Νίκος Αναστόπουλος

Ήθελα μόνο να επικαιροποιήσω το thread. Δεν είχε γραφτεί τίποτε εδώ από τις 25/02. Γιατί άραγε;

Διότι πλέομεν σε πελάγη ευτυχίας μετά της προσλήψεώς του!

Εγώ περιμένω με αγωνία την δήλωση την επόμενη Κυριακή όπου θα μας ααναλύσει το πόσο καλός κύριος είναι ο Κομπότης και πόσο τον χρειάζεται το ποδόσφαιρο, οι τέχνες, τα γράμματα και η αεροναυπηγική…
Αυτό με τους προπονητές φέτος δεν έχει προηγούμενο…

Μας ζάλισες τα αρχίδια με τον Σπανό. Λες και είναι άρρωστος και του εύχεσαι Περαστικά. Λαθρέμπορος είναι αν είναι. Και εξ αιτίας του κρυώνω. Τι ακριβώς του εύχεσαι; Να βγει να συνεχίσει τις αγαθοεργίες και το φιλανθρωπικό του έργο; Μα είσαι τελείως μαλάκας ρε αναστόπουλε. Δεν καταλαβαίνεις οτι προκαλείς; Τι θέλεις νσ θυμηθούμε στα αλήθεια τα παλιά;

Καιροσκοπος μαλακας.

και εγώ έχω ξυλιάσει και κυκλοφορώ με τις κουβέρτες μες το σπίτι, γαμώ το Σπανό μου!!!
αναστόπουλε δεν κερνάς κανά λίτρο πετρέλαιο μιας και τα έχεις καλά με τον άνθρωπο που τον χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο?

για σοβαρευτείτε όλοι γαμώ το κρύο μου γαμώ, γιατί φέτος ακούμε την μια παπαριά μετά την άλλη

ναι ο κύριος Αναστόπουλος έτσι αντιλαμβάνεται την δικαιοσύνη
ως αρρώστεια και όχι ως διαδικασία που θα αποφασίσει με συγκεκριμένα στοιχεία αν κάποιος είναι αθώος ή ένοχος.
οπότε περαστικά στον κύριο Σπανό
κι εσείς τι είστε ρε; τίποτα ρουφιάνοι δοσίλογοι; Αφήστε τον άνθρωπο ρε

να για ποιον θα δηλώσει την συμπαράστασή του την κυριακή:

http://www.sport-fm.gr/article/omologia-sok-kai-kindunos-fulakisis-gia-xenes/754970

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/386269-Anastopoylos-Den-mpikame-sto-mats Αυτη ,μαλιστα λεγεται φωτογραφια’‘’ :sunglasses:

Τον κυρ’Νίκο δεν τον είδα το απόγευμα στην προπόνηση μήπως είχε επισκεπτήριο ο βενζινάς;

να’ ταν η ζήλια ψώρα θα γέμιζε όλη η χώρα

πείτε ότι δε μπορείτε να πιείτε όσα εξπρεσάκια πίνει ο αλενατόρε και αφήστε τα υπόλοιπα

και λίγα λες

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

-Για την παραμονή του Πανιωνίου.
«Με 34 βαθμούς δεν έχει σωθεί κανείς. Ο Πανιώνιος δεν μπαίνει σε μια τέτοια διαδικασία. Η απόδοσή μας είναι πολύ καλή αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Το ζητούμενο είναι οι βαθμοί. Εμείς σαν Πανιώνιος δεν μπαίνουμε σε μια τέτοια διαδικασία. Θα πάμε στην Ξάνθη να νικήσουμε, δεν μας αρέσει να χάνουμε».

-Για τους παίκτες του Πανιωνίου που έχουν συμφώνησε σε άλλες ομάδες και πως συμπεριφέρονται.
«Αυτό το θέμα δεν είναι η δουλεία μου. Εμένα είναι πως θα νικήσουμε τα παιχνίδια. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα το συζητήσουμε. Εγώ με τους παίκτες προσπαθούμε να κερδίζει ο Πανιώνιος τίποτα άλλο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους παίκτες του Πανιωνίου και τη διάθεσή τους. Καθρέπτης είναι το γήπεδο. Ό,τι και να υπάρχει στο πίσω μέρος των παικτών δεν με ενδιαφέρει, όλοι θέλουν να πηγαίνει καλά ο Πανιώνιος. Μετά το τέλος της χρονιάς βλέπουμε».

-Για τις ομάδες που έχει αναλάβει που βρίσκονται πάντα σε δύσκολες θέσεις.
«Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που παράγει παίκτες. Κάθε εποχή έχει τη δίκη της φουρνιά. Οι μεγαλύτεροι παικταράδες έχουν ξεκινήσει από τον Πανιώνιο. Και στον ΟΦΗ που ήμουνα και εκεί υπήρχαν προβλήματα αλλά τώρα βλέπουμε ότι ορθοποδεί. Ο Πανιώνιος δεν θα χαθεί γιατί υπάρχουν άνθρωποι που τον αγαπούν και δεν θα χαθεί. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον κ. Τσακίρη γιατί αγαπάει τον Πανιώνιο».

-Για τον κόσμο της ομάδας;
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία του κόσμου. Ακόμα και όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά ήταν πάλι εκεί».

-Για τον ίδιο και την προπονητική;
«Ο Νίκος Αναστόπουλος ακόμα μαθαίνει. Ουδείς δεν ξέρει το ποδόσφαιρο. Ουδείς! Κάθε μέρα μαθαίνω και εγώ και όλοι. Μέσα από τις προπονήσεις κάθε μέρα μαθαίνω».

Υποθετω οτι ειναι η αμεση μεταφορα του προφορικου του λογου γραπτως.
Δεν ειμαι ο Μπαμπινιωτης (ουτε καν ο Μπογδανος), αλλα ρε γαμωτο πως μιλαει ετσι; :stuck_out_tongue:

Tην ουσια δεν τη σχολιαζω, κλασικες αερολογιες συνεντευξεων, αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Οφείλω να ομολογήσω πως με συγκίνησε η αμεσότητα του λόγου του…μια συνέντευξη που θα μείνει στην ιστορία του ιστορικού μας συλλόγου και θα γραφτεί με χρυσά γράμματα…

Γιατί όχι απο τώρα

«Ο Νίκος Αναστόπουλος ακόμα μαθαίνει. Ουδείς δεν ξέρει το ποδόσφαιρο. Ουδείς! Κάθε μέρα μαθαίνω και εγώ και όλοι. Μέσα από τις προπονήσεις κάθε μέρα μαθαίνω».

Μέγιστος !!!

Τον πηχυ ο Νικολας τον εβαλε ψηλα το 1981 οταν ειπε εκεινο το μαγικο “δεν ξαναπαιζω στον Πανιωνιο ουτε στον αιωνα τον άπαντΟ”

δηλαδή τώρα γιατί το έκανε αυτό και ακόμα χειρότερα όλοι εσείς οι εξυπνάκηδες που πάτε και σχολιάζετε

θα βγει τώρα ο αλέ και θα γίνει της κακομοίρας
να δω μετά τι θα λέτε

πλάκα θα έχει όμως να κουβεντιάσουν περί προπονητικής οι δυο τους

Ό,τι και να υπάρχει στο πίσω μέρος των παικτών δεν με ενδιαφέρει

ανωμαλάρα μου εσύ!