Νίκος Παντέλης - Προπονητής

ξεχασα τους βαζακολάγνους :stuck_out_tongue: :rolleyes:
απο Δερμιτζακηδες, Παρασχους, Τεννέδες, Μάντζιους, Παντελιδηδες, Αναστόπουλους σχεδόν το μισό συνάφι της σούπερ κλίκας, ναι έχει..
πως να το κάνουμε τώρα..
τα στραβά του θέλω 2 σελίδες να τα γράψω, αλλα απ απ τους μπαρουτοκαπνισμένους γραφικούς χίλιες φορές το ρίσκο με αυτόν ή κάποιον σαν αυτόν..
και για να σε συφιλιάσω παραπάνω, χίλιες φορές τον γούνδουλα προπονητή παρα κάποιον απο δαυτους

την επιλογη ελευθεροπουλου τη θεωρησα λαθος, ασχετα το αν και κατα ποσο βγηκε, γιατι ηταν ξεκαθαρα λαχειο. τον επιλεξαμε χωρις κανενα ασφαλες κριτηριο, δεν ειχαμε δει κατι απαυτον και δεν ειχαμε ιδεα τι να περιμενουμε. πιθανοτατα αν ειχε κανει 3 ηττες στα πρωτα παιχνιδια ο κοσμος θα χε κανει ισαριθμα λαικα δικαστηρια και ο ελε τωρα δεν θα βρισκε δουλεια ουτε στο τοπικο

αντιστοιχα λαθος θεωρω και του παντελη. ενας ανεργος προπονητης β-γ εθνικης, που 20 χρονια δεν εχει κοουτσαρει ποτε ομαδα του μεγεθους του πανιωνιου. εκτος του οικονομικου που σιγουρα επαιξε ρολο, τι αλλο ειδαν σε αυτο το προπονητη που μας κανει να πιστευουμε θα τα βγαλει περα?

μακαρι να βγει, αλλα τα κριτηρια για καποιες επιλογες δεν τα καταλαβαινω

Να πω κι εγώ την αμαρτία μου, θα ήθελα έναν Ελευθερόπουλο ή κάτι αντίστοιχα ελπιδοφόρο και με ευρωπαικές ιδέες και παραστάσεις.
Having said that μπορεί έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα (και με την superleague αν εξαιρέσεις ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ να μην διαφέρει και τόσο πολύ από τις κατώτερες κατηγορίες σε στυλ παιχνιδιού) μπορεί ένας μπαρουτοκαπνισμένος γραφικός να είναι ο,τι ακριβώς χρειάζεται για την αποστολή που έχει φέτος ο σύλλογος και με δεδομένα τα οικονομικά χαμηλοτάβανα.

Με το ανθρώπινο δυναμικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή και μ’ αυτό που πρόκειται να έρθει, η καλύτερη επιλογή - αλλά και διακαής πόθος της διοίκησης (υπολογίζω) - ήταν άλλη. Αλλά δυστυχώς την έκανε για έξω.

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά πιο γραφικός από τον Ελέ δεν υπάρχει. Όσο ήταν ξύπνιος δηλ. και δεν κοιμόταν.
Το νέο παιδί έτσι απλά δεν μου λέει τίποτα. Νέο παιδί είναι κι ο Χριστόπουλος. Αλλά αυτός έφτιαξε ομάδα. Και έβγαλε και 5-6 πιτσιρικάδες. Όχι σαν τον Ελέ που έφαγε κάποιους για να φέρει τους δικούς του. Τι να σου πω, καταπληκτική νοοτροπία. Ταιριάζει απόλυτα σε ένα νέο παιδί.

Σε κάθε περίπτωση η επιλογή Παντέλη σίγουρα προβληματίζει τον καθένα μας. Ας περιμένουμε. Το αισιόδοξο - ίσως - για μένα, είναι ότι υπάρχει ένα ολόκληρο team πίσω του και δεν θα πορευτεί μόνος του. Τουλάχιστον να είναι ξύπνιος στους αγώνες και να μην τον παίρνει ο ύπνος. :stuck_out_tongue:

Για να σε συφιλιάσω κι εγώ με την σειρά μου :wink: , απ’ όλους αυτούς που ανέφερες προπονητής είναι μόνο ο Μάντζιος. Μην ξεχνάμε πως ότι πωλείται σήμερα στον Πανιώνιο, αυτός μας το γνώρισε.

