό σε εσένα πάλι. Αφού είστε ίδιοι!

Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη στον αξιότιμο συμπαίκτη uTOpIa 1890! Και τον είχα ξεχάσει τον Οικονόμου πρέπει να προετοιμαστώ στην ιδέα ότι θα τον δω πάλι από κοντά τον σιχαμένο…

Παππάς στο Contra.gr: “Εχω τονώσει την αυτοπεποίθησή μου”
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Πανιωνίου στην Καβάλα με 32 πόντους Νίκος Παππάς μίλησε στο Contra.gr για το παιχνίδι του Σαββάτου, την ατομική του βελτίωση και την πρόκληση της Εθνικής ομάδας.

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τελ. ανανέωση : Οκτώβριος 28 2012 21:20

Που κρίθηκε κατά τη γνώμη σου το ματς με την Καβάλα; Βρεθήκατε να κυνηγάτε αλλά στο τέλος του γυρίσατε;

“Θεωρώ ότι μπήκαμε κάπως χαλαρά στο παρκέ. Οχι ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο αλλά σίγουρα μας επηρέασε το γεγονός ότι η Καβάλα είχε δύο ήττες. Κακώς βέβαια γιατί ο αντίπαλος έχει έμπειρα παιδιά, όπως ο Γκαγκαλούδης και ο Γκράντι που έχει χειριστεί δύσκολες καταστάσεις. Εμείς στην ανάπαυλα συζητήσαμε τι κάνουμε λάθος, βελτιώσαμε την άμυνά μας και σε συνδυασμό με την καλή επίθεσή μας φτάσαμε στη νίκη. Πάντα πρέπει να αποδεικνύεις μέσα στο γήπεδο ότι είσαι φαβορί”.

Δείχνεις ανανεωμένος φέτος, πιο σίγουρος για τον εαυτό σου. Τι έχει αλλάξει;

“Ο κόουτς Σκουρτόπουλος μου έχει δώσει φέτος έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα γεγονός που μου χαρίζει αυτοπεποίθηση αλλά και επιπλέον διάθεση να προσφέρω. Προσπαθώ να ανταποκριθώ σ’ αυτό, με βοηθούν πάρα πολύ και τα παιδιά για να σκοράρω και έτσι νομίζω ότι δείχνω ένα καλό πρόσωπο. Το δυνατό μου σημείο είναι το σκοράρισμα και προσπαθώ να το εκμεταλλευτώ”.

Μπορεί να σπάσει ο Πανιώνιος τη δυάδα των μεγάλων ή το θεωρείς ανέφικτο

“Είναι πολύ δύσκολο αν όχι απίθανο. Μπορούμε βέβαια στην έδρα μας να χτυπήσουμε τα παιχνίδια με τους μεγάλους αλλά κακά τα ψέμματα να μπούμε σφήνα είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα. Για φέτος τουλάχιστον”.

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται στο μυαλό σου;

“Εγώ είμαι πάντα εδώ. Μου είχε δοθεί βέβαια η ευκαιρία πριν από τρία χρόνια αλλά τότε ήμουν πολύ μικρός. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω, έχω αυτοπεποίθηση αλλά δεν παραγνωρίζω ότι υπάρχει ανταγωνισμός στη θέση που αγωνίζομαι. Αν πάντως ο νέος κόουτς της Εθνικής με εμπιστευτεί, θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό. Θα είναι τιμή για μένα”.

Σε βοηθάει πάντως και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στον Πανιώνιο…

“Σίγουρα. Νιώθω πολύ καλά, με τιμά η εμπιστοσύνη του κόουτς και προσπαθώ να ανταποδώσω. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο παρά να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα περισσότερο”.

http://www.superbasket.gr/permalink/170317.html

Παππάς: “Δεν έχεις την πολυτέλεια να μην δίνεις το 100%…”
απο Παναγιώτης Δρακόπουλος 1 ώρα πριν

Κόντρα στην Καβάλα ήταν… διαστημικός -σταματώντας στους 32 πόντους- και οδήγησε τον Πανιώνιο στη νίκη, ωστόσο ο ίδιος δεν στέκεται σε μία εμφάνιση και εξηγεί ότι πλέον είναι αποφασισμένος να δικαιώσει όσους πιστεύουν σε αυτόν… Ο λόγος για τον Νίκο Παππά, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι με τον καιρό οι “κυανέρυθροι” θα είναι ακόμη καλύτεροι…

