Mohamed Chalali

Απών από το χθεσινο πρόγραμμα ήταν μόνο ο Σαλαλί. Ο Αλγερινός άσος, εξαιτίας μίας ενόχλησης στη μέση, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=111168705

Χατ τρικ ο Σαλαλί!

Πέραν της δυσάρεστης εξέλιξης με τον «Γερμανό», υπήρξε και ένα ευχάριστο νέο-μήνυμα για τον Τάκη Λεμονή και αυτό ήρθε από τον Μοχάμεντ Σαλαλί.

Ο Αλγερινός επιθετικός πέτυχε και τα τρία γκολ (10’, 40’ και 47’) της νίκης της εθνικής ολυμπιακής του ομάδας (μετέχουν οι κάτω των 23 ετών) κατά της Σενεγάλης (3-2) σε χθεσινό φιλικό.

Ελπίζω να τον θυμηθεί γιατί αυτά που έχω δει από τον σβέρκος σε σχέση με αυτά που είχα δει από τον σαλαλί δεν συγκρίνονται.

[video=youtube;-wMld7yhc9Y]http://www.youtube.com/watch?v=-wMld7yhc9Y[/video]

Αυτός σίγουρα πρέπει να μείνει αλλά και να πάρει παιχνίδια. Έχει δείξει καλά στοιχεία.

Ξέρει πολύ μπάλα αυτός. Φαίνεται σε κάθε άγγιγμα του στο τόπι. Το θέμα είναι τι μυαλά κουβαλάει και το αν θα θαφτεί για να παίζουν διάφοροι δήθεν ποδοσφαιριστές.

Ρε παιδιά, αυτός μπορεί να παίξει δεξί χαφ?

Στο FM 2010 μπορεί πάντως… :stuck_out_tongue:

Τι εννοείς?

Και ο άγιος έφηβος στραυροκοπιάς που θα παίξει ???

Για τον χαρακτήρα του που λέει ο mavros του έχω μιλήσει 3 φορές στην αρχή της χρονιάς και είναι ψυχούλα. Αλλά φαντάζομαι ότι οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής δεν παίζει δυσκολεύεται. Θα δείξει.

Ρε παιδια τι γινεται μ’ αυτον τελικα;
Δεν προκειται να τον ξαναδουμε φετος;

Aφου ειναι παικτης του κιντη’‘’‘αποκλειεται να τον ξαναδουμε’‘’'θειο

Και ο Μάχο, παίκτης του κιντή είναι…
αλλα τον βλέπουμε και ελπίζω να τον βλέπουμε και του χρόνου

Το θέμα είναι ότι ο Σαλαλίς έχει δείξει 2-3 καλά στοιχεία αλλά απ ότι φαίνεται ο Λεμονής δεν πρέπει να τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση όπως πχ και τον Κούκετς που παίζει κάτι 5 λεπτα

είπε ο mario panther capitano σε κάποιο άλλο θέμα:

Συμμετείχε κρυφά στο ραμαζάνι αυτός,ή όπως αλλιώς το λένε,αυτό που κάνει και ο Τζιμπούρ.Αποχή απ’το κρέας και το οτιδήποτε πόσιμο εκτός νερού για 40 μέρες.Ήταν πτώμα για κανα δίμηνο,ελπίζουμε να τον ξαναδούμε.

Δεν ξέρω από που παίρνεις τις πληροφορίες σου, και δεν είναι προσωπική επίθεση, αλλά καταλαβαίνω γιατί διαβάζουμε ό,τι ναναι και στις εφημερίδες.

Το Ραμαζάνι του 2010 για τους μουσουλμάνους ήταν 11 Αυγούστου με 10 Σεπτέμβρη, και εκείνη την περίοδο όσοι το ακολουθούν δεν τρώνε ούτε πίνουν τίποτα απολύτως από την ανατολή έως την δύση του ηλίου. Μετά άμα λάχει ρίχνουν και τρελλά πάρτι/τσιμπούσια. Πάει μαζί με αποχή από το σεξ και άλλες τέτοιες βρώμικες σκέψεις. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνουν και οι χριστιανοί από την επόμενη Δευτέρα.

Το “κρυφά” μου φαίνεται λίγο δύσκολο πάντως αφού στα γεύματα που τρώνε μαζί οι παίκτες αν ήταν μέσα στην μέρα αυτός δεν θα ακουμπούσε ούτε το ποτήρι του.

Ένιγουεη ελπίζω να τον ξαναδούμε σύντομα να παίζει.

Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες για τις εφημερίδες.Εγώ δεν γνώριζα και ούτε με ενδιέφερε να μάθω πότε είναι το ραμαζάνι.Από αθλητικό σαιτ το διαβασα στα μέσα Φλεβάρη(!),ως δικαιολογία που ο Λεμονής δεν τον χρησιμοποιεί τελευταία…

Όντως, κάπου το χε πάρει το μάτι μου και μένα πρόσφατα

Γιονσον, Κουκετς …πανε… για λουπινα’‘’‘ισως και Σαλαλι…αυτος για μουσμουλα’‘’'θειο

Κι αναρωτιόμουν τι γίνεται με τον Αλγερινό Διεθνή!!!

Τελικά μας αποχαιρετά???

Φιλε δεν ξερω λεπτομερειες’‘Ακουστηκε ομως το εξης’‘‘Ενω ξερει μπαλιτσα,ειναι ατολμος,αναποφασιστος,ανευρος,για σεντερ φορ’’‘Δεν καλυπτει χωρο στην περιοχη’‘‘Τωρα ,ο Θεος και η ψυχη του’’‘Θα μαθουμε’'θειο

Δουλέψτε τον ρεεεεεεε, γκολτζής είναι γαμώτο! Αναποφάσιστος και άτολμος αυτός που έπιασε τα απ’ευθείας σουτ όσες φορές τον είδαμε;

Φιλε grissino’‘ρωταω μερες’'‘ποιος εβαλε τα γκολ στο φιλικο μεταξυ μεγαλων και μικρων;;6 γκολ μπηκανε ,ο Σαλαλι τι εκανε ;;απο τους μικρους;Δεν κανει φαινεται μην μας κλεψουν τα ταλεντα’'θειο