Mohamed Chalali

+++1000000

Γκολτζη λεγανε και τον Σκουρτη,αλλα δεν μπορουσε να στριψει’''ξερω γω ρε παιδια ,τι να πω 'και ο Βαζτε γκολτζης ητανε '‘που ειναι τωρα;;Οι εκαστοτε προπονητες κρινουν και απο αλλη συμπεριφορα ‘‘Μεσα στο γηπεδο,τι θεσεις πιανουν,τι δρομους ανοιγουν ,και που χρησιμευουν τελικα’‘Περιμενουμε και βλεπουμε’’‘εδω παιζαμε επι κιντη χωρις σεντερ φορ,για δυο μηνες΄΄ουτε αυτους που πηρε ο ιδιος δεν παιζανε’‘τι ψαχνουμε τωρα’‘ουστ ρε ,που σε ξαναθυμηθηκα’’'ουστ θειο

Αυτός έπαιξε εχτές. Έχει κανείς από εσάς που είδε το ματς να κάνει κανένα σχόλιο για την απόδοσή του? Έστω κι αν ήταν σε μια άσχημη βραδιά για όλη την ομάδα.

Μέσα στη βροχή και παρότι τον έβαλε πλάγια, και ας είναι σίγουρος ότι την κάνει, εμένα μου φάνηκε καλός.

Η ζωή και το ποδόσφαιρο σκαρώνουν περίεργα παιχνίδια. Επρεπε να κουνήσετε άσπρο μαντήλι στον Πανιώνιο και να φορέσετε την φανέλα της Αμπερντίν, για να βρείτε την… υγεία σας στη Σκοτία. Η κλήση στην Εθνική Αλγερίας από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, δεν «κούνησε» μονάχα την Νέα Σμύρνη, αλλά και το Αγρίνιο! Στην «πλατεία» θυμήθηκαν τα μόλις 35.000 ευρώ που κόστιζε ετησίως το τριετές συμβόλαιό σας, αλλά και το μηδαμινό όφελος της ΠΑΕ από την αποχώρησή σας. Οσο για το Αγρίνιο; Εκεί… κρύβεται εσχάτως ένα πρόσωπο, που δεν ήθελε να σας βλέπει ούτε …ζωγραφιστό την εποχή της κοινής σας θητείας στον Πανιώνιο. Στερνή μου γνώση, να σ΄είχα πρώτα!

Πηγη

Ε, μα ήταν συμβόλαιο αυτό;
και οι μάνατζερς τι θα γίνουν; κλέφτες θα γίνουν;

Πιστευω μια χαρα χωρουσε τωρα στην ομαδα.

και στην τότε ομάδα χωρούσε

aν θυμαμαι καλα ολοι λιγο πολυ το ιδιο αισθανομασταν…αν και τον ειχαμε δει ελαχιστα να παιζει…

Πηγαίνετε μια βόλτα στ’ Αγρίνιο να τα πείτε στον αρχι-manager αρχιπροπονηταρά.