Στον PER’’ ΒΑΖΩ =ΑΡΙΣΤΑ’‘’’

Βρε ξέρω να διαβάζω , άλλο λέω. Λέει εκει το 80 20 συμμετοχές. Εγω γιατί δεν τον θυμάμαι καθόλου ενω θυμάμαι όλη την 11άδα και τους αναπληρωματικούς;

Το καλυτερο που προσφερε ο Ελε στον Πανιωνιο, ηταν η παραιτηση του!
Συμφωνω και επαυξανω με τον peristeri61!
Αναφορικα με τον Παντελη, εξακολουθω να επιμενω οτι ειναι μια χαρα επιλογη, συμφωνα με τα τωρινα δεδομενα της ομαδας.
1000 φορες να δωσεις ευκαιρια σε καποιον προπονητη να δουλεψει σε μεγαλη κατηγορια , παρα σε καποιον που δεν εχει δουλεψει ποτε του σε αυτη τη θεση.
Εχει βεβαια το μειονεκτημα οτι ηταν μπλεγμενος με την ιστορια των στημμενων και ερχετε σε μια ομαδα που παραδοσιακα φερνει πολλα “περιεργα” αποτελεσματα.
Ε και ?
Απορω πως ενοχλουντε καποιοι απο αυτη την ιστορια.
Ειδικα οταν η πλειοψηφια των οπαδων μας θα θεωρησει στημμενη την ηττα της ομαδας μας απο πχ την Κερκυρα ή τη λαρισα στη Ν. Σμυρνη, ανεξαρτητως προπονητη, παικτων , διοικητικων κοκ…
Στην τελικη, τι τις θελετε τις “Ευρωπαικες ιδεες” ή την αλλαγη νοοτροπιας, αταν επισημα οι στοχοι της ομαδας ειναι η παραμονη της , ενω απο την αλλη ακομα και αν μπορεις, δεν πας για παραπανω διοτι δεν εχεις αδειοδοτηση…
Αν μας ελεγαν οτι με τον Παντελη θα βγουμε Ευρωπη και οτι θα ζησουμε μεγαλεια, να το συζητουσαμε το θεμα…

http://www.panionianea.gr/2013/07/endiaferon-gia-pantelidi.html

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=294728&Sport=1&Season=115137&Team=16705&Competition=1713&Round=290561&Country=82

Ικανοποιημένος ο Παντέλης

Βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο Πανιώνιος στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε κόντρα στον Εργοτέλη (1-1)
σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Νίκος Παντέλης.

Ικανοποιημένος από τη βελτιωμένη απόδοση των παικτών του παρουσιάστηκε ο Νίκος Παντέλης μετά το φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου κόντρα στον Εργοτέλη (1-1).

Ο Έλληνας τεχνικός, ωστόσο, τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Όσον αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις ο Παντέλης τόνισε πως ίσως γίνουν κάποιες προς το τέλος, ενισχύοντας την επιθετική γραμμή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα “Sportday”:

Για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη (1-1):
«Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο μας να μας απειλήσει, με εξαίρεση τις στημένες μπάλες, στις οποίες χρειαζόμαστε ακόμη πολλή δουλειά, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Είμαι ικανοποιημένος που εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι. Τελείωσε ένας δυνατός κύκλος προπονήσεων. Περιμένουμε επιστροφές για να δουλέψουμε στο επιθετικό κομμάτι».

Για τον Λάζνικ:
«Ήταν θετικός για πρώτο παιχνίδι. Του λείπει, όμως, ο ρυθμός».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις:
«Ίσως γίνει κάτι προς το τέλος στην επίθεση».

http://www.sport-fm.gr/article/ikanopoiimenos-o-padelis/689268

Αφού είναι ικανοποιημένος ο Παντέλης, ησύχασα.

Ελευθερόπουλος ----> Βοηθός Ελευθερόπουλου ----> Προπονητικό έρμα.

Η αθάνατη ελληνική λογική keeps walking.

Mια παρατηρηση το ονομα του τελικα ειναι Παντελής και οχι Παντέλης.
Ετσι το γραφει και ο συντακτης στα panionianea.gr και μαλιστα λεει οτι ο ιδιος το εχει ζητησει να τον λενε ετσι.

Συνεπως ειναι λαθος.

Σας παραθετω τον αντιστοιχο συνδεσμο που βρηκα απο σχολια που εγιναν και αναφεροταν για αυτο το θεμα. Οσοι εχουν φουμπου θα το δουν.

http://www.facebook.com/panionia.nea.3/posts/218245721658719

Με 34 ισοπαλίες σωζόμαστε ?

«Καλή αρχή σε τέτοια έδρα…»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τον βαθμό που απέσπασε η ομάδα του σε μια δύσκολη έδρα,
όπως είναι αυτή του ΟΦΗ, παρουσιάστηκε ο Νίκος Παντέλης.

Επιτυχία για τον Πανιώνιο χαρακτήρισε την ισοπαλία (0-0) στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ ο Νίκος Παντέλης.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» μίλησε για έναν πολύ σημαντικό πόντο, δεδομένου ότι αυτός κατακτήθηκε σε μια δυνατή έδρα όπως το «Γεντί Κουλέ» και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μπορεί να γίνει βάση για ακόμα καλύτερη συνέχεια.

«Θεωρώ ότι ο βαθμός που πήραμε είναι πολύ σημαντικός. Κάναμε μια καλή αρχή μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρα όπως το “Γεντί Κουλέ”. Αν δεν είχαμε την αποβολή -γιατί είπαμε στο ημίχρονο ότι ο ΟΦΗ θα ανοιγόταν μετά το 70?- θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι», ανέφερε ο Παντέλης.