Τα όσα δήλωσεε στον Sentra 103,3 fm ο Νίκος Παππάς:

Για την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην Καβάλα: “Υπάρχουν παιχνίδια που μπαίνεις και νιώθεις καλά από την αρχή, καταλαβαίνοντας ότι είσαι στην μέρα σου. Ή βάζεις καλάθια που δεν είναι στο ρεπερτόριο σου και σου δίνουν ώθηση για να παίξεις καλά. Επίσης, πρώτη φορά βρίσκομαι σε ένα τόσο νοικοκυρεμένο και καλά οργανωμένο σωματείο, όπως ο Πανιώνιος. Οπως και ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολύ βαριά φανέλα. Δεν έχεις την πολυτέλεια όταν βρίσκεσαι σε τέτοιες ομάδες να μην δίνεις το 100%”.

Για την πορεία του Πανιωνίου που μετράει 3 στα 3: “Θα μπορούσε το 3 στα 3 να είναι 1 στα 3, γιατί κάποια παιχνίδια τα πήραμε στον πόντο κι έτσι τώρα θα μιλάγαμε σε άλλη βάση. Ωστόσο, διαθέτουμε ταλαντούχα ομάδα, με παίκτες που έχουν φιλοδοξίες, δίψα και τεράστιο κίνητρο για διάκριση. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα παίζουμε ακόμη καλύτερο μπάσκετ και γενικότερα είμαι πολύ αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά”.

Για το αν θεωρεί τον εαυτό του παρεξηγημένο: “Δεν είμαι το ίδιο άτομο που ήμουν στα 16 και τα 17 μου. Τότε ήμουν πιο ατίθασος. Ολοι έχουν ιδιοτροπίες που κάποιους τους πειράζουν και σε κάποιους άλλους δεν τους αρέσουν κιόλας”.

Για το αν χρειάζεται να βελτιώσει κάτι στο παιχνίδι του: “Σίγουρα το σκοράρισμα δεν φτάνει. Δεν πρέπει να μένουμε στους 32 πόντους και μπορεί αυτό να μην ξανατύχει να πετύχεις τόσους. Το πιο βασικό άλλωστε είναι η άμυνα. Ακόμη κι αν θεωρηθεί λοιπόν ότι στην επίθεση το έχω, θα πρέπει να βελτιωθώ στην άμυνα. Ηρθε η ώρα από την πλευρά μου να δικαιώσω τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο”.

Για το αν ο Πανιώνιος μπορεί να… κρατήσει δύο καρπούζια σε μία μασχάλη, μιας και σε λίγες μερές ξεκινάει και το EuroCup: “Είναι καλό το ότι ξεκινούν και οι Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Με δύο παιχνίδια την εβδομάδα θα έχουμε καλύτερο ρυθμό. Αλλωστε, θα παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, με καταπληκτική ατμόσφαιρα”.

Αλλωστε, θα παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, με καταπληκτική ατμόσφαιρα".

Που; Στο Ελληνικό;

στο εξωτερικό εννοεί ωρέ Ζερβέ!

30/10/2012, 12:37 | Αποστολή

Ευτυχής για την ανάδειξή του σε MVP της τρίτης αγωνιστικής της Α1, αλλά και για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο, δήλωσε ο Νίκος Παππάς. Ο 22χρονος γκαρντ είχε 32 πόντους με 10/11 βολές, 5/10 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 9 κερδισμένα φάουλ, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ σε 33 λεπτά συμμετοχής.

«Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που κερδίζω τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής και δεν μπορώ παρά να είμαι πολύ χαρούμενος. Παράλληλα αισθάνομαι και δικαιωμένος για την επιλογή μου να έρθω στον Πανιώνιο, μία ομάδα στην οποία μπορώ να πραγματοποιήσω τις φιλοδοξίες μου και να πετύχουμε μαζί με τους συμπαίκτες μου σημαντικά πράγματα», τόνισε και πρόσθεσε: «Το σημαντικό είναι μέσα από τις ατομικές επιτυχίες να έρχονται και οι νίκες για την ομάδα αφού αυτό μετράει περισσότερο από όλα. Δεν θα πω ότι δεν με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη διάκριση. Το αντίθετο. Είναι μία αναγνώριση της προσπάθειας τόσο ατομικά όσο και ομαδικά και με γεμίζει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της σεζόν. Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο δουλεύοντας περισσότερο για να έρθουν και άλλες επιτυχίες».

