χαχα!!!
Σας το είπα…ιστορική συνέντευξη!!!
χαχα!!!
Σας το είπα…ιστορική συνέντευξη!!!
κύλησε ο τεντζερης και βρήκε το καπακι
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
Η πραγματική συνέντευξη:
-Για την παραμονή του πανιωνίου.
«με 34 βαθμούς εν έσιει σωθεί κανένας. Ο πανιώνιος εν μπαίνει σε μιαν τέτοια διαδικασία. Η απόδοσή μας ένει πολλά καλή αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον ατρόμητο. Το ζητούμενο ένει οι βαθμοί. Εμείς σαν πανιώνιος εν μπαίνουμε σε μιαν τέτοια διαδικασία. Εννα πάμε στην ξάνθη να νικήσουμε, εν μας αρέσει να χάνουμε».
-Για τους παίκτες του πανιωνίου που έχουσιν συμφωνήσει σε άλλες ομάδες τζιε πως συμπεριφέρονται.
«αυτό το θέμα εν ένει η δουλεία μου. Εμένα ένει πως εννα νικήσουμε τα παιχνίθκια. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα εννα το συζητήσουμε. Εγώ με τους παίκτες προσπαθούμε να κερδίζει ο πανιώνιος τίποτα άλλο. Εν έχω κανένα πρόβλημαν με τους παίκτες του πανιωνίου τζιε τη διάθεσή τους. Καθρέπτης ένει το γήπεδο. Ό,τι τζιε να υπάρχει στο πίσω μέρος των παικτών εν με ενδιαφέρει, ούλλοι θέλουν να πηγαίνει καλά ο πανιώνιος. Μετά το τέλος της χρονιάς βλέπουμε».
-Για τις ομάδες που έσιει αναλάβει που βρίσκονται πάντα σε δύσκολες θέσεις.
«ο πανιώνιος ένει μιαν ομάδα που παράγει παίκτες. Κάθε εποχή έσιει τη δίκη της φουρνιά. Οι μεγαλλύττεροι παικταράδες έχουσιν ξεκινήσει που τον πανιώνιο. Τζιε στον οφη που ήμουνα τζιε τζιαμέ υπήρχαν προβλήματα αλλά τώρα θορούμεν ότι ορθοποδεί. Ο πανιώνιος εν εννα χαθεί γιατί υπάρχουν άνθρωποι που τον αγαπούν τζιε εν εννα χαθεί. Το ποδόσφαιρο έσιει ανάγκη τον κ. Τσακίρη γιατί αγαπάει τον πανιώνιο».
-Για τον κόσμο της ομάδας;
«είμαι πολλά ευχαριστημένος που την παρουσία του κόσμου. Ακόμα τζιε όταν η ομάδα εν πηγαίνει καλά ήταν πάλι εκεί».
-Για τον ίδιο τζιε την προπονητική;
«ο νίκος αναστόπουλος ακόμα μαθαίνει. Ουδείς εν ξέρει το ποδόσφαιρο. Ουδείς! κάθε μέρα μαθαίνω τζιε εγώ τζιε ούλλοι. Μέσα που τις προπονήσεις κάθε μέρα μαθαίνω».
Powered by http://www.cypriotize.me/index.php
ασε ρε κυρ νικο τζουνιορ αν δεν εβλεπα το ματσ θα ετρεχα στο αεροδρομιο με γαζες.
Πάλι βλακείες είπε σήμερα. Σταμάτα ρε παιδακι μου να μιλάς. Αφού δεν ξέρεις ούτε Ελληνικά ούτε να μιλάς ούτε να προπονείς. Σκάσε πια βούλωσε το που πέρασαν 35 χρόνια για να σε ξαναδώ και πιστευα ότι δεν θα σε ξαναέβλεπα στον αιώνα τον άπαντο ανάθεμα την ώρα που ξαναπάτησες το πόδι σου εδω.
Αντιαισθητικός…είτε στο ντους με το Rexona, είτε στον πάγκο.