Κι αφού τόνισε ότι «δίκαια πήραμε αυτόν τον βαθμό», κατέληξε: «Θεωρώ ότι μόλις γυρίσουν κάποια παιδιά, τότε θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε συνέχεια στην καλή εμφάνιση μας. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο και συγχαρητήρια στον κόσμο του ΟΦΗ που βοήθησε πολύ την ομάδα του».

http://www.sport-fm.gr/article/kali-arxi-se-tetoia-edra/693884

Αποψη μου ειναι οτι φοβηθηκε το ματς με τον Οφη παραπανω απο οτι επρεπε, αλλα σε γενικες γραμμες δεν πηγε ασχημα με τη διαχειριση του ματς αλλα ουτε με το στησιμο της αμυντικης λειτουργειας της ομαδας. Κατεβηκε για το Χ και το πηρε σχετικα ευκολα. Χρειαστηκε βεβαια και ο Γιαννακοπουλος σε κανα δυο φασεις …
Σε ενα πολυ γρηγορο συμπερασμα θα ελεγα οτι η ομαδα δυσκολα θα τρωει γκολ, οπως και δυσκολα θα βαζει. Βασικα, μονο με στημμενα οτι κανουμε γιατι απο θεμα αναπτυξης και δημιουργιας φασεων ειμαστε ενα κλικ πανω απο το μηδεν!
Μπουμπενκο rises again! :slight_smile:
Ιδωμεν…

Ρε παιδια…αφου περσυ που ειχαμε καλυτερη ομαδα’‘‘και ο Οφις ηταν ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟς’‘XASAME ANETA…Φετος λοιπον με ενισχυμενη τρεχαλατζιδικη ομαδα και σκληρη,λογω Δερμιτζακη, φυγαμε ανετοι’’‘Για ηρμηστε λιγακι’''Ηταν καλο αποτελεσμα ,εληξε..Ας το φερουν και οι αλλες κωλοομαδες και μετα το συζηταμε…ΜΙΛΗΣΑ

Μπαγασάκο !!!

Παντέλης: «Να μείνουμε ταπεινοί»

Μετριόφρων εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Παντέλης μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού
και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. «Δεν γίναμε ξαφνικά ομαδάρα», τόνισε.

Απόλυτα χαρούμενος εμφανίστηκε ο Νίκος Παντέλης. Και πώς να μην είναι άλλωστε, μετά την ευρεία νίκη του Πανιωνίου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, ο προπονητής των Νευσμορνιωτών αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τους παίκτες του για την αγωνιστική τους συμπεριφορά, ξεκαθάρισε πως όλοι πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί. «Δεν γίναμε ξαφνικά ομαδάρα» το σχόλιό του.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Θεωρώ ότι πετύχαμε μία σημαντική νίκη, γιατί πέρα από τους τρεις βαθμούς έγινε επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Εμάς μας αφήνει ικανοποιημένους βαθμολογικά και ψυχολογικά, γιατί θα βοηθήσει να πιστέψουν τα παιδιά ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή ομάδα. Στο πρώτο μέρος ευτυχήσαμε να προηγηθούμε χωρίς να δημιουργήσουμε μια μεγάλη φάση. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν σωστοί και χάσαμε τον έλεγχο, γιατί ο Κουτρουμπής ανέβαινε ανενόχλητος και δημιουργούσε αριθμητική υπεροχή. Ωστόσο δεν κινδυνεύσαμε αλλά ο Παναθηναϊκός είχε τη μπάλα.

Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι χάρη και στο γκολ που είχαμε πετύχει. Έπαιξε ρόλο και η είσοδος του Ντούνη, αφού με την ταχύτητα του χτύπησε την αργή άμυνα του Παναθηναϊκού. Βρήκαμε διαδρόμους, πετύχαμε άλλα δύο γκολ και μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα. Εγώ δίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί έδειξαν ψυχικά αποθέματα, καρδιά και δύναμη. Θέλω να σταθώ και στη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου, ο οποίος μας βοήθησε ακόμα και στα διαστήματα που δεν ήμασταν καλοί. Μας έδινε φτερά. Όσο μερίδιο έχουν οι ποδοσφαιριστές, έχουν και οι οπαδοί μας.

Εγώ θέλω η ομάδα να μείνει ταπεινή, γιατί ξέρω λόγω εμπειρίας στο ποδόσφαιρο ότι οι κατραπακιές έρχονται εκεί που δεν τις περιμένεις. Δεν γίναμε ξαφνικά ομαδάρα».

Για το αν περίμενε 4 βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές:«Δεν περίμενα τόσο καλή αρχή. Θα ήμουν ψεύτης αν το έλεγα. Παίξαμε με δύο δύσκολους αντιπάλους, γιατί αυτές οι νίκες μας δίνουν ψυχολογία. Αν εξαιρέσουμε 3-4 ποδοσφαιριστές, το ρόστερ μας έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας και η ψυχολογία είναι το μεγαλύτερο όφελος»

http://www.sport-fm.gr/article/padelis-na-meinoume-tapeinoi/695096

Κάτι πρέπει να γίνει με τον τονισμό στο όνομά του…

Παντέλης ή Παντελής … ???