Το ανοίγω πριν τις επίσημες ανακοινώσεις έτσι για την αλητεία και το γούρι…
Βόηθα να σωθούμε μια ώρα αρχύτερα για να χουμε πιο πολυ χρόνο να ξεκατινιαστούμε και να ακούσεις και κανα μπινελίκι και συ..
Προμηθευτείτε και κανα κασκολάκι μπέρμπερι ρε τραχανοπλαγιάδες Πανιώνιοι και μαθετε μπαλίτσα, στυλ και καφέ απ τον άρχοντα!
Και στα σοβαρά, καλή τύχη και στήριξη να χεις αλλά κόψε τα καραγκιοζιλίκια περι “αγάπης” στην ομάδα…
ρε σεις τώρα αλήθεια
υπάρχει περίπτωση να πίνει καφέ στην πλατεία μας ;
πόσο το δίνει το στοίχημα αυτό ;
εκτός κι αν πίνει το πρωί στην πλατεία και μετά τον επόμενο στο κολονάκι
Ρε VLN εδω το επίσημο site της ΠΑΕ έχει baner σε περίοπτη θέση για το προπονητικό κέντρο του βάζελου, για τον Προπονητή θα γράφει; Τελικά εισιτήρια για Ριζούπολη πήραμε;
Ακομα και σε εκεινο το παιχνιδι με την καστορια, μεσα στην λασπη, που εκανε τα 2 μπακ να κουτουλησουνε και εκει αλασπωτος ητανε χαχαχα
Να κανω ενα γενικο σχολιο, ειναι αληθεια οτι οταν φευγουν παικτες μας τους θαβουμε λες και δεν εχουνε περασει καποια χρονια απο τη ζωη τους στην ομαδα μας, πιστευω οτι το να εχουμε επαφες και καλες σχεσεις με τους πρωην σε καλο θα μας βγαζει, πχ δεν εχω τιποτα να χωρισω με το γιαννοπουλο μπαρμπαλια και τοσους αλλους, δεν με χαλαει που εχουν νταλαβερια με αλλους, σε μενα μετραει που ηταν παικτες μας και αυτο μου φτανει και πιστευω οτι μεσα τους εχουν και για μας μια μικρη φλογα, ασχετο αν η δικια μας φλογα ειναι πυρκαγια
Παρα -πολυ σωστος ο vardos’‘’
Ρε παιδια ,οπου πηγε ο μουρλονικολαρας…εκανε εργο΄΄Έσωσε σκατοομαδες,εμαθε κατι λοιπον,εχει εμπειριες..και οσα και να ειπε ,οταν ειπε αυτες τις κουβεντες ,ηταν μικρος και ειχε ονειρα’‘‘Συγκρινομενος με τους τωρινους μας αληταραδες [Μακους,Κοντοεδες,μεδρινους κ.λ.π]η νυχτα με την ημερα’’‘‘Μην νομισετε ομως οτι ,καπου βαθεια μεσα τους ,ολοι τους οι φευγατοι παικτες …δεν ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ οτι ειμαστε η πορτα του ποδοσφαιρικου τους ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ΄΄΄΄΄Το γνωριζουν και πολυ μαλιστα’‘Οπως και μεις ταχατες …δεν υπερηφανευομαστε οτι οι καλυτεροι παικτες Ελληνες ητανε και ειναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ;;;πΟΙΟς ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ οτι παντοτε η εθνικη Ελλαδος εχει μεσα 3-4 Πανιωνιους;;;; ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ και το ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ…
Τωρα λοιπον ο Αναστο γυρισε οπως γυρισε’’‘Λετε να ειναι τοσο βλακας;;;;Εγω κραταω μαλιστα τα τελευταια λογια του’‘’
Οτι ειναι το καλυτερο για τον Πανιωνιο…θα γινει’‘’’
Αυτα τα λογια σημαινουν το γνωθι σ’αυτον…αρα και το δικο μας μελλον με οραμα και μελλον’‘’
Ας του φερθουμε ευγενικα ,οπως αρμοζει στον Πανιωνιο φιλαθλο,με παροτρυνση για πιο ψηλα,οπως ειπε και ο ιδιος’‘’‘Και τελειωνοντας ,αυτος ειναι τωρα ο προπονητης μας …Οχι μουρμουρες πριν αλεκτωρ λαλησει’‘’'ΜΙΛΗΣΑ
Βρε ευγενικά ευγενεστατα. Αλλα το εγω είμαι Ολυμπιακός παρατατε με και δεν ξαναπαίζω και που μας παράτησε στη μέση της χρονιάς δεν τα ξεχνάω. Μην ακούω μπούρδες για συγκίνηση. Ναι για το παιχνίδι με την Καστοριά λεω και για τον Πανσερραϊκό.
Ναι δεν τα ξεχναει κανεις αυτα,αλλα ειπαμε και ξερουμε πως του εχει φερθει και ο γαυρος μεχρι τωρα[αρχιδια]
Τωρα ομως δουλευει για τον εαυτο του και την καποια καριερα του ετσι;;;
Εν τω μεταξυ εμεις του προσφερουμε αλλη μια ευκαιρια στο βιογραφικο του…αλλα πιστευω και μια γλυκια ΑΝΑΜΝΗΣΗ ,ΤΩΝ τοσων ονοι ρων του ,που του ανοιξαμε την πορτα να πραγματοποιησει’‘’'Αρα μας χρωσταει και κατι νομιζω;;;;θειο
Σωστά. Πολύ σωστα. Ασε τα άλλα που λέμε για να θυμόμαστε τα παλιά. Θυμόμαστε εκείνες τις εποχές με αλλο τρόπο. Τότε που ο Γαλάκος με τον αναστο μένανε στην Ομήρου αλλά δεν μας μιλάγανε και καθόμασταν αλλού με τον δεδε και τον Χάιτα που μας καταδέχονταν. Πάντως ο αναστόπουλος μόνο όμορφες αναμνήσεις μου φέρνει. Ελπίζω να μου φέρει και όμορφα αποτελέσματα. Πίστεύω θα τα καταφέρει.
Ayto ελπιζω κι εγω’‘Να φερει την ανοιξη ,οπως τοτε που πρωτοηλθε στην ομαδα’’
Και κατι αλλο ρε παιδια…Ολοι οι ξενητεμενοι ,γυριζουν καποτε στην Ελλαδα …για να παιθανουν ευτυχισμενοι’‘’’
Τουλαχιστον αυτο το νιωθουν …οτι ΓΥΡΙΣΑΝ ‘’’
ΟΙ ασωτοι χαχαχχαχαχααχαχαχαχ θειο
Κατι μου λεει οτι θα …παμε αερα’‘’’ Το εχω προαναγκειλει