Όσο για το γεγονός ότι και στις δύο πρώτες αγωνιστικές πολυτιμότεροι είχαν αναδειχθεί Έλληνες παίκτες (Κυρίτσης και Λιακόπουλος), είπε: «Είναι ξεχωριστή επιτυχία για τους Έλληνες παίκτες και δείχνει ότι ειδικά φέτος παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες στα παιδιά του ελληνικού μπάσκετ. Και οι δύο παίκτες αυτοί είναι έμπειροι και σημαντικοί, έχουν διανύσει τη δική τους πορεία στο πρωτάθλημα. Μακάρι μέχρι το τέλος της σεζόν να αναδειχθούν όσο περισσότεροι Έλληνες παίκτες γίνεται MVP κάτι που θα δείχνει ότι συνεχίζει να γίνεται καλή δουλειά στο μπάσκετ και στο πρωτάθλημα της χώρας».

04/11/2012, 21:57

Μετά την τρίτη αγωνιστική της Α1, ο Νίκος Παππάς αναδείχθηκε MVP και στην τέταρτη.

Για άλλη μία φορά ο Έλληνας γκαρντ ήταν εξαιρετικός, καθώς οδήγησε τον Πανιώνιο στη νίκη (89-77) επί του Κολοσσού Ρόδου, έχοντας 31 πόντους (5/8 1π., 7/13 2π., 4/6 3π.), 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 5 ασίστ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.

τι έκανες πάλι ρε παλίκαρε?
Τεράστια εμφάνιση!!!

04 | 11 | 2012 14:37
Το… format του Παππά

«Τέτοιο ταλέντο έχει πολλά χρόνια να βγάλει η Ελλάδα», συμφωνούσαν άπαντες οι γνώστες του αθλήματος όταν ξεκινούσε την καριέρα του και αγωνιζόταν στα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων. Τότε που ανάγκαζε τη Μπιλμπάο να δώσει Γη και Ύδωρ για να τον αποκτήσει. «Με τα μυαλά που κουβαλάει δεν πρόκειται να παίξει ποτέ μπάσκετ», είπαν μετέπειτα κάποιοι άλλοι. Σαφώς λιγότεροι μεν, η άποψή τους έμεινε δε αφού την ενστερνίστηκαν και αρκετοί άλλοι διότι, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Ο περί ου ο λόγος Νίκος Παππάς, όμως, έχοντας και τα δυο του μάτια στη θέση τους, έχοντας την υγειά του και το πλούσιο ταλέντο του, αποφάσισε να κάνει… format και να ξεκινήσει πάλι από την αρχή.

Αποφάσισε, λοιπόν, να αφήσει στο… χρονοντούλαπο τις καλές και τις κακές στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος του και να κοιτάξει μπροστά. 22 χρονών είναι, εξάλλου. Θα ήταν κρίμα να χαραμιστεί και αυτός. Όπως χαραμίστηκαν τόσοι και τόσοι. Που, εντάξει, παίζουν μπάσκετ, αλλά δεν έχουν κάνει την καριέρα που τους άρμοζε, όπως ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, ο Χρήστος Ταπούτος, ο Νίκος Μίχαλος και τόσοι άλλοι ακόμη. Παίκτες που βάσει αξίας θα έπρεπε να αγωνίζονται τουλάχιστον σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό και να παίρνουν στις πλάτες τους στην Εθνική Ομάδα.

Σημείωση 1: για τον κυριο αυτόν παίκτες αξίας μόνο στον ΠΑΟ και τον ΟΣΦΠ πρέπει να παίζουν. Επίσης, μόνο οραν παιζεις σε αυτές τις ομάδες πας Εθνική! Έτσι απλά ως φυσική συνέχεια των πραγμάτων. Δηλαδή ετσι όπως παίζει ο Παππάς φέτος δεν πρέπει να τον καλέσουν επειδή παίζει στον Πανιώνιο;;;