Να χεις στην ομάδα τον Τερεζόπουλο που όποιος και αν έχει περάσει τον τελευταίο καιρό απ αυτό τον έρμο τον Σύλλογο πίνει νερό στ όνομα του και να χεις για προπονητή στην 1η ομάδα αυτη τη ΓΑΜΙΟΛΑ… Δεν το θέλουν ουτε θεοί ούτε δαίμονες αυτο…
Με διαφορά ο χειρότερος της 3άδας που πέρασε φέτος και απ ότι φαίνεται ο μοναδικός που δεν θα ξεφτιλιστεί απο κάποια ‘διοίκηση’…
Ο μοναδικός που μάλλον θα πληρωθεί κιόλας αν δεν τα χει πάρει μπροστά…
Να φας ένα κουβά σκατά σιχαμένε
Οσο δεν τα γραφετε θα τ ακουτε..
Αντε με τη ντροπη των παγκων που φορτωθηκαμε.
Έτσι για να γουστάρουμε. Αρχίζει και θυμίζει νήμα Κυρίτση το συγκεκριμένο, μόνο που έχει περισσότερη παρέα στο κράξιμο ο Ζερβός.
Για τον αγώνα: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Πριν από το ματς είχαμε υπολογίσει ότι χρειαζόμασταν τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς. Είμαστε μέσα στον στόχο. Εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε. Υπάρχει κόπωση στα παιδιά και χρειάζεται να ξεκουραστούν. Αυτοί οι παίκτες έχουν φάει όλο το λούκι την φετινή χρονιά, είναι άνθρωποι και αυτοί και τους βγαίνει τώρα η κούραση».
Για την εικόνα του Πανιωνίου: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, πετύχαμε όμως το γκολ και στη συνέχεια ελέγξαμε το παιχνίδι. > Καθοριστικό σημείο του ματς ήταν και η φάση του πέναλτι, που δεν ξέρω όμως αν ήταν πέναλτι γιατί ήμουν μακριά. > Στα τελευταία λεπτά ανεβάσαμε την απόδοση μας, είχαμε τις φάσεις. > Δεν θα μπω στην διαδικασία να πω αν ήταν οφσάιντ το γκολ του Καμπάνταη> ».
Για το ερχόμενο ματς με τον Αστέρα: «Θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Αστέρα, να κερδίσουμε το ματς και να τελειώσουμε την ιστορία».
Για την κούραση των παικτών: «Κάποιοι παίκτες, 12-13, έχουν τραβήξει κουπί φέτος. Δεν θα πρέπει να τους αποδοκιμάζουμε. Αντίθετα θα πρέπει να τους χειροκρότημα για την προσπάθεια τους από την αρχή της σεζόν.
Για την αντίδραση του Παναιτωλικού: «Ήταν ένα παιχνίδι που ναι μεν στο δεύτερο ημίχρονο είχε την μπάλα ο Παναιτωλικός χωρίς να μας απειλήσει όμως. Εμείς είχαμε φάση με τον Ντούνη να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα. Προς το τέλος δείξαμε σημάδια κούρασης, κάτι που ήταν αναμενόμενο. Ο Παναιτωλικός έκανε δύο φάσεις. Πριν το 1-1 δεν είχε κάποια φάση. Ήταν σημαντικό το παιχνίδι και υπήρχε άγχος».
Για τα τελευταία γεγονότα: «Την μία βγαίνει το πούλμαν, την άλλη ο ισολογισμός, αυτά τα γνωρίζουμε. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ότι τα αφήνουν στην άκρη αυτά. > Όλοι οι βαθμοί έχουν κερδηθεί με πραγματικό αίμα> ».
Μου αρέσει που θεωρεί ότι δείξαμε σημάδια κούρασης στο τέλος ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε μαζεμένες σχεδόν όλες μας τις φάσεις.
στο 0:20 δεν πίνω ΠΟΤΕ φραπέ
στο 0:45 όλο τα ίδια λες ρε μουστάκια. δεν αλλάζεις τις δηλώσεις σου στον αιώνα τον άπαντο
Είδε κανείς κανένα Μπέναλτυ με τον Παναιτωλικό ή κάποια κούραση στο τελευταίο τέταρτο;;;;;;;; Μα τι λέει.