Έτσι, επέλεξε μαζί με το φιλαράκι του, τον επίσης παρεξηγημένο Γιώργο Μπόγρη, να πάει στον Πανιώνιο. Μια ομάδα ιστορική, με μπασκετικό κοινό και μια σοβαρή διοίκηση που της αρέσει να στηρίζει τα ελληνόπουλα. Αποφάσισε να δουλέψει σκληρά υπό τις οδηγίες του Θανάδη Σκουρτόπουλου, ο οποίος τον έχρισε ηγέτη του φετινού Πανιωνίου. «Έτσι όπως τον είδα στα φιλικά και όπως βλέπω τη φετινή Α1 ο Παππάς θα βάζει 30 πόντους σε κάθε παιχνίδι. Δεν μπορεί κανένας να τον σταματήσει», μας είχε πει στο περιθώριο της κλήρωσης της Α1 γνωστός μπασκετικός δημοσιογράφος, ο οποίος ασχολείται ιδιαίτερα με τον Πανιώνιο (δεν ξέρουμε αν θέλει να αναφέρουμε το όνομά του).

Και δικαιώνεται! Μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών της Α1, ο Νίκος Παππάς οδηγεί εκ του ασφαλούς τους «κυανέρυθρους» από νίκη σε νίκη. Στα δύο τελευταία παιχνίδια σκόραρε 32 και 31 πόντους, αντίστοιχα, ενώ στα τέσσερα ματς έχει κατά μέσο όρο 22,3 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ κατά μέσο όρο.
Και έπεται συνέχεια. Εφόσον συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και εφόσον δεν πάρουν αέρα τα μυαλά του θα συνεχίσει να κάνει πράγματα και θαύματα και το καλοκαίρι ο Ηλίας Λιανός δεν θα μπορέσει να τον κρατήσει την Πλατεία.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΙΟΓΚΑΣ

Σημείωση 2: κι αν του “σηκωθεί” του Λιανού και τον κρατήσει, ή αν τον ανανεώσει από τώρα κι όποιος τον θέλει θα πρέπει να πληρώσει για να τον πάρει, τότε τι θα πει ο “δημοσιογράφος”.

Ο Λιανος ειχε πει στη συνεντευξη τυπου : “Όλοι στην ομάδα έχουν πολυετή συμβόλαια, μπορεί να υπάρχουν κάποιες ρήτρες για να φύγουν, αλλά ακόμα και οι ξένοι μας, με την εξαίρεση ενός, έχουν πολυετή συμβόλαια.”

Από Φάνης Παναγιώτου | Τετάρτη, 07 Νοε 2012 08:15

Ο Νίκος Παππάς εντυπωσιάζει με τις έως τώρα εμφανίσεις του στην Α1, αλλά φαίνεται πως το… ταλέντο του δεν περνάει απαρατήρητο ούτε από την Ευρώπη.

Αυτό είναι, εξάλλου, το συμπέρασμα από το γεγονός ότι ο γκαρντ του Πανιωνίου βρίσκεται στην 3η θέση με τους 10 «Rising Star» που αναμένεται να ξεχωρίσουν με την παρουσία τους στο Eurocup. Ο Νίκος Παππάς έχει προλάβει ήδη σε μόλις 4 αγωνιστικές στην Α1 να αναδειχθεί δύο φορές MVP και δείχνει έτοιμος να ηγηθεί των προσπαθειών του Πανιωνίου και στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

To Top 10 των «Rising Star» σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Εurocup:

1. Φουρκάν Αλντεμίρ (Γαλατασαράι)

2. Μπόγιαν Ντουμπλίσεβιτς (Βαλένθια)

3. Νίκος Παππάς (Πανιώνιος)

4. Τόμας Σατοράνσκι (Καχασόλ)

5. Ρούντι Γκομπέρτ (Σολέ)

6. Σεργκέι Καρασέβ (Τριούμφ)

7. Νίκολα Ιβάνοβιτς (Μπούντουτσνοστ)

8. Ντάνιελ Θέις (Ουλμ)

9. Σιμ-Σάντερ Βένε (Ρουντούπις)

10. Βλαντιμίρ Μιχαήλοβιτς (Μπούντουτσνοστ)

Συνέντευξη του Παππά.
Το έχω καημό ρε γαμώτο ένας από τους μικρούς μας να πει ότι ονειρεύεται τίτλους με τον Πανιώνιο και όχι να παίξει σε κάποιον “μεγάλο”.

http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/item/282853-Pappas-Den-afhsa-ton-egwismo-na-me-skotwsei

Με τον καημό θα μείνεις. Αφου δεν γίνεται ούτε τώρα με Λιανό και με διαφενόμενες αφραγκίες στους δύο δεν θα γίνει ποτέ.