Πεντακάθαρο πέναλτι στον Αραβίδη στο β ημίχρονο.
Γενικά παραειμαστε αρνητικοί με τον αναστο, 3 νίκες 2 ισοπαλίες 2 ήττες έχει κάνει. Μάλλον ειναι που είδαμε μπαλάρα φέτος με παναγο και παντελη.
Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει ο καλύτερος αλλά σήμερα αυτό έγινε". Φταίω εγω που τον λέω αγράμματο και ηλίθιο;
Δεν είπα ούτε ξέρω αν είδαμε μπαλάρα με τους άλλους δύο τέτοιες ηλίθιες δηλώσεις πάντως δεν ακούσαμε.
Κι ομως προκειται για μια περιτεχνη δηλωση που μονο ενας βιρτουοζος σαν τον κυρ Νικο θα μπορουσε να κανει. Κοιταξτε τι ομορφη προσποιηση κανει και εκει που νομιζεις πως εκανε σαρδαμ, πανω που λες οτι μπερδεψε τις ομαδες σου πεταει μια μεγαλειωδη ντριπλα και λες ναι ρε πουστη, βγηκε παλι μονος του τετ α τετ με το μεγαλειο της ελληνικης γλωσσας (που ειναι η μονη γλωσσα που καταλαβαινουν οι υπολογιστες χωρις κομπαηλερ, που για μια ψηφο δεν εγινε η επισημη των ΗΠΑ, που εχει μεσα τη λεξη φιλοτιμο,που πηγαν να μας κλεψουν τα φωνηεντα κτλπ κτλπ)
![]()
Χαχα, θεός. Άσχετο, αλλά πριν 10 χρόνων είχα παίξει μπάλα στον Άγιο Κοσμά με συμπαίχτη Αναστό! Περιττό να πω ότι δεν έδινε από το αριστερό στο δεξί και μου έκανε εντύπωση το πόσο παθιασμένος (αλλά και ατομιστής) ήταν!
Πλέον επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο πολύ σημαντικό ματς με τον Πλατανιά, που θα γίνει στην έδρα μας»
Γιατί έχει μείνει κανένα άλλο παιχνίδι για να επικεντρωθεί;
o Παντελής είχε ένα συγκεκριμένο πλάνο, καλό ή κακό είχε ένα πλάνο
ο Παναγόπουλος άλλαξε αυτό το αγωνιστικό πλάνο καλό ή κακό
αυτός ο καρνάβαλος τι ακριβώς άλλαξε, τι ακριβώς έφερε σαν ‘καλύτερος’, σαν “έμπειρος” σαν επιλογή δικαίωσης κτλ κτλ?
αυτη η χρονιά καταστράφηκε απο εμάς τους ίδιους, απ όλη την πανιώνια “οικογένεια”..
και είναι κατεστραμμένη γιατί δεν μπήκε όχι ένα λιθαράκι, αλλά ούτε ένα χαλίκι ούτε ένας κόκκος άμμου ως παρακαταθήκη για του χρόνου..
μια χρονιά που ήταν απλά “ποιά τάση θα υπερισχύσει”
Περαστικά μας και ας φάμε στη μάπα τον καραγκιόζη που δίνει και εντολές για κάρτες, για κάποιο ενδεχόμενο μπαράζ…
Γιατί το μπαράζ θα γίνει σε πάνω απο μήνα…
Μαλάκα!
θα τον φέρεις απ τις παραλίες ή απ την προετοιμασία της αεκ γαμώ το σπίτι σου?
αντε ακόμα να μας αδειάσεις τη γωνία αχώνευτε άσχετε αλάσπωτε που θες και παρακάλια. εκανες την αρπαχτή σου και τώρα δρόμο. μη γίνεις η αιτία να μην έρχομαι στο γήπεδο. Άθλιε.
πολύ μεγάλο quiz για μένα αυτό
ποιός θα είναι ή μάλλον ποιός μπορεί να αναλάβει να κάτσει στον πάγκο του πανιωνίου με 25 πιτσιρικάδες ;